Ponawiam zapytanieozob pisze: ↑01-01-2024, 17:18Właśnie to mnie różni od ciebie płaczku, że o ile Zachód jest dobrym miejscem do życia, tak rzecz jasna nie jest idealny i nie mam powodów żeby to ukrywać. Polska z kolei bardzo wynowoczesniala za PiSu, ale obecnie za rządów rudego może powtórzyć błędy Zachodu. Oczywiście taki dzban jak ty tego nie zauważy, bo masz kawalerkę na kredyt i jesteś królem świata. XDŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑01-01-2024, 13:34Chyba tak, bo internet nie wydaje się o tym wiedzieć. Swoją drogą pocieszne jak ozob pisze o tym, jak źle jest na Zachodzie, jak dobrze w Polsce, ale twardo siedzi właśnie na tym zgniłym zachodzie. Esencja ruska z Berlina krzyczącego o wielkiej rassiji.
Ja po prostu kocham ten kraj, który choć ma problemy szambem rzecz jasna nie jest. Życie jest tu łatwe, tanie i można dobrze zarobić. Dom, dwa auta, dwa razy urlop w roku w ciepłych krajach plus regularne odkładanie na konto oszczędnościowe, to żaden problem. Jedynie pogoda mogłaby być lepsza, ale nie można mieć wszystkiego.
Moja młoda już ma paszport brytyjski więc nie musi zostawac "angolem".
Zresztą jawisz mi się jako gość, który nigdzie nie był, ewentualnie po łebkach, i gówno widział, ale za to ma najwięcej do powiedzenia o życiu gdzieś tam. (:
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- MasterMiller
- starszy świeżak
Re: POlitykowanie
- ozob
- zahartowany metalizator
Nie, to ja się pytałem czy ktoś jest z Katowic i czy coś wie na ten temat i czy mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- MasterMiller
- starszy świeżak
Bajki
Stąd moje pytanie jakie jest źródło tych plotek.
Stąd moje pytanie jakie jest źródło tych plotek.
- empir
-
- weteran forumowych bitew
ozobo jak zwykle w desperackim starciu przeciwko logice i rozumowi 

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Potwierdźcie więc te bajędy, żeby chłopina mógł zasnąć spokojnie, miejcie litość.
30000 pseudo-lekarzy i pseudo-inżynierów z Syrii jest właśnie w drodze do Katowic. Drogę wskazują im przewodnicy z UPA. Wszystko na rozkaz Tuska. Taka jest brutalna prawda.
30000 pseudo-lekarzy i pseudo-inżynierów z Syrii jest właśnie w drodze do Katowic. Drogę wskazują im przewodnicy z UPA. Wszystko na rozkaz Tuska. Taka jest brutalna prawda.
- ozob
Weź się przeloguj i nie rób sztucznego tłumu. (:
Sen mam spokojny. Śpię 8-9h ma dobę.
Sen mam spokojny. Śpię 8-9h ma dobę.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Nie denerwuj się, na pewno dotrą na miejsce. Po drodze zrównają Kraków z ziemią.
-
- rasowy masterfulowicz
Potwierdzam, jestę tym relokantem. Właśnie nasz kibuc mija granice na Psh...Psem...no jakieś rzece w Sosnowitz (dobrze mówić?)
-
- rasowy masterfulowicz
ten jak odleciał na konferencji, odrealniony, odklejony stary siwy dzban
- ozob
Prawdę powiedział. PO przejmuje krajowe media w sposób niezgodny z konstytucją i uprawia w nich swoją i także niemiecka propagandę (np. całkiem świezy materiał o wiatrakach). Nie oznacza to jednak, że PiS nie robił podobnych rzeczy za swojej kadencji, bo robił i też dosłownie chwilę po wyborach.
-
- rasowy masterfulowicz
Tusk o przymusowej relokacji. "Nie przyjmiemy żadnego imigranta"
https://businessinsider.com.pl/gospodar ... bth84DeKSI
- Nerwowy
Dokładnie - Wielki Strateg z Żoliborza mówi jak jest.ozob pisze: ↑03-01-2024, 15:07Prawdę powiedział. PO przejmuje krajowe media w sposób niezgodny z konstytucją i uprawia w nich swoją i także niemiecka propagandę (np. całkiem świezy materiał o wiatrakach). Nie oznacza to jednak, że PiS nie robił podobnych rzeczy za swojej kadencji, bo robił i też dosłownie chwilę po wyborach.
A zwołanie konferencji prasowej na temat wolności mediów tylko po to żeby wyłączyć dziennikarzom mikrofony i spierdolić z niej po 15 minutach to już w ogóle genialne posunięcie

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Nerwowy
Przecież już jedzie milion do Katowic, bo tak ktoś napisał na peju Konfy XDmocny2_3 pisze: ↑03-01-2024, 18:21Tusk o przymusowej relokacji. "Nie przyjmiemy żadnego imigranta"
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
-
stanie się tak jak "życzy sobie" sztukmistrz z sopotu

"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
Bolek uciekaj bo ciebie też Herr Tusk dojedzie 

