islam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- moonfire
- zahartowany metalizator
Re: islam
Niech dalej pierdzielą o islamofobii, wykluczeniu i niedoli imigrantów. Do chóru lewaków jakiś czas temu dołączył się papa Franczesko wraz z watykańskim organem prasowym "L'Osservatore Romano". Z ich strony również idzie łzawy, politpoprawny przekaz na temat biednych imigrantów.
A Koran to kto całował? Sam święty Subit we własnej osobie.
Niech więc nie dziwi fakt, że - jak stwierdził Jarosław Hasek - "nachalne te kurwy są i zuchwałe".
Reakcja chociażby PEGID-y w RFN - słuszna, ale spóźniona gdzieś o pokolenie.
Niech więc nie dziwi fakt, że - jak stwierdził Jarosław Hasek - "nachalne te kurwy są i zuchwałe".
- zero7
- zaczyna szaleć
No dokładnie w tym momencie najbardziej poprawne politycznie wyznanie o islamie to:moonfire pisze:Niech dalej pierdzielą o islamofobii, wykluczeniu i niedoli imigrantów. Do chóru lewaków jakiś czas temu dołączył się papa Franczesko wraz z watykańskim organem prasowym "L'Osservatore Romano". Z ich strony również idzie łzawy, politpoprawny przekaz na temat biednych imigrantów.

"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Dlaczego jest biały? Klasyczny postkolonialny rasizm. I patriarchat, powinno być coś neutralnego genderowo, np malowidło.
this is a land of wolves now
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
od 14:30 do 15:20Riven pisze:Dlaczego jest biały? Klasyczny postkolonialny rasizm. I patriarchat, powinno być coś neutralnego genderowo, np malowidło.
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mental
- weteran forumowych bitew
Ci którzy popełnili te zbrodnie, nie mają nic wspólnego z religią muzułmańską. Atak na sklep koszerny był aktem antysemickim - dodał prezydent Francji.
no i chuj, no i cześć.
no i chuj, no i cześć.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- moonfire
A papa Franczesko dodał, że ataki spowodowała "nienawiść".
Super, pozamiatane. Potępmy nienawiść, zacznijmy tolerować imigrantów, nie wykluczajmy ich i wszystko będzie cacy.
Nie żal mi Europy Zachodniej, gdy widzę, jak sama podcina gałąź, na której siedzi.
Super, pozamiatane. Potępmy nienawiść, zacznijmy tolerować imigrantów, nie wykluczajmy ich i wszystko będzie cacy.
Nie żal mi Europy Zachodniej, gdy widzę, jak sama podcina gałąź, na której siedzi.
-
- rozkręca się
No ale z drugiej strony to co miał powiedzieć? "Jebać islam, wyrżniemy każdego muzuła w tym kraju"? Nie to żebym go jakoś bronił, ale prowokować te ścierwa w obecnej chwili do jeszcze większej działalności to chyba nie jest to czego ludzie we Francji oczekują od głowy państwa. Mają zajebisty problem żabojady w obecnej chwili z imigrantami, sami sobie narobili tego bigosu prowadząc gównianą politykę multikulti, ale nie wiem czy podnoszenie broni i ogłaszanie otwartej wojny z tą hołotą jest właściwą drogą. A może kurwa jest?
Хороший русский - мертвый русский.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Szumlewicz to pierdolony geniusz. Ja tam uważam, że typ jest podstawiony i ma za zadanie lewicę ośmieszyć. Bo nie można przecież być tak bezgranicznie upośledzonym młotem. Prawda?
Swoją drogą wybitny polityk z niego jest. Ustawowo ubóstwo znosi, o prawa mniejszości dba bardziej, niż gospodarzy, a "zbrodniarzy" z AK i NSZ zrównuje z armią czerwoną. Wielki człowiek. I w dodatku patriota.
+Bonus :D

Swoją drogą wybitny polityk z niego jest. Ustawowo ubóstwo znosi, o prawa mniejszości dba bardziej, niż gospodarzy, a "zbrodniarzy" z AK i NSZ zrównuje z armią czerwoną. Wielki człowiek. I w dodatku patriota.
+Bonus :D

