POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Wzburzony Obserwator
zaczyna szaleć

Re: POlitykowanie

02-09-2024, 20:03

Nie ukrywam, że za młodu brało się udział w rozmaitych melanżach, ale hiszpańskiego dziennikarza, który szczytował z radosnym: ”Da! Da! Daaa…!” na ustach bym zapamiętał. Tym bardziej, gdyby rwał mnie na „konsultanta przy filmie Agnieszki Holland”.
Mam prawo reagować.
SamborWilk
w mackach Zła

02-09-2024, 21:26

Triceratops pisze:
02-09-2024, 09:26
Hatefire pisze:
02-09-2024, 09:09
wonsz pisze:
02-09-2024, 07:25
no, cieżko wybrać czy w konfederacji bardziej propolskie jest skrzydło Brauna robiące laskę wszystkiemu co rosyjskie czy europarlamentarzyści miziający się z AFD :D
Dziś rano akurat w radiu słyszałem wywiad z tą europosłanka Konfy i była zaczepiana o to, że są w jednej grupie z AFD tam i o o rózne wypowiedzi przedstawicieli tejże. Powiedziała, że AFD ma ten sam problem co Konfederacja, że ich wypowiedzi są uwaga, uwaga nie uwierzycie, wyrywane z kontekstu. Korwin mógłby być dumny. Może wyleciał z Konfy, ale jego nauki są zachowywane xD
hehe widze, ze sluchamy na odwrot, ja sluchalem dzis rano w Trojce Kotuli pijac kawele z masele i rozwiazujac krzyzowke. I w kolko: aborcja, seks, pedaly, seks, zaimki, pedaly, aborcja, seks, zwiazki, seks itp.
To właśnie ta nowa jakość na lewicy, hasła idealne dla młodych postępowców. Dosłownie idiokracja w czystej postaci.

Z drugiej strony konfa, która brzmi ładnymi hasłami populistycznymi aby to była prawda no i zapatrywania niektórych członków ku ruskim są nie do przetrawienia. Jakoś też nie wierzę memcenowi, zbyt pięknie prawi, to raczej czysty spektakl z jego strony.
mistrzsardu
rasowy masterfulowicz

02-09-2024, 21:52

A tymczasem Turcja złożyła oficjalnie wniosek o dołączenie do BRICS.
Celem życia nie jest przeżycie.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

02-09-2024, 22:29

SamborWilk pisze:
Triceratops pisze:
02-09-2024, 09:26
Hatefire pisze:
02-09-2024, 09:09

Dziś rano akurat w radiu słyszałem wywiad z tą europosłanka Konfy i była zaczepiana o to, że są w jednej grupie z AFD tam i o o rózne wypowiedzi przedstawicieli tejże. Powiedziała, że AFD ma ten sam problem co Konfederacja, że ich wypowiedzi są uwaga, uwaga nie uwierzycie, wyrywane z kontekstu. Korwin mógłby być dumny. Może wyleciał z Konfy, ale jego nauki są zachowywane xD
hehe widze, ze sluchamy na odwrot, ja sluchalem dzis rano w Trojce Kotuli pijac kawele z masele i rozwiazujac krzyzowke. I w kolko: aborcja, seks, pedaly, seks, zaimki, pedaly, aborcja, seks, zwiazki, seks itp.
To właśnie ta nowa jakość na lewicy, hasła idealne dla młodych postępowców. Dosłownie idiokracja w czystej postaci.
Ale dziala co widac np na przykladzie jestera
SamborWilk pisze:
Z drugiej strony konfa, która brzmi ładnymi hasłami populistycznymi aby to była prawda no i zapatrywania niektórych członków ku ruskim są nie do przetrawienia. Jakoś też nie wierzę memcenowi, zbyt pięknie prawi, to raczej czysty spektakl z jego strony.
Memcen to pies pisowca i pijaka Wiplera, blazen i karierowicz
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

04-09-2024, 10:16

Obrazek

Wiele dobrego nie można powiedzieć o zjawisku POPiSu, poza tym, że zarówno jedna jak i druga głowa tej katolicko-styropianowej hydry czasem zarządza wjazd na chatę jakiemuś faszyście.*

*wpisy na Twitterze dwóch faszystów mają charakter poglądowy, nie odnoszą się do realnych osób i zdarzeń:-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 10:33

Miałem złudzenie, że u Ciebie ta zbitka "popis" ma charakter wyzłośliwiania, po prosty wyłazi jakaś hujowa cecha charakteru, objawiająca się takim pierdoleniem. Nadzieja płonna była ta. Przejąłeś jak widzę retorykę dzbanów z drugiej strony podkowy jako też już swoją. Właściwie temat zamknięty jednym słowem.

