PRL - najlepsze co spotkało ten kraj
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: PRL - najlepsze co spotkało ten kraj
Extra mocne ;-) Kurwa, teraz by już nie tylko że nie przeszła taka nazwa, to jeszcze mało kto by to potrafił palić ;-) o ostrzeżeniach o zawartości substancji smolistych i innych duperelach nie wspomnę.
- Ascetic
http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowar ... LokKrajImg" onclick="window.open(this.href);return false;
^^ ładne
lubię wrócić do tego teledysku. choć to nie PRL:
[youtube][/youtube]
wygląda jak mój kwadrat w mojej parafii, choć w rzeczywistości to chyba tzw. "trójkąt bermudzki".
^^ ładne
lubię wrócić do tego teledysku. choć to nie PRL:
[youtube][/youtube]
wygląda jak mój kwadrat w mojej parafii, choć w rzeczywistości to chyba tzw. "trójkąt bermudzki".
Poro
-
- weteran forumowych bitew
[youtube][/youtube]
ech dansingi z lat minionych
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Ciekawe, która z nich potrafiła zrobić koguta? Jak pan myślisz, panie kolego?BOLEK pisze:[youtube][/youtube]
-
- weteran forumowych bitew
zdecydowanie ta w kucyku
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Ascetic
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież chwalę, Tytus to jeden z najjaśniejszych punktów polskiego tzw. entertejnmentu i serce mi krwawi jak widzę te reklamy Media Marktu profanujące kvlt.Prodi pisze:Ręce precz od Tytusa! ;)hcpig pisze:Z pewnością peerelowski Tytus wraz z propagandą czerwonego harcerstwa i Ludowego Wojska Polskiego niszczy kapitalistyczny syf zalewajacy III RP czyli Marvele i inne DC.
Właśnie dostarczono mi paczkę od Mikołaja z replikami 25 ksiąg przygód tej trójki hultajów (wydanie kolekcjonerskie w grubym pudełku), nie wyobrażam sobie by moje dzieci w przyszłości nie poznały klasyki :)
Yare Yare Daze
Osz kurwa. Musiałem se skopiować i porobić spacje, żeby to poprawnie przeliterować.hcpig pisze: tzw. entertejnmentu
-
- zaczyna szaleć
Ascetic pisze:[youtube][/youtube]
Kolega również wypatruje Art Brut 2?
- Ascetic
naturalnie. choć ten transformacyjny i zatytułowany "scrable" nie rozwalcowały mnie.Ojciec pisze:Ascetic pisze:[youtube][/youtube]
za mało sośnickiej i majewskiej.
czekamy.
Poro
-
- zaczyna szaleć
natomiastAscetic pisze:naturalnie. choć ten transformacyjny i zatytułowany "scrable" nie rozwalcowały mnie.Ojciec pisze:Ascetic pisze:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RxeYG5phfcM[/youtube]
za mało sośnickiej i majewskiej.
czekamy.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VNVXsYzGkR8[/youtube]