SONDA PREZYDENCKA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: SONDA PREZYDENCKA
Chyba NekroMagda, polityczne truchło.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- DST
- rasowy masterfulowicz
I teraz wyobraź sobie, że nigdy nie przeczytałeś żadnej książki poza obowiązkową "Naszą szkapą" za dzieciaka i słyszysz w jednym zdaniu takie ezoteryczne słowa jak "kondominium", "zarząd powierniczy" czy "syjonistyczny kult rytualny". Musi imponować.hcpig pisze: ↑09-05-2025, 18:06On ma jeszcze taki gimmick, że używa rzeczownika a zaraz potem podaje jeden czy dwa synonimy tegoż, co też ma nadać taki niby inteligencki sznyt.DST pisze: ↑09-05-2025, 12:58On jest dobrym mówcą dla półgłówków tzn. ludzi, którzy mierzą wartość wypowiedzi ilością słów, które im ciężko zrozumieć a nie analizą merytoryczności. To przypuszczam ta sama grupa, która używa w co drugim zdaniu "aczkolwiek" i "bynajmniej", bo wydaje im się, że brzmi to mądrze.
Co brzmi mundrzej?
'Pies odlał się pod drzewem.'
czy
'Pies, ów czworonóg, ogar odlał się pod drzewem.'
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Debata na poziomie ""dyskusji" forumowych. Elegancko, tym bardziej, że pociekło na rzadko.
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
Izi.
Trwa teraz "debata" na TVzarublika. Sprowokowany, żarcikiem, seba z aspiracjami przeskoku z szatniarza na prezydenta, wystartował do Hołowni, z tekstami - per Klaun. Typ zgrindowany, typ znerwicowany, tym obsrany. Teraz, na teoretycznie propisowskiej tubie, która mam wrażenie położyła już na obywatelskiego.
Poro
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jestem wyluzowany, nie wiedziałem że jest jakaś debata więc nie skumałem o co chodzi. Obejrzałem jedną i starczy, chuj z resztą.Ascetic pisze: ↑09-05-2025, 21:44Izi.
Trwa teraz "debata" na TVzarublika. Sprowokowany, żarcikiem, seba z aspiracjami przeskoku z szatniarza na prezydenta, wystartował do Hołowni, z tekstami - per Klaun. Typ zgrindowany, typ znerwicowany, tym obsrany. Teraz, na teoretycznie propisowskiej tubie, która mam wrażenie położyła już na obywatelskiego.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Triceratops
Zmenczylem dzis w robocie te debate podczas roboty, oczywiscie na kanale u zakolaka, bo czlowiek rozumny telewizja sakiewki oczu nie kala, zwlaszcza jak co chwile nazywaja to gowno "domem wolnego slowa" xD No nawet ciekawe to bylo, niestety dla starej wiedzmy Joanny gasnitzovy sprzedal jej solidny kop w jajca ( w NIE jest reklamowana jako kobieta z jajami bo zakolak tak ja nazwal w poprzedniej) i Ciocia Asia sie chyba nieco sie odkleila. Fajnie ten hydraulik zgasil jak peta rotacyjna hujownie newsweekiem, ogolnie to chyba wszyscy zrobili z niego petownice, bo i Batyr tez mu wsunal i gasnitzovy. Wydaje sie ze kazdemu przed debata jakby dali po dwa drinki (bezwarunkowo) na animusz, byloby lepiej i weselej.
woodpecker from space
- Medard
pojawił się temat 6 mieszkań Senyszyn i jak prawdziwa prawaczka powiedziała, że te mieszkania to jej prywatna własność i by ich nie użyczyła uchodźcom, czy potrzebującym, bo trudno czasami się pozbyć,Triceratops pisze: ↑10-05-2025, 19:27Zmenczylem dzis w robocie te debate podczas roboty, oczywiscie na kanale u zakolaka, bo czlowiek rozumny telewizja sakiewki oczu nie kala, zwlaszcza jak co chwile nazywaja to gowno "domem wolnego slowa" xD No nawet ciekawe to bylo, niestety dla starej wiedzmy Joanny gasnitzovy sprzedal jej solidny kop w jajca ( w NIE jest reklamowana jako kobieta z jajami bo zakolak tak ja nazwal w poprzedniej) i Ciocia Asia sie chyba nieco sie odkleila. Fajnie ten hydraulik zgasil jak peta rotacyjna hujownie newsweekiem, ogolnie to chyba wszyscy zrobili z niego petownice, bo i Batyr tez mu wsunal i gasnitzovy. Wydaje sie ze kazdemu przed debata jakby dali po dwa drinki (bezwarunkowo) na animusz, byloby lepiej i weselej.
a od pomocy to jest państwo i podatnik ma się składać,
a w domyśle to ona nie jest od empatii, tylko kolekcjonowania dóbr wszelakich,
czyli jest lewicowa z pieniędzy innych, a prawicowa, gdy chodzi o własne środki
Ostatnio zmieniony 10-05-2025, 19:37 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Stary Metal
- w mackach Zła
Ja bym wolał takie debatyTriceratops pisze: ↑10-05-2025, 19:27Zmenczylem dzis w robocie te debate Wydaje sie ze kazdemu przed debata jakby dali po dwa drinki (bezwarunkowo) na animusz, byloby lepiej i weselej.