Sama akcja dość głupia. Nie ma innych metod, niż pokazówki, żeby gościa domknąć? Są, i są stosowane przez służby. Myślę, że jak nie nagminnie, to na tyle regularnie, że z praktyki na innych przykładach można by skorzystać. Ilu to polityków spłynęło, poprzez nie nawet samo zamykanie, a danie sygnału, że służby wiedzą co ma za uszami. Tutaj zadziałano jak |woda na młyn|. Kolejny uciemiężony nam się objawi. Tym razem, kacapski faszol. Bez sensu.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 10:45

Ascetic pisze:
Miałem złudzenie, że u Ciebie ta zbitka "popis" ma charakter wyzłośliwiania, po prosty wyłazi jakaś hujowa cecha charakteru, objawiająca się takim pierdoleniem. Nadzieja płonna była ta. Przejąłeś jak widzę retorykę dzbanów z drugiej strony podkowy jako też już swoją. Właściwie temat zamknięty jednym słowem.
Szanowny Kolego przez ostatnich 15 lat wielokrotnie tłumaczyłem dlaczego tak uważam i powtarzanie tego uważam za nudne. W skrócie. Warto by było prześledzić genezę powstania PO i PiS i dlaczego jakieś 90% ludzi w Polsce uważało, że powstanie ich wspólny rząd, pytanie było tylko kto będzie premierem. No i właśnie o to, o kwestie ambicjonalne nie polityczne, światopoglądowe, to się rozbiło. Przekonanie, to wynikało głownie z tego, że wtedy te partie praktycznie literalnie nie różniły się programem, po prostu inaczej stawiały akcenty. Taka zabawa w dobrego i złego policjanta, bo o tym kto trafił do jednej, a kto do drugiej partii decydowały nie względy ideologiczne, tylko bardziej środowiskowe, znajomości i grupy interesów. Jasne jakbym miał do wyboru tylko PO i PiS, to zagłosuję na PO, bo po prostu z dwojga złego wolę zachorować na cholerę nie dżumę.

Natomiast spoko możesz uważasz, że mam chujowy charakter. Obchodzi mnie to dokładnie tyle, co opinie Giertycha wyrażane na Twitterze.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 10:56

Hatefire pisze:
04-09-2024, 10:45
Ascetic pisze:
Szanowny Kolego przez ostatnich 15 lat wielokrotnie tłumaczyłem dlaczego tak uważam i powtarzanie tego uważam za nudne. W skrócie. Warto by było prześledzić genezę powstania PO i PiS i dlaczego jakieś 90% ludzi w Polsce uważało, że powstanie ich wspólny rząd, pytanie było tylko kto będzie premierem. No i właśnie o to, o kwestie ambicjonalne nie polityczne, światopoglądowe, to się rozbiło. Przekonanie, to wynikało głownie z tego, że wtedy te partie praktycznie literalnie nie różniły się programem, po prostu inaczej stawiały akcenty. Taka zabawa w dobrego i złego policjanta, bo o tym kto trafił do jednej, a kto do drugiej partii decydowały nie względy ideologiczne, tylko bardziej środowiskowe, znajomości i grupy interesów. Jasne jakbym miał do wyboru tylko PO i PiS, to zagłosuję na PO, bo po prostu z dwojga złego wolę zachorować na cholerę nie dżumę.

Natomiast spoko możesz uważasz, że mam chujowy charakter. Obchodzi mnie to dokładnie tyle, co opinie Giertycha wyrażane na Twitterze.
No nie wiem. Śmiem twierdzić, że słowo Giertych w dziale polityka jest przez Ciebie regularnie wykorzystywane. Coś Ciebie tam jednak musi on interesować. Może według zasadny: "brzydzę się, ale nie mogę oderwać wzroku", albo z jeszcze innych pobudek.

