Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
I ile zrobiłeś w czasie kwarantanny ? 

-
- w mackach Zła
No np. choroby sercaPacjent pisze: ↑27-05-2021, 14:17Pozytywny wynik tych eksperymentalnych szczepionek to myślenie życzeniowe. Fakty to powoli weryfikują, a czas zweryfikuje jeszcze bardziej. Skutki ocenimy po wielu miesiącach. Doświadczenia szwedzkie pokazują, że szczepionki mogą zrobić z człowieka kalekę nawet po roku od iniekcji. Cierpliwości. Życzę Ci zdrowia, mimo że jesteś pieprzonym egoistą i korpomendą.
- maciek z klanu
Swietne źródło:))
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ile razy między 7 a 17 maja badał Cię lekarz i jakie leki Ci przepisano?Castor pisze: ↑27-05-2021, 14:39TAK, zaszczepie się napewno tylko za jakieś 3 miesiące, teraz jestem szxzęśliwym ozdrowieńcem. Ta choroba to straszne gówno, nawet jeśli ją łagodnie przechodzi.. 5 maja młody przyniósł to z przedszkola. 7-go maja zrobiłem sobie test i wyszedł pozytywny i do 17-go siedziałem w zamknięciu. Przjebane.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
A to dopiero początek. Co będzie za rok lub później. Kto pozwolił na ten eksperyment. To wszystko zostało perfekcyjnie zaplanowanePanopticon pisze: ↑27-05-2021, 15:27Coś tam jednak wykryli chyba:
https://www.rp.pl/Covid-19/210529471-Ko ... badan.html
-
- w mackach Zła
-
- rasowy masterfulowicz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie pokazuj tego Nicramowi, bo on dalej chodzi w masce po ulicy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
Około 100 przypadków.... na miliony zaszczepionych. Zestaw prosze te 100 przypadków ze zgonami na covid. Dodam ze 100 proc z zapaleniem mięśnia nie zmarło. Prosta matematyka.Panopticon pisze: ↑27-05-2021, 15:27Coś tam jednak wykryli chyba:
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- uglak
Ciekawe jest to otwarcie koncertów. Przy imprezach z nienumerowanymi miejscami można wpuścić max 250 niezaszczepionych osób (zaszczepieni nie wliczają się do limitu). Zobaczymy czy organizatorzy nie zdecydują się na zrobienie dwóch rodzajów biletów i antyszczepionkowcy będą płacić więcej
Od strony prawnej to raczej banalne do ogarnięcia - pewnie wystarczy dodać im opłatę za cokolwiek (choćby za system do liczenia niezaszczepionych uczestników). Zresztą duzi gracze mają prawników, żeby ogarnąć sposób, którego nie da się podważyć, a mniejsi skopiują gotowe rozwiązanie.

Guilty of being right
-
- w mackach Zła
Nie widzisz problemu, że jak na stadionie jest mecz to może wejść 20tys. ludzi, ale jak koncert to tylko 250?uglak pisze: ↑27-05-2021, 23:44Ciekawe jest to otwarcie koncertów. Przy imprezach z nienumerowanymi miejscami można wpuścić max 250 niezaszczepionych osób (zaszczepieni nie wliczają się do limitu). Zobaczymy czy organizatorzy nie zdecydują się na zrobienie dwóch rodzajów biletów i antyszczepionkowcy będą płacić więcejOd strony prawnej to raczej banalne do ogarnięcia - pewnie wystarczy dodać im opłatę za cokolwiek (choćby za system do liczenia niezaszczepionych uczestników). Zresztą duzi gracze mają prawników, żeby ogarnąć sposób, którego nie da się podważyć, a mniejsi skopiują gotowe rozwiązanie.
Może przepisy są durne, co? A branża eventowa już zaprotestowała przeciwko tym durnotom.
I kto to są ci antyszczepionkowcy? Mają jakieś stowarzyszenie? Czy jak ktoś nie szczepi się co roku na grypę to jest antyszczepionkowcem? Czy jak ktoś nie chce się poddać eksperymentowi medycznemu tak jak minister Niedzielski i prezes Kaczyński nakazał, to jest antyszczepionkowcem?
- uglak
Przepis nie jest najszczęśliwszy, ale jak widać ma i swoje dobre strony. A co do stadionów... pokaż mi stadion na 20 tys. bez numerowanych miejsc.
Guilty of being right
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
nie wiem panowie czy potraficie czytać ze zrozumieniem, ale wklejony artykuł nie potwierdza wykrycia związkuursus pisze: ↑27-05-2021, 16:40A to dopiero początek. Co będzie za rok lub później. Kto pozwolił na ten eksperyment. To wszystko zostało perfekcyjnie zaplanowanePanopticon pisze: ↑27-05-2021, 15:27Coś tam jednak wykryli chyba:

XDDDDDDDDDDDDDDDDD z Pacjentem se smsy wysyłacie? Czekam na demotywatory jako dane żródłowe.
rzułf
-
- w mackach Zła
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
o, jedna osoba, u której nawet jeszcze nie potwierdzili powikłań, a uznają je za jedną z możliwości.
rzułf
-
Chłopaki ja już ochujałem. U nas jest już w firmie podwójne trzecie zakażenie na 42 osoby w kancelarii. Te kolejne zakażenia tak naprawdę chuja wnoszą ,bo tak naprawdę powikłania jeśli są -jeśli są powtórzę dotyczą sytuacji pierwotnej. W życiu bym się nie dowiedział ,że ponownie miałem covid drugi raz gdyby nie sytuacji zawodowej(,bo nic te zakażenie nie zmieniło w sytuacji zdrowotnej). Jeśli ta opieka szczepionkowo-medyczna ma polegać na tym z czym zmagałem się z covidem(zaznaczam od razu jestem tym chujowym niszowym procentem ponownego zarżenia sie , ba pochodzę z jebanego covidova tego województwa i niszy i myślę ,że dla każdego rozumnego człowieka ta nazwa nie jest obojętną). W życiu nie dam się zaszczepić- chuj z waszą naukową polemiką- nigdyw życiu nie będę uczestniczyć w eksperymencie. Chcecie to się szprycujcie ale kurwa odjebcie się od reszty.
Ostatnio zmieniony 28-05-2021, 01:14 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
I kurwa nie pierdolcie już o tych paszportach, szprycach- choćbym miał na covid 3 raz zachorować zdania nie zmienie. Jeśli takie pokurwy jak Mariusz Wędliniorz chce się szprycować- droga wola. Ale odjebcie się od nas. A z tymi paszportami to nie wiem co bardziej obsrać gacie czy internet- KURWA ZANIM TE ŚMIESZNE PASZPORTY ZOSTANĄ Wprowadzone- DZIEŚIĘĆ BĘDĘ MIAŁ ICH NA ZAPLECZU. Komu rozdać?jA PIERDOLE MARIUSZE wedliniarze :ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd? chcesz? Kurwa załatwię.. mam sporę mozliwości:DDDDDDDDDDDDDD
Chyba słaba wierzycie w szerzą strefę wy kurwa śmiecie:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
I gnijcie w tej skurwysyńskiej ułudzie- ja wam ręki nie podam.
Chyba słaba wierzycie w szerzą strefę wy kurwa śmiecie:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
I gnijcie w tej skurwysyńskiej ułudzie- ja wam ręki nie podam.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.