Napisz wypracowanie na 300 słów o zagrożeniach, jakie niesie wprowadzenie związków partnerskich dla twojej seksualności. Możesz wykorzystać jedną wypowiedź ulubionego youtubera. To warunek zdania do następnej klasy, więc wskazane jest, żebyś się postarał.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Żwirek i Muchomorek
- rozkręca się
Re: POlitykowanie
-
- postuje jak opętany!
to ci prosto odpowiadam , a co niby miało sie zmienić?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-06-2025, 13:47Ale mnie nie interesuje dyskusja z toba, tylko zapytalem prosto, czy cokolwiek zmienilo sie w prawie.
-
- postuje jak opętany!
dla mojej seksualności to żadne zagrożenie , ale wiele osób uważa że seksualność dzieci , które takie pary zaraz chciałyby adoptować może być zagrożona.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑13-06-2025, 13:52Napisz wypracowanie na 300 słów o zagrożeniach, jakie niesie wprowadzenie związków partnerskich dla twojej seksualności. Możesz wykorzystać jedną wypowiedź ulubionego youtubera. To warunek zdania do następnej klasy, więc wskazane jest, żebyś się postarał.
- empir
- zahartowany metalizator
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pytanie to nie odpowiedz. Odpowiedz moze brzmiec ,,tak, zmienilo sie X" albo ,,nie, nic sie nie zmienilo". Nie interesuja mnie poboczne alejki.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
To w ogole debilny argument bo mnostwo roznych grup ma swoje specyficzne prawa. Przywileje takze, zaleznie jak kto rozumie to slowo.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
- postuje jak opętany!
nie wiem , spytaj AI albo polityków platformy. A uważasz że to w porządku że kler ma te prawa i przywileje ? chcesz do tego dokładać następne grupy społeczne ? Wiesz , że jako biały facet w kolejce po przywileje jesteś ostatni.
-
- postuje jak opętany!
leworęczni chyba jeszcze nie mają, gdyby się tak skrzykneli to mogliby coś wymusić na politykachŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-06-2025, 14:58To w ogole debilny argument bo mnostwo roznych grup ma swoje specyficzne prawa. Przywileje takze, zaleznie jak kto rozumie to slowo.
- empir
Pierwotnie w moim wpisie, oprócz czarnych, byli tam mundurowi, rolnicy i kilka innych grup. Ale pewnie byłoby odwracanie kota ogonem.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-06-2025, 14:58To w ogole debilny argument bo mnostwo roznych grup ma swoje specyficzne prawa. Przywileje takze, zaleznie jak kto rozumie to slowo.
- empir
Też ma swoje przywileje z których czasami korzystam.
ale gdyby to ode mnie zależało to wyjebałbym wszystkie przywileje i wyjebałbym wszystkich oszołomów na biegun pólnocny