Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Rozumiem Michał ,że ta selekcje juz następuje Do jakiego worka zostaniemy wtłamszeni- my nie zaczepieńcy?
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- maciek z klanu
Ja niedaj boze nikogo nie osadzam. Tylko ciekawi mnie podejście obu stron sporu. Zwolenników łatwo zrozumieć, ale przeciwnicy? Ciekawiło mnie czym Tomasz podpiera swoj stosunek do szczepien. Bo związku miedzy nimi a dwukrotnym zachorowaniem nie widzę.535 pisze: ↑28-05-2021, 15:37Mnie natomiast zastanawia jedna kwestia. Dlaczego zachowujecie się wszyscy jak jacyś jebani brunatni obrońcy zdrowia i życia za wszelką cenę? Dziwi mnie to, bo w tym , nazwijmy je roboczo "środowisku" , towarzystwo lubi polecieć ostro po bandzie, nie tylko we forumowych deklaracjach. Dlaczego nie dacie sobie wzajemnie wyboru, kto i jak chce pokierować swoim życiem oraz zdrowiem? Kompletnie tego kurwa nie rozumiem. Czy naprawdę każdego z tutaj zaciekle dyskutujących obchodzi kto, kiedy i jak zejdzie z tego świata? Przecież to jakiś jebany żart jest. Daliście się wkręcić jak pospolite muminy. Jeden z drugim zaczyna dzień od prasówki i zaraz zadyma gotowa. Dajcie zaszczepionym umierać na szczepionki, a tym niezaszczepionym na cokolwiek tam się przypląta. To naprawdę nie ma większego znaczenia.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Aż mnie spiera, żeby napisać, że tak, ale nie będę okrutny i nie będę próbował pogłębiać Twojej konfuzji - to był żart, ba dum tsss.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie robi selekcji wśród ludzi tylko wita ich rześkim:

all the monsters will break your heart
- nicram
Można szczepić dzieci w wieku 12-15 lat: https://wydarzenia.interia.pl/raporty/r ... Id,5261506
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Plus kurwa setka i 0,7l. Zreszta już pisałem tutaj mniej więcej to samo, ale głos rozsądku ginie w szumie. Jak zawsze:)535 pisze: ↑28-05-2021, 15:37Dlaczego nie dacie sobie wzajemnie wyboru, kto i jak chce pokierować swoim życiem oraz zdrowiem? Kompletnie tego kurwa nie rozumiem. Czy naprawdę każdego z tutaj zaciekle dyskutujących obchodzi kto, kiedy i jak zejdzie z tego świata? Przecież to jakiś jebany żart jest. Daliście się wkręcić jak pospolite muminy. Jeden z drugim zaczyna dzień od prasówki o awantura gotowa.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sybir
Nieprawda! Pamiętam ten wpis!

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
O wzwodzie po pfizerze pisałem później;)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Sybir
Ten też 

- hcpig
Należy wyodrębnić 2 tematy:
- Informacyjny, merytoryczny etc.
- Getto dla paru psychicznych gagatków do wklejania linków do tych wszystkich clickbaitów - żeby im nie psuć 'bąbelka'. nie będzie się można z nich naśmiewać ani im dokuczać, będą mieli jak w bajce.
Yare Yare Daze
- nicram
Nie wiem czemu miałoby służyć zamykanie jakiegoś tematu. Przecież to źródło niezłej beki z debilów, którzy niczego nie rozumieją z biologii. 

Przestań pierdolić głupoty. Twoje wpisy świadczą tylko o tym, że tępy ignorant jest z ciebie. A nie szczep się - tępy ciulu nieskrobany - prowadź swoją kancyleryję prawną i odjeb się od tych którzy znają się na biologii, chemii i zdrowiu znacznie lepiej niż ty - głupi ciulu.
Weź te swoje wywody i mądrości zachowaj jak trafisz do szpitala - chętnie specjaliści posłuchają co mają robić i w jakiej kolejności - tępy głupi ciulu. ZnaFca tematu - tomaszśredniogłupimądry..... Ty normalny jesteś?
Ostatnio zmieniony 28-05-2021, 23:39 przez Slyd, łącznie zmieniany 3 razy.
Masz rację. Popieram. Staram się powstrzymywać ale jak czytam wyrzygi tomasza - imbecyla w sprawach zdrowia - to trudno się powstrzymać by nie skomentować..... Nie tylko jego wyrzygi....
Tylko widzisz. Kłopot w tym, że tego twojego pierdolenia też się nie da czytać. Jest na to jakaś szczepionka?
-
- w mackach Zła
A to szury i foliarze
https://www.tvp.info/54057836/mistrzost ... w-covid-19
Jak Polacy wyjdą z grupy to się zaszczepie tak jak oni Johnsonem.
A jak nie to znaczy, ze ta szczepionka to jednak obniża wydolność i podziękuję.
https://www.tvp.info/54057836/mistrzost ... w-covid-19
Jak Polacy wyjdą z grupy to się zaszczepie tak jak oni Johnsonem.
A jak nie to znaczy, ze ta szczepionka to jednak obniża wydolność i podziękuję.
- maciek z klanu
Doczytałeś ze czesc jest zaszczepiona pierws,a dawka?Czy do 5 tego zdania niedoczytakes juz?
-
- w mackach Zła
Doczytałem, ale jak te szczepionki takie dobre to czego się boja?maciek z klanu pisze: ↑29-05-2021, 10:30Doczytałeś ze czesc jest zaszczepiona pierws,a dawka?Czy do 5 tego zdania niedoczytakes juz?
I to jeszcze lekarz takie rzeczy mówi.
https://www.eurosport.com/football/euro ... tory.shtml
Ci tez, siewcy śmierci będą zarażali innych.
- maciek z klanu
Argumenty mało przekonywujące wiadomo chcą żeby piłkarze byli w formie, wiec lepiej nic nie dawać bo pojawiają się źle rzeczy po szczepieniu. Mysle ze menu tez im nie zmieniają drastycznie.
-
Niech każdy sobie wpuszcza w siebie co chce. Interesujący jest jednak inny aspekt tej historii. Znam wielu zaszczepionych, którzy na co dzień dbają o dietę, 20 razy sprawdzają skład kupowanych produktów, łykają witaminy itp. Jednocześnie biorą eksperymentalną szczepionkę, o której nie wiedzą nic poza tym, że reklamują ją media, którym do tej pory nie ufali, i nie potrafią powiedzieć jaka była treść oświadczenia, które podpisali przed iniekcją. 

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.