POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
oj guru biłgorajski widzę, że włącza sie histeria bo już Ida projekcje, wyzwiska i nagle wieśniak już znudzony.Robercik ejtisowy guru od polecania muzyki dla pedałów na metalowym forum tupnal nożką XD
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Michau, ciapaty kolezko o chuj ci tak naprawde chodzi? Zasrywasz watek tymi swoimi urojeniami, ktore nikogo nie obchodza. Tyle lat pozowales na dumnego nienawistnego socjopate, jebales tuska i ukroli a tutaj nagle sie odpalasz jak male dziecko z byle powodu. Nie chce mi sie tego wlec z toba, bo nic to nie wnosi, zasrywasz tylko temat, widac wroclawskie przyglupy uparly sie, ze temat nalezy zasrac. Idz nienawidzec kogos gdzie indziej. Moge ci zaraz przypomniec kogo jeszcze nienawidzisz
woodpecker from space
-
Robert guru internetowy od pedalskiej muzyki, nie wiem o czym piszesz ale strasznie mnie bawi jak pizde drzesz i bronisz russko-chinskiej dupy. Proszę kontynuuj XD
- Triceratops
Wiesz o czym pisze i zaraz ci moge przypomniec a ty o tym wiesz, wiec sklej pizde ciapata cioto. I przestan zasrywac temat. Przynudzasz w chuj, no przeklej cos jeszcze o guru czy co tam, tyle ci zostalo cipo. Mi sie juz nie chce twoich ciapatych wysrywow komentowac.
woodpecker from space
-
Histeria level hard. Teraz twitterka daj jakiegoś o zandbergu najlepiej guru od ejtisow XD
- Triceratops
-
Robercik a tak przy okazji, to dlaczego zasrywasz forum metalowe gównem z russko-chinskiej dupy a na swoim fspanialym forum nie piszesz? Przecież masz swoją przestrzeń, której jesteś adminem, tam mógłbyś promować te niezwykłe treści 

-
Poza tym robert, bluzgamy się w internecie od 2007 roku, co ty się nagle taki wrażliwy zrobiłeś ?
- Triceratops
Ja? Alez skond, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze robisz to co robisz. Szkoda, ze konczysz w tak chujowym stylu, bo wlasnie mimo wszystko gdzies tam ciongle cie jeszcze troche lubie i ubolewam, ze dajesz sie tak robic. Wylacznie dlatego ci odpisuje.
woodpecker from space
-
Robert no ja też się nie spodziewałem, że zamienisz się w tube russkiej propagandy. No jak to się potrafi pozmieniać, życie jak to mówią starzy nekromancerzy. Niemniej, dobrego dnia ci życzę, bo nie jestem aż taki okropny.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie kasuję tych powyższych wysrywów do zastanowienia dla @Ascetic i innych, którzy zarzucają mi "obronę ruskich trolli". Ku pamięci niech zostanie. Za dużo już tego powywalałem. To jest właśnie poziom dyskusji, którego bronicie.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Triceratops
Myslalem, ze to wyjebiesz, tylko dlatego mu odpowiadalem. Bo ze ta pseudorozmowa to strata czasu wiedzialem od razu
woodpecker from space
-

- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
To bardzo proste:
- dobrze wygląda (tak w prezydenckich to ważne)
- jest kobietą (kobiety prezydenta jeszcze nie mieliśmy, może warto)
- wysokie soft skills
- idealna kandydatka dla tzw. centrum - PiS to też lewica ale widziana jako prawica
- CPK, atom, porty - jej patriotyzm jest mile widziany (w tych kwestiach rucha straponem antypolskiego zdrajcę czaskoskiego) i tu mogłaby zabrać sporo głosów np. memcena.
- nie jest z POPISU
PiS wystawił totalnego nonama i dlatego przegra (obstawiam trzeci wynik) a Trzaskowski wygra w pierwszej turze.
Ja oczywiście nie idę a mam teraz do lokalu wyborczego tak blisko że bliżej już się chyba nie da.
- nicram
Problem nie dotyczy poziomu dyskusji, bo to jest sprawa wtórna. Problemem moim zdaniem jest przyzwolenie na kolportowanie treści, które są jawną manipulacją, kłamstwem czy po prostu propagandą. Później zjawia się grupka trolli jak powyżej majaczący o spiskach Big Pharmy i przemysłu szczepionkowego. I się rozkręca.
A teraz całkowicie niepoważnie. Nasze metalowe społeczeństwo już dość jest podzielone i przeorane przez Behemoth i katoli modlących się do semickiego boga. Po co wkładać w to politykę?

all the monsters will break your heart
-
Bo w pewnym wieku właśnie wśród tych metalowców, polityki jest o wiele wiele za dużo, i przez to robią się kolejne podziały.
- Triceratops
Zgodzilbym sie ze wszystkim oprocz tego, ze Rafau wygra w pierwszej turze, jak juz to w drugiej. Bo ze dupa mu sie pali to postanowil zadac cios wyborcom pokroju trupaBloodcult pisze: ↑05-02-2025, 11:06To bardzo proste:
- dobrze wygląda (tak w prezydenckich to ważne)
- jest kobietą (kobiety prezydenta jeszcze nie mieliśmy, może warto)
- wysokie soft skills
- idealna kandydatka dla tzw. centrum - PiS to też lewica ale widziana jako prawica
- CPK, atom, porty - jej patriotyzm jest mile widziany (w tych kwestiach rucha straponem antypolskiego zdrajcę czaskoskiego) i tu mogłaby zabrać sporo głosów np. memcena.
- nie jest z POPISU
PiS wystawił totalnego nonama i dlatego przegra (obstawiam trzeci wynik) a Trzaskowski wygra w pierwszej turze.
Ja oczywiście nie idę a mam teraz do lokalu wyborczego tak blisko że bliżej już się chyba nie da.
woodpecker from space
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ja uważam, że idealnym kandydatem jest Karol Nawrocki. Pytacie: dlaczego? Oto lista zalet:
- jest kandydatem niezależnym, spoza "establishmentu"
- jest zwyczajnie sexy - czuję motyle widząc go zarówno w elegancko skrojonym garniturze, jak i w sportowych spodenkach po ciężkim treningu
- boksuje, czyli wie, że biblia biblią, ale czasem też trzeba umieć pierdolnąć antypolaka zamiast nadstawiać drugi policzek
- buja się z gangusami, czyli z dużym prawdopodobieństwem przestrzega zasad typowego gita, więc w przypadku problemów nie "rozjebie się" przez jakimś niemcem z UE tylko ogarnie sprawy na własną rękę
- jest w IPN czyli pewnie czyta dużo książek
- jest zwyczajnie sexy - czuję motyle widząc go zarówno w elegancko skrojonym garniturze, jak i w sportowych spodenkach po ciężkim treningu
- boksuje, czyli wie, że biblia biblią, ale czasem też trzeba umieć pierdolnąć antypolaka zamiast nadstawiać drugi policzek
- buja się z gangusami, czyli z dużym prawdopodobieństwem przestrzega zasad typowego gita, więc w przypadku problemów nie "rozjebie się" przez jakimś niemcem z UE tylko ogarnie sprawy na własną rękę
- nicram
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
To idź na niego głosować. Zrób sobie zdjęcie z kartą wyborczą z zaznaczonym głosem i pokaż rodzinie, znajomym, kolegom z pracy.DST pisze: ↑05-02-2025, 11:43Ja uważam, że idealnym kandydatem jest Karol Nawrocki. Pytacie: dlaczego? Oto lista zalet:
Poza tym pokaż mi fragment w Biblii zakazujący boksu