Ojczyzna
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ojczyzna
Niemtzy rzondza w Polsce
http://www.eswinoujscie.pl/2017/08/01/s ... -u-siebie/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eswinoujscie.pl/2017/08/01/s ... -u-siebie/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Przyzwyczajony jestem, że pierwszego sierpnia o godzinie 17.oo w tzw. godzinę "W" wyją syreny ku chwale powstańców. Dziś jednak było inaczej. W Krakowie równo o 17-tej zawyło może z 5 syren w centrum, natomiast kulminacja była o godzinie 17.13 - wtedy wyło ich dużo więcej i głośniej niż o 17. Stąd moje pytanie - czy historycy (czy może sami powstańcy) dali cynk, że powstanie wybuchło tak naprawdę 13 minut po 17-tej a nie równo o 17? (Stąd przesunięto "godzinę W" o 13 minut do przodu) Czy może w tym krakowskim burdelu Majchrowski i cała świta w ratuszu mają wszystko tak głęboko w piździe, że nie potrafią punktualnie ustrojstwa odpalić honorując tym samym cześć i pamięć ostatnim ludziom w tym skurwiałym kraju, którym się to należy? (Swoją drogą niecałe 2 miechy temu na ćwiczeniach taktycznych RENEGADE-SAREX też chyba coś się popsuło i nie było nic słychać.) Myślę, że to był symbol idealnie odzwierciedlający upadek naszego narodu. Mamy za to hordy Sebixów w koszulkach z pedałem wyklętym, którzy rozkminiali co się dzieje o 17 (17:13), że wyją syreny... W mordę jebani idioci a nie patrioci. Żyjemy w totalnym gównie jak to Marian Kowalski dobrze podsumował ;)
"Dla mnie to jest naród zesrany a nie naród wybrany".
- Piotr Rybak
- Piotr Rybak
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
+100Anthropophagus pisze:Mamy za to hordy Sebixów w koszulkach z pedałem wyklętym, którzy rozkminiali co się dzieje o 17 (17:13), że wyją syreny... W mordę jebani idioci a nie patrioci.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Prodi
- postuje jak opętany!
Od tego nie przybywa pieniędzy w kabzie, więc po co tego pilnować...Anthropophagus pisze: [...] Czy może w tym krakowskim burdelu Majchrowski i cała świta w ratuszu mają wszystko tak głęboko w piździe, że nie potrafią punktualnie ustrojstwa odpalić honorując tym samym cześć i pamięć ostatnim ludziom w tym skurwiałym kraju, którym się to należy? [...]
Nic dodać nic ująć.Anthropophagus pisze: Myślę, że to był symbol idealnie odzwierciedlający upadek naszego narodu. Mamy za to hordy Sebixów w koszulkach z pedałem wyklętym, którzy rozkminiali co się dzieje o 17 (17:13), że wyją syreny... W mordę jebani idioci a nie patrioci.
Jeszcze jedno w kontekście 1 sierpnia w Warszawie, a konkretnie minuty ciszy w hołdzie powstańcom. Po chuj to kłębowisko dymu rodem z bałkańskich derbów piłkarskich? Coś mi się wydaje, że niektórym chłopcom wtedy bardziej staje i nic tylko czekać aż będą się rozbierać do pasa (jak to mają w zwyczaju czynić na trybunach), no ale co ja tam wiem o patryjotyźmie.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Szczam na rocznicę, szczam na patriotów. Samo powstanie to była skrajna głupota a ci którzy w nim walczyli zasługują jedynie na pogardę. Polaczki to skrajni debile i jak na skrajnych debili przystało obchodzą takie czerstwe rocznice w skrajnie debilny, ludyczny sposób.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
właśnie sam się określiłeś ciołek z ciebiePlastek pisze:Szczam na rocznicę, szczam na patriotów. Samo powstanie to była skrajna głupota a ci którzy w nim walczyli zasługują jedynie na pogardę. Polaczki to skrajni debile i jak na skrajnych debili przystało obchodzą takie czerstwe rocznice w skrajnie debilny, ludyczny sposób.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Plastek
- Kontakt:
Bardzo dziękuję polaczku.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
proszę uprzejmiePlastek pisze:Bardzo dziękuję polaczku.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
oj tam oj tam, przecież zawsze byli ludzie na których można szczać srać i poniżać i nigdy nie zareagują. Każdy ma prawo być szmatą bez kręgosłupa, wiec nie ma co dokuczać plastkowi:)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Plastek
- Kontakt:
Pięknie sobie to zracjonalizowałeś polaczku, gratuluję. Brak poczucia przynależności do stada głupich owieczek i niechęć do bycia ruchanym przez kaleki, chory twór jakim jest to państwo to "bycie szmatą bez kręgosłupa":) Jaki ty jesteś malutki, patriotyczny wycieruchu...
Typowy żałosny polaczek z szabelką zamiast kutasa.
Typowy żałosny polaczek z szabelką zamiast kutasa.
Ostatnio zmieniony 02-08-2017, 11:38 przez Plastek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
zwyczajnie odpuść drogi kolPlastek pisze:Pięknie sobie to zracjonalizowałeś polaczku, gratuluję. Brak poczucia przynależności do stada głupich owieczek i niechęć do bycia ruchanym przez kaleki, chory twór jakim jest to państwo to "bycie szmatą bez kręgosłupa":) Jaki ty jesteś malutki, patriotyczny wycieruchu...
- Plastek
- Kontakt:
Bo co, wpierdol dostanę na koncercie?
