POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
Nie no wygląda jak pół śmierci. Widać ,że zmaga się z choróbskiem.
Pewnie rak Go zje żywcem zanim przed jakaś komisja stanie.
Pewnie rak Go zje żywcem zanim przed jakaś komisja stanie.
Ostatnio zmieniony 26-03-2024, 21:06 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Zapoznaj się wpierw z definicją diagnozy, kol. Ascetic. (:
Nie ma cudów - są tylko efekty terapii, i te efekty po ZZZ widać (nawet w kontekście wcześniej opublikowanego zdjęcia) i słychać, o ile nie ma się jakiejś koszmarnej wady wzroku (lub innej choroby oczu) i się do szczętu nie ogłuchło. Nie zdziwię się jednak, jeśli znowu okaże się, że kmwtw. ¯\_(ツ)_/¯
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nic się nie zmieniło xD (choć sądziłem, że lekarz drugi raz nie będzie oceniał, czy chory czy nie chory po zdjęciu. Zreszta jako jeden z niewielu w internecie, bo to zwyczajnie nieprofesjonalne). Tutaj też „widać i słychać”. Nie mam właściwie więcej pytań. Komedia.Sybir pisze: ↑26-03-2024, 21:05Zapoznaj się wpierw z definicją diagnozy, kol. Ascetic. (:
Nie ma cudów - są tylko efekty terapii, i te efekty po ZZZ widać (nawet w kontekście wcześniej opublikowanego zdjęcia) i słychać, o ile nie ma się jakiejś koszmarnej wady wzroku (lub innej choroby oczu) i się do szczętu nie ogłuchło. Nie zdziwię się jednak, jeśli znowu okaże się, że kmwtw. ¯\_(ツ)_/¯
Poro
-
Nie no, ja miłośnikiem pisu nie jestem. Oceniam to co widzę. Zbigniewa Ziobre w ciężkim stanie raka. Nikomu nie życzę.
Ostatnio zmieniony 26-03-2024, 21:18 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Wiadomo - Ty wiesz już wszystko, kol. Ascetic. (:
Szybko ZZZ doszedł do siebie po tej operacji (niezależnie od tego, kiedy ona tak naprawdę się odbyła). Teraz tylko czekać na wezwanie przed oblicze komisji tej czy tamtej.
Szybko ZZZ doszedł do siebie po tej operacji (niezależnie od tego, kiedy ona tak naprawdę się odbyła). Teraz tylko czekać na wezwanie przed oblicze komisji tej czy tamtej.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
No właśnie ja nie wiem. Stad pytanie czy cud czy nie cud. Na całe szczęście mamy lekarzy w Polsce co po focie, nagraniu na tt, cmokają „No, no …chory, chory”. To jest dopiero cud. Edukacyjny.
Teraz czekam na wpis tego celebryty lekarskiego z Lublina co dał mu alibi. I wyjaśni jak to się przy takiej (jakiej?) chorobie wypisuje ze szpitala i wali na konferencje prasową. Tu kolejna komedia.
Teraz czekam na wpis tego celebryty lekarskiego z Lublina co dał mu alibi. I wyjaśni jak to się przy takiej (jakiej?) chorobie wypisuje ze szpitala i wali na konferencje prasową. Tu kolejna komedia.
Ostatnio zmieniony 26-03-2024, 21:23 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Sybir
"Pójdź, dziecię! ja cię uczyć każę!".

- Ascetic
Ale tak jak z obstawą patimafiakoti jest w stanie stawić się aby wydać stejtment - ja nic nie podpisywałem - to i komisje nie mają żadnego „ale” aby go zaprosić na zeznania. Pochrypi, pokrzywi się i da radę.
Poro
-
Szczerze przy chorobie z którą się zmaga
niekoniecznie. 1-2 lata życia. Przy optomistycznym scenariuszu dla Niego.
niekoniecznie. 1-2 lata życia. Przy optomistycznym scenariuszu dla Niego.
- tomekw48
- w mackach Zła
Pożyje dłużej. Przeca modlą się miliony chrześcijan w naszym kraju o jego zdrowie.
Poza tym chrześcijański bóg na pewno go do siebie weźmie, bo wszystkie grzechy zostaną mu na łożu śmierci odpuszczone wraz z ostatnim namaszczeniem.
Jestem spokojny o jego los

Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Nie sądzę.
Rak przełyku to jak rak trzustki czy mózgu. Jest po tobie. Możesz przedłużać finał ale wyrok jest zapisany w kartach.
Rak przełyku to jak rak trzustki czy mózgu. Jest po tobie. Możesz przedłużać finał ale wyrok jest zapisany w kartach.
Ostatnio zmieniony 26-03-2024, 22:02 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Otóż to. Zastanawiałem się (nawet dzisiaj rano, po rewelacjach o wjazdach tu i tam), czy on będzie w ogóle w stanie artykułować, czy też będzie korzystał z pada/komputera, by odpowiadać na pytania członków komisji - a tu się okazuje, że jednak werbalizuje i to całkiem nieźle. Nie, żeby to było niemożliwe w jego sytuacji, ale - nie wydając się w szczegóły - różnie to bywa.Ascetic pisze:Ale tak jak z obstawą patimafiakoti jest w stanie stawić się aby wydać stejtment - ja nic nie podpisywałem - to i komisje nie mają żadnego „ale” aby go zaprosić na zeznania. Pochrypi, pokrzywi się i da radę.
- Sybir
Barabasza! 

- trup
Duda ich wszystkich ulaskawi.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Czyli pizdeusze z pissu i okolic już dzisiaj powinny wyszorować dupska. Jutro będzie ruchane. Pytanie jak, i kto.
Poro
- Sybir
Dobrze, że ostatnio uzupełniłem zapas kukurydzy do prażenia. Mam nadzieję, że Krwawy Roman nie rzuca słów na wiatr.
- Ascetic
Też. Trochę siadło natężenie nieustannej beki z tych co według ziemkiewicza mieli rządzić do końca świata i jeden dzień dłużej, bo nie mieli z kim dostać w cymbał. Teraz na nowo przyspieszyła maszyna. Tak nieludzko, przed świetami, dano jej paliwo. Te niemce, to jednak bez serca są. Esesmany wręcz.
———————————————————————-
Niezły śmieszek z tej pani (ewentualnie troll konta, bo nie mam zweryfikowane)
———————————————————————-
Niezły śmieszek z tej pani (ewentualnie troll konta, bo nie mam zweryfikowane)
Poro
- Hatefire
-
- weteran forumowych bitew
dzisiaj salcesoniarz dostanie zarzuty, pisowcy skończyli smieszkowanie po wjeździe na chatę panu zero.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Sybir
Czy Przemo Wipler wymienił już legitymację z konfederackiej na pisowską?