:Dmanieczki pisze:
PRL - najlepsze co spotkało ten kraj
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PRL - najlepsze co spotkało ten kraj
Ciekawe, czy włączona, bo to, że z lodówki nie znaczy wcale, że zimne.COFFIN pisze::Dmanieczki pisze:
- TheDude
Takie polskie, takie kurwa spierdolone jak niemal wszystko na każdym kroku w tej biało-czerwonej norze :)COFFIN pisze::Dmanieczki pisze:
Norze powiadasz? Może i nora, ale ciekawe gdzie strzelisz o każdej porze dnia i nocy, niemal na każdym rogu i w każde święto, zimne piwko, choćby nawet "klasy" Tyskiego?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Nic się nie zmienia! Mięso i ziemniaki podstawą obiadu Polaka
http://zdrowie.dziennik.pl/diety/artyku ... olaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://zdrowie.dziennik.pl/diety/artyku ... olaka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
[youtube][/youtube]
-
- weteran forumowych bitew

moje pierwsze przygody z tytoniem
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
Masz 6 000 lat ? ;) jak te fajki miały się do dzisiejszych ?.Na szczęście mi się udało po 11 latach palenia rzucić ten syf,ale najgorsze co paliłem to były 25 mocne. Smoła z siarką prze okrutna.BOLEK pisze:
-
też już dawno mam to za sobą ale jak wracam pamięcią do tych pierwszych sztachów kop był przeokropny zawirowania w bańce a na końcu wysokociśnieniowy paf
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
No to ja właśnie tak wspominam te 25 mocne jak Ty Klubowe.Pamiętam,że za paczke płaciło się jakoś 5 zł a w paczce fajek było właśnie 25 nie wiem jak ktoś dał radę to dziadostwo całe wypalić.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Oto najgorszy syf jaki ja miałem "przyjemność" palić, przy tym "Popularne" o "Klubowszczkach" nawet nie wspominając to tytoniowy specjał z najwyższej półki.

ps. nawet etykieta po latach w prawie niezmienionej szacie.

ps. nawet etykieta po latach w prawie niezmienionej szacie.
- Stary Metal
- w mackach Zła

No, to jak Wy o papierosach, to moim pierwszym i jedynym papierosem było wypalenie kilku sztachów tego gówna co wyżej.
A później po całodniowym rzyganiu powiedziałem sobie, że nigdy więcej, i tak zostało do dziś.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Prodi
- postuje jak opętany!
Tożto kostytucyjnie zagwarantowane prawo. Prawo do bycia idiotą ;-) :manieczki pisze:Maleńczuk: 80 proc. Polaków to idioci
http://www.rp.pl/RZECZoPolityce/1604093 ... dioci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ręce precz od Tytusa! ;)hcpig pisze:Z pewnością peerelowski Tytus wraz z propagandą czerwonego harcerstwa i Ludowego Wojska Polskiego niszczy kapitalistyczny syf zalewajacy III RP czyli Marvele i inne DC.
Właśnie dostarczono mi paczkę od Mikołaja z replikami 25 ksiąg przygód tej trójki hultajów (wydanie kolekcjonerskie w grubym pudełku), nie wyobrażam sobie by moje dzieci w przyszłości nie poznały klasyki :)
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
BOLEK pisze:
Pamiętam jeszcze te fajki. Klubowe były poznańskie i krakowskie, niestety, nigdy nie dowiedziałem się, czym w smaku się różniły. Żadnych nalepek o szkodliwości palenia, filtrów z nowoczesną technologią, klików i innych dupereli...
- COFFIN
Tylko 'czysta' moc:D Te dwie 'marki' to był chyba akurat największy syf wtedy.Nasum pisze:
Żadnych nalepek o szkodliwości palenia, filtrów z nowoczesną technologią, klików i innych dupereli...
'Come the Blessed Madness'
-
kol COFFIN pewnie dziecko resortowe i zaczynał odCOFFIN pisze:Tylko 'czysta' moc:D Te dwie 'marki' to był chyba akurat największy syf wtedy.Nasum pisze:
Żadnych nalepek o szkodliwości palenia, filtrów z nowoczesną technologią, klików i innych dupereli...

- COFFIN
Jedne i drugie zdarzało się palić. Poza tym różne inne. W późniejszym czasie już te:

Aż do czasu zniknięcia z rynku. Jakiś czas temu pojawiły się znowu.

Aż do czasu zniknięcia z rynku. Jakiś czas temu pojawiły się znowu.
'Come the Blessed Madness'
- maciek z klanu
a pamietaja panowie owiane mroczna legenda wsrod dzieci te szlugi?

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
Mam jeszcze opakowanie gdzieś. Mocne były cholery... nie tak mocne jak Extra Mocne:

nawet taki żarcik był kiedyś jak się pojawiły "lżejsze" papierosy, że wprowadzą: Extra Mocne Lighty

nawet taki żarcik był kiedyś jak się pojawiły "lżejsze" papierosy, że wprowadzą: Extra Mocne Lighty
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)