Ja też nie. Zwłaszcza, że byłoby to wysoce nieetyczne - szczepionka, która może posłużyć do ratowania innych ludzi, miałaby zostać zniszczona. To jednak nie jest mentalny wschód jak u nas.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Ja też nie. Zwłaszcza, że byłoby to wysoce nieetyczne - szczepionka, która może posłużyć do ratowania innych ludzi, miałaby zostać zniszczona. To jednak nie jest mentalny wschód jak u nas.
Mnie też się nie chcę, bo piszę kolejny artykuł i analizuję dane, ale może wieczorem jak będzie mi się nudziło to sprawdzę. Coś czuję, że 99% tego to szur-content.
Oczywiście, przecież nie jestem antyszczepioniakiem, po prostu w trudnej sytuacji firmy mogą sobie pogrywać, bo kto im zabroni, skoro rządy biorą na siebie konsekwencje. No właśnie rządy, ale nie nasz rzont.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
No i bardzo dobrze, najpierw najwierniejsze legiony marszałka sprawdzą produkty na sobie. A potem będzie można spokojnie coś wybrać.Lukass pisze: ↑08-12-2020, 12:23Gdzieś zupełnie z boku tej dyskusji. Tak sobie myślę o ogłoszonym programie szczepień (narodowym oczywiście, a jak kurwa) i spodziewanych "benefitach". I wychodzi mi, że nawet jeśli będę chciał, to załapię się pewnie w okolicy roku 2023/2024. A może i nie, bo szczepionek i możliwości wystarczy tylko dla seniorów/medyków/mundurowych/chuj wie kogo.
Afro-American Plizzz. Wklejenie sobie Tala w w awatar naprawdę nie czyni mądrym eehhhMedard pisze: ↑08-12-2020, 12:35No i bardzo dobrze, najpierw najwierniejsze legiony marszałka sprawdzą produkty na sobie. A potem będzie można spokojnie coś wybrać.Lukass pisze: ↑08-12-2020, 12:23Gdzieś zupełnie z boku tej dyskusji. Tak sobie myślę o ogłoszonym programie szczepień (narodowym oczywiście, a jak kurwa) i spodziewanych "benefitach". I wychodzi mi, że nawet jeśli będę chciał, to załapię się pewnie w okolicy roku 2023/2024. A może i nie, bo szczepionek i możliwości wystarczy tylko dla seniorów/medyków/mundurowych/chuj wie kogo.
medrad, nierozwoju, bo jesteś drugi po pacjencie w pierdoleniu bzdur, = jak będą pierwsi, w szczepieniu, to chyba nie będą się szczepić po to, żeby zdychać? a według twoich i twojego kolegi pojeba, szura, złodzieja, osoby wierzącej w każdy możliwy spisek, to chyba, oni wiedzą więcej, jako rządzący? co nie? logika ZERO tym samym. jak zawsze. coś wyczyta w internecie i nic nie złapie. weź może przed tym jak się będziesz wypowiadał, skonsultuj się, nie wiem, z tatusiem, dziewczyną, psem ?Medard pisze: ↑08-12-2020, 12:35No i bardzo dobrze, najpierw najwierniejsze legiony marszałka sprawdzą produkty na sobie. A potem będzie można spokojnie coś wybrać.Lukass pisze: ↑08-12-2020, 12:23Gdzieś zupełnie z boku tej dyskusji. Tak sobie myślę o ogłoszonym programie szczepień (narodowym oczywiście, a jak kurwa) i spodziewanych "benefitach". I wychodzi mi, że nawet jeśli będę chciał, to załapię się pewnie w okolicy roku 2023/2024. A może i nie, bo szczepionek i możliwości wystarczy tylko dla seniorów/medyków/mundurowych/chuj wie kogo.
Czytam tylko wyborczą, gdzie pracują zimale Tala. Czyli jednak to gupki?Hatefire pisze: ↑08-12-2020, 12:51Afro-American Plizzz. Wklejenie sobie Tala w w awatar naprawdę nie czyni mądrym eehhhMedard pisze: ↑08-12-2020, 12:35No i bardzo dobrze, najpierw najwierniejsze legiony marszałka sprawdzą produkty na sobie. A potem będzie można spokojnie coś wybrać.Lukass pisze: ↑08-12-2020, 12:23Gdzieś zupełnie z boku tej dyskusji. Tak sobie myślę o ogłoszonym programie szczepień (narodowym oczywiście, a jak kurwa) i spodziewanych "benefitach". I wychodzi mi, że nawet jeśli będę chciał, to załapię się pewnie w okolicy roku 2023/2024. A może i nie, bo szczepionek i możliwości wystarczy tylko dla seniorów/medyków/mundurowych/chuj wie kogo.![]()
I bdb, będziesz jeszcze ze dwa lata siedział w piwnicy i czekał na szczepionkę.Ascetic pisze: ↑08-12-2020, 13:14i jeszcze do pacjenta, medarda i mistrza. czyli niedobitków co uciekli z szurlandii. wy jesteście normalni? od marca, szczepienie po 1 mln/ m-c, zaczynając od służb, szkolnictwo, służby zdrowia. zanim w ogóle ktoś was pacany będzie chciał zaszczepić, czyli za jakieś 2 lata, bo nie macie więcej niż 45 lat, to zdążycie zdechnąć xD a się naprują. nadywagują. naprzeklejają te kurwa szurowskokonfiarskie bzdury. śmiech na sali.