Seein' me is def not repeated or done twice
- DST
- rasowy masterfulowicz
Oni nie spierdolili tylko bronili się przed nieuczciwą nagonką niemiecko-żydowskich mediów, z którymi współpracuje obecny premier. Podobnie jak obecnie Rosja broni się przed NATO bombardując budynki mieszkalne w Ukrainie. Czego nie rozumiesz? Przecież brzmi zupełnie wiarygodnie.Nerwowy pisze: ↑03-01-2024, 18:25Dokładnie - Wielki Strateg z Żoliborza mówi jak jest.ozob pisze: ↑03-01-2024, 15:07Prawdę powiedział. PO przejmuje krajowe media w sposób niezgodny z konstytucją i uprawia w nich swoją i także niemiecka propagandę (np. całkiem świezy materiał o wiatrakach). Nie oznacza to jednak, że PiS nie robił podobnych rzeczy za swojej kadencji, bo robił i też dosłownie chwilę po wyborach.
A zwołanie konferencji prasowej na temat wolności mediów tylko po to żeby wyłączyć dziennikarzom mikrofony i spierdolić z niej po 15 minutach to już w ogóle genialne posunięcie![]()
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W cieniu dzisiejszej konferencji, którą oglądałem "na żywo"w już obiektywnej tvp, hehe, tak jak mazurek-stanowski, hehe, była bardziej konkretna akcja, ale o niej później.
Konferencja:
- pan starszy, kompletnie okazał się bezsilny wobec nieustawionych pytań, zadawanych przez "nie swoich" tym razem dziennikarzy, a nie funkcjonariuszy,
- spierdolił wezwanie do "marszu milionerów", bo zakładam, że taki był główny cel
- przypuszczam, że spowodował panikę w szeregach pisu tym występem
- obraził dziennikarzy
- zniwelował prawilny przekaz o np. braku 60 tys. odpisu
- jego zachowanie, na poziomie mowy ciała, rekacji, pokazała z jakim dokładnie przykładem mamy do czynienia. Dziadziu, jest zamknięty w swoim wyobrażeniu rzeczywistości, odkleił się przez 8 lat "państwa na telefon". Jak świat wygląda inaczej niż chciał urządzić Polakom, reaguje uśmieszkiem, jak atmosfera się zagęszcza, robi się agresywny, a na końcu jak dzieciak, obraża się i wychodzi, nie mogąc w pierwszych sekundach, z nerwów znaleźć wyjścia. Mi się to kojarzy z forumową "grupą KAKAO". Chamstwo, połączone z reakcjami 5 latka, jak nie pyka,
- pogubienie Pana Jarosława podbija, przyznanie się, że prezes TVP był na telefon (o 3 rano), co jeszcze jakimś dziwnym freudowskim podbiciem, podbił właśnie swoją wypowiedzią Bochenek. Zaoranie, jak znów forumowej grupy pyskaczy. Wystarczy dać mówić. Nikt inny nie musi ich orać.
Co do drugiej akcji, to odhumanizowanie migrantów. Czipy, tatuaże ... konfederacyjna retoryka pod bruana, piątkę mencwela, także tutaj notorycznie prezentowana. Wygląda, że temat został przegrzany przez grzejących. Monisia pożegnała się z superakiem, a właściwie superak pożegnał Monisię. Ostatnia wypowiedź mencw sugeruje inny kurs co do brauna. Dzisiaj nawet rachoń umywa ręce co do niejakiego marka króla. Oficer LWP niejaki pietrzak, również mało wygodnym tematem stał się. Idzie normalność, chyba.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/skandal ... n=newsy_sg
Konferencja:
- pan starszy, kompletnie okazał się bezsilny wobec nieustawionych pytań, zadawanych przez "nie swoich" tym razem dziennikarzy, a nie funkcjonariuszy,
- spierdolił wezwanie do "marszu milionerów", bo zakładam, że taki był główny cel
- przypuszczam, że spowodował panikę w szeregach pisu tym występem
- obraził dziennikarzy
- zniwelował prawilny przekaz o np. braku 60 tys. odpisu
- jego zachowanie, na poziomie mowy ciała, rekacji, pokazała z jakim dokładnie przykładem mamy do czynienia. Dziadziu, jest zamknięty w swoim wyobrażeniu rzeczywistości, odkleił się przez 8 lat "państwa na telefon". Jak świat wygląda inaczej niż chciał urządzić Polakom, reaguje uśmieszkiem, jak atmosfera się zagęszcza, robi się agresywny, a na końcu jak dzieciak, obraża się i wychodzi, nie mogąc w pierwszych sekundach, z nerwów znaleźć wyjścia. Mi się to kojarzy z forumową "grupą KAKAO". Chamstwo, połączone z reakcjami 5 latka, jak nie pyka,
- pogubienie Pana Jarosława podbija, przyznanie się, że prezes TVP był na telefon (o 3 rano), co jeszcze jakimś dziwnym freudowskim podbiciem, podbił właśnie swoją wypowiedzią Bochenek. Zaoranie, jak znów forumowej grupy pyskaczy. Wystarczy dać mówić. Nikt inny nie musi ich orać.
Co do drugiej akcji, to odhumanizowanie migrantów. Czipy, tatuaże ... konfederacyjna retoryka pod bruana, piątkę mencwela, także tutaj notorycznie prezentowana. Wygląda, że temat został przegrzany przez grzejących. Monisia pożegnała się z superakiem, a właściwie superak pożegnał Monisię. Ostatnia wypowiedź mencw sugeruje inny kurs co do brauna. Dzisiaj nawet rachoń umywa ręce co do niejakiego marka króla. Oficer LWP niejaki pietrzak, również mało wygodnym tematem stał się. Idzie normalność, chyba.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/skandal ... n=newsy_sg
lys på slutten av lys
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Już mu się wszystko miesza, na pytanie o gest Kozakiewicza (gdzie pokazanie jak się zgina dziób pingwina było normalnie transmitowane i nie jest to materiał wideo tajny) powiedział coś w stylu 'nie widziałem ale uważam że to manipulacja'.
Yare Yare Daze