to dosyć znana sprawa, że część wyborców Pis-u nie przyznaje się do tego, że na nich głosują, a głosują nie tylko emeryci, sam znam sporo z wyższym wykształceniem, akurat ci są zwykle bardzo zideologizowani i uważają, że Polska musi być niemalże państwem wyznaniowym i nie można pozwolić na rozprzestrzenianie zachodniej zarazy ideolo, biorą też kasę z 500+, więc budżet im się spinaRattlehead pisze: ↑17-10-2023, 21:18Mnie zastanawia jedno. Z kim bym nie miał kontaktu, z kim bym nie rozmawiał, każdy jebie kurwy pisowskie i i zapierdoliłby wszystkich z obecnego rządu w czy sekóndy, a właśnie w tym moim pojebanym regionie te kurwy zawsze wygrywają. Nie znam ludzi którzy głosowaliby na to bydło. A ludzi sporo znam, żeby nie było.
Wybory 2023.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2023.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- zaczyna szaleć
Szkoda, że Polski wyborca nie głosuje na, tylko przeciw komuś, ty bydle zakute.Rattlehead pisze: ↑17-10-2023, 21:18Mnie zastanawia jedno. Z kim bym nie miał kontaktu, z kim bym nie rozmawiał, każdy jebie kurwy pisowskie i i zapierdoliłby wszystkich z obecnego rządu w czy sekóndy, a właśnie w tym moim pojebanym regionie te kurwy zawsze wygrywają. Nie znam ludzi którzy głosowaliby na to bydło. A ludzi sporo znam, żeby nie było.
I jeszcze znowu ta menda pedofilo-narkomańska K. znowu wchodzi. Przecież to trzeba mieć inny tok ewolucyjny, żeby na to gówno zagłosować.
"Something is rotten in the state of Poland"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W gminie Baranów (tam gdzie PiS wyjebał ludzi bo buduje CPK)

PiS zyskał nawet poparcie (teraz 40,2 proc. ) w porównaniu z głosowaniem do Sejmu przed czterema laty (37,9 proc.).
Jak widac można nawet kogoś wyrzucić z jego ziemi/ domów a i tak zagłosuje na PiS....W gminach w któych PiS chciał budować CPK, a które to gminy i część ich mieszkańców ostro protestowała
poparcie dla PiS wyniosło:
Wiskitki 43.2%
Baranów 40,2%
Teresin 39.9%
Jaktorów 33,7%

