III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Przecież władek nie dostaje poczty. Zanim listonosz dojedzie na Ural.... a i tak go nie wpuszczą do bunkra.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
No to zostawi awizo.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
Jakaś celebrytka zachęcała do oddawania sukienek i szpilek, bo jak ktoś stracił całą swoją szafę na wojnie to w nowym miejscu poczuje się lepiej jak będzie wyglądał ładnie...trup pisze: ↑02-03-2022, 13:36A tymczasem Wolacy robią domach wielkie wiosenne porządki. Co niepotrzebne dla Ukraińców....
Do magazynów z darami dla uchodźców trafiają rzeczy brudne, podarte, z zepsutymi suwakami, ale też kompletnie niepotrzebne. Np. buty na 12-cm szpilce, stroje kąpielowe, strój do nurkowania dla dziecka, a nawet suknie na bal. Taka pomoc to... śmietnik

Guilty of being right
- Hatefire
No, ale akurat co w tym złego? Umówmy się że może być tak, że wojna będzie się wlekła chuj wie jak długo. Nie widzę problemu że jak ktoś ma nadmiar ciuchów/obuwia dobrego, żeby przekazał, bo mogą być chociaż potrzebne przy staraniu się o pracę. Sam mam znajomą której mąż przy przejściu z sezonu letniego na zimowy, musi znosić do piwnicy pudła pełne butów i przynosić do mieszkania pudła tam zalegające hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
https://wiadomosci.wp.pl/wydarzenia-w-p ... 661767648a
Potwierdzenie trollowania. Wniosek z artykułu:
Antyszczepy = putinowskie onuce
-
- rasowy masterfulowicz
- trup
No ok. Ma to sens. Natomiast może niekoniecznie w tym momencie, kiedy sa potrzebne najpotrzebniejsze, praktyczne rzeczy.Hatefire pisze: ↑02-03-2022, 14:40No, ale akurat co w tym złego? Umówmy się że może być tak, że wojna będzie się wlekła chuj wie jak długo. Nie widzę problemu że jak ktoś ma nadmiar ciuchów/obuwia dobrego, żeby przekazał, bo mogą być chociaż potrzebne przy staraniu się o pracę. Sam mam znajomą której mąż przy przejściu z sezonu letniego na zimowy, musi znosić do piwnicy pudła pełne butów i przynosić do mieszkania pudła tam zalegające hehe
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Jedź! Anatomię sobie przypomnisz.Sybir pisze: ↑02-03-2022, 13:38Koledzy, jechać, nie jechać? Pytam jako moderator.Szpitale w obwodzie homelskim na Białorusi przy granicy z Ukrainą są pełne rannych rosyjskich żołnierzy – podaje w środę Radio Swaboda, zablokowana w tym kraju białoruska redakcja Radia Wolna Europa. Przepełnione mają być również kostnice.
Radio Swaboda powołuje się na świadków – mieszkańców miasta.
Część szpitala pogotowia ratunkowego w Homlu przeznaczono na potrzeby rannych w wojnie z Ukrainą – podaje Swaboda.
„Według informacji docierających od mieszkańców, ranni Rosjanie są przewożeni przez miasto bardzo często. Są odwożeni co najmniej do trzech szpitali – obwodowego, szpitala w Kaściukouce (pod Homlem) i Centrum Medycyny Nuklearnej" – podano. W tym ostatnim, według informacji portalu, jest ok. 400 rannych wojskowych.
Mieszkańcy twierdzą również, że ze szpitala nr 4 w Homlu pacjenci są pilnie wypisywani, by zwolnić miejsca.
Również w Mozyrzu (na południu Białorusi, na zachód od Homla) są rosyjscy ranni, a źródło Swabody podaje, że codziennie przywozi się tam ok. 100 osób.
„Przywożą ich z Narowli (miasta położonego kilkadziesiąt kilometrów od granicy z Ukrainą - PAP) – tam jest szpital polowy i tam ich kierują do szpitali, wypisują lub wysyłają do kostnic" – podał rozmówca Swabody.
Wcześniej Radio Swaboda opublikowało w Telegramie nagranie z Homla, na którym widać co najmniej sześć autobusów sanitarnych przejeżdżających w nocy przez miasto. Oprócz czerwonego krzyża mają one również oznaczenie "V", używane przez rosyjskie wojska na Białorusi.
(PAP)![]()
A może i kilku ruskich namowisz do podpisania papierkow o przekazaniu organow po smierci.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- trup
- trup
W kijowskim metrze policja zatrzymała sabotażystów. Kule ukryli w pluszowej zabawce.
- Hatefire
Stary to jest nerka czy wątroba? Kurde, miałem to chyba na pierwszym roku