Mocne argumenty i debatowcy budzący respekt.
We're the metal generation
Cold blue steel runs on our veins
Don't fuck with us cos we're insane!
- Triceratops
No wiadomo, no ale nie ma co liczyc, ewentualnie takiej bym tez chcial
woodpecker from space
- Stary Metal
- w mackach Zła
No i nie byłoby wątpliwości, kto wygrał.
W razie takiej debaty obstawiam Wikinga.
W razie takiej debaty obstawiam Wikinga.
- Hatefire
Piękna parodia tego ćwoka xDinternety pisze: - Krzysztof Stanowski, Kanał Zero, witam was wszystkich państwa bardzo serdecznie, dzisiaj gościem, a może osobą gościową? Hehe. Jest pan profesor Jan Miodek. Witam pana profesora.
- Dzień dobry państwu.
- Panie profesorze – ile w języku polskim jest rodzajów.
- To jest w ogóle bardzo interesujące zagadnienie. Jeżeli spojrzymy na to, jak rozwijała się polska mowa, a wyjdziemy od korzeni praindoeuropejskich...
- No ale tak krótko: ile.
- ...zaczęło się to od języka, w którym w ogóle rodzajów gramatycznych nie było...
- Rozumiem. Czyli ci praindoeuropejczycy rozmnażali się przez pączkowanie?
- ...ale w toku rozwoju został wykształcony rodzaj żeński...
- Aha. Czyli jednak gdzieś w jaskini znaleźli jakieś kobiety. To bardzo ciekawe, co pan mówi, bo mnie w szkole uczyli…
- ...i już w łacinie mamy doskonale znane nam masculinum, femininum i neutrum, męski żeński i, prawda, nijaki właśnie, ale w polskim jest jeszcze ciekawiej, bo do tego dochodzi męskoosobowy i niemęskoosobowy, a męski dzieli się na męskożywotny i niemęskożywotny, więc tych rodzajów mamy w zależności od paradygmatu przyjętego pięć albo sześć
- No to ciekawe, bo ja mam tutaj mój podręcznik z czwartej klasy i tutaj pisze, hehe, jest napisane, że są trzy rodzaje: męski, żeński i nijaki. To jak to jest z tymi rodzajami?
- ...tak jak mówiłem,w toku rozwoju polszczyzny pierwotny dualistyczny paradygmat uległ rozszerzeniu…
- Panie profesorze, krótko – chłop, baba, dziecko czy coś jeszcze?
- Tak jak mówiłem, rzeczowniki i przymiotniki w liczbie pojedynczej mają inne rodzaje…
- Czyli jak jest dwóch chłopów, to to już nie są faceci? Ja chyba wolę zostać przy tym, co było w szkole, przy zdrowym rozsądku. Ale mamy pierwszy telefon.
-[szrrrr szrrr pozdrawiam [ssrrrr krrrt] Jurek ze Spychowa
- Cześć Jurek.
- Słuchaj Krzysiek, ja mam takie pytanie do profesora. Janek, mówiłeś, że nie mówi się weszłem i to mi się coś nie wydaje, bo przecież nie weszedłem. To jak to jest w końcu?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
stanowski ćwok przeokrutny. fakt. A Miodek go ośmieszył. jeśli to zapis prawdziwej rozmowy a nie jakiś skecz...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Sybir
Przecież jest napisane, że to parodia.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Ten komentarz idealnie opisuje mental tego gościa xDinternety pisze:Marek "Wąsaty wuj" Jakubiak i Artur "Marek Mostowiak" Bartoszewicz oskarżeni o fałszowanie podpisów. Jakubiak jak na prawdziwego janusza biznesu przystało płacił przelewami, żeby móc sobie odliczyć VAT, a co do czego nie zapłacił dalej umówionej kwoty i fałszujący podpisy Białorusini go wykablowali. Geniusz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Mam nadzieję, że będzie o tym wzmianka na debacie. O tym i o owym.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
Stano jak ją zaorał lol
- Triceratops
O jasny chuj zakolak ja zgruzowal, widzialem wczoraj jak typ mu to pytanie podrzucil i on odpisal, ze git pytanie. Kolo teraz pije szampana xd
woodpecker from space
- masterful
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Raczej pokazał że jest po prostu fiutem. Wydaje mu się że jest taki zabawny, śmieszny. Ale to czysty krindż.
ᕦ(ツ)ᕤ