też mam podobnie, najpierw muzyka, czasami czytam teksty, ale zwykle nawet nie ruszam, traktuję wokal jako dodatkowy instrument, aczkolwiek są też autorzy tekstów, których lubię, ale to bardziej chodzi o to, że tekst pasuje do muzyki niż o samo przesłanie, nie lubię zbytnio poezji, a szczególnie piosenki aktorskiej, to pewna niechęć z czasów szkolnych, która została do dzisiaj, nie czuję potrzeby jakoś się z tego tłumaczyćuglak pisze: ↑11-03-2022, 18:04Mam podobnie. Tekstów nawet nie czytam, więc ciężko mi się nimi przejmować, ale Tomasz coś się zaplątał w przelewaniu swojego strumienia świadomości na forume.Hatefire pisze: ↑11-03-2022, 18:02Ja bym poszedł szerzej. Nigdy nie rozumiałem sensu przejmowania się tekstami. Raz, że ktoś potrafi fajnie grać na gitarze nie znaczy że ma coś sensownego do powiedzenia, dwa lata czytania wywiadów z muzykantami utwierdziło mnie w przekonaniu że większość to zwykłe debile lub osobnicy z luźnym kontaktem z rzeczywistością.uglak pisze: ↑11-03-2022, 17:56Ej to ja się już pogubiłem. Z jednej strony jak muzyka opluwa czyjąś religię to nie powinien jej słuchać, ale jak gloryfikuje wojnę i gwałcenie dzieci to wszystko spoko, bo przecież nie można wierzyć "w jakiś ideologiczny przekaz muzyki"? To jakieś rozdwojenie jaźni...
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Długa kolumna wojsk na Białorusi. Ma zmierzać w stronę Polski, ale są sprzeczne informacje co do lokalizacji
https://polskatimes.pl/dluga-kolumna-wo ... 1-16095037
https://polskatimes.pl/dluga-kolumna-wo ... 1-16095037
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
To transport do muzeum wojskowego. Przyjmiemy z chęcią.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Sybir
Koledzy, przeczytajcie całość. Konwój jedzie prawdopodnie nie na zachód, tylko na południe. Oczywiście, okaże się po czasie, gdzie ten skład węgla i papy dotarł.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Medard
było dzisiaj spotkanie dwóch przywódców....
mogą dziać się ciekawe rzeczy, na wp:
Na Kremlu zaczęło się szukanie winnych za kolejne porażki wojsk rosyjskich w Ukrainie. Według ukraińskich mediów, kierownictwo departamentu Federalnej Służby Bezpieczeństwa odpowiadającego za wywiad i ocenę sytuacji w Ukrainie, trafiło do aresztu domowego.
I syryjscy najemnicy w drodze....
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 20:40 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-03-2022, 23:53I jeszcze jedno. Efekt famy o trolowaniu, czy tez samego trolowania zostal osiagniety. Zamiast wspolnie dzialac Wy sie żrecie miedzy soba, oskarzacie wzajemnie i rozkladacie po profesorsku podcasty z youtuba na czesci pierwsze.Ascetic pisze: ↑03-03-2022, 23:37Z tym się w pełni zgadzam. Czasem wystarczy im się dąć rozkręcić i z grubsza wiadomo, jak później takiego ustrzelić, w sensie, skompromitować. Tutaj na forume.Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-03-2022, 23:33(...)
Strasznie łatwopalni Panowie jestescie. I bardzo szybko mozna Was odciagnac od tematu rozmowy. Jakis pajac cos pierdoli to jego sprawa, jak debilom wate z mozgu robi rowniez.
Jesli trolle Wam przeszkadzaja to polecam ignore. W internecie tak jak w zyciu nie zbanujecie wszystkiego i swiat nie bedzie zerojedynkowy tak jak Wam sie by chcialo. Sasiad dalej bedzie tlukl sie po 23 i nie usuniesz go jednym "ban", no nie... "BAM" juz tak, ale wtedy i Was klepna.
Mam ns ich temat swoja teorie i na razie obserwuje. Dziabnąć moge w razie czego w kazdej chwili.
Ale pamietajcie, warto dobrze poznac wroga.
W dyskusji o prawdziwej wojnie. Gdzie gina ludzie, a inni traca wszystko. Na chuj?
Po co te dyskusje o pierdolach?
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sybir
Rozumiem, że chaos, który zapanował dzisiaj na forume, nie sprzyjał śledzeniu merytorycznych wpisów, ale i tak to napiszę - już dzisiaj o tym było.Medard pisze:było dzisiaj spotkanie dwóch przywódców....
Na Kremlu zaczęło się szukanie winnych za kolejne porażki wojsk rosyjskich w Ukrainie. Według ukraińskich mediów, kierownictwo departamentu Federalnej Służby Bezpieczeństwa odpowiadającego za wywiad i ocenę sytuacji w Ukrainie, trafiło do aresztu domowego.