Ostatnio zmieniony 17-10-2023, 22:26 przez trup, łącznie zmieniany 2 razy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Medard
jednak dużo głosuje za, tylko nie lubi o tym mówić, że przy dwójce, czy trójce dzieci, to spora kasa wpada, podobnie jest z rolnikami, im zawsze jest źle, słabe plony, niskie ceny skupu, o tym lubią dyskutować, ale od żadnego nigdy nie usłyszysz ile dostaje dopłat z UE, za co kupił maszyny, postawił hale itp,Disgorger pisze: ↑17-10-2023, 21:31Szkoda, że Polski wyborca nie głosuje na, tylko przeciw komuś, ty bydle zakute.Rattlehead pisze: ↑17-10-2023, 21:18Mnie zastanawia jedno. Z kim bym nie miał kontaktu, z kim bym nie rozmawiał, każdy jebie kurwy pisowskie i i zapierdoliłby wszystkich z obecnego rządu w czy sekóndy, a właśnie w tym moim pojebanym regionie te kurwy zawsze wygrywają. Nie znam ludzi którzy głosowaliby na to bydło. A ludzi sporo znam, żeby nie było.
I jeszcze znowu ta menda pedofilo-narkomańska K. znowu wchodzi. Przecież to trzeba mieć inny tok ewolucyjny, żeby na to gówno zagłosować.
-
- zaczyna szaleć
Nowa władza zabierze te przywileje, więc za 4 lata będą mogli głosować przeciwko.Medard pisze: ↑17-10-2023, 21:42jednak dużo głosuje za, tylko nie lubi o tym mówić, że przy dwójce, czy trójce dzieci, to spora kasa wpada, podobnie jest z rolnikami, im zawsze jest źle, słabe plony, niskie ceny skupu, o tym lubią dyskutować, ale od żadnego nigdy nie usłyszysz ile dostaje dopłat z UE, za co kupił maszyny, postawił hale itp,Disgorger pisze: ↑17-10-2023, 21:31Szkoda, że Polski wyborca nie głosuje na, tylko przeciw komuś, ty bydle zakute.Rattlehead pisze: ↑17-10-2023, 21:18Mnie zastanawia jedno. Z kim bym nie miał kontaktu, z kim bym nie rozmawiał, każdy jebie kurwy pisowskie i i zapierdoliłby wszystkich z obecnego rządu w czy sekóndy, a właśnie w tym moim pojebanym regionie te kurwy zawsze wygrywają. Nie znam ludzi którzy głosowaliby na to bydło. A ludzi sporo znam, żeby nie było.
- Medard
do wyborów prezydenckich nie zabiorą, a może nawet dłużejDisgorger pisze: ↑17-10-2023, 21:49Nowa władza zabierze te przywileje, więc za 4 lata będą mogli głosować przeciwko.Medard pisze: ↑17-10-2023, 21:42jednak dużo głosuje za, tylko nie lubi o tym mówić, że przy dwójce, czy trójce dzieci, to spora kasa wpada, podobnie jest z rolnikami, im zawsze jest źle, słabe plony, niskie ceny skupu, o tym lubią dyskutować, ale od żadnego nigdy nie usłyszysz ile dostaje dopłat z UE, za co kupił maszyny, postawił hale itp,
-
- zaczyna szaleć
Nie sądzę, żeby p. Leszczyna udźwignęła to przez tak długi czas.Medard pisze: ↑17-10-2023, 22:02do wyborów prezydenckich nie zabiorą, a może nawet dłużejDisgorger pisze: ↑17-10-2023, 21:49Nowa władza zabierze te przywileje, więc za 4 lata będą mogli głosować przeciwko.Medard pisze: ↑17-10-2023, 21:42
jednak dużo głosuje za, tylko nie lubi o tym mówić, że przy dwójce, czy trójce dzieci, to spora kasa wpada, podobnie jest z rolnikami, im zawsze jest źle, słabe plony, niskie ceny skupu, o tym lubią dyskutować, ale od żadnego nigdy nie usłyszysz ile dostaje dopłat z UE, za co kupił maszyny, postawił hale itp,
- trup

- PrezydentKosmosu
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wszyscy zacieszają, ale mnie się nie chce wierzyć, że karakan i jego świta po dobroci oddadzą władzę. Zawsze myślałem, że w tym celu musi być przewrót lub wojna domowa, ale może robią taktyczną przerwę? Nawarzyli piwa z gównem i zakałapućkali się tak w tym gównie, że nawet im ciężko będzie z tego wybrnąć, więc może scedować to gówno na inną ekipę, by wrócić za cztery lata (cali na biało), oskarżyć tę ekipę o swój gnój i wygrać miażdżąco? Nie pomyślałem w sumie, że taki mogą mieć plan, ale teraz wydaje mi się to nawet logiczne.
- trup
Czyli jednak konederossia nie przegrała przez Korwina, Brauna... tylko przez odcięcie się od nich....
Przegrana przez odcięcie....
Przegrana przez odcięcie....
Ostatnio zmieniony 17-10-2023, 23:14 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
- uglak
Tak właśnie działają bańki poznawcze. Na daną partię w większości głosują po prostu ci którym się to z takiego czy innego względu opłaca. Przykładowo podejrzewam, że rodzice większości forumowiczów dużo życzliwszym okiem spoglądają na PiS niż sami forumowicze.Rattlehead pisze: ↑17-10-2023, 21:18Mnie zastanawia jedno. Z kim bym nie miał kontaktu, z kim bym nie rozmawiał, każdy jebie kurwy pisowskie i i zapierdoliłby wszystkich z obecnego rządu w czy sekóndy, a właśnie w tym moim pojebanym regionie te kurwy zawsze wygrywają. Nie znam ludzi którzy głosowaliby na to bydło. A ludzi sporo znam, żeby nie było.
Jeszcze taka ciekawostka z Krakowa (być może dla wielu osób oczywista):

Dzielnice w których zwyżkuje PiS, a gorzej wypada zwłaszcza Lewica to dzielnice bardziej robotnicze i masowo zaludniane w PRL.
Guilty of being right
- trup
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
oddolna obywatelska inicjatywa pomocy w wyprowadzce 
dobrzy ludzie w trosce przynieśli im kartony, by było w co się spakować

Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Dobre. Ciekawe gdzie ich wszystkich upchną. Do TV Trwam wszyscy się nie zmieszczą. Do prawicowych gadzinówek też nie, które w dodatku zostaną odcięte od reklam z państwowych spółek. Zarobki będą więc skromne. Ja wiem, że ci szmaciarze utuczyli się przez 8 lat i z głodu nie umrą, ale jak ktoś się przyzwyczaił do czterech zer na koncie to teraz go zaboli.Pukajacy Bob pisze: ↑18-10-2023, 07:26oddolna obywatelska inicjatywa pomocy w wyprowadzce
![]()
- frankmullen
- postuje jak opętany!
Ja jednak będę się trzymał tezy, że ta koalicja czterech lat nie przetrwa. Za dużo będzie tarć. Jednakże jeśli się pomylę, z największą przyjemnością uderzę się w pierś i posypię łysą głowę popiołem. Czas pokaże.
-
- rasowy masterfulowicz
''Nie macie wrażenia, że ten człowiek pierwszy raz od kilkudziesięciu lat nagle znalazł się między ludźmi?... I za to też Wam wszystkim należą się podziękowania, Rodacy!''
faktycznie w chuj zagubiony starzec
https://www.facebook.com/watch/?mibexti ... 4404611563

https://www.facebook.com/watch/?mibexti ... 4404611563
- trup
miłość narodu do wodza objawiła się w gorącym pożegnaniu w Kielcach
Ostatnio zmieniony 18-10-2023, 09:33 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Bosak to wyjaśnił w wywiadzie do Super Ekspressu, PiS sam organizował wybory bardzo skrupulatnie i miał dużo kontroli, więc teraz głupio byłoby powiedzieć, że wybory zostały sfałszowane.PrezydentKosmosu pisze: ↑17-10-2023, 22:55Wszyscy zacieszają, ale mnie się nie chce wierzyć, że karakan i jego świta po dobroci oddadzą władzę. Zawsze myślałem, że w tym celu musi być przewrót lub wojna domowa, ale może robią taktyczną przerwę? Nawarzyli piwa z gównem i zakałapućkali się tak w tym gównie, że nawet im ciężko będzie z tego wybrnąć, więc może scedować to gówno na inną ekipę, by wrócić za cztery lata (cali na biało), oskarżyć tę ekipę o swój gnój i wygrać miażdżąco? Nie pomyślałem w sumie, że taki mogą mieć plan, ale teraz wydaje mi się to nawet logiczne.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
Całkiem na serio uważam, że prawniczka z Orgio Iuris (ciekawe czy dzieciak jest Bosaka hehe), to z mojego punktu widzenia gorszy scenariusz, niż ten ten zdemenciały staruszek z syndromem attention whore. Z niego i tak było powszechne toczenie beki i na dłuższą metę bardziej szkodził niż pomagał swojemu ugrupowaniu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
To właśnie dziwne, bo z kim nie rozmawiać to każdy przeciw CPK i PiS, a potem mamy 40%... Ja mam wrażenie, że Pis ma w chuj ukrytych zwolenników, nawet tutaj. Przy ludziach wszyscy krzyczą "JEBAĆ PIS" i psioczą na to lotnisko, a przy urnach cichaczem krzyżyk na odpowiedniego kandydata. Przykre to.trup pisze: ↑17-10-2023, 21:40W gminie Baranów (tam gdzie PiS wyjebał ludzi bo buduje CPK)
PiS zyskał nawet poparcie (teraz 40,2 proc. ) w porównaniu z głosowaniem do Sejmu przed czterema laty (37,9 proc.).W gminach w któych PiS chciał budować CPK, a które to gminy i część ich mieszkańców ostro protestowała
poparcie dla PiS wyniosło:
Wiskitki 43.2%
Baranów 40,2%
Teresin 39.9%
Jaktorów 33,7%
Natomiast co do CPK to nawet na TOK FM gdzieś już była gadka, że takie inwestycje jak CPK powinny być kontynuowane przez nowy rząd, bo już poszły pieniądze, przetargi i inne takie. Przecież wystarczy Horałę wymienić na swojego i trochę nowych spółek to tego przykleić i można dalej kasę ciągnąć.
Nie ma więc znaczenia czy rządzi Kaczor z Mokotowa czy Kaczor Donald i tak będę miał to jebane lotnisko za płotem.