Ojczyzna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ojczyzna
Od Rzeczy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Triceratops
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
Ale o co konkretnie chodzi z tymi zdjęciami? Bo tak szukałem jakichś nazistowskich gestów, flag UPA i nie znalazłem, więc gdzie jest Wally, ups przepraszam Bandera? Czy to już sama flaga Ukrainy ta kole w oczy? Powinieneś zobaczyć Lwów podczas święta 3 maja, ile tam flag polskich i ile mszy się odbywa, w jednej zresztą uczestniczyłem w Katedrze Łacińskiej.Triceratops pisze:Tymczasem w Przemyslu 3 dni temu..
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
z tego co pamietam to tam chodzilo o granie humnu UPA, wiec zdjecia bez zadnego wyjasnienia sa faktycznie chybione, bo w samym swietowaniu nie ma nic zlego. zwlaszcza ze nawet na tych zdjeciach widac, ze ida zarowno z ukrainskimi jak i polskimi flagami
Guilty of being right
Ech, obawiam się że faktycznie należałoby możliwie grzecznie jednak zakazać flag UPA i podobnych rzeczy - co zresztą dzieje się i tak nieoficjalnie i jeśli ktoś z takową wyskakuje to reakcje są natychmiastowe.
- DonJuanDeNarco
- starszy świeżak
moja babcia z 3 siostrami i rodzicami w 39 roku musiała z Wołynia uciekać przez tych banderowskich zjebów.
JEBAĆ.
JEBAĆ.
Avinu Malkeinu
- uglak
naprawde uwazasz, ze banderowcy szli by w pochodzie z polskimi flagami?
Guilty of being right
- DonJuanDeNarco
- starszy świeżak
to taka trochę taqiyya z ich strony.uglak pisze:naprawde uwazasz, ze banderowcy szli by w pochodzie z polskimi flagami?
Avinu Malkeinu
Jak w tym dowcipie, gdzie Puchatek strzelił placka Prosiaczkowi, bo ,,wy, świnie, zawsze coś knujecie".DonJuanDeNarco pisze:to taka trochę taqiyya z ich strony.uglak pisze:naprawde uwazasz, ze banderowcy szli by w pochodzie z polskimi flagami?
- Triceratops
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
Tak mi sie teraz przypomniało jak opisywal poczatki death metalu w Szwecji Ekeroth, Dobrze, ze to bylo te prawie 30 lat temu, bo chuja bysmy mieli teraz a nie szwedzki death metal :)
Tak mi sie teraz przypomniało jak opisywal poczatki death metalu w Szwecji Ekeroth, Dobrze, ze to bylo te prawie 30 lat temu, bo chuja bysmy mieli teraz a nie szwedzki death metal :)
Jestem na 99% pewien, ze triceps jak zwykle nie sprawdzał źródła tylko dlatego, ze pasowało to do jego poglądów. Wyglada to jak post na własnym profilu na dB, napisany przez Szweda po polsku (Lol) i polajkowane przez 2 tysiące osób. Sprawdziłem jego profil i nie ma tam słowa po polsku wiec to raczej nie syn polskich imigrantów, i nie ma tez nic, co by przypominało ten sam tekst po szwedzku. Mój bullshit detektor dzwoni na alarm.
- uglak
co prawda tez jestem zdania ze Triceratops powinien dokladniej sprawdzac zrodla, ale akurat w tym przypadku jest duza szansa, ze to prawdziwy tekst (oczywiscie przetlumaczony, ale tutaj bym sie nie czepial - czcionka nie podrabia facebookowej chyba wlasnie po to, zeby pokazac ze to tlumaczenie). dlaczego tak uwazam?
1) w tak "demokratycznych" krajach jak Szwecja facebook usuwa takie posty
2) po co do fake dawac konto, ktore mozna w 15 sekund wyszukac?
3) gosc ma zdecydowanie antyimigranckie poglady - zobacz do jakich grup nalezy: Stå Upp För Sverige, Vi som är trötta på medias lögner, FOLKETS DEMONSTRATION
3) gosc ma zdecydowanie antyimigranckie poglady - zobacz do jakich grup nalezy: Stå Upp För Sverige, Vi som är trötta på medias lögner, FOLKETS DEMONSTRATION
Guilty of being right
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Przecież Triceps przekleja wszystko jak leci z wykopu byleście tylko mieli ból dupy ;DDD.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
1. Wiec można wymyślić wszystko i powiedzieć, ze nie ma tego nigdzie, bo cenzura zjadła. Mało przekonujące.uglak pisze:co prawda tez jestem zdania ze Triceratops powinien dokladniej sprawdzac zrodla, ale akurat w tym przypadku jest duza szansa, ze to prawdziwy tekst (oczywiscie przetlumaczony, ale tutaj bym sie nie czepial - czcionka nie podrabia facebookowej chyba wlasnie po to, zeby pokazac ze to tlumaczenie). dlaczego tak uwazam?
2. Bo gość jest tak biały, ze aż promieniuje oswoją blondynowatoscia i niebieskimi oczami.
3. I co z tego? Jeśli ktoś chciałby wymyślić taka historie, to komu by ja wcisnął? Aktywistkę lgbt? Jarosławowi Kaczyńskiemu? Czy może właśnie gościowi, który nie lubi imigrantów?
4. Tej czcionki nawet nie zauważyłem, tak jak pewnie tysiące innych ludzi. Jeśli chciał tłumaczenie, to mógł wrzucić je oddzielnie pod zdjęciem, tak jak się przyjęło powszechnie.
Hasło "ból dupy" prowadzi do zidiocenia społeczeństwa. Można wymyślić każdy fale News, a kiedy zostanie odkryty, powiedzieć "hehe co ból dupki Mati?? xD xD może mąci dać hehehe". Poza tym patrząc na poglądy triceratopsa nie wydaje mi się, by wrzucał to dla jaj, zwłaszcza ze nie sprawdza nawet czasem skąd to jest a potem zdziwiony, ze wrzucił coś z faktu.Nerwowy pisze:Przecież Triceps przekleja wszystko jak leci z wykopu byleście tylko mieli ból dupy ;DDD.
- uglak
AD3Karkasonne pisze:1. Wiec można wymyślić wszystko i powiedzieć, ze nie ma tego nigdzie, bo cenzura zjadła. Mało przekonujące.uglak pisze:co prawda tez jestem zdania ze Triceratops powinien dokladniej sprawdzac zrodla, ale akurat w tym przypadku jest duza szansa, ze to prawdziwy tekst (oczywiscie przetlumaczony, ale tutaj bym sie nie czepial - czcionka nie podrabia facebookowej chyba wlasnie po to, zeby pokazac ze to tlumaczenie). dlaczego tak uwazam?
2. Bo gość jest tak biały, ze aż promieniuje oswoją blondynowatoscia i niebieskimi oczami.
3. I co z tego? Jeśli ktoś chciałby wymyślić taka historie, to komu by ja wcisnął? Aktywistkę lgbt? Jarosławowi Kaczyńskiemu? Czy może właśnie gościowi, który nie lubi imigrantów?
4. Tej czcionki nawet nie zauważyłem, tak jak pewnie tysiące innych ludzi. Jeśli chciał tłumaczenie, to mógł wrzucić je oddzielnie pod zdjęciem, tak jak się przyjęło powszechnie.
na pewno? przeciez wlasnie, jesli jawnie nie lubi imigrantow to mozna to najlatwiej zignorowac - ot, fantazje patrioty/nacjonalisty/nazisty/islamofoba/prawicowca ;-)
Guilty of being right
Nikt, kto widzi tę przeklejkę, nie wie, kim ten człowiek jest na co dzień. Wygląda jak Przeciętny Szwed, który opowiada się przeciw imigrantom - co jest wodą na młyn wszystkim Sebixów.uglak pisze: na pewno? przeciez wlasnie, jesli jawnie nie lubi imigrantow to mozna to najlatwiej zignorowac - ot, fantazje patrioty/nacjonalisty/nazisty/islamofoba/prawicowca ;-)
- Hatefire
Całość: http://www.zawod-architekt.pl/artykuly/ ... fekty.html" onclick="window.open(this.href);return false;zawod-architekt.pl pisze:Przedłużające się zmagania Komisji Kodyfikacyjnej Prawa Budowlanego z projektem Kodeksu urbanistyczno-budowlanego skłoniły Ministerstwo Infrastruktury i Rozwoju do podjęcia własnych prac nad ustawą Prawo budowlane. Powstała propozycja legislacyjna potocznie nazwana „małą nowelizacją prawa budowlanego”. Za cel przyjęto uproszczenie i przyspieszenie procesu budowlanego. Jednym z kluczowych postulatów była zmiana art. 29 ustawy Prawo budowlane poprzez poszerzenie katalogu obiektów, które nie wymagają pozwolenia na budowę.
Przyjrzyjmy się tylko na jednym przykładzie, jakie nowe problemy wyprodukowało znowelizowane prawo.
![]()
Dbają, żeby nie zanikła tradycyjna architektura polska, spod znaku polnische wirtschaft.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy