Tego sie obawiammistrzsardu pisze: ↑19-10-2023, 13:34Żadnej likwidacji socjali nie będzie. 800+ to program POPiSu. Najwyżej docisną przedsiębiorców i konsumentów nowymi "daninami".
Wybory 2023.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Believer
- weteran forumowych bitew
Re: Wybory 2023.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No wiesz, jak im Buka do portfeli zajrzała, to się zrobiło zimno...Najprzewielebniejszy pisze: ↑19-10-2023, 16:30mialem taki pomysl zeby przed wyborami poogladac troche tvpiss, potem ogladalem w trakcie wyborow i po nich, a rowniez teraz.
cyrk
najpierw wyzywanie ludzi od "świń siedzących w kinie", "morderców brata", "zdrajców ojczyzny", "komunistów i złodziei", "gorszego sortu", szczucie, niszczenie psychiczne i zawodowe. Umierające kobiety na porodówce, buta i arogancja władzy -
Potem przestrach, zdziwienie i kilku ekspertów nagle mówiących doslownie o " panu Tusku i kolegach" - zamiast o zdrajcach fur deutschland, I cztery dni po wyborach apel o miłość i koalicje.
Teraz natomiast wrocilo straszenie ludzi tym,ze bedzie zle, ze wjada uchodzcy, utna socjal i bedzie rozkradanie majatku narodowego, likwidacja firm i pgerów.... Dążą do tego by maksymalnie skłócić ludzi, skłócić a i wypchnąć ich na ulice.
Nie taka jest rola tv publicznej, dla mnie mozna wypierdolic Worocznicza w kosmos.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Pięknie to wyszło. Kurwa Przemo z 6 miesjca. A naprawdę o kampanili zaczeliśmy myśleć przy kielichu gorzały z końcem czerwca. Z 6 miejsca. Nie uruchamiająć chyba 1/4 możliwości w pozyskiwaniu elektoratu.
-
o jakie piękne wycie kato-bolszewika

Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
- Ascetic
- trup
Pewien mieszkaniec Wrocławia się zastanawia....
"Hmmmmmm....."
"Hmmmmmm....."
-
Na koniec 21 godziny stawia się członek komisji i zamyka obręb głosowania. Ustawia się jako ostatni w kolejce.
Spoko są te komisje gminne szczególnie na Lublinie i pokrewnych gdzie wydano 1000 kart a głosowało 1400 ludzi w obowdowych komisjach gminnych. Ciekawe rzeczy nie powiem.
Spoko są te komisje gminne szczególnie na Lublinie i pokrewnych gdzie wydano 1000 kart a głosowało 1400 ludzi w obowdowych komisjach gminnych. Ciekawe rzeczy nie powiem.
-
Nieźle się tu ludzie nakręcają. Winszuje. To jest tak jakbym seksem z moją cieżarną lubą uprawiać. W życiu kurwa. Nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić. To podobnie z t ymiu obietnicami wyborczymi podobnie się przedstawia. ja jestem całym sercem za obecną zmianą, całym sercem- to nie zmienia postaci rzeczy ,że prawicowych przekonań nie będzie w środowisku. Wręcz przeciwnie.trup pisze: ↑19-10-2023, 12:35takie ploty o wszystkich sporach rozsiewają pisuary. To w ich interesie.frankmullen pisze: ↑19-10-2023, 12:11Jak wyoutują wszystkie socjale, to poparcie spadnie o połowę. Niestety, aby utrzymać władzę trzeba będzie balansować między populizmem a racjonalnym podejściem do kwestii finansowych. Karkołomne zadanie, ale innego wyjścia nie widzę.
Natomiast gdyby to LWC dostała 15 % nie TD to byłoby zajebiście.
A tak... znowu katozjebole będą rzeźbić o wartościach wszczepionych w korzenie.
Natomiast nie zapominajmy o tym, że pisiory jeszcze krwi napsują.
Jeszcze do końca nie dotarło, że musza pakować kuwety, ale po mału dociera. Choć... kombinują jak się okopać na lata. Mają Trybunał Tonstytucyjny (zmiana sędziów, żeby "normalni" mieli większość w 15 osobowym składzie, to 2028 rok...) - chyba, że likwidacja instytucji i powołanie Trybunału Chronienia Konstytucji czy coś z nowym składem. Mają Prokuraturę i Prokurator Krajowy jest nieruszalny wg ustawy. Chyba, że ustawę zmienią. Ale i tak mają masę swoich. mają KRS - kompletnie pisowskie ciało. - też chronione konstytucją. Ale ustawą może coś się da.... Mają KNF - a to bardzo ważna isntytucja w stosunku do banków i instytucji finansowych. Własnie obsadzają swoimi na lata. Wreszcie mają nieruszalnego prezesa Glapiusza w NBP - też bodaj do 2028 roku... Słabo. No i Rezydent Dupa. 1,5 roku szarpania, knucia i sabotażu + powoływanie neosędziów których już jest ok. 2000....
Będzie ciężko, choć nie beznadziejnie.
Ważne, że małymi krokami da się naprawić to i owo... ale bedzie trudno.
Ważne żeby uporządkować co się da i cofnąć złe ustawy i przepisy. No i jakas stabilizacja legislacyjna może się pojawi....
W samej gospodarce i uporządkowaniu przepisów ekonomicznych, gospodarczych, skarbowych.... jest masa roboty.
no i mam nadzieję, że chociaż częściowo....
![]()
NIe chodzi o przekonania idologiczn(te mam totalnie wdupie) ale prawicowe gospodarcze.
- trup
A co to są "PRAWICOWE PRZEKONANIA GOSPODARCZE"?
- Ascetic
Dobrze kojarzę, że „wolnościowcy” zabronili dziadzi odzywać się publicznie?
Tutaj już chyba publiczne czytanie biblii przez mem-cena, opowieści o pokemonach na listach przez sośnierza, skolejkowane dymanie przez pół partei karierowiczki z Władysławowa nie pomoże. Stolik sam się wywraca. Tyle, że nie ten co miał się wywrócić.
Jeszcze raz. Czysta platyna co w tej Partei się wyprawia. I to wszystko przez jedną Karinkę.
Tutaj już chyba publiczne czytanie biblii przez mem-cena, opowieści o pokemonach na listach przez sośnierza, skolejkowane dymanie przez pół partei karierowiczki z Władysławowa nie pomoże. Stolik sam się wywraca. Tyle, że nie ten co miał się wywrócić.
Jeszcze raz. Czysta platyna co w tej Partei się wyprawia. I to wszystko przez jedną Karinkę.
Ostatnio zmieniony 20-10-2023, 16:34 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Bohdan
- Ascetic
-
To nie żaden żart tylo moje doświadczenia z tym co może zrobić środowiskowa grupa ludzi popisując się pod egidą ,ze komuś opierdala laskę i stara się zrobić dobrze. Nie Panowie- to że się bratam z KO to na zasadzie przyjacielskiej. Znam te mordy z NIkU przede wszystkim i koledzy jesteśmy. Nie wszystko mi pasuje ba nie pasuje mi w chuj rzeczy. W chuj, Jak ktoś myślałs,że z nadmairu wolnych pieniędzy będę wspierał lokalą frakcję Kolaicji Obywatelskiej, gdzie wiele rzeczy przepchnąłem i nie będę sobie z tego tyułu czegoś liczyć to chybej na łby się zamieniał.
Przepraszam ,ze kogoś rozczarowuje, ale gdyby moi oponenci w tej chwli mieli więcej wpływów na ludzi i więcej pieniędzy wierze w to ,że zagrzebali by mnie żywcem. To nie żadnej riposty której się wiele ludzi doszukuje. Nigdy jej nie było.
NIgdy nie było ,niegdy nie będzie.Mogłbym tu przytoczyć parę przykładów- co to kurwa zmieni? Nic
Przepraszam ,ze kogoś rozczarowuje, ale gdyby moi oponenci w tej chwli mieli więcej wpływów na ludzi i więcej pieniędzy wierze w to ,że zagrzebali by mnie żywcem. To nie żadnej riposty której się wiele ludzi doszukuje. Nigdy jej nie było.
