SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Wymaz z nosa. Jesli chodzi o wrazenia nerwowe to Trzeba przyznac ze szybko ustalaja kto jest czyja dziwka.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-

Jeśli to prawda to covidocentryzm przynosi śmiertelne żniwo.
PS. Co działo się w marcu 2018 roku? Żyliście wtedy spokojnie?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Złoty interes PiS:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
-
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Prawicowcy to są z natury niedobre ludzie. Im nic nie przetłumaczsz. Jak byś leżał schorowany to by cię jeszcze kijem po plecach okładał. Z nimi nawet nie ma co w dyskusje wchodzić. Prawicowiec, a jeszcze ten skrajny szczególnie to po prostu kawał chuja.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Ascetic
ale jak szanowny kolego z tymi hujkami, < bo na huja to trzeba sobie zasłużyć >, nie rozmawiam. polecam też pozostałym analogiczną postawę. ok. z jednym wczoraj sobie pogadałem, ale on taki tylko krypto jest. chyba chciałby być centrystą, ale się wstydzi. z innymi, fakt, nie ma co polemizować. trzeba robić to co lubią, jak wiemy od jednego poety, z wiersza jego właśnie: ciepłym z góry.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 12:37Prawicowcy to są z natury niedobre ludzie. Im nic nie przetłumaczsz. Jak byś leżał schorowany to by cię jeszcze kijem po plecach okładał. Z nimi nawet nie ma co w dyskusje wchodzić. Prawicowiec, a jeszcze ten skrajny szczególnie to po prostu kawał chuja.
a właśnie w temacie. zapomniałem dotrzymać obietnicy. > dzisiaj możemy odznaczyć kolejny rekord: 10.000,00 zgonów z choroby, której nie ma a jak jest to ją wywołują maseczki.
Poro
-
Zwłaszcza skrajny czyli kto?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 12:37Prawicowcy to są z natury niedobre ludzie. Im nic nie przetłumaczsz. Jak byś leżał schorowany to by cię jeszcze kijem po plecach okładał. Z nimi nawet nie ma co w dyskusje wchodzić. Prawicowiec, a jeszcze ten skrajny szczególnie to po prostu kawał chuja.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Kurwa, niech te chore zjeby najlepiej zabiją wszystkich ludzi, wtedy problem medialnego świrusa będzie rozwiązany raz na zawsze.
Kurwa, już nie mam sił tych bredni słuchać, czytać. Kurwa, ludzkość została już wyleczona ze wszystkich chorób. Nie ma epidemi raka, nie ma chorób wieńcowych, nie ma złamań, oparzeń, nie ma grypy, przeziębień, nic kurwa ludzkości nie dolega. Nawet samobójcom wpisują te pojeby covida i tylko ten korono szjabus koszerny został.
Jak te parchy jebane twardo z nim walczą! Na gołe klaty, kurwa, te waleczne skurwysyny idą na covida.
Kurwa, już nie mam sił tych bredni słuchać, czytać. Kurwa, ludzkość została już wyleczona ze wszystkich chorób. Nie ma epidemi raka, nie ma chorób wieńcowych, nie ma złamań, oparzeń, nie ma grypy, przeziębień, nic kurwa ludzkości nie dolega. Nawet samobójcom wpisują te pojeby covida i tylko ten korono szjabus koszerny został.
Jak te parchy jebane twardo z nim walczą! Na gołe klaty, kurwa, te waleczne skurwysyny idą na covida.
-
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A na przykład wyżej tu piszący Fanatyk, pełen empatii do ludzi w około. A myślę, że i Ty się zaliczasz do tego grona. Tylko, że trochę się jednak ukrywasz ze swoimi przekonaniami. Nie chcesz być postrzegany jako oszołom, ale aż cię skręca w środku z nienawiści do "lewaków". A najbardziej cię wkurwia to, że wygrał Biden. Ale gdzie tam wygrał. Zaraz będziesz pisał, że głosy sfałszowali.Pacjent pisze: ↑14-11-2020, 12:48Zwłaszcza skrajny czyli kto?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 12:37Prawicowcy to są z natury niedobre ludzie. Im nic nie przetłumaczsz. Jak byś leżał schorowany to by cię jeszcze kijem po plecach okładał. Z nimi nawet nie ma co w dyskusje wchodzić. Prawicowiec, a jeszcze ten skrajny szczególnie to po prostu kawał chuja.
