POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
Dzien dobry! Milego dnia i pysznej kawusi!
Widze, ze panowie od rana juz aktywni!
Widze, ze panowie od rana juz aktywni!
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
I jeszcze za Wp:
"Jak informowała WP, Tusk podkreślał podczas spotkania, że trzeba się bić, a nie marudzić. Wzywał polityków do mobilizacji. Szef rządu nie zapowiedział ani konsekwencji, ani rozliczeń. (...)
W trakcie posiedzenia klubu dołączył Rafał Trzaskowski, który podziękował parlamentarzystom KO za zaangażowanie w kampanię. Dostał owację na stojąco. (...)
Z kolei portal TVN24 relacjonuje, że podczas posiedzenia była tylko jedna posłanka, która przemawiając, "próbowała atakować sztab i domagać się dyskusji na temat błędów w kampanii". Poseł KO przekazał, że była to posłanka Barbara Grygorcewicz, a "jej wystąpienie nie zostało dobrze przyjęte na sali".
"Jak informowała WP, Tusk podkreślał podczas spotkania, że trzeba się bić, a nie marudzić. Wzywał polityków do mobilizacji. Szef rządu nie zapowiedział ani konsekwencji, ani rozliczeń. (...)
W trakcie posiedzenia klubu dołączył Rafał Trzaskowski, który podziękował parlamentarzystom KO za zaangażowanie w kampanię. Dostał owację na stojąco. (...)
Z kolei portal TVN24 relacjonuje, że podczas posiedzenia była tylko jedna posłanka, która przemawiając, "próbowała atakować sztab i domagać się dyskusji na temat błędów w kampanii". Poseł KO przekazał, że była to posłanka Barbara Grygorcewicz, a "jej wystąpienie nie zostało dobrze przyjęte na sali".
Celem życia nie jest przeżycie.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
gdzieś widziałem info, że zamówili opracowania i badania, ale z nich nie skorzystali,nicram pisze: ↑05-06-2025, 09:23Naprawdę tak właśnie zrobili. Kilku publicystów o tym wspominało.DST pisze: ↑05-06-2025, 09:18Ale oni bez kitu nie zatrudnili żadnych PR-owców, którzy wiedzą jak obracać się w tym świecie internetowej polaryzacji? Postanowili po prostu zrobić nagonkę w mediach i opierać się na debatach jak 20 lat temu czy to tylko Wasza spekulacja?nicram pisze: ↑05-06-2025, 08:45
Normalnie to w końcu wyciągnęliby z tego wnioski, posłuchali kilku doradców, zatrudnili firmy PR i zrobiliby badania, z których jasno wynikałoby co trzeba zrobić w kampanii aby wygrać. Ale ostatnie 10 lat pokazuje, że słabo im to wychodzi. Tak więc, nie wiem co Ci odpowiedzieć.![]()
tak jak kiedyś Smuda dostał opracowanie o reprezentacji Grecji, to je rzucił na stół bez czytania, bo z pastuchami u siebie przecież wygra na Narodowym
Die Welt ist meine Vorstellung.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jak tak to niezła padaka.
Oglądam trochę YT i widzę jak bardzo obecna jest tam np. Konfederacja w rekomendacjach. Niw głosuję i nigdy nie głosowałem na nich ani tego nie klikam. Pytanie brzmi zatem - czy content Konfy jest atrakcyjny dla algorytmu, bo wywołuje emocje (Mentzen ora lewaczkę itd) czy Konfa świadomie ostro działa na tym polu.
Oglądam trochę YT i widzę jak bardzo obecna jest tam np. Konfederacja w rekomendacjach. Niw głosuję i nigdy nie głosowałem na nich ani tego nie klikam. Pytanie brzmi zatem - czy content Konfy jest atrakcyjny dla algorytmu, bo wywołuje emocje (Mentzen ora lewaczkę itd) czy Konfa świadomie ostro działa na tym polu.