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
zwyczajnie piękny dzień przed nami
- Plastek
- Kontakt:
SMAR SW pisze: Pierdol swoją przynależność państwową
Zrzuć pęta ojczyzny, patriotyzmu kajdany
Podepcz flagę, napluj w orła
Zniszcz symbole, wyjdź poza ramy
Nie staje mi gdy słucham hymnu
Honor można sprzedać i kupić
Nie będę zabijał w imieniu Boga
Wsadźcie sobie ten wasz sztandar w dupę
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Prodi
- postuje jak opętany!
Plastek, ja rozumiem że chcesz być na siłę radykalny i kontrowersyjny, ale z każdym postem robi się coraz bardziej żenująco. Jestem w stanie zrozumieć Twoją niechęć do państwa jako takiego (w jakimś sensie nawet popieram), ale pisanie że
to jakieś totalne aberratio, nawet jak dla wolnościowca (za którego się chyba uważasz). Ludzie walczący z tyranią (nieważne jakie ma emblematy) zasługujący na pogardę? Weź się zastanów trochę.
Plastek pisze: ci którzy w powstaniu walczyli zasługują jedynie na pogardę
to jakieś totalne aberratio, nawet jak dla wolnościowca (za którego się chyba uważasz). Ludzie walczący z tyranią (nieważne jakie ma emblematy) zasługujący na pogardę? Weź się zastanów trochę.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Triceratops
- Plastek
- Kontakt:
Wcale nie chcę, wypowiadam tylko swoje zdanie. A że odbiega ono od zdania durnej tłuszczy, która tak to dobiera, cóż, nie mój problem.Prodi pisze:Plastek, ja rozumiem że chcesz być na siłę radykalny i kontrowersyjny, ale z każdym postem robi się coraz bardziej żenująco.
Zasługują tylko na pogardę i oszczanie. Walka, żeby zasłużyć na szacunek, musi mieć sens. Zjebów rzucających się ze scyzorykiem na czołg lub z plastikowym widelcem i patriotycznym zapałem i pianą na ustach rzucających się na Schwerer Gustava uważam za niedorozwiniętych, oderwanych od rzeczywistości idiotów. Szabelką polaczek sobie może pomachać w chujowych, patriotycznych opowiastkach ku pokrzepieniu serc; jeśli zaś robi to w rzeczywistości, jest zwykłym gównem.Prodi pisze: Jestem w stanie zrozumieć Twoją niechęć do państwa jako takiego (w jakimś sensie nawet popieram), ale pisanie że
Plastek pisze: ci którzy w powstaniu walczyli zasługują jedynie na pogardę
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ascetic
właśnie obejrzałem filmik na fb szkoły surfingu (z którą młoda pojechała na obóz) jak dzieci wczoraj w godzinę W "oddają hołd"
dodam, że właścicielami szkoły nie są emerytowani wfiści lecz dopiero-co absolwenci AWF'u, czyli młode łebki
dzieci pewnie mało kminią, ale, fakt, że K. i P. na to wpadli jest na swój sposób budujący
i żeby nie było. uważam, że powstańców "wpuszczono w kanał", a samo powstanie pokazuje, że się nic nie uczymy z historii i systematycznie powielamy te same błędy
wracając. fakt, że młodzi ludzie, zaszczepiają w jeszcze młodszych tą emocję, że trzeba i należy oddać hołd, tym co oddali życie, jest małym światełkiem nadziei w tym naszym skurwiałym społeczeństwie.
ps. świetnie, że się w te dni tyle mówi o powstańcach. wiadomo, że na pierwszy plan znów sie wysuną co najmniej dwuznaczni współcześni bohaterowie. tj. "żołnierze wyklęci". a tu już jakby mniej smacznie się robi.
dodam, że właścicielami szkoły nie są emerytowani wfiści lecz dopiero-co absolwenci AWF'u, czyli młode łebki
dzieci pewnie mało kminią, ale, fakt, że K. i P. na to wpadli jest na swój sposób budujący
i żeby nie było. uważam, że powstańców "wpuszczono w kanał", a samo powstanie pokazuje, że się nic nie uczymy z historii i systematycznie powielamy te same błędy
wracając. fakt, że młodzi ludzie, zaszczepiają w jeszcze młodszych tą emocję, że trzeba i należy oddać hołd, tym co oddali życie, jest małym światełkiem nadziei w tym naszym skurwiałym społeczeństwie.
ps. świetnie, że się w te dni tyle mówi o powstańcach. wiadomo, że na pierwszy plan znów sie wysuną co najmniej dwuznaczni współcześni bohaterowie. tj. "żołnierze wyklęci". a tu już jakby mniej smacznie się robi.
lys på slutten av lys
-
plastek masz synu szczęście że żyjesz w obecnych czasach i możesz pierdolić swe wywody bez żadnych konsekwencji w czasach okupacji murowany folksdojcz
- SLEEPMYFRIEND
- starszy świeżak
Rozumiem gardzić dzisiejszą swołoczą w skarpetkach z grafiką "PW", ale mieszać z gównem ludzi, którzy stanęli przed wyborem - dostać kulę w potylice od naziola lub wjebać się z granatem w ręku do czołgu i rozjebać paru niemiaszków w odwecie to trochę cię mózg szczypi.Plastek pisze: Zasługują tylko na pogardę i oszczanie. Walka, żeby zasłużyć na szacunek, musi mieć sens. Zjebów rzucających się ze scyzorykiem na czołg lub z plastikowym widelcem i patriotycznym zapałem i pianą na ustach rzucających się na Schwerer Gustava uważam za niedorozwiniętych, oderwanych od rzeczywistości idiotów. Szabelką polaczek sobie może pomachać w chujowych, patriotycznych opowiastkach ku pokrzepieniu serc; jeśli zaś robi to w rzeczywistości, jest zwykłym gównem.