POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
A dlaczemu wg masowych odbiorców TV Rossjapublika jeden Donald jest zły a drugi Donald dobry?
[media]https://x.com/michalrachon/status/1804655654822359240[/media]
[media]https://x.com/michalrachon/status/1804655654822359240[/media]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- rasowy masterfulowicz
A tak w ogóle pomijając film wyżej ktoś debate trumpa widział? aż tak mocno zaorał dziadzia jak to piszą wszędzie?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jeżeli za zaoranie uważasz wygadywanie kompletnych bzdur i rzucanie kłamstwami, które można sprawdzić w 10 sekund bez zająknięcia, wyolbrzymianie i powtarzanie "x, y, z było najlepsze w historii kraju za mojej kadencji" a "x, y, z było najgorsze za Bidena" to "ZAORAŁ".
Biden ledwo co gada będąc szczerym.
-
- weteran forumowych bitew
Biden wtopił. Na tyle, że Demokraci zaczęli wypuszczać w media 'trzeba nam zmiany kandydata'.
-
- rasowy masterfulowicz
ja niczego nie uważam, ja zacytowałem 99% newsów które sobie przeglądałem zaraz po przebudzeniuDST pisze: ↑28-06-2024, 08:15Jeżeli za zaoranie uważasz wygadywanie kompletnych bzdur i rzucanie kłamstwami, które można sprawdzić w 10 sekund bez zająknięcia, wyolbrzymianie i powtarzanie "x, y, z było najlepsze w historii kraju za mojej kadencji" a "x, y, z było najgorsze za Bidena" to "ZAORAŁ".
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dla obecnych mediów "debata" to zapasy w kisielu. Najważniejsze było to czy Biden pokaże, że ogarnia i nie ma demencji i poszło mu słabo. Niemniej i tak prędzej wolałbym żeby prezydentem USA został np. Koń Rafał niż Trump, no ale co mogę zrobić?mocny2_3 pisze: ↑28-06-2024, 08:49ja niczego nie uważam, ja zacytowałem 99% newsów które sobie przeglądałem zaraz po przebudzeniuDST pisze: ↑28-06-2024, 08:15Jeżeli za zaoranie uważasz wygadywanie kompletnych bzdur i rzucanie kłamstwami, które można sprawdzić w 10 sekund bez zająknięcia, wyolbrzymianie i powtarzanie "x, y, z było najlepsze w historii kraju za mojej kadencji" a "x, y, z było najgorsze za Bidena" to "ZAORAŁ".
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego Putin ma kogoś wyznaczać?
-
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
Wszechmoc Putina budzi zazdrość nawet Lucyfera. Czy jest na tym świecie chociażby coś, co nie jest jego winą?
-
- rasowy masterfulowicz
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Twoje wodogłowie.
Na youtube jest całość, kto chce niech se zerknie, ja to przeleciałem na wyrywki. Pod względem czysto wizerunkowym Trump wygląda i gada jakby był od Bidena co najmniej 15 lat młodszy - jest pewny siebie, wygadany, stosunkowo cywilizowany jak na swoje standardy i prezentuje się bardzo naturalnie. Biden dla odmiany prezentuje się, jakby nie wziął codziennej porcji leków, nie mówiąc o zmianie pampersów - ma fatalną mimikę, dykcję, tempo, gubi wątek, jest sztywny i odklejony. Momentami wygląda i gada autentycznie jak robot. Jakbym był fanbojem QAnon i pokrewnych, to po tej debacie nie miałbym wątpliwości, że Biden to przebrana za człowieka, nafaszerowana lekami jaszczurka z planety Mongo. Trumpiści będą teraz do samych wyborów wyciągać te nagrania na dowód, że Biden jest za stary na prezydenta, bo nie ogarnia/ledwo żyje/...:::jEsTgÓpJi:::... Nie mam pojęcia jak sztab Bidena to odkręci, ale na ich miejscu szykowałbym się na wyjątkowo stresujące wakacje.
Najgorzej to wszystko wygląda jak się popatrzy co się dzieje, gdy jeden mówi, a drugi słucha. Trump cały czas gra twarzą, widać, że słucha Bidena i ma mózg jak szpilka - dokładnie wie, gdzie się znajduje, co robi i po co. Prawie widać procesy myślowe. Biden dla odmiany stoi nieruchomo z uchylonymi ustami i łypie groźnie na Trumpa jakby chciał powiedzieć "co ja tu robię?" albo "co on przed chwilą powiedział?" albo "boże, niech już mi dadzą ten respirator". I nieważne, co sobie obaj w tym czasie faktycznie myślą, tylko jak to wygląda.
Merytorycznie rzecz biorąc, to Trump na zmianę albo bredzi albo ordynarnie kłamie, ale tu się liczy wrażenie i to wrażenie jest po jego stronie. Większość ludzi śledzi politykę przez pryzmat wywoływanych reakcji emocjonalnych, a w tym wypadku to obawiam się, że jak ktoś nie jest bidenowskim ultrasem to może zwątpić w sens pakowania na stolec Waszyngtonowy typa, który gada jakby miał zaraz dostać udaru. Chyba że zwycięży myślenie "no dobra, ale trump gorszy... prawda? prawda? fuck"
Sami se zresztą zobaczcie:
A po co? To Putin już nie głosuje na Trumpa?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
-
- w mackach Zła
^Co to za pizdowaty komentarz spleciony w zjebanym wypracowaniu jak do gimnazjum. tfu jebać
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ponoć też wyłowił starożytne misy podczas rekreacyjnego nurkowania w Morzu Czarnym
- trup
kurwa jaki to jest płaziniec...
Jak takie osobniki mogą przebywać ze sobą samym?
[media]https://x.com/i/status/1469281833590341633[/media]
Jak takie osobniki mogą przebywać ze sobą samym?
[media]https://x.com/i/status/1469281833590341633[/media]
- trup
czy antysystemowiec sam siebie jeszcze rozumie i swoją rolę w tym teatrze?
[media]https://x.com/i/status/1806608279268704630[/media]
[media]https://x.com/i/status/1806608279268704630[/media]
-
- rasowy masterfulowicz
Odpowiem cytatem - a jakże - radzieckim. Jakoś tak to szło:
"Najważniejsze w demokracji jest przygotowanie dla wyborcy odpowiedniej alternatywy, żeby niezależnie od tego na kogo zagłosuje władza została w naszych rękach."
Celem życia nie jest przeżycie.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz