SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMOGRAFICZNEGO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMOGRAFICZNEGO
Nie słyszałem, o prawdziwych mężczyznach, którzy wysylaliby na bitkę baby, ale widocznie inna jest definicja prawdziwego menszczyzny obozu patriotycznego. W zasadzie to nawet całkiem zabawne jak się o tym pomyśli, prawicowe baby zamienione na inkubatoro-kuchary z możliwością szariatowania na porodówkach na wypadek konfliktu wcielone w program defensywny rodem z southparkowego "kryć się za czarnuchami" a w tym czasie różnego rodzaju krafty i tabalugi mogłyby się zająć zasadzaniem libkow i lewaków, spowiedziami u poczciwych homosi i czytaniem polecanego Rothbarda.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
nikt ich siłą by nie wysyłał.kobiety te same by zdecydowały czy iść na wojnę czy może jednak przełknąć swoją nienawiść do dzieci mężczyzn i ojczyzny i jednak spełnić swój naturalny obowiązek i urodzic i wychować dziecko na prawdziwego patriote prawicowego.olgims pisze: ↑30-05-2025, 15:37Nie słyszałem, o prawdziwych mężczyznach, którzy wysylaliby na bitkę baby, ale widocznie inna jest definicja prawdziwego menszczyzny obozu patriotycznego. W zasadzie to nawet całkiem zabawne jak się o tym pomyśli, prawicowe baby zamienione na inkubatoro-kuchary z możliwością szariatowania na porodówkach na wypadek konfliktu wcielone w program defensywny rodem z southparkowego "kryć się za czarnuchami" a w tym czasie różnego rodzaju krafty i tabalugi mogłyby się zająć zasadzaniem libkow i lewaków, spowiedziami u poczciwych homosi i czytaniem polecanego Rothbarda.
-
może jak się wszyscy prawicowi mężczyźni zaczną modlić do pani bozi na krzyżu to prawdziwy patriota prawicowy zacznie pojawiac się w procesie dzieworództwa? A może gdyby proces udoskonalić to nawet kobiety by nie były potrzebne tylko prawicowi mężczyźni, dodajmy - patrioci mogliby być jak Arnold w tym filmie, w którym zaszedł w ciążę. Pomysl tabaluga - to mogłoby być rozwiązanie dla waszego środowiska. I wszystko w męskim gronie jak u rycerzy hosanny swietojebliwej.tabaluga pisze: ↑30-05-2025, 15:44nikt ich siłą by nie wysyłał.kobiety te same by zdecydowały czy iść na wojnę czy może jednak przełknąć swoją nienawiść do dzieci mężczyzn i ojczyzny i jednak spełnić swój naturalny obowiązek i urodzic i wychować dziecko na prawdziwego patriote prawicowego.olgims pisze: ↑30-05-2025, 15:37Nie słyszałem, o prawdziwych mężczyznach, którzy wysylaliby na bitkę baby, ale widocznie inna jest definicja prawdziwego menszczyzny obozu patriotycznego. W zasadzie to nawet całkiem zabawne jak się o tym pomyśli, prawicowe baby zamienione na inkubatoro-kuchary z możliwością szariatowania na porodówkach na wypadek konfliktu wcielone w program defensywny rodem z southparkowego "kryć się za czarnuchami" a w tym czasie różnego rodzaju krafty i tabalugi mogłyby się zająć zasadzaniem libkow i lewaków, spowiedziami u poczciwych homosi i czytaniem polecanego Rothbarda.
Seein' me is def not repeated or done twice
-
- postuje jak opętany!
nie wiem , ja reprezentuję nurt prawicowo centrowego ateizmu
-
- rasowy masterfulowicz
W sumie skoro udało się wypromować eutanazję to może i z dzietnością się uda?
Celem życia nie jest przeżycie.
- empir
- zahartowany metalizator
Na chuj się rozmnażać?
Ludzi jest za duzo, trzeba ulżyć naszej planecie.
Liczyłem, że szczypawki dokonają depopulacji. W końcu prawdziwi Polacy tak twierdzili.
A tu chuj.
Ja bym karał za posiadanie więcej niż 1 bąbelka. Podnosiłbym podatki, wysyłał na front matkę i ojca, a jak trzeba będzie to i bąbelka.
Niech konsekwencje ponoszą ci, co szkodzą matce Ziemi.
Liczyłem, że szczypawki dokonają depopulacji. W końcu prawdziwi Polacy tak twierdzili.
A tu chuj.
Ja bym karał za posiadanie więcej niż 1 bąbelka. Podnosiłbym podatki, wysyłał na front matkę i ojca, a jak trzeba będzie to i bąbelka.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
za dużo to jest tylko czarnych i brązowych. populacja białych to 6-8 %. mam nadzieję, że twój post był pisany dla jak i nie ma tu wyznawców religii ekologicznej.
planeta była przed tobą I będzie po tobie. Da sobie radę.

