to mogliby nie istnieć, czy nie? ci utalentowani?TheDude pisze: ↑30-01-2021, 11:09^ Słuszna uwaga. Z drugiej strony zauważam, że w szerszej perspektywie problemy rasowe pogłębiają się im bardziej ktoś tam się stara wplatać kolorowych tam gdzie wcale nie są potrzebni a nawet zwyczajnie nie pasują (np. absurdale role w filmach i serialach, mam tu na myśli zwłaszcza produkcje historyczne). Nic się na to nie poradzi niestety. Oczywiście jest masa utalentowanych muzyków, aktorów czy sportowców ale patrząc na zwykle szare społeczeństwo (zwłaszcza w USA) to obraz jest raczej przykry i nie napawający optymizmem.
Rasizm na Masterfulu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: Rasizm na Masterfulu
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Jebać kompromisy. Wszystkich won 

-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No widzisz. Dla każdego jest miejsce. Szkoda, że ci wszyscy, którzy organizują różne akcje wsparcia czarnych, promowania ich w szeroko pojętej kulturze, czy cenzurowania wszelkich głosów krytycznych wobec nich (pod pretekstem zwalczania rasizmu) łaskawie nie zauważają, że to jest rasizm w czystej postaci, bo odbywa się kosztem innych ras.TheDude pisze: ↑30-01-2021, 11:09^ Słuszna uwaga. Z drugiej strony zauważam, że w szerszej perspektywie problemy rasowe pogłębiają się im bardziej ktoś tam się stara wplatać kolorowych tam gdzie wcale nie są potrzebni a nawet zwyczajnie nie pasują (np. absurdale role w filmach i serialach, mam tu na myśli zwłaszcza produkcje historyczne). Nic się na to nie poradzi niestety. Oczywiście jest masa utalentowanych muzyków, aktorów czy sportowców ale patrząc na zwykle szare społeczeństwo (zwłaszcza w USA) to obraz jest raczej przykry i nie napawający optymizmem.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- TheDude
^ Dokładnie. Tylko jak to jest, że dzieci Jacksona są takie mało ciemne 

- Medard
Często przewijają się nieprawdziwe prawackie opinie, że Czarni jakoby nie potrafią się zorganizować, stąd ich brak sukcesów w wieku dziedzinach, przeczą temu sprawnie działające Boko haram, piratów Somalijskich, czy blm.
Ostatnio zmieniony 30-01-2021, 11:25 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- rasowy masterfulowicz
-
Co to organizacji BLM to mylisz się. Często robi to biała lewica poprzez np. nakaz klękania piłkarzy w lidze angielskiej. W ramach tej akcji Murzyni zwykle rozwalają w sposób zorganizowany sklepy lub samochody w USA i w Europie, ale to żaden wysiłek intelektualny.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dużo nie trzeba aby faszol się rozkręcił xD
i pyk kolejny taramtarm xD
- Medard
W sumie, gdyby nie mieli poparcia białych, to by nie mieli aż takiego zasięgu. Ale sama organizacja jest czarna.Wacław pisze: ↑30-01-2021, 11:28dużo nie trzeba aby faszol się rozkręcił xD
Die Welt ist meine Vorstellung.
- nicram
Słaby tekst. Ogólnie uważam, że łączenie nieporadności życiowej z kolorem skóry świadczy o ostrym niedojebaniu. Weźmy na przykład taką populację husarzy. Sami biali a praktycznie 100% zjebów, leni i katolów. Mogliby nie istnieć, a istnieją.TheDude pisze: ↑30-01-2021, 10:34Wywiezienie czarnuchów z Afryki na inne kontynenty to był największy błąd. Niemal do niczego się te małpy nie nadają. Widzą, że są do tyłu i sami też są rasistami nawet bardziej niż biali wobec innych kolorów. Można mnie nazwać rasistą czy czymś tam jeszcze, ale moje (tu uogólnione) wnioski wynikają z obserwacji świata. Jak się na spokojnie zastanowię to ich po prostu kurwa nie dzierżę. Mogliby nie istnieć. Hailsa

all the monsters will break your heart
- nicram
Wystarczy dać mu pisać.Wacław pisze: ↑30-01-2021, 11:28dużo nie trzeba aby faszol się rozkręcił xD

