POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- postuje jak opętany!
Re: POlitykowanie
Dzisiaj się dowiedziałem że ten rząd PEŁO ma 27 ministrów , ciekawe czy Tusk zna z 15 . Bo taki normalny człowiek z ulicy to może 5 .
-
- postuje jak opętany!
No jest jedna osoba co może zna wszystkich . POzdro TRUP
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
W Kanale Zero zorganizowano recenzję zbiorczą rządu, jako przeciwwagę dla Memcena można było zaprosić przewodniczącego Zandberga albo Magdalenę Biejat a zaproszono kogo? Co za niespodzianka.
Całkiem przypadkiem też Pewna Osoba klaskała po wygłoszeniu tego żenującego pseudoorędzia, kto by się spodziewał.
Całkiem przypadkiem też Pewna Osoba klaskała po wygłoszeniu tego żenującego pseudoorędzia, kto by się spodziewał.
Yare Yare Daze
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
Lasy Państwowe to organizacja, która się najbardziej sprzedała na przestrzeni ostatnich lat.
Totalna porażka.
Ziobrysci doprowadzili do takiej degrandolady to środowisko ze ciężko się to pisze.
Czasem jak jeżdżę po lasach i widzę te wycinki to nóż w kieszeni mi się otwiera.
Totalna porażka.
Ziobrysci doprowadzili do takiej degrandolady to środowisko ze ciężko się to pisze.
Czasem jak jeżdżę po lasach i widzę te wycinki to nóż w kieszeni mi się otwiera.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Dokładnie. Widły i Piec. Jak byłem ostatnio na grzybach w okolicznym lesie, to oczy przecierałem ze zdumienia. To już nie las, a park przypomina. LP chainsaw massacre! 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
U nas też rzna drzewa które mają swoją historię. Wiekową. Wielu myśliwych nie gada już w normalny sposób z nadleśnictwem. Skonfliktowanie na pełnej.
Kasa - zaczęli wywozić drewno na potęgę do Niemiec i Chin. Tną jak jebnięci.
Kasa - zaczęli wywozić drewno na potęgę do Niemiec i Chin. Tną jak jebnięci.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
już się tak nie chowaj za drzewami... mniej drzew, łatwiej do dzików strzelać.

Makabryczna msza myśliwych na Górze św. Anny!
Obrzędy nad zabitymi zwierzętami odbyły się w ost. niedzielę, w asyście pocztów sztandarowych kół łowieckich. Atmosfera była podniosła i bojowa. Padły podziękowania Bogu za łaskę i bliżej nieokreślonym politykom za wstawiennictwo.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Nie popieram takich wydarzeń żebyś o tym wiedział. Nie uczestniczę w tego typu imprezach. Nie mieszaj mnie z jakimis dziwnymi guslami i lokalnym folklorem na który leje ciepłym moczem.
Nie upraszczaj tak tego.
To ze pewne rzeczy mają miejsce wiem doskonale. I nie znaczy że mi to pasuje.
Nie chce tej rozmowy dalej kontynuować bo już zdążyłeś wrzucić mnie do pewnego worka.
Co myślę o powyzszym obrzedzie. Trywialny, komiczny wręcz. Powiedziałbym ze cały nasz kraj w pigułce.
Wiesz mi są głupsze imprezy regionalne. Niedźwiedzie choćby. Uwierz że poziom absurdu zabilby Cie z miejsca.
A święci się w tym kraju wszystko chyba. Nie tylko zwierzęta.Mieszkasz w Warszawie co wyczytałem z postów. Dlla Ciebie pewne rzeczy mogą się wydawać kuriozalne. Po wsi się praktykuje jeszcze tak zacofane rzeczy ze trzeba to widzieć na własne oczy.
Po części regionalny folklor, po części mocne uwstecznienie.
Świecenie zwierząt to nic nadzwyczajnego. Naprawdę.
Nie upraszczaj tak tego.
To ze pewne rzeczy mają miejsce wiem doskonale. I nie znaczy że mi to pasuje.
Nie chce tej rozmowy dalej kontynuować bo już zdążyłeś wrzucić mnie do pewnego worka.
Co myślę o powyzszym obrzedzie. Trywialny, komiczny wręcz. Powiedziałbym ze cały nasz kraj w pigułce.
Wiesz mi są głupsze imprezy regionalne. Niedźwiedzie choćby. Uwierz że poziom absurdu zabilby Cie z miejsca.
A święci się w tym kraju wszystko chyba. Nie tylko zwierzęta.Mieszkasz w Warszawie co wyczytałem z postów. Dlla Ciebie pewne rzeczy mogą się wydawać kuriozalne. Po wsi się praktykuje jeszcze tak zacofane rzeczy ze trzeba to widzieć na własne oczy.
Po części regionalny folklor, po części mocne uwstecznienie.
Świecenie zwierząt to nic nadzwyczajnego. Naprawdę.
- Hatefire
Nikt Cię nie wrzucał do tego worka. Sam się wrzuciłeś zapisując się do PZŁ. Proste.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Przynależność do Koła to bardzo bardzo ważna sprawa dla mnie. Traktuje to jak drugą rodzinę. Z wieloma rzeczami się nie zgadzam. To tak jak z metalem. Ciężko sobie życie wyobrazić bez czegoś.
Równie dobrze można napisać - wszyscy z branży odszkodowań to złodzieje. Wystarczy spojrzeć na afery. To nie tak.
Równie dobrze można napisać - wszyscy z branży odszkodowań to złodzieje. Wystarczy spojrzeć na afery. To nie tak.
Ostatnio zmieniony 22-10-2024, 15:51 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- zaczyna szaleć
O Boże, to straszne! Przecież ten dzik jeszcze nie został przemielony na kiełbasę! Cóż za makabra!trup pisze: ↑22-10-2024, 14:37już się tak nie chowaj za drzewami... mniej drzew, łatwiej do dzików strzelać.
Obrzędy nad zabitymi zwierzętami odbyły się w ost. niedzielę, w asyście pocztów sztandarowych kół łowieckich. Atmosfera była podniosła i bojowa. Padły podziękowania Bogu za łaskę i bliżej nieokreślonym politykom za wstawiennictwo.
![]()
Mam prawo reagować.
- Hatefire
No to diluj, z całością konsekwencji. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastko.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Wzburzony Obserwator pisze: ↑22-10-2024, 15:49O Boże, to straszne! Przecież ten dzik jeszcze nie został przemielony na kiełbasę! Cóż za makabra!trup pisze: ↑22-10-2024, 14:37już się tak nie chowaj za drzewami... mniej drzew, łatwiej do dzików strzelać.
![]()
Najlepsze z dzika jest salami. Kiedyś się tego nauczę. W sensie robić. Tak to Koleżanki mnie wyręczaja ja się przyglądam przy robocie