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- empir
Jezus był bardziej czarny niż biały.
Niech ludzkość wróci do korzeni.
Niech ludzkość wróci do korzeni.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No ale czy sa na to jakies fajne prawicowe pomysly, by bylo ich mniej - moze jakies ludobojstwo, przymusowe sterylizacje, obozy koncentracyjne? Szukamy tutaj konkretnych rozwiazan!Only_True_Believers pisze: ↑30-05-2025, 17:18za dużo to jest tylko czarnych i brązowych. populacja białych to 6-8 %.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
idol lewaków Bill Gejts miał takie pomysły i wcielał je w życie w Afryce aż czarni go w końcu pogonili i wtedy uznał że chyba łatwiej będzie zdepopulować liberalnych białasów , wtedy też zaczęły się prace nad covidem i szczepionkami na niego.
- Rejwan
to oczywiste, należy zlikwidować podatki. nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMOGRAFICZNEGO
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
eeee.....myślałem, że to jakiś fajny tematte o Demo.
Np. "SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMO, NA mp3" XD

Np. "SPOSOBY ODWROCENIA TRENDU DEMO, NA mp3" XD

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- postuje jak opętany!
całkiem niedawno taki lewicowy ułom wysadził klinikę in-vitro w usa bo nie chciał żeby ludzie się rodzili ,empir pisze: ↑30-05-2025, 17:04Na chuj się rozmnażać?
A tu chuj.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No kretyn i psychol, taki sam jak ten z Christchurch.
If you do everything right, there will be no struggle.
- empir
No ale ułomnych przykładów nie zapodawaj. Bo zawsze znajdzie się jakiś ułomny prawak, co wysadził klinikę aborcyjną. Bo nie chciał aby ludzie się nie rodzili.tabaluga pisze: ↑30-05-2025, 18:22całkiem niedawno taki lewicowy ułom wysadził klinikę in-vitro w usa bo nie chciał żeby ludzie się rodzili ,empir pisze: ↑30-05-2025, 17:04Na chuj się rozmnażać?
A tu chuj.
-
- postuje jak opętany!
jak na razie to prawaków aresztują za stanie 100 metrów od kliniki aborcyjnej i myślenieempir pisze: ↑30-05-2025, 18:32No ale ułomnych przykładów nie zapodawaj. Bo zawsze znajdzie się jakiś ułomny prawak, co wysadził klinikę aborcyjną. Bo nie chciał aby ludzie się nie rodzili.tabaluga pisze: ↑30-05-2025, 18:22całkiem niedawno taki lewicowy ułom wysadził klinikę in-vitro w usa bo nie chciał żeby ludzie się rodzili ,empir pisze: ↑30-05-2025, 17:04Na chuj się rozmnażać?
A tu chuj.

Ostatnio zmieniony 30-05-2025, 18:40 przez tabaluga, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
a to Christchurch to nie była jakaś akcja odwetowa w podzięce za kilkadziesiąt innych zamachów terrorystycznych przeciwko białym ?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
kolego obierzyswiecie mający monopol na jedną prawde musisz jeszcze odwiedzić:rpa, Haiti, Maroko, syrie, pakistan, indie. zobaczysz jak Ci podziękują za Twoja tolerancję.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑30-05-2025, 17:25No ale czy sa na to jakies fajne prawicowe pomysly, by bylo ich mniej - moze jakies ludobojstwo, przymusowe sterylizacje, obozy koncentracyjne? Szukamy tutaj konkretnych rozwiazan!Only_True_Believers pisze: ↑30-05-2025, 17:18za dużo to jest tylko czarnych i brązowych. populacja białych to 6-8 %.
juz mi przypomniales dlaczego kiedys malo Cie lubilem.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- empir
taaatabaluga pisze: ↑30-05-2025, 18:38jak na razie to prawaków aresztują za stanie 100 metrów od kliniki aborcyjnej i myślenie![]()
to masz tak na szybko
https://deon24.com/2023/08/16/podpalacz ... -aborcjii/
https://wiadomosci.com/piec-lat-wiezien ... borcyjnej/
https://pl.wikipedia.org/wiki/Strzelani ... do_Springs