Ee. Naczelna fryta wie, że opcji mają wiele.
BigBrukiew
FishBrukiew
FarmBrukiew
SupremebBrukiew
MaestroBrukiew
McFluryBrukiew
WieśBrukiew
WrapBrukiew
DoubleBrukiew
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Wanilla Brukiew Shake
Nie sądze....
Hmm dziwnie mi to przypomina narracje USA jak najechali Saddama bo byla bron jadrowa. Tlumaczyli sie po fakcje ale zagrywka de facto identyczna
Budowałbym.Polski producent klocków w trybie ekspresowym planuje wydać figurkę owianego legendą "Ducha Kijowa", pilota, który broni ukraińskiego nieba, a także model samego myśliwca. Środki ze sprzedaży limitowanej figurki i zestawu mają być przekazane na pomoc Ukrainie.
![]()
Tak, a o co chodzi?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-03-2022, 15:36Wszyscy Rosjanie przekreśleni, wyzywani, znienawidzeni, opluwani. Sportowcy, szarzy ludzie, wszyscy. Histeria nienawiści. Cały naród byście do pieca rzucili
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
A oni wybierają, których Ukraińców zabijają?Nerwowy pisze: ↑10-03-2022, 15:39Tak, a o co chodzi?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-03-2022, 15:36Wszyscy Rosjanie przekreśleni, wyzywani, znienawidzeni, opluwani. Sportowcy, szarzy ludzie, wszyscy. Histeria nienawiści. Cały naród byście do pieca rzucili
Znakomicie! Cała przyjemność po stronie naganiajacych. Jebać kacapskie ścierwo PO CAŁOŚCI.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-03-2022, 15:36Wkurwia mnie ta chorobliwa nagonka w Polsce na wszystkich Rosjan.
Głos rozsądku.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑10-03-2022, 15:36Wkurwia mnie ta chorobliwa nagonka w Polsce na wszystkich Rosjan. I to się stało jednego dnia, a może i w pół dnia. Wszyscy Rosjanie przekreśleni, wyzywani, znienawidzeni, opluwani. Sportowcy, szarzy ludzie, wszyscy. Histeria nienawiści. Cały naród byście do pieca rzucili. Wszystko pozabierali, mimo, że uczciwie pozarabiali zwykli ludzie. Zabieranie im majątków to jest skurwysyństwo. To dla mnie jest chore. Tak się wszyscy martwią o Ukraińców, a nikt nie wspomni, że jeszcze w styczniu pociągi nasze blokowali i mieli w dupie Polskę. O banderowcach też już nikt nie wspomni. A czy go tam nadal.Bokiem wam wyjdzie ta spontaniczna, wielka przyjaźń. Jeszcze będziecie ich wyganiać stąd i przeklinać z taką samą zawziętością jak teraz ich teraz wielbicie. Putina odjebać, a nie tam zwykłych ludzi w Rosji gnębić i okradać.