- nicram
Myślę, że Konfa świadomie działa w tym temacie. Ogólnie prawactwo. Znaleźli niszę i ją ryją. Takie są fakty. Głupie platformersy i lewaki są 100 lat za prawakami w tym względzie.
all the monsters will break your heart
- Hatefire
Tymczasem elektorat Biejat i Zanberga głosuje na twojego kandydata w drugiej turze. Elektorat Memcena w minimalnym stopniu. Przyjmijmy do partii faszola Giertycha.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Jak się zrobiło ten błąd i wdepnęło się w faszolstwo w młodości, to jest się później faszolem całe życie? Serio?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Mysle ze to dziala w obie strony, ale zaczelo sie od algorytmu promujacego tresci kontrowersyjne/ekstremalne, a potem Konfederacja to odkryla na zasadzie feedback loopu, czyli po prostu zaczeli zauwazac, co ma wieksze zasiegi i czym sa spowodowane. Z ciekawosci wszedlem na youtube'a Konfederacji teraz i w tytulach jest masa mocno emocjonalnie nacechowanych slow: "Chcecie dorznac gornictwo", "Mentzen wyjasnia aktywistke", "Bosak ostro", "Ostre starcie" itd. A u Mentzena: "Ukraincy groza mi smiercia", "Europa plonie", "Niemcy zaorali CPK", "Odklejka lewicy" itd.DST pisze: ↑05-06-2025, 11:33Jak tak to niezła padaka.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
On nigdy tego się nie wyrzekł. Współpraca z PO, to po prostu próba zemsty na Kaczyńskim, za to że go kiedyś ograł i zrzucił w polityczny niebyt.
Tu możesz posłuchać dobrej analizy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Na marginesie Konieczny z Razem był faszolem za młodu. Mówi o tym szczerze, że był głupi itp. Słyszałeś coś takiego od Giertycha? Co więcej Giertych nie był jakimś tam szeregowym głupkiem. On tworzył struktury i polityczne. Konfederacja, to poniekąd jego dziecko.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Wiesz co? ja nie potrzebuję aby ktoś musiał mnie publicznie przepraszać. Mam świadomość, że jak się jest młodym to jest się głupim. Jego aktualna działalność świadczy, że zmądrzał i poglądów faszystowskich nie propaguje.
- Hatefire
Natomiast rozumiesz, że można mieć ograniczone zaufanie do wskrzesiciela Młodzieży Wszechpolskiej, mentora jednego z obecnych liderów Konfederacji. Człowieka który nigdy jasno nie odciął się od swoich dawnych poglądów?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Rozumiem, ale nie bardzo rozumiem Twojej obsesji na jego punkcie. Obecnie, nasza scena polityczna obfituje w zdecydowanie bardziej niebezpiecznych ludzi niż Giertych kiedykolwiek był w przeszłości.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
przypomnę delikatnie (żeby nie urazić) co się w szkołach odpierdalalo za jego kadencji, Czarnek to się chyba na nim mocno wzorował a i tak nie dorównał. gnojenie ideologiczne uczniów i nauczycieli level master.
- Hatefire
Nie mam obsesji. Natomiast mam poglądy. Natomiast PiS czy Konfederaci mogą sobie nawet na listy wciągnąć przysłowiowego Trynkiewicza. I tak nigdy na nich nie głosowałem i nie zagłosuję. Na PO owszem zdarza mi się oddać głos w drugiej turze prezydenckich. No, ale widać bardziej potrzebują głosów Memcena, a mój mają w dupie. Spoko. Życzę powodzenia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
Cudowne i prawdziwe. 
Po ostatnim szturmie na pozycje zajmowane przez Grupę Operacyjną Tusk w wykonaniu pododdziałów TD do akcji na lewym skrzydle wszedł drugi rzut w postaci Nowej Lewej i jej młodzieżówki.

Po ostatnim szturmie na pozycje zajmowane przez Grupę Operacyjną Tusk w wykonaniu pododdziałów TD do akcji na lewym skrzydle wszedł drugi rzut w postaci Nowej Lewej i jej młodzieżówki.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Mass-Turbo
- w mackach Zła
ten po prawo z mikrofonem to młody Duńczyk?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Młody wtedy byłem, ale pamiętam mundurki i klimat jak "California Uber Alles" Dead Kennedys.
-
- rasowy masterfulowicz
Miałem się nie wypowiadać, ale...Hatefire pisze: ↑05-06-2025, 14:41Nie mam obsesji. Natomiast mam poglądy. Natomiast PiS czy Konfederaci mogą sobie nawet na listy wciągnąć przysłowiowego Trynkiewicza. I tak nigdy na nich nie głosowałem i nie zagłosuję. Na PO owszem zdarza mi się oddać głos w drugiej turze prezydenckich. No, ale widać bardziej potrzebują głosów Memcena, . Spoko. Życzę powodzenia.
Zgadzam się z zaznaczonym., słuszna obserwacja.
A Tu akurat kolega racji nie ma. Głos wyborcy lewicy mają niejako z automatu w momentach kluczowych jak II runda prezydencka, sądząc oczywiście po przepływie głosów. Więc skupiają swoja uwage tam, gdzie moga zyskać więcej.
Rothbard to przewidział.