I syryjscy najemnicy w drodze....

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Najprzewielebniejszy pisze: ↑11-03-2022, 20:41Najprzewielebniejszy pisze: ↑03-03-2022, 23:53I jeszcze jedno. Efekt famy o trolowaniu, czy tez samego trolowania zostal osiagniety. Zamiast wspolnie dzialac Wy sie żrecie miedzy soba, oskarzacie wzajemnie i rozkladacie po profesorsku podcasty z youtuba na czesci pierwsze.
W dyskusji o prawdziwej wojnie. Gdzie gina ludzie, a inni traca wszystko. Na chuj?
Po co te dyskusje o pierdolach?
Andrzej a jak można zaerogować na cybałow którzy pisza ci posty że putin jest wielki? Kurwa dorośli jesteśmy, Sam jestem zażenowany ze w ogóle odpowiadam ne te posty.
- Sybir
Można to zignorować, zamiast łykać tak oczywistą przynętę. Jesteś dzieckiem czy dorosłym?
- Medard
faktycznie, nie chciało mi się przedzierać przez posty forumowych kozaków siczowychSybir pisze: ↑11-03-2022, 20:46Rozumiem, że chaos, który zapanował dzisiaj na forume, nie sprzyjał śledzeniu merytorycznych wpisów, ale i tak to napiszę - już dzisiaj o tym było.Medard pisze:było dzisiaj spotkanie dwóch przywódców....
I syryjscy najemnicy w drodze....![]()

wiele oznak jednak wskazuje na rychłą inwazją Białorusi na Ukrainę
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 20:50 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
@Sybir
W sumie dzieckiem. Może i naiwnym. Ale ciśnenie mi to dźwiga.
W sumie dzieckiem. Może i naiwnym. Ale ciśnenie mi to dźwiga.
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 20:50 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
@Medard: Zbierają się z tym wejściem jak ropa. Jakieś ostre targi mogły być.
- Medard
raczej zdecydowany rozkaz z kremla, baćka trochę niesubordynowany był ostatnio,
poza tym odetnie dostawy i już problem się robi dla Ukrów, pozostanie tylko kierunek rumuński
- Sybir
Jakie dostawy, jak te brygady idą imho prawdopodobnie (i bez sensu) na Homel?
Po co tym chłopcom z tej szczęśliwej białorusi wojna? Oni są trochę jak pacjent z ozobem. Dzieciom, albo lesbijkom wpierdolić, stare babki postraszyć, albo emeryta pogonić, ale jak dostaną parę serii z ostrej, padnie kilka trupów, zezłomują trochę czołgów to ja liczę, że odechce im się wojaczki za tych dwóch dresiarzy w wojnie o chujwieco. No chyba, że im rodziny do obozu wzięli, a po tych kurwach wszystkiego można się spodziewać.
-
- Medard
Skoro droga na Dubovyi Log, czy Homel to by wynikało, że na ukraiński Czernichów mogą ruszyć, rzeczywiście wtedy nie chodzi o odcinanie dostaw. Nie doczytałem początkowo z Brześciem, ale jest sens takiej operacji na Czernichów, bo potem się otwiera droga na Browary i Kijów.
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 21:26 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
Zdaniem ekspertów, wojna w Ukrainie to "ostatnia bitwa Putina" - pisał w piątek niemiecki "Bild". Na Kremlu mają się już pojawiać scenariusze zastąpienia autokraty, zakładają one, że stanie się dopiero po zakończeniu inwazji na Ukrainę. Ruediger von Fritsch, były ambasador Niemiec w Moskwie nie wyklucza, że Putinowi "nóż w plecy wbije wojsko".
Oczy na kreml
Oczy na kreml
- Sybir
Skrzydło zachodnie ruszyło się, ale na wschodzie 1. SBP skutecznie wiąże rosyjskie siły. Nie wiem, ile tam stoi rosyjskich brygad - imho na bank dwie, może trzy (w tym spadochroniarze z Pskowa, afair).
- Medard
na razie oczy na białoruś i najemników z syrii oraz mikołajów na południu,vicotnick pisze: ↑11-03-2022, 21:25Zdaniem ekspertów, wojna w Ukrainie to "ostatnia bitwa Putina" - pisał w piątek niemiecki "Bild". Na Kremlu mają się już pojawiać scenariusze zastąpienia autokraty, zakładają one, że stanie się dopiero po zakończeniu inwazji na Ukrainę. Ruediger von Fritsch, były ambasador Niemiec w Moskwie nie wyklucza, że Putinowi "nóż w plecy wbije wojsko".
Oczy na kreml
putinho chce jeszcze wygrać
Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 21:30 przez Medard, łącznie zmieniany 3 razy.