POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
olgims
rasowy masterfulowicz

Re: POlitykowanie

15-03-2026, 09:39

Aniołki duzo się modlisz do żoltej papieskiej gęby i czy prosisz o wybaczenie, że przebywasz na satanistycznym forum?
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-03-2026, 09:59

Lvcyferiusz pisze:
15-03-2026, 09:26
Order_of_Nine_Angels pisze:
15-03-2026, 09:05
Lvcyferiusz pisze:
15-03-2026, 08:44
Lewica - umysłowe ameby, nie trzeba ich orać, wysytarczy dać im mowić, sami się orzą - DÓŁ Z WAPNEM.

Centryści - ( socjaliści z pis/pseudo prawica ). Szwabsko rusko , ukrowsko, syjonistyczne pachołki z po/ko, na czele z herr tusskiem, zdradkiem, grubym przekrętasem/jawnym przestępcą żurkiem i sowieckim podnóżkiem towarzyszem czarzastym ) - ta sama sytuacja, z małymi wyjątkami.

Prawica - Śmieszny farbowany lis Mentzen oraz za bardzo potulny Bosak, to nie jest przyszłość prawicy...
Czy to nieśmiała próba wskazania na tego zjeba Brauna?

Zakon
Żadna próba. Trzeźwa ocena sytuacji...
Trzeźwa ocena debila chyba. Czyli katotaliban, oddanie ruskim suwerenności i brudasy z Indii jako moc nabywcza w Polsce? Brawo, wygrałeś kupon na kolejnego idiotę z forum masterful. :lol:
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

15-03-2026, 10:14

Powiedział poprzedni laureat tego kuponu. Pamiętamy cię naganiaczu.

Zakon
Awatar użytkownika
Ascetic

15-03-2026, 10:20

nicram pisze:
15-03-2026, 08:39
Phren pisze:
15-03-2026, 02:47
Panowie, powiem wprost - nie śledzę bieżących wydarzeń politycznych, nie mam żadnych sympatii, jestem swojego rodzaju agnostykiem, tylko że politycznym.

Pytanie brzmi - na kogo głosować i w co wierzyć? Pomożecie mi? Serio, chciałbym przeczytać wasze opinie. Chodzi o politykę mięedzynarodową (w co wierzyć?) i naszą krajową (na kogo głosować? i dlaczego?). Cenie sobie to forum, bo tu piszą ludzie o podobnej wrażliwości i mentalnośći. Wiem, że brzmię jak troll, ale piszę to serio.
Niestety nie istnieje prosta odpowiedź na to pytanie. Jeżeli interesuje Cię polityka międzynarodowa i zachodnie wartości, w których społeczeństwa żyją w harmonii ze swoimi sojusznikami i z poszanowaniem prawa międzynarodowego to na pewno NIE głosuj na pis i konfederossję (także braunowskiego ćwoka). Chyba, że jednak skłaniasz się ku dyktaturze i robieniu dziwki z logiki. Podobnie jest na naszym grajdołku. Jeżeli nie lubisz złodziei, kłamców i oszustów, oraz katotalibów którzy żerują na ciągłym konflikcie oraz głupocie wyborców, którzy zniszczyli instytucje prawa w tym kraju a także służbę zdrowia, oraz ograniczyli wolność (prawa kobiet) i sprzedali za bezcen majątek tego kraju (Lotos, Rafineria Gdańska) to nie głosuj na pis i konfederossję. A na kogo zagłosujesz to już nie ma wielkiego znaczenia, jeżeli nie zmarnujesz go na te trzy partie: pis, konfederossja i konfederossja brauna.

Zaczęło się:

Obrazek

Ten powyżej np. stosuje odwrotną argumentacje. Zresztą przy rządach pisowskich, było to nagminnie stosowane. konstytucja xD, biją zmywary xD, rozmontowywują system sądowniczy xD. Diagnozy ówczesnej opozycji były trafne, takie ... jak ten ze zrzutu, stosowały takie same mechanizmy, a skończyło się jak się skończyło.

Tak. piss z konfruskimi I dałniarzami będą się ścigać na retorykę antyunijną. Przy SAFE przyspieszyli. Jedni na rzecz żydowskoamerykańskiej administracji, drudzy marząc o drugim Donbasie.
lys på slutten av lys

dra til helvete
olgims
rasowy masterfulowicz

15-03-2026, 10:49

Piękna jest ta katolsko-uposledzona sraczka kilku niedorozwojów z multi-kontami :lol:
Awatar użytkownika
Ascetic

15-03-2026, 10:53

Biorąc pod uwagę, że przed nami rok wyborczy, rozliczenia po zagrywce snussa teraz przyspieszy, kolesie nie będą nadążać z przepychaniem kibla xD Spodziewam się też, że na forum zamieszkają z tymi swoimi kolejnymi jeszcze kontami, które tutaj się zapewne pojawią.
lys på slutten av lys

dra til helvete
Awatar użytkownika
Order_of_Nine_Angels
zaczyna szaleć

15-03-2026, 10:59

Jak już pisaliśmy, jest nas wielu.

Zakon
olgims
rasowy masterfulowicz

15-03-2026, 11:01

Phren pisze:
15-03-2026, 02:47
Panowie, powiem wprost - nie śledzę bieżących wydarzeń politycznych, nie mam żadnych sympatii, jestem swojego rodzaju agnostykiem, tylko że politycznym.

Pytanie brzmi - na kogo głosować i w co wierzyć? Pomożecie mi? Serio, chciałbym przeczytać wasze opinie. Chodzi o politykę mięedzynarodową (w co wierzyć?) i naszą krajową (na kogo głosować? i dlaczego?). Cenie sobie to forum, bo tu piszą ludzie o podobnej wrażliwości i mentalnośći. Wiem, że brzmię jak troll, ale piszę to serio.
Żeby przestać być agnostykiem musisz się dużo modlić do żoltej mordy papieskiej. najlepiej jak żółta morda jest w złotej ramce na ścianie, w miejscu w którym pada pierwszy poranny promień słońca. Żółta morda płomienna jest wtedy w stanie tzw. solarnej potencji i obdarzy cię oświeceniem, za którym tęsknisz. Pomaga również krzyżyk, może być na drogę, może być w dupie, może być nad drzwiami w izbie. Dodatkowego oświecenia daje dotykanie czołem kart starego testamentu i malowanie matki bosko pani bozi palcem na szybie.
olgims
rasowy masterfulowicz

15-03-2026, 11:02

Ascetic pisze:
15-03-2026, 10:53
Biorąc pod uwagę, że przed nami rok wyborczy, rozliczenia po zagrywce snussa teraz przyspieszy, kolesie nie będą nadążać z przepychaniem kibla xD Spodziewam się też, że na forum zamieszkają z tymi swoimi kolejnymi jeszcze kontami, które tutaj się zapewne pojawią.
Ale to jest niesamowite, że te kurwy katolskie tak bardzo się tu pchają :lol:
Awatar użytkownika
Ascetic

15-03-2026, 11:04

Jest nas wielu ....

Obrazek

Dodam, że nie tacy tutaj byli.

Instytut Psychiatrii i Neurologii
Ośrodek naukowo-badawczy i kliniczny z siedzibą w Warszawie, zajmujący się prowadzeniem badań własnych w zakresie psychiatrii i neurologii
Adres: Jana III Sobieskiego 9, 02-957 Warszawa
(Mam 10 minut drogi)
lys på slutten av lys

dra til helvete
ODPOWIEDZ