- Wacław
- rasowy masterfulowicz
wkleił film xD bo kazali mu nabić oglądalność. jaock poszedł w pizdu z YT, bo normalne miejsca czyszczą faszoli a ten nie dość że chce dać nabijać oglądalność to jeszcze bryluje. przykład YT pokazuje, że są granice.
ale tak. pacjent - swoimi słowami. jak to tam z tym wyplukaniem jest? konkretnie?
co do pisania. odpala się koleś na słowa, Żyd, czarny, Niemiec, lgbt xD nic więcej mu nie trzeba a podnieta u niego rośnie z każdym słowem
- Prodi
- postuje jak opętany!
+1001nicram pisze: ↑30-01-2021, 12:58Słaby tekst. Ogólnie uważam, że łączenie nieporadności życiowej z kolorem skóry świadczy o ostrym niedojebaniu. Weźmy na przykład taką populację husarzy. Sami biali a praktycznie 100% zjebów, leni i katolów. Mogliby nie istnieć, a istnieją.TheDude pisze: ↑30-01-2021, 10:34Wywiezienie czarnuchów z Afryki na inne kontynenty to był największy błąd. Niemal do niczego się te małpy nie nadają. Widzą, że są do tyłu i sami też są rasistami nawet bardziej niż biali wobec innych kolorów. Można mnie nazwać rasistą czy czymś tam jeszcze, ale moje (tu uogólnione) wnioski wynikają z obserwacji świata. Jak się na spokojnie zastanowię to ich po prostu kurwa nie dzierżę. Mogliby nie istnieć. Hailsa![]()
A już wartość dodana dla społeczeństwa i narodu kurew ze znakiem PW na ramionach i bejsbolach równa 0, podobnież jak sfrustrowanego czarnucha demolującego amerykańskie czy europejskie miasta. Także bym się nie podniecał tym kolorem skóry zanadto Mr Dude.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- TheDude
^ Napiszę w modnym tonie: nikt nie odbierze mi prawa do nielubienia kogoś/czegoś
Ide na obiad. Hailsa!

- Triceratops
Cos w tym jest, mam znajomego, ktory mowi, ze dopiero w stanach zrozumial dlaczego tak ludzie nienawidza czarnych, wczesniej tez sie dziwil. Niedawno wyslalem mu linke z ogloszeniem zeby sciagnal motor. Poatrzyl chwile na fote imowi: odradzam, to czarnuch. Ja mowie : niby skad to wiesz, nie pierdol tylko jedz i obadaj. No pojechal i okazalo sie, ze jebany ma racje. Oprocz tego, ze to byla ruina odpicowana do zdjecia to i cena byla inna. Mowi, ze tam sie to wyczuwa.TheDude pisze: ↑30-01-2021, 10:34Wywiezienie czarnuchów z Afryki na inne kontynenty to był największy błąd. Niemal do niczego się te małpy nie nadają. Widzą, że są do tyłu i sami też są rasistami nawet bardziej niż biali wobec innych kolorów. Można mnie nazwać rasistą czy czymś tam jeszcze, ale moje (tu uogólnione) wnioski wynikają z obserwacji świata. Jak się na spokojnie zastanowię to ich po prostu kurwa nie dzierżę. Mogliby nie istnieć. Hailsa
woodpecker from space
Czy w tych czasch rasizm to nienawiść do innych ras, czy wystrczy samo stwierdzenie, że inne rasy istnieją, by zostać uznanym za rasistę? Pytam, bo już sam nie wiem, czy jestem rasistą, czy nie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Myślę, że nie warto tyle o nich myśleć, bo oni o nas nie myślą wcale.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Prodi
- postuje jak opętany!
I nic o political corectness? Nic o marksizmie kulturowym?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
Ostatnio wystarczyło nie klęknąć podczas akcji BLM lub użyć hasła All Lives Matter by zostać uznanym za rasistę.
- nicram
Rozmyślanie o rasach jest śmieszne. Wszyscy wszak należymy do tego samego gatunku.