Reszta wpisu potwierdza moją teorię. Ta część dotycząca stricte polityki, a nie osobistych podjazdów. Normalnie jakbym czytał inny plankton polityczny. Jakbym czytał wpis kuca z konfnderacji. Kucem oczywiście nie jesteś, zaburzonym konfederatą co jasne, też nie. Tylko dlaczego jesteś osobą głosującą na lewicę i masz aż tak tożsame wpisy z tymi ichnimi?
Poro
Awatar użytkownika
masterful
weteran forumowych bitew
Kontakt:

04-09-2024, 11:01

Bąkiewicz is the new Giertych ze starych czasów czyli prosty Nacjonalistyczny Beton w negatywnym rozumieniu oczywiście. Propagujący patriotyzm wykluczający innych którzy nie myślą tak samo, a którzy też są patriotami.

A to, że wjechali mu na chatę to widocznie cos jest nie tak. Od dawna powinien być obserwowany przez służby niezależnie jakiej opcji politycznej.

Na "Republice" koniec świata. Reżim i likwidacja Polski przez Tuska. Współczuje prawicy teraz. Musi być ciężkie codzienne wymyślanie sobie problemów do kolejnej histerii. Szkoda mi tylko ludzi którzy się na to łapią bo to rzeczywiście można zwariować. Mi po 20 minutach obserwacji tego kanału po prostu robi się słabo. W sumie 24h mają stan alarmu, czerwone paski z festiwalami i olimpiadami nienawiści tego czy tamtego.

Mamy dwa wrogie plemiona na terytorium jednego kraju ;)

Podzielił nas ... nazwę to "Negatywny patriotyzm" czyli wskazywanie kto jest mniejszym patriotą. Zwykle szło to jednak od strony PC i PIS w strony PO czy SLD czy innych. Tak samo maja w USA Demokraci i Republikanie. Dwa obce plemiona polityczne.
ᕦ(ツ)ᕤ
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 11:09

Ascetic pisze:
04-09-2024, 10:56
No nie wiem. Śmiem twierdzić, że słowo Giertych w dziale polityka jest przez Ciebie regularnie wykorzystywane. Coś Ciebie tam jednak musi on interesować. Może według zasadny: "brzydzę się, ale nie mogę oderwać wzroku", albo z jeszcze innych pobudek.

Reszta wpisu potwierdza moją teorię. Ta część dotycząca stricte polityki, a nie osobistych podjazdów. Normalnie jakbym czytał inny plankton polityczny. Jakbym czytał wpis kuca z konfnderacji. Kucem oczywiście nie jesteś, zaburzonym konfederatą co jasne, też nie. Tylko dlaczego jesteś osobą głosującą na lewicę i masz aż tak tożsame wpisy z tymi ichnimi?
No, bo go nie lubię. Nawet bym w sumie nie pisał tu nic o nim, jakby niektórzy, nie będę palcem pokazywał, próbowali tworzyć mu "białą legendę". Moim zdaniem jest natomiast jednym z większym szkodników politycznych w historii III RP i to mu zawdzięczamy w dużej mierze sukces Konfederacji.

No, a argument z "tożsamością". No nie lubię PO i PiS. Mam też koleżankę, która nie lubi wieprzowiny. Twierdzi, że jej śmierdzi. Niewątpliwie musi być radykalną islamistką, bo tamci też nie jedzą świń.

Serio nie ma co ciągnąć tej dyskusji. Nikt nikogo nie przekona, a jest już po prostu nudna.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 11:16

Hatefire pisze:
04-09-2024, 11:09

No, a argument z "tożsamością". No nie lubię PO i PiS. Mam też koleżankę, która nie lubi wieprzowiny. Twierdzi, że jej śmierdzi. Niewątpliwie musi być radykalną islamistką, bo tamci też nie jedzą świń.

^^^ E tam. Na więcej Ciebie stać. Poważnie, uwierz w siebie. Dałeś nie raz pokaz, że potrafisz w erystykę.

Tam wyżej zapomniałem, teraz dopiszę. Wiesz, te konfpedryle onucoidalne, nie mają wyjścia. Muszą się rozpłaszczać intelektualnie. Szukać debili co się złapią na różne dziwactwa jak np. Braun walczący z obrotem bezgotówkowym, a później weryfikować to z tym, jak kupuje browca płacąc kartą. Oni zwyczajnie, jako politycy nie mają wyjścia. Scena w tradycji politycznej upchana, więc zostaje im lawirować pomiędzy czubkami (których tutaj mamy okazję też czytać) a donatorami, choćby z chin, czy kacaplandii. Tylko, że lewica, nie musi. Ma i tradycję polityczną, ludzi, w tym niegłupich, zaangażowanych. Zamiast tego leci w odjechane ideolo, albo tak jak Ty "pispełosamezło". Wysilcie się tam Towarzyszu. O Tym u mnie głównie mowa. Nie bądźcie Towarzyszu jak Ci, których chyba jednak najbardziej nie lubicie.
Ostatnio zmieniony 04-09-2024, 11:19 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 11:18

I jeszcze jedno. Ktoś doceniający Giertycha, zarzucający komuś, z powodu niechęci do niego, jakieś Konfederackie sympatie.

Tymczasem Giertych:
Obrazek

xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 11:22

Hatefire pisze:
04-09-2024, 11:18
I jeszcze jedno. Ktoś doceniający Giertycha, zarzucający komuś, z powodu niechęci do niego, jakieś Konfederackie sympatie.

Tymczasem Giertych:
Obrazek

xD
Ty znów o nim? Boli Ciebie Wielki Roman. Weź to przepracuj.

Miałeś wyjaśniane, że w polityce użyteczność ma znaczenie. Determinacja, motywacja, cele i wabiki. Giertych jest idealny na tym etapie zmian, nie powiem, że rewolucji. Jak znajdziesz wpisy, że ktoś wygumkowuje, że wbijał dzieciaki w mundurki, albo dziadka swego wtłaczał nauki, to je pokaż. Jak zobaczysz wpisy, żeby też ktoś się trzepał pod niego, za całokształt, a nie jego obecne jebanie pissowców, to też pokaż. <<Poza tym powielasz jak małpa w klatce, co chce banana, te lewe sposoby myślenia. Znów. Weź się wysil. Jak nie Ty to kto?>>

Nie, nie ma mowy o sympatiach konfpedrylskich, a o tym, że w tej retoryce "pispełotesamezło", jest ten sam pomysł na politykę. Więc, się nie błaźnij i nie manipuluj tandetnie. Znów, stać Ciebie na lepsze zagrywki.
Ostatnio zmieniony 04-09-2024, 11:27 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 11:25

Ascetic pisze:
04-09-2024, 11:22
Ty znów o nim? Boli Ciebie Wielki Roman. Weź to przepracuj.

Miałeś wyjaśniane, że w polityce użyteczność ma znaczenie. Determinacja, motywacja, cele i wabiki. Giertych jest idealny na tym etapie zmian, nie powiem, że rewolucji. Jak znajdziesz wpisy, że ktoś wygumkowuje, że wbijał dzieciaki w mundurki, albo dziadka swego wtłaczał nauki, to je pokaż. Jak zobaczysz wpisy, żeby też ktoś się trzepał pod niego, za całokształt, a nie jego obecne jebanie pissowców, to też pokaż. <<Poza tym powielasz jak małpa w klatce, co chce banana, te lewe sposoby myślenia. Znów. Weź się wysil. Jak nie Ty to kto?>>

Nie, nie ma mowy o sympatiach konfpedrylskich, a o tym, że w tej retoryce "pispełotesamezło", jest ten sam pomysł na politykę. Więc, się nie błaźnij i nie manipuluj tandetnie. Znów, stać Ciebie na lepsze zagrywki.

Polecam Szanownemu Koledze. Ostatni, to taka piguła. Trzy pierwsze, dłuższe bo trzy odcinki, za to bardziej heheszkowe. Nic mnie boli, bo bo Tusku nic lepszego się nie spodziewałem, niż wzięcice na sztandary funfla, choćby był faszolem hehe No, a problem, jest taki, że nie ma dowodów, że on zmienił poglądy. No może poza kwestią prorosyjskości, to jedyny przypadek, że się przyznał do błędu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 11:32

Hatefire pisze:
04-09-2024, 11:25

Polecam Szanownemu Koledze. Ostatni, to taka piguła. Trzy pierwsze, dłuższe bo trzy odcinki, za to bardziej heheszkowe. No, a problem, że nie ma dowodów, że on zmienił poglądy. No może poza kwestią prorosyjskości, to jedyny przypadek, że się przyznał do błędu.
Obejrzałeś wszystkie? Jako ten którego Giertych nie interesuje? To ile Ty musisz oglądać materiałów, o ludziach, którzy Ciebie interesują.