Taka smykałka do gotowania. Miazga absolutna.
Trza się tylko w łaski wkupic.

Tu od paru myśliwych żony to takie kuchary ze nie ma chuja we wsi. Ja tam od lat się uczę ale tak średnio mi to wychodzi

W przyszłości bardzo bym chciał napisać ze idzie mi to lepiej.
-
- rasowy masterfulowicz
Taka ciekawostka:
"Bukmacherzy dają już 56,5 proc. prawdopodobieństwa, że miliarder zdobędzie Biały Dom. Od 1866 roku pomylili się tylko dwa razy."
Kontra:
"Według średniej z sondaży opracowanej przez "New York Timesa", wiceprezydent Kamala Harris wciąż ma niewielką przewagę - wynoszącą 1 punkt procentowy - nad Donaldem Trumpem."
"Bukmacherzy dają już 56,5 proc. prawdopodobieństwa, że miliarder zdobędzie Biały Dom. Od 1866 roku pomylili się tylko dwa razy."
Kontra:
"Według średniej z sondaży opracowanej przez "New York Timesa", wiceprezydent Kamala Harris wciąż ma niewielką przewagę - wynoszącą 1 punkt procentowy - nad Donaldem Trumpem."
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- weteran forumowych bitew
Biedny stary dziadek tramp zapierdalajacy w pieluchomajtkach, mamroczacy o genitaliach zmarłych golfistów, nie kojarzący coraz bardziej faktów - serio biden zaczyna przy nim wyglądać jak bystry młodzieniec. Natomiast parodia jest, że prawie połowa ich narodu ma tak wyprane łby jak nasze rodzime kato-kurwy głosujące na parujące gówna typu piss i konfederosja.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- postuje jak opętany!
TRAMP to jest Klawucha , w STS 1,57 . Ale nie chcę przeżywać tego co 4-5 lat temu >Całą noc spływają głosy ze danych stanów ,a co stan to inna ILOŚĆ głosów . Postawiłem ostatnio 3 tys na Bidona i co z tego że wygrałem jak pożniej czekałem na wygraną jeszcze MIESIĄC bo wygrana dopiero po nominacji . Jebać taki interes .
-
- rasowy masterfulowicz
Też słyszałem o Józefie,że jest w olimpijskiej formie. Litra gorzały bez popitki wali, zaczyna zakąszać dopiero przy drugim litrze i to tylko kiszonymi ogórkami!
Celem życia nie jest przeżycie.
-
- postuje jak opętany!
Bo Polsce , wygrana na drugi dzień , swoją drogą ciekawe czy ten rudy cwaniaczek wystartuje w wyborach prezydenckich . Na razie czeka kogo wystawi PIS .Żałosny typek , RAFAŁKA chce wystawić na odstrzał . Rafałek w STS 1,45 . Rudy 3,5 . Kusi postawić na rudego . Oczywiście są to kursy na to kogo wystawi w wyborach prezydenckich PEŁO . A propo pamiętajcie Polska to nie Warszawa tylko wiochy .Pa
-
- postuje jak opętany!
ps. Już raz wpierdol rudy zaliczył od Kaczki to się obawia . HAHA