- Nerwowy
(Przed)wczoraj też jedna agentka w tym studiu zrównała katolicki fundamentalizm religijny w postaci pijanego męża katującego żonę ze zorganizowanym atakiem terrosystycznym jaki miał miejsce ostatnio w Paryżu. Serio.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Fixxed
- postuje jak opętany!
No rzeczywiście, tytanem intelektu to ona nie jest i nigdy nie zostanie (choć w tym społeczeństwie nigdy nie wiadomo, ludzie lubią znajdować sobie autorytet w tym podobnym planktonie intelektualnym). Męża za kraty w chujowe warunki wsadzić, islamskich terrorystów rozstrzelać. Tak być powinno we w miarę zdrowym społeczeństwie.
- pr0metheus
Powinien powiedzieć ze wyrzniemy każdego kto podniesie na nas rękę,że będzie bronić europejskich wartości i ogłosić walkę z ekstremizmem. Przynajmniej ja bym tego wymagał jako obywatel od głowy państwa. Hollande zachowal się jak ostatnia pizda-liberal. Ale czego spodziewać się po francuzach. Dobrze że się nie poddał.electricwizard pisze:No ale z drugiej strony to co miał powiedzieć? "Jebać islam, wyrżniemy każdego muzuła w tym kraju"? Nie to żebym go jakoś bronił, ale prowokować te ścierwa w obecnej chwili do jeszcze większej działalności to chyba nie jest to czego ludzie we Francji oczekują od głowy państwa. Mają zajebisty problem żabojady w obecnej chwili z imigrantami, sami sobie narobili tego bigosu prowadząc gównianą politykę multikulti, ale nie wiem czy podnoszenie broni i ogłaszanie otwartej wojny z tą hołotą jest właściwą drogą. A może kurwa jest?
Poza tym to pierdolenie byle tylko kogoś nie urazić jest naprawdę żenujące. Dzisiaj w TVN zaprosili jakiegoś araba z ulicy i naukowca nieroba z instytutu nauk wschodnich. Juz arab gadał rozsądnej na tematy ekstremizmu i wpuszczania jego rodaków do europy niż ten oszolom. Naprawdę wkurwiajaca jest ta lewacka poprawność polityczna.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Kingu
Dokładnie to samo co w Australii. Czyli, że jak się im europejska kultura i tutejsze zasady nie podobają, to mogą natychmiast wypierdalać.electricwizard pisze:No ale z drugiej strony to co miał powiedzieć? "Jebać islam, wyrżniemy każdego muzuła w tym kraju"?
Jakby mieli broń w domach, jak w USA, czy w Szwajcarii, to zamiast tego filmiku z okna byłby dwa słuszne trupy.
- Aron
- postuje jak opętany!
Powinien powiedzieć ze wyrzniemy każdego kto podniesie na nas rękę,że będzie bronić europejskich wartości i ogłosić walkę z ekstremizmem. Przynajmniej ja bym tego wymagał jako obywatel od głowy państwa. Hollande zachowal się jak ostatnia pizda-liberal. Ale czego spodziewać się po francuzach. Dobrze że się nie poddał.[/quote]pr0metheus pisze:
On nie mógł nic takiego powiedzieć. Pamiętajmy że wygrał wybory prezydenckie o zaledwie 1,6% i przeważyły tutaj głosy mniejszości etnicznych. Jako polityk nie mógł otwarcie wystąpić przeciw swojemu elektoratowi:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- rozkręca się
Nie wiem czy z kangurami to jest najlepszy przykład bo szacuje się, że w Australii jest 400 tys, islamistów a u fanów białej flagi prawie 5 milionów tych podludzi. Trochę chyba inna skala problemu.
Хороший русский - мертвый русский.
- brb
- postuje jak opętany!
Z tego co pamiętam to Pani premier po jakimś czasie przepraszała za swoją wypowiedź. Niestety.Kingu pisze:Dokładnie to samo co w Australii. Czyli, że jak się im europejska kultura i tutejsze zasady nie podobają, to mogą natychmiast wypierdalać.electricwizard pisze:No ale z drugiej strony to co miał powiedzieć? "Jebać islam, wyrżniemy każdego muzuła w tym kraju"?
- Kingu
Jeśli proporcje są tak różne (1,7 do 7,5%), to słuszna uwaga, że ten sam komunikat powinien być nieco zaowalowany.electricwizard pisze:Nie wiem czy z kangurami to jest najlepszy przykład bo szacuje się, że w Australii jest 400 tys, islamistów a u fanów białej flagi prawie 5 milionów tych podludzi. Trochę chyba inna skala problemu.
Trzeba jednak pamiętać, że już nie z takimi masami radzono sobie w przeszłości.