Streść, bo ja nie mam pierdolca na jego punkcie i zwyczajnie mi szkoda czasu. Wolę potargać Ciebie w tym czasie.

I jeszcze raz. Jak znajdziesz, że ktoś dyskutuje z postawą Giertych za czasów LPR, to możesz napierdalać te swoje bzdety, które nie mają pokrycia we wpisach tutaj. Znajdziesz owszem, takie, że teraz robi robotę. Takich, że robił kiedyś nie znajdziesz. Dalej idąc, jak ostatnio nie pojawił się na głosowaniach co do aborcji, ktoś go bronił? Nie jestem pewien, Tobie dygnął, że sprawdziło się, że antyskrobankoiec dalej jest w nim i tyle ... Wbiłeś tutaj z wpisami? Więc, weź tam zastanów się co tam starasz się wmówić, albo jak już musisz, to przynajmniej dopasowywuj to do jakichkolwiek faktów.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 12:05

Ascetic pisze:
Obejrzałeś wszystkie? Jako ten którego Giertych nie interesuje? To ile Ty musisz oglądać materiałów, o ludziach, którzy Ciebie interesują.

Streść, bo ja nie mam pierdolca na jego punkcie i zwyczajnie mi szkoda czasu. Wolę potargać Ciebie w tym czasie.

I jeszcze raz. Jak znajdziesz, że ktoś dyskutuje z postawą Giertych za czasów LPR, to możesz napierdalać te swoje bzdety, które nie mają pokrycia we wpisach tutaj. Znajdziesz owszem, takie, że teraz robi robotę. Takich, że robił kiedyś nie znajdziesz. Dalej idąc, jak ostatnio nie pojawił się na głosowaniach co do aborcji, ktoś go bronił? Nie jestem pewien, Tobie dygnął, że sprawdziło się, że antyskrobankoiec dalej jest w nim i tyle ... Wbiłeś tutaj z wpisami? Więc, weź tam zastanów się co tam starasz się wmówić, albo jak już musisz, to przynajmniej dopasowywuj to do jakichkolwiek faktów.
Człowieku nie nagrywaj sobie filmu. Tych podcastów słucham regularnie i jeden ma już grubo odcinków ponad setkę, z tego 3 o Giertychu. Ostatni był o Lepperze i tez wysłuchałem. Trzech części też się doczekał Michał Wiśniewski i zespół Ich Troje, też bardzo ciekawe. Drugi ma ponad 50 i tylko jeden o Giertychu, a przesłuchałem jakieś 90%. Serio te twoje insynuacje o jakiejś fascynacji są śmieszne. Chciałbym zwrócić, że cała dyskusja zaczęła się od mojego śmieszkowego wpisu, że PO aresztowało duchowego spadkobiercę spuścizny ideologicznej Giertycha, tak jak PiS aresztowało samego Giertycha. Nic tam nie pisałem o twoich/innego użytkownika poglądach na temat przeszłych i obecnych poglądów Giertycha. To ty się odpaliłeś jak 12 latka w 1999 r. na Briana z Backstreet Boys xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 12:11

Hatefire pisze:
04-09-2024, 12:05
Ascetic pisze:

Człowieku nie nagrywaj sobie filmu. Tych podcastów słucham regularnie i jeden ma już grubo odcinków ponad setkę, z tego 3 o Giertychu. Ostatni był o Lepperze i tez wysłuchałem. Trzech części też się doczekał Michał Wiśniewski i zespół Ich Troje, też bardzo ciekawe. Drugi ma ponad 50 i tylko jeden o Giertychu, a przesłuchałem jakieś 90%. Serio te twoje insynuacje o jakiejś fascynacji są śmieszne. Chciałbym zwrócić, że cała dyskusja zaczęła się od mojego śmieszkowego wpisu, że PO aresztowało duchowego spadkobiercę spuścizny ideologicznej Giertycha, tak jak PiS aresztowało samego Giertycha. Nic tam nie pisałem o twoich/innego użytkownika poglądach na temat przeszłych i obecnych poglądów Giertycha. To ty się odpaliłeś jak 12 latka w 1999 r. na Briana z Backstreet Boys xD
Napisałbyś, że masz pierdolca na punkcie Romana, a nie ... zresztą, każdy czytający i tak to widzi, więc już nie musisz.