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Czy o coś takiego mogło też chodzić Gandhiemu?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
Zbiórka najpotrzebniejszych rzeczy pod koniec lutego i szpilki? Nie wiem czy coś zawozileś, ale jeśli tak to zakładam, że w Twojej głowie nawet przez moment nie pojawia się myśl "kurwa! Zapomniałbym o najważniejszym! Krawaty!!!"Hatefire pisze: ↑02-03-2022, 14:40No, ale akurat co w tym złego? Umówmy się że może być tak, że wojna będzie się wlekła chuj wie jak długo. Nie widzę problemu że jak ktoś ma nadmiar ciuchów/obuwia dobrego, żeby przekazał, bo mogą być chociaż potrzebne przy staraniu się o pracę. Sam mam znajomą której mąż przy przejściu z sezonu letniego na zimowy, musi znosić do piwnicy pudła pełne butów i przynosić do mieszkania pudła tam zalegające hehe

Guilty of being right
- Ascetic
Przez lata się szkolili. Sprawdzali reakcje. Dzisiaj widziałem raport z tych co monitorują internet, jak wyjebało szambo przy temacie "obrona Przemyśla". Maja to hujki poukładane.Slyd pisze: ↑02-03-2022, 14:50https://wiadomosci.wp.pl/wydarzenia-w-p ... 661767648a
A wiecie, kto był organizatorem tej akcji i skąd się gość wziął?
Poro
- Hatefire
Ja krawat ubieram na pogrzeby i wesela tylko. I zawsze muszę kupować nowy bo nie wiem gdzie mam poprzedni

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Chłopaki. Nikt Was nie namawia do oddawania szpilek. Te różowe zostawcie dla siebie na harce. Ale kaskę przelejcie jednak.uglak pisze: ↑02-03-2022, 14:58Zbiórka najpotrzebniejszych rzeczy pod koniec lutego i szpilki? Nie wiem czy coś zawozileś, ale jeśli tak to zakładam, że w Twojej głowie nawet przez moment nie pojawia się myśl "kurwa! Zapomniałbym o najważniejszym! Krawaty!!!"Hatefire pisze: ↑02-03-2022, 14:40No, ale akurat co w tym złego? Umówmy się że może być tak, że wojna będzie się wlekła chuj wie jak długo. Nie widzę problemu że jak ktoś ma nadmiar ciuchów/obuwia dobrego, żeby przekazał, bo mogą być chociaż potrzebne przy staraniu się o pracę. Sam mam znajomą której mąż przy przejściu z sezonu letniego na zimowy, musi znosić do piwnicy pudła pełne butów i przynosić do mieszkania pudła tam zalegające hehe![]()
Młoda miał urodziny. Chrzestna przelała kasę dla córki, a drugie tyle na fundację pomocy właśnie Ukrainie, w imieniu córki niejako. A się tam nie przelewa. Jak za kobitą specjalnie nie przepadam, to mną szarpnęło, jak się dzisiaj rano dowiedziałem.
Poro
- Ascetic
Potrzebują na granicy powerbanków, kabli, puszek. Czasem zabawki, słodycze. Idzie kanał zbiórek raczej w stronę pieniędzy. Ci co są bliżej, po prostu wiedzą lepiej co potrzebne pod konkretne osoby. A szmaty używane to kurwa wstyd oddawać.Hatefire pisze: ↑02-03-2022, 15:05Ja krawat ubieram na pogrzeby i wesela tylko. I zawsze muszę kupować nowy bo nie wiem gdzie mam poprzedniUbieram się lumpie i Decathlonie
Natomiast naprawdę nie widzę nic skandalicznego w tym poście. Czepianie dla czepiania, a faktycznie lepszy ciuch może się przydać. Nie wiem, mi to tam zwisa, niemniej jestem w stanie uwierzyć że ktoś może się poczuć psychicznie lepiej jak będzie mógł się ładnie ubrać nawet załatwiając jakieś sprawy w urzędzie.
Poro
Jak te fakty zostały stwierdzone to forumowe onuce antyszczepowe szybciutko ucichły i nawet nie wracają do tematu....Ascetic pisze: ↑02-03-2022, 15:02Przez lata się szkolili. Sprawdzali reakcje. Dzisiaj widziałem raport z tych co monitorują internet, jak wyjebało szambo przy temacie "obrona Przemyśla". Maja to hujki poukładane.Slyd pisze: ↑02-03-2022, 14:50https://wiadomosci.wp.pl/wydarzenia-w-p ... 661767648a
A wiecie, kto był organizatorem tej akcji i skąd się gość wziął?
PUTIN=CHUJ!!!!!!!
- Hatefire
Już kończąc, tą dziwną dyskusję o szpilkach, to fakt. Ja też wpłacam, niech ci co się znają ogarną. Z tymi darami to tylko mnóstwo logistycznej roboty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy