POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: POlitykowanie

07-01-2026, 22:27

tomaszm pisze:
07-01-2026, 20:46
powoduje erakcję.
Erakcja to erekcja spowodowana reakcją, czy reakcja na erekcję? 🤔
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

07-01-2026, 22:56

Polowanie w nocy to już inny wymiar spierdolenia. Raz, że legalny tylko dla wąskiej grupy zwierzyny. Dwa, że w tej grupie są słonki, dzikie gęsi i dzikie kaczki. Nie ma cienia szansy, żeby odróżnić gatunki łowne od niełownych. Przeciętny myśliwy nie odróżni bekasa od słonki, czy kaczek i gęsi łownych od chronionych, nawet w środku dnia. Czyli strzelamy, a panbuk kule nosi. Ja bym nie odróżnił, a "trochę" czasu spędziłem nad nauką. Podobnie, jak ma wyglądać skuteczne polowanie nocą na zwierzęta tak małe, jak kuny czy tchórze? Dla zwierzyny płowej polowanie nocą jest nielegalne, więc o czym dyskutujemy? A i postrzał (śmiertelny) gościa nad ranem pokazał, że nadal jest to pewne ryzyko. Otworzył furtkę swojej posesji. Trudno tego bronić. No ale wyglądał jak dzik. Na dziki akurat nocą można.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Hatefire

07-01-2026, 23:09

Lukass pisze:
07-01-2026, 22:56
Polowanie w nocy to już inny wymiar spierdolenia. Raz, że legalny tylko dla wąskiej grupy zwierzyny. Dwa, że w tej grupie są słonki, dzikie gęsi i dzikie kaczki. Nie ma cienia szansy, żeby odróżnić gatunki łowne od niełownych. Przeciętny myśliwy nie odróżni bekasa od słonki, czy kaczek i gęsi łownych od chronionych, nawet w środku dnia. Czyli strzelamy, a panbuk kule nosi. Ja bym nie odróżnił, a "trochę" czasu spędziłem nad nauką. Podobnie, jak ma wyglądać skuteczne polowanie nocą na zwierzęta tak małe, jak kuny czy tchórze? Dla zwierzyny płowej polowanie nocą jest nielegalne, więc o czym dyskutujemy? A i postrzał (śmiertelny) gościa nad ranem pokazał, że nadal jest to pewne ryzyko. Otworzył furtkę swojej posesji. Trudno tego bronić. No ale wyglądał jak dzik. Na dziki akurat nocą można.
+100

Sam zresztą poruszałem kiedyś temat, że odróżnianie różnych gatunków kaczkowatych w locie, w porannej mgle i szarudze, to wyzwanie nawet dla ornitologa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
mocny2_3
zahartowany metalizator

08-01-2026, 09:02

Styczeń... zaczyna sie pojazd na Owsiaka i wściek dupy pisowców.Ja pierdole, dosłownie wyskakuje to gówno jak grzyby po deszczu przeglądając fb.
Awatar użytkownika
uglak

08-01-2026, 09:51

mocny2_3 pisze:
08-01-2026, 09:02
Styczeń... zaczyna sie pojazd na Owsiaka i wściek dupy pisowców.Ja pierdole, dosłownie wyskakuje to gówno jak grzyby po deszczu przeglądając fb.
Widzę, że FB coraz skuteczniej rozdziela banieczki informacyjne. Ja w tym roku widziałem całą jedną wzmiankę o WOŚP (ktoś przypominał humorystycznie stary tweet Shnepf-Augustowskiej o tym że nie ogląda TVP i nie tankuje na Orlenie) i zero o Owsiaku. Za to cały wall zasrany informacjami o SCT i idiotami według których ich konstytucyjnym prawem jest móc wszedzie jedzić nawet najstarszym złomem.
Guilty of being right
mocny2_3
zahartowany metalizator

08-01-2026, 17:10

Obrazek

Następny do utylizacji, co za ścierwa jebane
tabaluga
weteran forumowych bitew

08-01-2026, 17:31

piękna akcja , z terrorystami sie nie negocjuje
MAGA
Awatar użytkownika
Rejwan
weteran forumowych bitew

08-01-2026, 18:16

tomaszm pisze:
07-01-2026, 18:07
Twoi Koledzy z Lewicy blokują mi uzyskanie decyzji odpadej od 2 lat. Zrobili ze mnie kryminał w reportażach mediów współczesnych. Stoją na straży normalnego rozwoju. Wolałbym gale odpierdolić Metznemi czy Bosakowi jak mieć z lewica cokolwiek wspólnego. Dosłownie.

Nie mogę się nadziwić ze do ministerstwa środowiska sa dopuszczone osoby jakie są. Niszcząc przedsiębiorców platforma sama pisze sobie wyrok. Ministerstwo środowiska obecnie działa po omacku. Gdzie reszta...

Ja tam każdy cios zniosę i dam sobie radę. Ja sobie dam. Bo kuty jestem. Gdzie reszta?