a i kiedy ten ban dla pacjenta? c-cola pogoniła hofmannaagencjepr za trollowanie. przecież ten koleś też bierze za to kasę. pozostałe troll konta, co tutaj weekendowo szaleją, chyba też już pora poczyścić, co nie? bo się tutaj nawet nie chce wchodzić, jak się obserwuje co się tutaj wyprawia.
Przecież to totalny zjeb. Wierzy w jakieś absurdalne teorie spiskowe (branie kasy za wpisy na MasterfuluMedard pisze: ↑08-12-2020, 13:31I bdb, będziesz jeszcze ze dwa lata siedział w piwnicy i czekał na szczepionkę.Ascetic pisze: ↑08-12-2020, 13:14i jeszcze do pacjenta, medarda i mistrza. czyli niedobitków co uciekli z szurlandii. wy jesteście normalni? od marca, szczepienie po 1 mln/ m-c, zaczynając od służb, szkolnictwo, służby zdrowia. zanim w ogóle ktoś was pacany będzie chciał zaszczepić, czyli za jakieś 2 lata, bo nie macie więcej niż 45 lat, to zdążycie zdechnąć xD a się naprują. nadywagują. naprzeklejają te kurwa szurowskokonfiarskie bzdury. śmiech na sali.
a i kiedy ten ban dla pacjenta? c-cola pogoniła hofmannaagencjepr za trollowanie. przecież ten koleś też bierze za to kasę. pozostałe troll konta, co tutaj weekendowo szaleją, chyba też już pora poczyścić, co nie? bo się tutaj nawet nie chce wchodzić, jak się obserwuje co się tutaj wyprawia.
na nic nie czekam bo mam na to wysrane cymbale.Medard pisze: ↑08-12-2020, 13:31I bdb, będziesz jeszcze ze dwa lata siedział w piwnicy i czekał na szczepionkę.Ascetic pisze: ↑08-12-2020, 13:14i jeszcze do pacjenta, medarda i mistrza. czyli niedobitków co uciekli z szurlandii. wy jesteście normalni? od marca, szczepienie po 1 mln/ m-c, zaczynając od służb, szkolnictwo, służby zdrowia. zanim w ogóle ktoś was pacany będzie chciał zaszczepić, czyli za jakieś 2 lata, bo nie macie więcej niż 45 lat, to zdążycie zdechnąć xD a się naprują. nadywagują. naprzeklejają te kurwa szurowskokonfiarskie bzdury. śmiech na sali.
a to za darmo odpierdalasz tutaj takie akcje xD? czyli jesteś większym pojebem niż by się wydawało LOL. założyłem, że przynajmniej masz z tego kasę, abyś nie musiał kraść muzyki, szukając wymówki, że to poprzez to, że to ekopaki xDPacjent pisze: ↑08-12-2020, 13:43Przecież to totalny zjeb. Wierzy w jakieś absurdalne teorie spiskowe (branie kasy za wpisy na MasterfuluMedard pisze: ↑08-12-2020, 13:31I bdb, będziesz jeszcze ze dwa lata siedział w piwnicy i czekał na szczepionkę.Ascetic pisze: ↑08-12-2020, 13:14i jeszcze do pacjenta, medarda i mistrza. czyli niedobitków co uciekli z szurlandii. wy jesteście normalni? od marca, szczepienie po 1 mln/ m-c, zaczynając od służb, szkolnictwo, służby zdrowia. zanim w ogóle ktoś was pacany będzie chciał zaszczepić, czyli za jakieś 2 lata, bo nie macie więcej niż 45 lat, to zdążycie zdechnąć xD a się naprują. nadywagują. naprzeklejają te kurwa szurowskokonfiarskie bzdury. śmiech na sali.
a i kiedy ten ban dla pacjenta? c-cola pogoniła hofmannaagencjepr za trollowanie. przecież ten koleś też bierze za to kasę. pozostałe troll konta, co tutaj weekendowo szaleją, chyba też już pora poczyścić, co nie? bo się tutaj nawet nie chce wchodzić, jak się obserwuje co się tutaj wyprawia.) i jeszcze wzywa do pozbycia się kogoś kto wg niego robi tu na etacie...