NIgdy nie było ,niegdy nie będzie.Mogłbym tu przytoczyć parę przykładów- co to kurwa zmieni? Nic
- Ascetic
… to był żart …
…. to było wyrwane z kontekstu …
Tak, reagowali konfpe w sytuacji, kiedy musieli wycofywać się z obietnic/ dziwnych opinii czy zwykłych, wygadywanych głupot.
…. to było wyrwane z kontekstu …
Tak, reagowali konfpe w sytuacji, kiedy musieli wycofywać się z obietnic/ dziwnych opinii czy zwykłych, wygadywanych głupot.
Poro
- trup
A można prościej? Bo nie widzę tu definicji "PRAWICOWYCH PRZEKONAŃ GOSPODARCZYCH"...tomaszm pisze: ↑20-10-2023, 17:13To nie żaden żart tylo moje doświadczenia z tym co może zrobić środowiskowa grupa ludzi popisując się pod egidą ,ze komuś opierdala laskę i stara się zrobić dobrze. Nie Panowie- to że się bratam z KO to na zasadzie przyjacielskiej. Znam te mordy z NIkU przede wszystkim i koledzy jesteśmy. Nie wszystko mi pasuje ba nie pasuje mi w chuj rzeczy. W chuj, Jak ktoś myślałs,że z nadmairu wolnych pieniędzy będę wspierał lokalą frakcję Kolaicji Obywatelskiej, gdzie wiele rzeczy przepchnąłem i nie będę sobie z tego tyułu czegoś liczyć to chybej na łby się zamieniał.
No chyba, że nie możesz prościej....?
Nie ma za co przepraszać... po prostu, jako prosty chłop kubański nie rozumiem o co chodzi...
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Konserwatyzm ekonomiczny
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- hcpig
Mi się podobna ten scenariusz, w którym PełO co prawda wyrzuca Lewicę ale zarazem rozbija PiS i Konfę podbierając posłów, do tego S.Polska organizuje się w osobny klub i tym samym zamykamy już niechlubny rodział istnienia tych partii.Ascetic pisze: ↑20-10-2023, 16:27Tutaj już chyba publiczne czytanie biblii przez mem-cena, opowieści o pokemonach na listach przez sośnierza, skolejkowane dymanie przez pół partei karierowiczki z Władysławowa nie pomoże. Stolik sam się wywraca. Tyle, że nie ten co miał się wywrócić.
Konfy JUŻ nie ma, it was good while it lasted.
Yare Yare Daze
- Ascetic
Wiesz, z nimi to jak tą hydrą. Łeb urżniesz, zaraz odrasta. ( jak widać jest zapotrzebowanie na taki rodzaj populizmu ) To chce powiedzieć, że to, że się tną, nie oznacza, że się wykrwawią.hcpig pisze: ↑20-10-2023, 18:22Mi się podobna ten scenariusz, w którym PełO co prawda wyrzuca Lewicę ale zarazem rozbija PiS i Konfę podbierając posłów, do tego S.Polska organizuje się w osobny klub i tym samym zamykamy już niechlubny rodział istnienia tych partii.Ascetic pisze: ↑20-10-2023, 16:27Tutaj już chyba publiczne czytanie biblii przez mem-cena, opowieści o pokemonach na listach przez sośnierza, skolejkowane dymanie przez pół partei karierowiczki z Władysławowa nie pomoże. Stolik sam się wywraca. Tyle, że nie ten co miał się wywrócić.
Konfy JUŻ nie ma, it was good while it lasted.
Tak na boku. To co jest zapewne też podkręcane, ta odśrodkowa siła co rozpycha piss i konfe, to co wynika z frustracji obu, to to też równoważy to co robią pissowcy. Tam próby dogadania koalicyjnego, a ci snują wizje koalicji z PSL, czy kłótni w opozycji. Obie strony grają w identyczną grę. Kto kogo rozbije, ten wygra. Taka swoistego rodzaju dogrywka powyborcza.
Poro
- Hatefire
To co się odpierdala w Koncie to Gang Olsena z ścieżką dźwiękową z Sąsiadów
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Fixed.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz