POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

04-06-2025, 13:15

Hatefire pisze:
04-06-2025, 12:08
Ascetic pisze:
04-06-2025, 12:03
Faszyści wraz z lewarami od buca i bestii wybrały przestępcę, destruktywną propozycję polityczną od gawiedzi, od plebsu dla plebsu, ku uciesze też plebsu. W tym też tego tutaj.

———————————————————————
Mam nadzieję, że to co poniżej to kierunek, jedyny słuszny, który przybiorą w koalicji. Kierunek zamykania przestępców, pisowych i tych od na ruskiej smyczy oczywistym być powinien. Na inne rządzenie nie ma co liczyć. 2,5 roku będzie dalszej obstrukcji i męczenia społeczeństwa. Znów ku uciesze plebsu, jak widać po tym miejscu również, od lewarów zaburzonych po pisowców i brunatnych.

Pierwsze jaskółki z całej serii:

https://www.rmf24.pl/fakty/polska/newsa ... Id,7977548

https://wiadomosci.wp.pl/olszanski-i-os ... 517478688a

https://wiadomosci.wp.pl/polityk-konfed ... 962255552a

W kontekście kierunku, liczę, że tutaj też się zmieni, bo to co ma znów miejsce jest najzwyczajniej niesmaczne, obrzydliwe i dające do myślenia.
Widziałeś przepływy wyborców? Przecież ci co głosowali na Zanberga poparli Paniczyka. Czego chcesz więcej. Znowu widać narrację Zanberg i Razem winne przegranej PO. No to już jest śmieszne.
Nie winne. Bierne a nawet przeszkadzające. Krytyka za którą nie idzie NIC!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

04-06-2025, 13:18

nicram pisze:
04-06-2025, 11:33
masterful pisze:
04-06-2025, 10:53

PiS wszedł z bejsbolami i rozwalił system. A teraz panowie w swetrach próbują go naprawić recytowaniem wierszy.
Piękne.
Zabójczy Dowcip by się przydał:

„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

04-06-2025, 13:24

Nie idzie nic, bo koalicja nie słucha rad. ¯\_(ツ)_/¯
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
trup

04-06-2025, 13:25

Ascetic pisze:
04-06-2025, 12:03
Faszyści wraz z lewarami od buca i bestii wybrały przestępcę, destruktywną propozycję polityczną od gawiedzi, od plebsu dla plebsu, ku uciesze też plebsu. W tym też tego tutaj.

———————————————————————
Mam nadzieję, że to co poniżej to kierunek, jedyny słuszny, który przybiorą w koalicji. Kierunek zamykania przestępców, pisowych i tych co na ruskiej smyczy oczywistym być powinien. Na inne rządzenie nie ma co liczyć. 2,5 roku będzie dalszej obstrukcji i męczenia społeczeństwa. Znów ku uciesze plebsu, jak widać po tym miejscu również, od lewarów zaburzonych po pisowców i brunatnych.

Pierwsze jaskółki z całej serii:

https://www.rmf24.pl/fakty/polska/newsa ... Id,7977548

https://wiadomosci.wp.pl/olszanski-i-os ... 517478688a

https://wiadomosci.wp.pl/polityk-konfed ... 962255552a

W kontekście kierunku, liczę, że tutaj też się zmieni, bo to co ma znów miejsce jest najzwyczajniej niesmaczne, obrzydliwe i dające do myślenia.
Ten herbatnik bardzo ciekawy.... Wolnościowiec na pełnej...
Konrad K., lokalny działacz Konfederacji, został zatrzymany w Mszanie Dolnej przez policję w Rabce-Zdroju, w powiecie nowotarskim. Konfederata jest jedną z dwóch osób podejrzanych o handel nielegalnymi substancjami. Nowotarska policja informuje też o znalezieniu dużych ilości narkotyków, leków opioidowych i amunicji. Mężczyźni zostali aresztowani na trzy miesiące.
Co musisz wiedzieć?

• Konrad K., działacz Konfederacji, został aresztowany na trzy miesiące. Jest podejrzany o handel narkotykami i posiadanie amunicji. Dodatkowo mężczyzna nie zatrzymał się do policyjnej kontroli.
  • Podczas przeszukania mieszkania 30-latka policja znalazła 2 kg mefedronu, leki opioidowe, wagi oraz amunicję.
  • Nowotarska policja, oprócz polityka, aresztowała jeszcze jedną osobę, 34-letniego przedsiębiorcę, podejrzanego o działanie wraz z Konradem K.
Awatar użytkownika
Hatefire

04-06-2025, 13:46

trup pisze:
To kto jest winny? Przejdzie ci przez klawiaturę nazwisko zaczynające się na literę T?

