Marketing level najwyższy.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Nie masz nic do powiedzenia na ten temat, to się nie odniesiesz. Ja przedstawiłem same fakty. Obalisz je?
No tak, Rokita jest zły, bo ma brodę i kiedyś wyłączył jakiś czat. Porażająca argumentacja, bardzo przekonująca. A tak na serio, kogo postawicie wyżej? Zembaczyńskiego? Jachirę? Szłapkę? Jasia Kapelę? Może w takim razie zapodacie jakiś sensowny tekst polemiczny wobec poglądów Rokity na temat Tuska? Chętnie poczytam.
Przy całej mojej niechęci do Tuska, to Rokita ma po prostu do niego osobisty żal. No nie został tym premierem z Krakowa jak sobie wymarzył, a potem został wycięty z struktur partyjnych i poważnej polityki. Na tej samej zasadzie krytyka Kaczyńskiego przez Marcinkiewicza jest chuja warta.mad pisze: ↑13-08-2025, 15:19No tak, Rokita jest zły, bo ma brodę i kiedyś wyłączył jakiś czat. Porażająca argumentacja, bardzo przekonująca. A tak na serio, kogo postawicie wyżej? Zembaczyńskiego? Jachirę? Szłapkę? Jasia Kapelę? Może w takim razie zapodacie jakiś sensowny tekst polemiczny wobec poglądów Rokity na temat Tuska? Chętnie poczytam.
Nikt nie pisze polemicznych tekstów do Rokity, bo koleś od lat jest co najwyżej ciekawostką, na totalnych obrzeżach publicystyki i polityki xD
Dokładnie. Stano króciutko z amebami umysłowymi oglądającymi to gówno
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.