Czy odpalaniem jest komentowanie, jak przejąłeś ze swojej lewej dzbanki "pispełosamozło"? Dla Ciebie tak, dla mnie nie. I co? Hujów sto.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 12:16

Ascetic pisze:

Napisałbyś, że masz pierdolca na punkcie Romana, a nie ... zresztą, każdy czytający i tak to widzi, więc już nie musisz.

Czy odpalaniem jest komentowanie, jak przejąłeś ze swojej lewej dzbanki "pispełosamozło"? Dla Ciebie tak, dla mnie nie. I co? Hujów sto.
No i nic. Skończmy to. Każdy i tak pozostanie przy swoim zdaniu. Niech postronni użytkownicy Forume rozważą sami w sercu i umyśle, według własnego sumienia i rozeznania, temat ontologicznej jedności i oddzielności PO i PiS i roli Giertycha w najnowszych dziejach politycznych Polski.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

04-09-2024, 12:23

Hatefire pisze:
04-09-2024, 12:16
Ascetic pisze:

No i nic. Skończmy to. Każdy i tak pozostanie przy swoim zdaniu. Niech postronni użytkownicy Forume rozważą sami w sercu i umyśle, według własnego sumienia i rozeznania, temat ontologicznej jedności i oddzielności PO i PiS i roli Giertycha w najnowszych dziejach politycznych Polski.
Nie ma co się wić. Streść, te filmy, o tym postaci, która Ciebie zupełnie, nic a nic nie interesuje. To właściwie prośba, bo rozumiem, że z prorosyjskość się wycofał, co dziwne biorąc pod uwagę dziadkowe nauki, a co z resztą? Dalej beton faszystowski?
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

04-09-2024, 12:40

Ascetic pisze:
04-09-2024, 12:23
Nie ma co się wić. Streść, te filmy, o tym który Ciebie zupełnie, nic a nic nie interesuje. To właściwie prośba, bo rozumiem, że z prorosyjskość się wycofał, co dziwne biorąc pod uwagę dziadkowe nauki, a co z resztą? Dalej beton faszystowski?
Nie wycofał się. Bo najwyraźniej pobrał lekcje pijaru i po prostu trzyma ryj zamknięty na ten temat. W każdym razie, poza tą prorosyjskością, nigdzie nie powiedział, że czegoś żałuje, że to błędy młodości itp. Patrząc na kwestie aborcji, gdzie wpierw bezczelnie kłamał, że co jak co to on zawsze będzie respektował dyscyplinę głosowania, a po tym bezczelnie to olał. Nie wierzę, że coś takiego nastąpiło. Po prostu nabiera ludzi tą swoją twitterową sraczką, że niby coś robi. Chciałbym zwrócić uwagę, że w np w uzasadnieniu decyzji PKW o datacjach były powołane jednak dokumenty i analizy dostarczone przez Ministerstwo Sprawiedliwości, a nie internetowe wrzutki Giertycha stanowiące clue jego aktywności. Nawet mi nie żal ludzi, którzy mu uwierzyli, bo są debilami, a jak mawiał Steve O. z Jackassa, żeby być głupim trzeba być twardym. Na tyle inteligentny jest, że wie że nawet z funflami w postaci Tuska i Sikorskiego pewne rzeczy, by raczej nie przeszły i bardziej cywilizowane skrzydło PO mogłoby postawić veto. Nie mam dowodów, że w tym faszolu w trzecim pokoleniu zaszła jakaś zmiana, a biorąc pod uwagę jego szkodliwy historycznie wpływ na scenę polityczną w perspektywie ostatnich 20 lat nie zamierzam dawać mu kredytu zaufania bez dowodów na zmianę poglądów i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