Poza tym dlaczego uważasz, że partia Razem powinna pracować na wynik kandydata innej parafii? Partii, która ma olbrzymie zasoby, media publiczne, itp. no ale ja przejebią, to wina wszystkich wokół xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

04-06-2025, 13:52

Hatefire pisze:
04-06-2025, 13:46
trup pisze:
To kto jest winny? Przejdzie ci przez klawiaturę nazwisko zaczynające się na literę T?

Poza tym dlaczego uważasz, że partia Razem powinna pracować na wynik kandydata innej parafii? Partii, która ma olbrzymie zasoby, media publiczne, itp. no ale ja przejebią, to wina wszystkich wokół xD
Dobra.. widzę, że gadam do szyby...
Poproszę:
- osiągnięcia partii Razem.
- osiągnięcia Adriana Zandberga personalne
- jak Partia Razem i Adrian Zandberg chce realizować swoje postulaty nie w chodząc z nikim w koalicję, nie wspierając żadnej opcji realnie a jedynie czasem niektóre deklaratywnie. Jak wygodnie. Czy taka antysystemowość przypomina Kukiz15 i dlaczego tak?
- Jak wielki i najmądrzejszy ale wchuj unikający odpowiedzialności Adrian zamierza dojść do władzy i realnie działać?
- kiedy?
Awatar użytkownika
Hatefire

04-06-2025, 13:58

trup pisze:
Poproszę:
- jak Partia Razem i Adrian Zandberg chce realizować swoje postulaty nie w chodząc z nikim w koalicję, nie wspierając żadnej opcji realnie a jedynie czasem niektóre deklaratywnie. Jak wygodnie. Czy taka antysystemowość przypomina Kukiz15 i dlaczego tak?
- Jak wielki i najmądrzejszy ale wchuj unikający odpowiedzialności Adrian zamierza dojść do władzy i realnie działać?
- kiedy?
No, ale skoro nic nie znaczy, nie ma osiągnięć, poparcia, to dlaczego jest winny porażki kandydata mianowanego przez Potężnego Tuska, który to wszystko ma plus media publiczne.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
trup

04-06-2025, 13:59

Hatefire pisze:
04-06-2025, 13:58
trup pisze:
Poproszę:
- kiedy?
No, ale skoro nic nie znaczy, nie ma osiągnięć, poparcia, to dlaczego jest winny porażki kandydata mianowanego przez Potężnego Tuska, który to wszystko ma plus media publiczne.
Kurwa.... ile ty masz lat i IQ?
Nie WINNY, tylko.... a zresztą... szkoda czasu.
tabaluga
postuje jak opętany!

04-06-2025, 14:00

dzień w dzień różne frakcje lewactwa spierają się tu kto jest bardziej zjebanym lewakiem i przez kogo przegrali :D :toxic: fantastycznie się to czyta z perspektywy bytu wyższego - konfiarza 8) normalnie ubaw po pachy :hehehe:
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

04-06-2025, 14:03

tabaluga pisze:
dzień w dzień różne frakcje lewactwa spierają się tu kto jest bardziej zjebanym lewakiem i przez kogo przegrali :D :toxic: fantastycznie się to czyta z perspektywy bytu wyższego - konfiarza 8) normalnie ubaw po pachy :hehehe:
Wszystko to już grali. Byt wyższy czyli rasa panów czyli "... blondwłosy jak Hitler, wysoki jak Goebbels, szczupły jak Göring, cnotliwy jak Röhm". Piękna przyszłość naszego kraju się tu szykuje.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
Hatefire

04-06-2025, 14:08

trup pisze:
Kurwa.... ile ty masz lat i IQ?
Nie WINNY, tylko.... a zresztą... szkoda czasu.
No weź jeszcze potup nóżką. Wiem, że trudno przyjąć ci do wiadomości rzeczywiste przyczyny porażki xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
tabaluga
postuje jak opętany!

