POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- zahartowany metalizator
Re: POlitykowanie
Ale jego akurat, z tego co zauważyłem parę lat temu, traktowano w miarę poważnie.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zrobił mi dzień. normalnie jakbym czytał swoje pijackie wpisy :_) te wątki o pokazywaniu odbytu to jakby z MMF wyciągnięte. Plastusza brak, Manieczki jebie forume, Pan Kimono tylko czasem zagaszcza, a Lucjan znienacka. dawać mi tu Pana Pawła. talent się nie zmarnuje, a tylko rozkwitnie pełnią barw i kolorów ;-)
ps. zaraz się odezwą prawaki, że ktoś im psuje 11tego zabawę a 12tego dogrywkę. bo wolne mają. że się rozbija i psuje tą część sceny. a to tylko ludzkie słabości są ...
ps. zaraz się odezwą prawaki, że ktoś im psuje 11tego zabawę a 12tego dogrywkę. bo wolne mają. że się rozbija i psuje tą część sceny. a to tylko ludzkie słabości są ...
Poro
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ja myślę, że to efekt ukrywania potrzeb erotycznych. Miałby jeden z drugim ochotę założyć pończochy albo pomiziać się z jakimś przystojniakiem, ale konwenanse społeczne sprawiają, że to ukrywa. Maskowane jest to albo nienawiścią do tych co mają odwagę coming outu, albo wychodzi na fazie, w nocy jak się pisze na twitterze ;-)Ascetic pisze:te wątki o pokazywaniu odbytu to jakby z MMF wyciągnięte.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
nie podoba mi się to. "psychologizowanie" to przecież moja domena ;-)Hatefire pisze:Ja myślę, że to efekt ukrywania potrzeb erotycznych. Miałby jeden z drugim ochotę założyć pończochy albo pomiziać się z jakimś przystojniakiem, ale konwenanse społeczne sprawiają, że to ukrywa. Maskowane jest to albo nienawiścią do tych co mają odwagę coming outu, albo wychodzi na fazie, w nocy jak się pisze na twitterze ;-)Ascetic pisze:te wątki o pokazywaniu odbytu to jakby z MMF wyciągnięte.
a co do tłita, myślę, że Pan Paweł to zdrowy chłop jest jednak. bardziej spodziewałbym się takich a nie innych zachcianek po Panu w sile wieku z apaszką, czy butonierką, czy co tam to jest. myślę, że do klubu brązowej rozety w ramach tego ugrupowania, że zacytuję Plastusza, to się odnosiło. te synki. odbyty. na zasadzie: "wiem chłopcy jak się tam bawicie". taki mały szantażyk.
poza tym nie od dawna wiadomo, że te prawicowe środowiska to spedalone są. ta ich agresja oczywiście może wynikać z tłumionych żądz. tomy już o tym napisano. wystarczy spojrzeć na Pana Roberta. przyszłego prezydenta. żyje w prawdzie i jaki uśmiechnięty. zadowolony ;-) tak przynajmniej wygląda.
Poro
- Hatefire
To w kieszonce marynarki to poszetka, to na szyi to fular. Faktycznie wygląda jak podstarzała ciota ;-)Ascetic pisze: bardziej spodziewałbym się takich a nie innych zachcianek po Panu w sile wieku z apaszką, czy butonierką, czy co tam to jest.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
ano właśnie.Hatefire pisze:To w kieszonce marynarki to poszetka, to na szyi to fular. Faktycznie wygląda jak podstarzała ciota ;-)Ascetic pisze: bardziej spodziewałbym się takich a nie innych zachcianek po Panu w sile wieku z apaszką, czy butonierką, czy co tam to jest.
teraz wyobraźmy sobie jak leci w ślimaka (z tym wąsem swym) z tymi swoimi synkami partyjnymi ;-)
Poro
- Hatefire

Z dnia na dzień to się robi coraz śmieszniejsze :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Łukasz Najder całkiem zabawnie skomentował to na fb :D
A Paweł Kukiz znakomicie służy za przykład złożoności ludzkiej natury :D
A Paweł Kukiz znakomicie służy za przykład złożoności ludzkiej natury :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
nie potępiam ogólnie, ale na chuj on do tej polityki szedł? pogubił się nieprawdopodobnie. zresztą, czego oczekiwać po osobie, która przez wiele lat każdy dzień zaczynała od butelki whisky? sam to powiedział kiedyś
- Ascetic
kara bosza za konsumpcjonizm niedzielny.
http://rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/7,34 ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
buk jest w rzeszofie!! i wymierzył właśnie karę!! strzeszcie się. będziecie mieć sraczke, bule brzóha i płytę G-K und sufit podwieszany na głowie. bezboszniki jebane.
http://rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/7,34 ... =BoxOpImg2" onclick="window.open(this.href);return false;
buk jest w rzeszofie!! i wymierzył właśnie karę!! strzeszcie się. będziecie mieć sraczke, bule brzóha i płytę G-K und sufit podwieszany na głowie. bezboszniki jebane.
Poro
- Ascetic
Hatefire pisze:
Z dnia na dzień to się robi coraz śmieszniejsze :-D
nie no dobra. lepsze takie wyjście z sytuacji niż iść w zaparte. kto się nigdy nie najebał i nie zrobił głupoty niech rzuci czym tam chce ;-)
a tak poważnie, gość zasiada w komisji ds. bezpieczeństwa ... jakieś tajemnice, notatki niejawne, a tu: lost'control und lot w nieznane ... średnio bezpieczne jednak
Poro
- Hatefire
To jest ten dzień kiedy Kukiz zastępuje Kwaśniewskiego w alkomemach
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak

jak mamy wierzyc w te wszystkie badania skoro w Bosni i Hercegowinie jest obecnie ponad 50% wyznawcow religii pokoju, ale muzulmanina w rodzinie zaakceptowaloby tylko 42%...
Guilty of being right
- Sgt. Barnes

:-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- postuje jak opętany!
Ten artykulik przetłumaczony z https://www.strategic-culture.org powinien zostać przeczytany i przemyślany:
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/zycz ... ac-2018-11
https://wolna-polska.pl/wiadomosci/zycz ... ac-2018-11
In God We Trust
-
- zaczyna szaleć
Ładnie PiS dostał po dupie w samorządowej dogrywce.
- Sybir
Ano, ładnie. A Gosia chyba miała dzisiaj dzień świstaka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sgt. Barnes

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Tak poza konkursem, trzeba być przechujem deklem, żeby wpłacić oszczędności całego życia na tego typu imprezę. Nie wiem co z tym wspólnego ma stanowisko premiera, ale mimo wszystko gratuluję.