III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: III Wojna Światowa

11-03-2022, 17:21

uglak pisze:Widzę, że wojna na Masterfulu toczy się bardziej dynamicznie niż ta na Ukrainie...
maciek z klanu pisze:Zajebiste :)))
Tak właśnie. :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

11-03-2022, 17:22

Chyba już nie ma żadnych wątpliwości, że część forumowych 40-latkow to zdegenerowane pokolenie mentalnych przegrywow. Maski spadly. Mówiłem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
[V]

11-03-2022, 17:23

tomaszm pisze:
11-03-2022, 17:19
Niech żyje wielka Rosja!

Ja se tego nie wymyśliłem. Parę postów wyżej użytkonik V tak napisał. Ja wiem ,że internet wszysto przyjmie ale entuzjazm do dalszego pisania mi przeszedł. Kurwa...
Nie wymiękaj kolego. Przypomnę, że kolo z Funeral mist które tak wielbisz mówił np tak : wiwat gwałty na dzieciach! Wojna, śmierć i zniszczenie. To ci nie przeszkadza jak widzę.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
535

11-03-2022, 17:25

Gieroj bohater patryjota jednak nie wróci na wojnę. Papierowy rambo umoczony we fryturze. Skąd wiedziałem, że ta szmata sprzedałaby własną matkę za pięć funciaków benefitu? Mówiłem.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

11-03-2022, 17:27

ozob pisze:
11-03-2022, 17:20
Nerwowy pisze:
11-03-2022, 17:13
ozob pisze:
11-03-2022, 16:48
W innym wypadku po Ukrainie jesteście wy. Kaczyński miał rację.
To oczywiste. No i plusik dla Ciebie, że wreszcie postawiłeś jasno granicę my / wy, bo Polak z Ciebie żaden.
"Wy" odnosi się do miejsca zamieszkania. To oczywiste.
Które konkretnie? :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
tomaszm

11-03-2022, 17:28

[V] pisze:
tomaszm pisze:
Niech żyje wielka Rosja!

Ja se tego nie wymyśliłem. Parę postów wyżej użytkonik V tak napisał. Ja wiem ,że internet wszysto przyjmie ale entuzjazm do dalszego pisania mi przeszedł. Kurwa...
Nie wymiękaj kolego. Przypomnę, że kolo z Funeral mist które tak wielbisz mówił np tak : wiwat gwałty na dzieciach! Wojna, śmierć i zniszczenie. To ci nie przeszkadza jak widzę.
Ja jebie. Ja na pewno jakiegoś bruda stojącego za kapitalną muzyką nie wielbię . Poza tym jakbyś na bieżaco to chłop całkowicie odżegnuje się od swoich wpowiedzi. Jebie mnie całkowicie ,który muzyk z drugim co mówi. Każdy z nas jest dorosły i filtruje sobie informację.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.

https://www.kancelaria-pionier.pl/

https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

535 pisze:
11-03-2022, 17:25
Gieroj bohater patryjota jednak nie wróci na wojnę. Papierowy rambo umoczony we fryturze. Skąd wiedziałem, że ta szmata sprzedałaby własną matkę za pięć funciaków benefitu? Mówiłem.
Sprzedajesz właśnie swój intelekt i to tanio. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
[V]

11-03-2022, 17:29

tomaszm pisze:
[V] pisze:
tomaszm pisze:
Niech żyje wielka Rosja!

Ja jebie. Ja na pewno jakiegoś bruda stojącego za kapitalną muzyką nie wielbię . Poza tym jakbyś na bieżaco to chłop całkowicie odżegnuje się od swoich wpowiedzi. Jebie mnie całkowicie ,który muzyk z drugim co mówi. Każdy z nas jest dorosły i filtruje sobie informację.
W moich stronach nazywa się to hipokryzja.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
tomaszm

11-03-2022, 17:32

W sensie ,że jest hipokrytą? Mało jest muzyków co podobne bzdetongi ogłaszali w przekazie?. Jak się ma te 20 lat to rózne rzeczy siedzą w głowie. Kurwa proszę cię jako dorosłego faceta ,że wierzysz w jakiś ideologiczny przekaz muzyki. Ja muzykę odbieram na swój sposób i cięzko mi się identyfikować z pewnymi treściami umalowanych nastolatków w plakatówkach.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

11-03-2022, 17:34

ozob pisze:
Nerwowy pisze:
ozob pisze:
11-03-2022, 16:48
W innym wypadku po Ukrainie jesteście wy. Kaczyński miał rację.
To oczywiste. No i plusik dla Ciebie, że wreszcie postawiłeś jasno granicę my / wy, bo Polak z Ciebie żaden.
Zresztą niezależnie od miejsca zamieszkania będąc obecnie Ukraińcem z życiu nie przyszłoby mi do głowy napisanie do kumpla w Kijowie czy Charkowie - nooo, zostaliście zaatakowani przez Rosję. Widać bycie wycieruchem pakiego na obczyźnie ma bardzo dalegoposunięte skutki :D.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-03-2022, 17:35

tomaszm pisze:
W sensie ,że jest hipokrytą? Mało jest muzyków co podobne bzdetongi ogłaszali w przekazie?. Jak się ma te 20 lat to rózne rzeczy siedzą w głowie. Kurwa proszę cię jako dorosłego faceta ,że wierzysz w jakiś ideologiczny przekaz muzyki. Ja muzykę odbieram na swój sposób i cięzko mi się identyfikować z pewnymi treściami umalowanych nastolatków w plakatówkach.
No ale Pacjent uważa dokładnie tak samo z tego co wiem, więc w sumie słusznie zwrócono na to uwagę.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Hatefire