Tatuś pisze:
04-06-2025, 14:03
tabaluga pisze:
Wszystko to już grali. Byt wyższy czyli rasa panów czyli "... blondwłosy jak Hitler, wysoki jak Goebbels, szczupły jak Göring, cnotliwy jak Röhm". Piękna przyszłość naszego kraju się tu szykuje.
nie przejmuj się aż tak wyższością konfiarzy , wszak dla pewnej rasy panów wszyscy jesteśmy gojami mającymi jej służyć
Ostatnio zmieniony 04-06-2025, 14:11 przez tabaluga, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

04-06-2025, 14:11

tabaluga pisze:

nie przejmuj się aż tak , wszak dla pewnej rasy panów wszyscy jesteśmy gojami mającymi jej służyć
To też już było, skończyło się dosyć smutno. Ale co tam szkodzi spróbować jeszcze raz.
tabaluga
postuje jak opętany!

04-06-2025, 14:12

Tatuś pisze:
04-06-2025, 14:11
tabaluga pisze:

nie przejmuj się aż tak , wszak dla pewnej rasy panów wszyscy jesteśmy gojami mającymi jej służyć
To też już było, skończyło się dosyć smutno. Ale co tam szkodzi spróbować jeszcze raz.
to sie nie skończyło , dalej trwa w najlepsze.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-06-2025, 14:13

tabaluga pisze:
dla pewnej rasy panów wszyscy jesteśmy gojami mającymi jej służyć
Widze ze cytaty z "Mein Kampf" znane na wyrywki, niezle!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
tabaluga
postuje jak opętany!

04-06-2025, 14:17

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
04-06-2025, 14:13
tabaluga pisze:
dla pewnej rasy panów wszyscy jesteśmy gojami mającymi jej służyć
nie , to cytaty z wypowiedzi polityków pewnego państwa na bliskim wschodzie , którego przedstawiciele palą nam świeczki w sejmie ¯\_(ツ)_/¯
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

04-06-2025, 14:25

"Bardzo często w mym życiu stawałem się prorokiem i byłem najczęściej wyśmiewany. W czasach walki mojej o władzę naród żydowski przyjmował jedynie z uśmiechem moje przepowiednie, że kiedyś w Niemczech obejmę kierownictwo państwem, i że wówczas doprowadzę także i do rozwiązania problemu żydowskiego. Sądzę, że ten rozlegający się wówczas śmiech żydostwa w Niemczech, zamarł już im w międzyczasie w gardle. Dzisiaj znowu chcę być prorokiem: jeżeli międzynarodowej finansjerze żydowskiej w Europie i poza Europą miałoby się udać raz jeszcze popchnąć narody do jakiejś wojny światowej, to rezultatem tego nie będzie zbolszewizowanie świata i przez to odniesienie zwycięstwa przez Żydów, lecz jedynie zniszczenie rasy żydowskiej w Europie".
tabaluga
postuje jak opętany!

04-06-2025, 14:28

Tatuś pisze:
"Bardzo często w mym życiu stawałem się prorokiem i byłem najczęściej wyśmiewany. W czasach walki mojej o władzę naród żydowski przyjmował jedynie z uśmiechem moje przepowiednie, że kiedyś w Niemczech obejmę kierownictwo państwem, i że wówczas doprowadzę także i do rozwiązania problemu żydowskiego. Sądzę, że ten rozlegający się wówczas śmiech żydostwa w Niemczech, zamarł już im w międzyczasie w gardle. Dzisiaj znowu chcę być prorokiem: jeżeli międzynarodowej finansjerze żydowskiej w Europie i poza Europą miałoby się udać raz jeszcze popchnąć narody do jakiejś wojny światowej, to rezultatem tego nie będzie zbolszewizowanie świata i przez to odniesienie zwycięstwa przez Żydów, lecz jedynie zniszczenie rasy żydowskiej w Europie".
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

trup pisze:

- jak Partia Razem i Adrian Zandberg chce realizować swoje postulaty nie w chodząc z nikim w koalicję, nie wspierając żadnej opcji realnie a jedynie czasem niektóre deklaratywnie. Jak wygodnie.
nie jak wygodnie, tylko zgodnie z własnymi postulatami. to trochę inna sytuacja.

hipotetycznie odwróćmy sytuację, Zanberg się dogadał z Tuskiem i dostał ministerstwo cyfryzacji włączając Razem do koalicji. który z ich postulatów dzięki temu zbliży się do realizacji? bo jakoś z postulatami koalicyjnej lewicy wiele się nie dzieje.
rzułf
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

04-06-2025, 14:32

tabaluga pisze:
Tatuś pisze:
To nie jest z Mein Kampf. Przykro mi.
ODPOWIEDZ