Z przewagą konserwatyzmu w sferze światopoglądowej.DST pisze: ↑02-06-2025, 12:18Jest raczej krajem 50/50 jak mamy obiektywnie podchodzić do tych wyników.mistrzsardu pisze: ↑02-06-2025, 12:15Jak widać po wyborach Polska jest krajem raczej konserwatywnym a Rafał szedł dosyć szeroko z agenda "postępową".
Ludzie wolą szalikowca niż postępowca.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: POlitykowanie
Celem życia nie jest przeżycie.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Lis w reakcji na wynik wyborów cytuje na Twitterze Herberta. Jakie to przewidywalne xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Lis zagubił się, zaczyna stawać się lewicową wersją Maxa Kolonko 

- Hatefire
Lewicową wersją Maxa, to jest Remigiusz Okraska, W którym momencie lewicowy jest Lis?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ale Wulgate czy Tysiąclecia?masterful pisze: ↑02-06-2025, 12:16Zna biblie na pamięć.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-06-2025, 12:13....a nie do konca rozumiem, co dobrze robil sam Nawrocki, poza tym, ze jest z PiSu. Czy to sie sprowadza wylacznie do ,,A Trzaskowski...!"?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Żal mi was komusze syny .
- masterful
- Kontakt:
-
- postuje jak opętany!
A za 3 lata ta niemiecka partia zwana w Polsce peło zostanie ZLIKWIDOWANA . PASUJE trup
- nagrobek
- zahartowany metalizator
-
połowa społeczeństwa poparła menela, na szczęście świadczy to tylko o nich.
natomiast dziwi mnie, że młodzi perspektywicznie szykują sobie ultra-zamordyzm, i to w trybie przyspieszonym, czarnkowa owczarnia do strzyżenia. Będzie niezły ubaw jak do tych pustych łbów zacznie docierać jaki kurwidolek im szykuje jarozbaw
natomiast dziwi mnie, że młodzi perspektywicznie szykują sobie ultra-zamordyzm, i to w trybie przyspieszonym, czarnkowa owczarnia do strzyżenia. Będzie niezły ubaw jak do tych pustych łbów zacznie docierać jaki kurwidolek im szykuje jarozbaw

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
oświecę Cie, dla obu ugrupowań walczących o władzę jesteś tylko dronem do pracy. Nie człowiekiem, nic Ci sie nie należy. Masz zapierdalać i umrzeć przed 65 r. ż.olgims pisze: ↑02-06-2025, 12:45połowa społeczeństwa poparła menela, na szczęście świadczy to tylko o nich.
natomiast dziwi mnie, że młodzi perspektywicznie szykują sobie ultra-zamordyzm, i to w trybie przyspieszonym, czarnkowa owczarnia do strzyżenia. Będzie niezły ubaw jak do tych pustych łbów zacznie docierać jaki kurwidolek im szykuje jarozbaw![]()
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- nagrobek
-
no ja akurat mam wyjebane w ugrupowania a tym bardziej nie jestem niczyim dronem do pracy, trzeba się tak w życiu ustawić żeby być człowiekiem a nie automatem na linii produkcyjnej. Nigdy nic od tego państwa nie dostałem, nigdy nic od niego nie chciałem, spełniłem obywatelski obowiązek, teraz mogę leżeć brzuchem do góry, z wywalonymi jajami, palić blunty i mieć wyjebane. Nie wpisuje się za bardzo w te przestraszona część społeczeństwa:)Only_True_Believers pisze: ↑02-06-2025, 12:46oświecę Cie, dla obu ugrupowań walczących o władzę jesteś tylko dronem do pracy. Nie człowiekiem, nic Ci sie nie należy. Masz zapierdalać i umrzeć przed 65 r. ż.olgims pisze: ↑02-06-2025, 12:45połowa społeczeństwa poparła menela, na szczęście świadczy to tylko o nich.
natomiast dziwi mnie, że młodzi perspektywicznie szykują sobie ultra-zamordyzm, i to w trybie przyspieszonym, czarnkowa owczarnia do strzyżenia. Będzie niezły ubaw jak do tych pustych łbów zacznie docierać jaki kurwidolek im szykuje jarozbaw![]()
- DST
- rasowy masterfulowicz
Niezależnie jak będzie chujowo to zawsze znajdą jakiś strach na wróble - Niemcy, Rosja, Tusk, Soros czy ktoś tam inny a ich elektorat łyknie. Jak dotąd działało.
-
jak dla mnie nic nie muszą zauważać, ale przecież realnie w pewnym momencie ich to dotknie. Wtedy będzie zdziwienie i niedowierzanie. Przecież już to widzieliśmy.
-
- postuje jak opętany!
Dopiero wstałem piłem całą noc . Nie grałem w STS . Tak naprawdę to w dupie mam tą politykę . A Karol to była KLAWUCHA za 2.7 .U minie w pracy jeden UBEK przed emeryturą jeszcze dwa dni temu chciał się zakładać o tysaka że wygra rafałek .
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Bez zartow, jestes w praktyce najbardziej komuszym pracownikiem jakiego znalo to forum - ciagle tylko o tym, jak oszukujesz pracodawce, ile wolnego wziales na lewo, jak do psychiatryka poszedles byle nie pracowac, jak sie ustawiasz byle do roboty nie isc itd:D
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- nagrobek
a co będzie jebał na tuska i niemca jak reszta, ma wyjebane, jezdzi warsem na koncerty a ty co biedaku, tylko tyra i tyra
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Taki ktoś?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-06-2025, 13:01Bez zartow, jestes w praktyce najbardziej komuszym pracownikiem jakiego znalo to forum - ciagle tylko o tym, jak oszukujesz pracodawce, ile wolnego wziales na lewo, jak do psychiatryka poszedles byle nie pracowac, jak sie ustawiasz byle do roboty nie isc itd:D

Everyone loves you when you are dead
- Hatefire
Muszę się bardziej postarać. Ja tylko się opierdalam i kradnę asortyment biurowyŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑02-06-2025, 13:01Bez zartow, jestes w praktyce najbardziej komuszym pracownikiem jakiego znalo to forum - ciagle tylko o tym, jak oszukujesz pracodawce, ile wolnego wziales na lewo, jak do psychiatryka poszedles byle nie pracowac, jak sie ustawiasz byle do roboty nie isc itd:D

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy