A kąpiele w przeręblu? Albo w górskich potokach - też uskuteczniasz?
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Ascetic
Re: SARS-CoV-2
@ nasum
nie pytałem o covid. pytałem bez związku ale ze związkiem o grypę.
z tą paniką to dobrze. nie ma co się poddawać spiskowi. kolega co do mnie dzownił, ten od drugiego kolegi jasno mi wyjaśnił, że szpital w którym był stoi pusty.
nie pytałem o covid. pytałem bez związku ale ze związkiem o grypę.
z tą paniką to dobrze. nie ma co się poddawać spiskowi. kolega co do mnie dzownił, ten od drugiego kolegi jasno mi wyjaśnił, że szpital w którym był stoi pusty.
Ostatnio zmieniony 25-10-2020, 13:27 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Jest problem z przeręblami ostatnio, nawet w Prusiech, ale kilka razy właziłem do jeziora nie w sezonie. Gór u mnie niestey nie ma.
Nie sledzę tez Wim Hof, ale jedno jego zdanie mi zostało w bani - COLD IS GOD.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Kumpel w Rudzie trochę morsuje z ziomkami. Niestety 4 dni temu mocny ból mięśni i kaszel. Bez gorączki. Oby nie covid.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Komuś pomaga kąpiel w przeręblu innemu nie. Aby układ immunologiczny dobrze działał, cały organizm musi być w dobrej formie czyli: odżywianie, brak stresów, wysypianie się, szczęście. I wbrew temu co ten brunatny wypierdek, krzyżówka Putina i polskiej maciory pisze, szczepionki trenują nasz układ immunologiczny i go wzmacniają. Jak nie szczepionki to częste infekcje, ale infekcje są nieco bardziej ryzykowne. 

all the monsters will break your heart
Sen jest cholernie niedoceniany, zgadzam się.nicram pisze: ↑25-10-2020, 13:44Aby układ immunologiczny dobrze działał, cały organizm musi być w dobrej formie czyli: odżywianie, brak stresów, wysypianie się, szczęście. I wbrew temu co ten brunatny wypierdek, krzyżówka Putina i polskiej maciory pisze, szczepionki trenują nasz układ immunologiczny i go wzmacniają. Jak nie szczepionki to częste infekcje, ale infekcje są nieco bardziej ryzykowne.![]()
-
Godzina 15 wdupia mi antybiotyk. Bdb. Śpi sie po tym 16 godzin nawet do doby. Czekam na obiadek
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

-
-
Ważne żeby pomogło

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Te szpitalne jedzenie pewnie nie jest za syte. Było wziąść ze sobą jakieś konserwy np. Tyrolską, albo po prostu kiełbasy. Zawsze to jakieś naturalne witaminy.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
bartwa pisze: ↑25-10-2020, 13:50Sen jest cholernie niedoceniany, zgadzam się.nicram pisze: ↑25-10-2020, 13:44Aby układ immunologiczny dobrze działał, cały organizm musi być w dobrej formie czyli: odżywianie, brak stresów, wysypianie się, szczęście. I wbrew temu co ten brunatny wypierdek, krzyżówka Putina i polskiej maciory pisze, szczepionki trenują nasz układ immunologiczny i go wzmacniają. Jak nie szczepionki to częste infekcje, ale infekcje są nieco bardziej ryzykowne.![]()
A to fakt - teraz, siedząc w domu, mogę w końcu się wyspac. Jak jestem wyspany, to mój organizm też jakoś inaczej funkcjonuje. Posiłki o stałej porze, brak stresu - szkoda, że nie można tak cały czas.
-
Najwieksza wiocha na świecie? Zaszczalem całe łóżko szpitalne. Jak mnie wczoraj przywieźli nie miałem sily przez gorączkę i zlałem sie do łóżka. Wiem, wiem żenada. Wstyd jak chuj ale to życie. Dobrze że w zanadrzu mam drugie spodnie dresowe.
Kurwa współczuję tym kobietom pielęgniarka co wokół tak beznadziejnych przypadków biegają.
Kurwa współczuję tym kobietom pielęgniarka co wokół tak beznadziejnych przypadków biegają.
Ostatnio zmieniony 25-10-2020, 14:32 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To musi być straszny wstyd, skoro musiałeś o tym napisać na forum. 

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Za bardzo wylewny jestem.
ale żenada. Musiałem sie z tym z Wami podzielić

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
I tak słowo stało się ciałem, i przepowiednia Hatefire'a o tym, że jakby Tomasz się zesrał, to by biegał i krzyczał "ludzie, zesrałem się" - tylko że na razie tylko się zlał i pochwalił się 

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Taka moja ułomność charakteru:) 12 min do obiadku. Czuję w dupie stres i napięcie. Będzie dobrze.
- SATYROS
- w mackach Zła
Dowiedziałem się wczoraj.
Jest lekarz, pulmonolog, który podobno radzi sobie z covidem pewnym lekiem.
Twierdzi, ze wyleczył kilkadziesiąt osób, a teraz leczy siebie.
Wczoraj z nim rozmawiałem. Gada sensownie, ale wiadomo, trzeba to sprawdzić.
Infirmował wszystkie instancje o swoim odkryciu, ale go olali.
Jakby ktos potrzebował namiary na doktora albo dawkowanie to proszę o PW.
Pokazuję ten lek. Kolega Nicram na pewno wypowie się naukowo (pewnie krytycznie), ale może faktycznie pomaga.

Jest lekarz, pulmonolog, który podobno radzi sobie z covidem pewnym lekiem.
Twierdzi, ze wyleczył kilkadziesiąt osób, a teraz leczy siebie.
Wczoraj z nim rozmawiałem. Gada sensownie, ale wiadomo, trzeba to sprawdzić.
Infirmował wszystkie instancje o swoim odkryciu, ale go olali.
Jakby ktos potrzebował namiary na doktora albo dawkowanie to proszę o PW.
Pokazuję ten lek. Kolega Nicram na pewno wypowie się naukowo (pewnie krytycznie), ale może faktycznie pomaga.

- nicram
Ogólnie jest to lek antywirusowy, jego działanie ma określony mechanizm i w kontekście Covid19 nie wygląda głupio. Natomiast jest to lek także dość niebezpieczny dający interakcje lekowe i bardzo niebezpieczny dla osób z niewydolnością nerek. Poczytam czy są jakieś wzmianki w literaturze fachowej.
all the monsters will break your heart
- SATYROS
- w mackach Zła
Czytałem ulotkę, tak źle nie jest.nicram pisze: ↑25-10-2020, 15:02Ogólnie jest to lek antywirusowy, jego działanie ma określony mechanizm i w kontekście Covid19 nie wygląda głupio. Natomiast jest to lek także dość niebezpieczny dający interakcje lekowe i bardzo niebezpieczny dla osób z niewydolnością nerek. Poczytam czy są jakieś wzmianki w literaturze fachowej.
Doktor mówił, że pidawał go mocno schorowanym osobom.
Poczytaj, zobaczymy