Spokojnie, sądząc po tym jakie fikoły w obronie swoich kumpli - kryminalistów napierdalają aktualnie konfiarze i kryptopisowcy pokroju Stanowskiego i Mazurka jeszcze różnie może być. Będzie pełna mobilizacja, wszystkie ręce na pokład pod hasłem "W pierwszej na Mentzena, w drugiej na Nawrockiego" byle tylko mieć swojego pionka w Pałacu Prezydenckim.Br00tal pisze: ↑20-12-2024, 13:07Mam wielką nadzieję że jak będą mieli swojego prezydenta to zrobią pisiorom taki rozpierdol, żeby ta gównopartia się rozleciała i już nigdy nie dała rady wrócić do władzy.
Chociaż tak realnie patrząc to może nastąpić dopiero jak pierwszy karaczan PL w końcu zostawi ten świat w spokoju, jest szansa że wynik wyborów prezydenckich może mocno podkopać jego zdrowie i los się w reszcie nad tym biednym krajem ulituje.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Hehe Stanowski to taki polski Joe Rogan trochę. Najpierw chęć wysłuchania różnych stron a za chwilę wiatr zwieje go w prawo i zrobi wywiad z PiSowskim kandydatem na prezydentaNerwowy pisze: ↑20-12-2024, 13:26Spokojnie, sądząc po tym jakie fikoły w obronie swoich kumpli - kryminalistów napierdalają aktualnie konfiarze i kryptopisowcy pokroju Stanowskiego i Mazurka jeszcze różnie może być. Będzie pełna mobilizacja, wszystkie ręce na pokład pod hasłem "W pierwszej na Mentzena, w drugiej na Nawrockiego" byle tylko mieć swojego pionka w Pałacu Prezydenckim.Br00tal pisze: ↑20-12-2024, 13:07Mam wielką nadzieję że jak będą mieli swojego prezydenta to zrobią pisiorom taki rozpierdol, żeby ta gównopartia się rozleciała i już nigdy nie dała rady wrócić do władzy.
Chociaż tak realnie patrząc to może nastąpić dopiero jak pierwszy karaczan PL w końcu zostawi ten świat w spokoju, jest szansa że wynik wyborów prezydenckich może mocno podkopać jego zdrowie i los się w reszcie nad tym biednym krajem ulituje.

- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież jego kontent jest nacelowany, żeby zadowalać męskich, 30 letnich konfederastów. To po prostu model biznesowy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- DST
- rasowy masterfulowicz
Nie oglądam za bardzo, bo po co, ale dla wielu ludzi w tym kraju jest wyznacznikiem rzetelnego dziennikarstwa. Wspominałem chyba o tym kiedyś.
Mam wrażenie, że to kolejny koleś, który idealnie dopasowuje się treściami pod algorytm po prostu.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Aha, i dlatego rekami i nogami sie zapiera przed zaproszeniem Grzegorza Brauna?
woodpecker from space
- Nerwowy
Po niedawnej inbie z Walusiem już tym bardziej nie zaprosi :DDD Ale przynajmniej ma wymówkę.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Triceratops
On tylko kase liczy i boi o dupe, Za to Towarzyszka Panienka Jaruzelska zaprosila znowu Brauna na jutro
woodpecker from space
- Medard
gdy w Europie budowano zamki, to w USA w latach 850-1250 powstał taki kamienny kompleks, Chaco canyon:ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑04-12-2024, 12:49Musimy sie powaznie zastanowic w takim razie, dlaczego sredniowieczne zamki nie sa w USA objete opieka.

Die Welt ist meine Vorstellung.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- bartwa
Nawet na pewno, trafne spostrzeżenie. Ale jak 'obozy w Polsce' to lament.
Parę lat temu przeczytałem o najstarszym polskim kanale (Kanał Dobrzycki) w mojej okolicy. Oczywiście Polacy nie przyłożyli ręki do jego budowy.
Parę lat temu przeczytałem o najstarszym polskim kanale (Kanał Dobrzycki) w mojej okolicy. Oczywiście Polacy nie przyłożyli ręki do jego budowy.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
- rasowy masterfulowicz
Widać kto ma większe jaja.Triceratops pisze: ↑20-12-2024, 22:19On tylko kase liczy i boi o dupe, Za to Towarzyszka Panienka Jaruzelska zaprosila znowu Brauna na jutro
Celem życia nie jest przeżycie.
- Medard
jakie odkrycie godne wyróżnienia

- Medard
ziemie odzyskane to ciekawy termin, bo część nigdy nie była w żadnych granicach PL, jak Szczecin, czy Mazury
- Hatefire
Akurat dziś natrafiłem na bardzo dobry wywiad o tym.
Wielka powojenna migracja Polaków: O ziemiach „odzyskanych” bez egzotyzacji
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Medard
niejako znam z doświadczeń rodzinnych, nawiązując do artykułu to centralniaki, którzy po kilku latachHatefire pisze: ↑21-12-2024, 10:02Akurat dziś natrafiłem na bardzo dobry wywiad o tym.
Wielka powojenna migracja Polaków: O ziemiach „odzyskanych” bez egzotyzacji
powrócili na Mazowsze, babka nie chciała mieszkać w Bartoszycach

- bartwa
Zaraz przeczytam. Ponoć była kiedyś 'komisja do badań nad polskością' przez niektórych nazywana 'komisją do biadań nad polskością'.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
PiS porównuje Romanowskiego do Giertycha a ten im pozywa i wieśniaki płacą na WOŚP:
https://x.com/GiertychRoman/status/1870830541832147302
https://x.com/GiertychRoman/status/1870830541832147302
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Sgt. Barnes
https://wiadomosci.wp.pl/orlen-pozwal-b ... 817109216a
Nie mogę patrzeć na tego zjeba - pakiet WiP na pełnej.
Nie mogę patrzeć na tego zjeba - pakiet WiP na pełnej.

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- bartwa
Ja zapomniałem o jego istnieniu, tak samo jak o morawieckim, to też wstrętna wesz, a wręcz wsza.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
https://www.tvp.info/84196390/posel-pol ... robi-29-zl
Hehe. Na Pałacowej mówią ...
Robię tam zakupsy, dość regularnie, jak wpadam do znajomków na Wiedeńską, zajebistą hinduską szamę po sąsiedzku, czy też jak mnie weźmie smak na Max'a. Musi być to ziom-lokals, choć typa, nie widziałem jeszcze, a wielu już widziałem, nawet tych co ostatnio zostali zapuszkowani, jak choćby ślicznego WojtuśO.
Hehe. Na Pałacowej mówią ...
Robię tam zakupsy, dość regularnie, jak wpadam do znajomków na Wiedeńską, zajebistą hinduską szamę po sąsiedzku, czy też jak mnie weźmie smak na Max'a. Musi być to ziom-lokals, choć typa, nie widziałem jeszcze, a wielu już widziałem, nawet tych co ostatnio zostali zapuszkowani, jak choćby ślicznego WojtuśO.
Poro