W dodatku zaczyna rządzić samodzielnie bez kongresu który … abdykował. Nigdy nie myślałem że stany będą szły w stronę autorytaryzmu w takim stopniu.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: POlitykowanie
Każdy kraj ma swojego debila prezydenta. Trump zbliża się natomiast do Goebbelsa. Za chwilke będzie modyfikacja historii i kultury
W dodatku zaczyna rządzić samodzielnie bez kongresu który … abdykował. Nigdy nie myślałem że stany będą szły w stronę autorytaryzmu w takim stopniu.
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Olgins wbijaj na koncert do Wrocławia na festiwal POgadamy .
-
olgims
Tak się składa, że będę, ale nienawidze, takich niedorozwinietych skurywysnow jak ty, więc raczej nie pogadamy. Ale jak chcesz to usłyszeć prosto w twarz to zapraszam do Wrocka
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Będę na pewno jednego dnia . Nie znasz człowieka a wyzywasz . W sumie bez przyczyny . Jak chcesz wiedzieć nie piję od dwóch miesięcy i dla tego mocno ograniczam koncerty.
-
olgims
Chłopie to co tu ostatnio jebnales w sprawie śmierci tego dziecka dyskwalifikuje Cię w moich oczach. Cieszy natomiast, że nie pijesz, słuszny kierunek! Pozdrawiam i trzymam kciuki za abstynencję!
Seein' me is def not repeated or done twice