-
- rasowy masterfulowicz
Mój pojebany kuzynek antycovidowiec jeszcze dwa tydnie temu mi prostu w twarz ładował swoje bajki.Dzisiaj sie dowiedziałem że ma covida i zdycha.W dodatku imbecyl zaraził swoją żone i córke.Niech chuj teraz zdycha.Dziewczyny dadzą sobie rade bez tego cielaka
-
Oczywiście nie jesteś w stanie napisać jakie poglądy wyznaje "skrajny prawicowiec" tylko wytykasz palcami tych, których nie lubisz.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 13:03A na przykład wyżej tu piszący Fanatyk, pełen empatii do ludzi w około. A myślę, że i Ty się zaliczasz do tego grona. Tylko, że trochę się jednak ukrywasz ze swoimi przekonaniami. Nie chcesz być postrzegany jako oszołom, ale aż cię skręca w środku z nienawiści do "lewaków". A najbardziej cię wkurwia to, że wygrał Biden. Ale gdzie tam wygrał. Zaraz będziesz pisał, że głosy sfałszowali.Pacjent pisze: ↑14-11-2020, 12:48Zwłaszcza skrajny czyli kto?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 12:37
Prawicowcy to są z natury niedobre ludzie. Im nic nie przetłumaczsz. Jak byś leżał schorowany to by cię jeszcze kijem po plecach okładał. Z nimi nawet nie ma co w dyskusje wchodzić. Prawicowiec, a jeszcze ten skrajny szczególnie to po prostu kawał chuja.
Co do Bidena to trochę się cieszę, bo nie najlepiej życzę USA, a trochę martwię, bo dobrze życzę Polsce.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jestem w stanie, ale mi się nie chce z tobą w dyskusje wchodzić. Czasem jest prościej i dosadniej pokazać na jakimś konkretnym przykładzie.Pacjent pisze: ↑14-11-2020, 13:11Oczywiście nie jesteś w stanie napisać jakie poglądy wyznaje "skrajny prawicowiec" tylko wytykasz palcami tych, których nie lubisz.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 13:03A na przykład wyżej tu piszący Fanatyk, pełen empatii do ludzi w około. A myślę, że i Ty się zaliczasz do tego grona. Tylko, że trochę się jednak ukrywasz ze swoimi przekonaniami. Nie chcesz być postrzegany jako oszołom, ale aż cię skręca w środku z nienawiści do "lewaków". A najbardziej cię wkurwia to, że wygrał Biden. Ale gdzie tam wygrał. Zaraz będziesz pisał, że głosy sfałszowali.
Co do Bidena to trochę się cieszę, bo nie najlepiej życzę USA, a trochę martwię, bo dobrze życzę Polsce.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Spoko. Przekaż to "chorym" statystom w szpitalach, by przestali się wygłupiać."Second Wave" Faked on False-Positive COVID Tests, "Pandemic is Over"
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Już to gdzieś słyszałem tzn. podczas demonstracji KOD-u gdy uczestnicy nie potrafili określić co jest w Konstytucji, której bronią. Typowa ignorancja.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 13:22Jestem w stanie, ale mi się nie chce z tobą w dyskusje wchodzić. Czasem jest prościej i dosadniej pokazać na jakimś konkretnym przykładzie.Pacjent pisze: ↑14-11-2020, 13:11Oczywiście nie jesteś w stanie napisać jakie poglądy wyznaje "skrajny prawicowiec" tylko wytykasz palcami tych, których nie lubisz.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑14-11-2020, 13:03
A na przykład wyżej tu piszący Fanatyk, pełen empatii do ludzi w około. A myślę, że i Ty się zaliczasz do tego grona. Tylko, że trochę się jednak ukrywasz ze swoimi przekonaniami. Nie chcesz być postrzegany jako oszołom, ale aż cię skręca w środku z nienawiści do "lewaków". A najbardziej cię wkurwia to, że wygrał Biden. Ale gdzie tam wygrał. Zaraz będziesz pisał, że głosy sfałszowali.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
O to nigdy się nie czepiam żadnej ze stron, mnie też nagrywała nieraz telewizja i radio a potem patrzyłem/słuchałem i to co wydawało mi się ok podczas nagrywania okazywało się być raczej kiepsko-średnie. Większość ludzi postawiona nagle przed kamerą traci zupełnie rezon i nie wie co powiedzieć. Przypuszczalnie jakby była demonstracja narodowa przeciwko zmianie nazwy ronda Dmowskiego na jakieś inne, i wypytać protestujących ze znajomości dzieł Dmowskiego, to też by się okazało że nie znają go jakoś doskonale.
If you do everything right, there will be no struggle.
-
Daj znać czy po wszystkim zmieni poglądy.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
jak się przekręci, to się nie dowie : )
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Albo mu zeżre z 3/4 płuc i będzie siedział w domu na rencie jak troll.