11-03-2022, 17:37

ozob pisze:
No to skoro przyznałeś się że istnieją "my" żyjący w i pracujący w Polsce i "wy" mieszkający i pracujący w Karaczi (sam przyznałeś że ani dnia w tym kraju nie przepracowałeś), to może przestaniesz sprzedawać mądrości na temat tego kraju i obnosić się jak bułgarski alfons zlotym łańcuchem swoją narodową dumą i rzekomą troską i chęcią jego obrony skoro z tym krajem nic cię już de facto nie łączy?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
tomaszm

11-03-2022, 17:39

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
tomaszm pisze:
No ale Pacjent uważa dokładnie tak samo z tego co wiem, więc w sumie słusznie zwrócono na to uwagę.

NIe wiem jak to prościej wyjaśnić. Jakbym był katolikiem to na pewno nie dotykał bym muzyki ,która pluje w moje fundamentalne założenia religijne.
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 17:40 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

Hatefire pisze:
11-03-2022, 17:37
ozob pisze:
No to skoro przyznałeś się że istnieją "my" żyjący w i pracujący w Polsce i "wy" mieszkający i pracujący w Karaczi (sam przyznałeś że ani dnia w tym kraju nie przepracowałeś), to może przestaniesz sprzedawać mądrości na temat tego kraju i obnosić się jak bułgarski alfons zlotym łańcuchem swoją narodową dumą i rzekomą troską i chęcią jego obrony skoro z tym krajem nic cię już de facto nie łączy?
No są to trochę takie klimaty Polaka z Chicago drugiego pokolenia
Pacjent

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
tomaszm pisze:
Mniej więcej.
Wracając do tematu - ciekawostka z frontu: Podczas inwazji Rosji na Ukrainę białoruscy ochotnicy walczący po stronie Ukrainy utworzyli batalion imienia Konstantego Kalinowskiego.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

11-03-2022, 17:40

tomaszm pisze:
NIe wiem jak to prościej wyjaśnij. Jakbym był katolikiem to na pewno nie dotykał bym muzyki ,która pluje w moje fundamentalne założenia religijne.
No to spoko że ty byś nie dotykał, ale generalnie są dwa podejścia, jedni uznają, że jak muzykę należy oddzielać od osoby artysty i jego prywatnych poglądów, a inni że nie. Większość oddziela z tego co widzę, ale każdy ma wybór.
tomaszm

11-03-2022, 17:44

Pacjent pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
tomaszm pisze:
Mniej więcej.
Wracając do tematu - ciekawostka z frontu: Podczas inwazji Rosji na Ukrainę białoruscy ochotnicy walczący po stronie Ukrainy utworzyli batalion imienia Konstantego Kalinowskiego.

Czyli kurwa co? Siedzisz na forume gdzie opluwa się wartości katolickie, symbole, retoryka rozmowy, teksty zespołow ,które słuchasz na codzień i spokojnie myjesz zęby przez lustrem ,że nic się nie stało i znak krzyża robisz przed pójściem spać i opierdalasz loda bozi? Mnie by sumienie zabiło. Ciśnie mi się na usta jedno słowo- że jesteś pierdolonym hipokrytą. Pamiętaj ,że muzyka metalowa bez względu kto za nią stoi to jednak przejaw buntu i nienawiści do religijnego stłamszenia.

Lucio Fulci forever.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

11-03-2022, 17:52

Nerwowy pisze:
11-03-2022, 17:34
ozob pisze:
Nerwowy pisze:

Zresztą niezależnie od miejsca zamieszkania będąc obecnie Ukraińcem z życiu nie przyszłoby mi do głowy napisanie do kumpla w Kijowie czy Charkowie - nooo, zostaliście zaatakowani przez Rosję. Widać bycie wycieruchem pakiego na obczyźnie ma bardzo dalegoposunięte skutki :D.
No, zostali zaatakowani. Taka prawda. Z czym sie nie zgadzasz?
Pacjent

11-03-2022, 17:53

tomaszm pisze:
11-03-2022, 17:44
Czyli kurwa co? Siedzisz na forume gdzie opluwa się wartości katolickie, symbole, retoryka rozmowy, teksty zespołow ,które słuchasz na codzień i spokojnie myjesz zęby przez lustrem ,że nic się nie stało i znak krzyża robisz przed pójściem spać i opierdalasz loda bozi? Mnie by sumienie zabiło.
Po pierwsze nie robi tak każdy, tylko krzycząca mniejszość forum. Po drugie siedzę tu głównie ze względu na muzykę - spora dawka świeżych informacji. Po trzecie tak wygląda współczesny świat - wulgaryzacja, brak szacunku dla innych, nihilizm, a mimo to nie ma zamiaru się z niego wylogowywać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

11-03-2022, 17:53

Generał benefit tłumaczy co miał na myśli, tak jak pacjent fan pedofili wypowiedzi kurwina. Ja może przypomnę, że rambo benefit stwierdził kiedyś na tym forum, że w bolandzie zostały same miernoty, które nie poradziłyby sobie w ekskluzywnym lokalu u pakiego na wyspach w którym robi karierę i kosi hajsik na precyzyjnej obróbce kartofla. I nawet grzecznie go ostrzegałem, żeby nie ruszał tego tematu, bo zostanie rozjechany. No ale nie posłuchał borysowy wycior. Szkoda.
ODPOWIEDZ