BTW, mój umierający na raka serca przyjaciel z Zambii chce mi podarować 1 mln dolarów. Nie może jednak ze względów prawnych zrobić przelewu do PL, ale może do UK. Proponuję deal. Ty mi przelewasz 0,5 mln dolarów, a następnego dnia mój umierający na raka serca przyjaciel z Zambii przeleje Tobie 1 mln dolarów. Wchodzisz w to?
Nie uwierzysz, ale na to też się ludzie nabierają. Życie sprawiło, że z niektórymi nawet rozmawiałem;)
Nie wątpię, ale wybrałem ten konkretny przypadek (autentyczny spam, który niedawno dostałem), bo akurat nowotwory serca nie licząc przerzutów to tak ekstremalna rzadkość, że aż musiałem sprawdzić, czy to w ogóle jest możliwe
Trochę z innej beczki. Raczycho jak widać toczy, zżera do tego stopnia, że zamiast grać i umilać, Rob Fish też sobie pozwolił, tak na 5:05, na mały spicz nt. polityki i podziałów w społeczeństwie. Niby zaangażowanie zawsze było bliskie scenie hc/ punk, ale widać, że
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Trochę z innej beczki. Raczycho jak widać toczy, zżera do tego stopnia, że zamiast grać i umilać, Rob Fish też sobie pozwolił, tak na 5:05, na mały spicz nt. polityki i podziałów w społeczeństwie. Niby zaangażowanie zawsze było bliskie scenie hc/ punk, ale widać, że
ps. To nie pomyłka, że w tym dziale wklejone.
Oo zajebiste to 108, nie znalem, nigdy nie siedzialem w hc. Zajebisty gig.
kurwa pierwszy raz o tym słyszę... poskładało mnie...
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
ps. To nie pomyłka, że w tym dziale wklejone.
Oo zajebiste to 108, nie znalem, nigdy nie siedzialem w hc. Zajebisty gig.
Mnie też siadł ten gig. Towarzystwo jak z jakiejś łapanki, poza Robem, resztę twarzy nie kojarzę, a tu takie wykonanie.
Co do samej muzyki, te stare zespoły pokazują, jak różnorodna była to scena w latach np. 90'. Te akurat kriszna korowe bandy dużo melodii, takiej lżejszej rytmiki wprowadzały, grówu, a że muzykami dobrymi byli, słychać to i na płytach i reunionowych koncertach. Tych koncertów starych załóg sporo zresztą, jak nie "na cześć Raybeez RIP", to jakieś Leeway'e grają, czy inne hc-emeryty. Fajnie, fajnie, jednym słowem. Do tego jakieś widzę grzebanie po piwnicach, strychach starych załogantów jest. Ciekawe płyty wypływają, na aukcjach, a ostatnio widziałem z mojej perspektywy kultowy zinacz hc - "Partyzant". Na olx wisiał, ze 108 właśnie z zawartością w środku:
- Oglądam jeszcze raz. Wykonanie "xxx Body", przepływ energii z bandu do zespołu, i w drugą stronę, wspólne śpiewanie - wkrwste. -
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
kurwa.... co to za cyrk z tymi dwoma chujami co już nie są posłami?
Bareja zrobiłby PIĘKNY FILM. Mam nawet tytuł "Sen Wariata""
ojtam ojtam, nie bedzie wałkowania tematu w mediach i jakoś rozejdzie sie po kościach
co innego gdyby to był ktoś związany z pisem, albo lepiej z konfą
Sąd zdecydował. Kamiński i Wąsik mogą być zatrzymani
Nie pomogło oświadczenie Andrzeja Dudy, który w sprawie statusu Mariusza Kamińskiego oraz Macieja Wąsika zaproponował "zamknięcie sprawy" skazanych polityków PiS. Sąd Rejonowy Warszawa-Śródmieście przyjął inny pogląd. Jak dowiedziała się Wirtualna Polska, przygotował nakazy doprowadzenia skazanych polityków do więzienia.
Sąd zdecydował, by nie uwzględniać wniosków o odmowę wszczęcia postępowania wykonawczego wobec Kamińskiego i Wąsika. Odrzucił także wnioski prokuratury oraz obrońców.
Warszawski sąd zdecydował także, by nie wstrzymywać wykonalności kar 2 lat więzienia wobec Kamińskiego oraz Wąsika.
"Wobec treści postanowienia i zarządzeń o wykonaniu wyroku przygotowano dokumentację wykonawczą, w tym nakazy doprowadzenia skazanych M.K. i M.W. do jednostek penitencjarnych" - przekazał WP sędzia Piotr Maksymowicz, wiceprezes Sądu Rejonowego Warszawy-Śródmieście.