Ta Twoja zjebana kreatynka z Lewicy nie zasługuje żeby kutasa wbisc po same jaja w jej ryj niewydrzaony. Jebany śmiec nie jest w stanie wymienić sąsiadujące kraje. Taka to kurwa lewica. Życzę suce że jak się skończy dzień dziecka to tektrujące środowiska lewackie ktoś odsunie od uczestniczenia w władzy. A później ktoś pięścią jej fisting zrobi w ręce z kastetem.
czy czasami chodzi o tę sprawę z budową toxxikk wysypiska ludziom pod chatą w parku krajobrazowym UNESCO?
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
Awatar użytkownika
wonsz
zahartowany metalizator

08-01-2026, 20:56

mocny2_3 pisze:
08-01-2026, 17:10
Obrazek

Następny do utylizacji, co za ścierwa jebane
mało jest takich kasztanów jak kabanos, wasal Republikanów, powinni mu obywatelstwo odebrać.
rzułf
Awatar użytkownika
vicotnick
rasowy masterfulowicz

08-01-2026, 21:33

Takie tam:

Lider Konfederacji Krzysztof Bosak, zanim rozpoczął studia na Collegium Humanum, miał odbyć osobiste spotkanie z byłym rektorem tej uczelni Pawłem C. — wynika z ustaleń portalu Goniec. Według informatorów serwisu, za Bosaka na zajęciach miał pojawiać się jego współpracownik z Młodzieży Wszechpolskiej.
Awatar użytkownika
Hatefire

08-01-2026, 22:12

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-01-2026, 05:18

tabaluga pisze:
Czy tego debila można już stąd wywalić?

"Burmistrz Minneapolis: kompletna bzdura

Telewizja CNN podała, że nagrania z miejsca zdarzenia pokazują agentów podchodzących do samochodu blokującego ulicę. Gdy pojazd zaczyna odjeżdżać, w ciągu kilku sekund padają strzały, po czym auto uderza w inny pojazd. "Stary, popełniłeś morderstwo, dlaczego?" - słychać na nagraniu krzyk świadka zdarzenia. Szef policji w Minneapolis Brian O'Hara poinformował, że zginęła 37-letnia biała kobieta, wobec której nie było prowadzone żadne postępowanie imigracyjne. Została postrzelona w głowę i zmarła po przewiezieniu do szpitala. Sprawę przejęło FBI oraz stanowe organy śledcze."
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Szalony Opos
w mackach Zła

09-01-2026, 08:45

nicram pisze:
09-01-2026, 05:18
tabaluga pisze:
Czy tego debila można już stąd wywalić?

"Burmistrz Minneapolis: kompletna bzdura

Telewizja CNN podała, że nagrania z miejsca zdarzenia pokazują agentów podchodzących do samochodu blokującego ulicę. Gdy pojazd zaczyna odjeżdżać, w ciągu kilku sekund padają strzały, po czym auto uderza w inny pojazd. "Stary, popełniłeś morderstwo, dlaczego?" - słychać na nagraniu krzyk świadka zdarzenia. Szef policji w Minneapolis Brian O'Hara poinformował, że zginęła 37-letnia biała kobieta, wobec której nie było prowadzone żadne postępowanie imigracyjne. Została postrzelona w głowę i zmarła po przewiezieniu do szpitala. Sprawę przejęło FBI oraz stanowe organy śledcze."
Ciekawe jakimi fikołkami łączy śmierć tej kobiety z terrorystami. Czy jakby zabili jakiegoś maga oszołoma to też pisałby o terrorystach.
Punki to chuje
tabaluga
weteran forumowych bitew

09-01-2026, 08:55

Czy wy w ogóle widziliście to video ? Zindoktrynowana lewaczka stała autem w poprzek drogi blokując agentom przejazd , gdy się zbliżyli i jden był już ręką w jej aucie ruszyłą z kopyta i gdyby drugi agent nie odskoczył to by go rozjechała. Zamiast bawić się w walki uliczne z agentami federalnymi jako matka powinna siedzieć w domu i opiekować się swoimi dziećmi , taka refleksja powinna przyjść do jej pustego łba zanim wyzionęła ducha.
MAGA
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

09-01-2026, 09:23

spierdalaj cwelu w dupe jebany
Awatar użytkownika
Duban
weteran forumowych bitew

09-01-2026, 09:27

Wypierdalaj do Mińska, ścierwo!
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Awatar użytkownika
Hatefire

09-01-2026, 10:08

Przegląd komentarzy prawackiego ścierwa w soczialach w tym temacie znajduję zabawnym pod jednym względem. Spora część tego towarzystwa jest spod znaku CHWDP, PDW, STOP 60 oraz lamentów, że nie pozwalają wnosić rac w dupie na stadion. Tymczasem tu nagle "Panie, panie, policji to trzeba się słuchać" xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-01-2026, 10:13

Ile można czekać na?:

Obrazek
lys på slutten av lys

dra til helvete
olgims
weteran forumowych bitew

09-01-2026, 10:37

ostatecznie ma to związek tylko z ludzką przyzwoitością - albo ktoś jest kurwa albo nie. Ciapaluga sieje prymitywny ferment w każdym temacie, w którym się pojawia, ale jest też kolega od zdjęć z pisowczykami, który tu wykorzystywał śmierć dziecka do siania wyjątkowo prymitywnej dezinformacji. Tradycja ścieku jest dumnie kontynuowana.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

09-01-2026, 10:48

Hatefire pisze:
09-01-2026, 10:08
Przegląd komentarzy prawackiego ścierwa w soczialach w tym temacie znajduję zabawnym pod jednym względem. Spora część tego towarzystwa jest spod znaku CHWDP, PDW, STOP 60 oraz lamentów, że nie pozwalają wnosić rac w dupie na stadion. Tymczasem tu nagle "Panie, panie, policji to trzeba się słuchać" xD
jest dużo więcej kwestii w których te półmózgi wykazują się skrajną niekonsekwencją, kompletnie się ośmieszając ale oczywiście są zbyt tępi by to zauważyć. oranie takich tabalug jest tak łatwe, że nawet nie sprawia większej satysfakcji bo to jak jazda po niepełnosprawnym
ODPOWIEDZ