Brakuje jeszcze terminów "kułacy" i "wrogowie ludu" by Twoja kreacja była pełna.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-01-2021, 14:35Jak nigdy za pisem nie byłem to teraz jestem z całego serca za tym żeby zwalczali niesubordynację wśród wszechobecnej bezmyślnej tłuszczy (górali, restauratorów, właścicieli siłowni itp.) Ludzie umierają, a te kurwy by chciały na tym kasę zbijać i się dorabiać. Policja ich co godzinę powinna nachodzić i uprzykrzać życie.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jakieś docinki próbujesz "antykomunistyczne" wtrącać, ale jakby nie ta komuna to ten twój grzegorz braun by był pastuchem podkarpackim teraz, a nie wielkim oczytanym łuuuuuuczonym, a mikke by się nigdy nie dorobił i był biedakiem bez szkoły. Ale zostawiając to to nóż się w kieszeni otwiera jak ci "biedni" górale ledwie miesiąc niecały mają zamknięte te swoje grajdoły, a już piszczą, że pobankrutowali. To zawsze były chytre na pieniądze żmije, ale nikt nie myślał, że aż tak. Jak te skurwysyny by chciały otwierać po 17-tym te swoje szemrane biznesy to bym ich kurwa do pomocy w dps-ach zaciągał na siłę oczywiście bez maseczek, albo do szpitali na salowych żeby kaczki podkładali pod dupy chorym.Pacjent pisze: ↑11-01-2021, 14:48Brakuje jeszcze terminów "kułacy" i "wrogowie ludu" by Twoja kreacja była pełna.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-01-2021, 14:35Jak nigdy za pisem nie byłem to teraz jestem z całego serca za tym żeby zwalczali niesubordynację wśród wszechobecnej bezmyślnej tłuszczy (górali, restauratorów, właścicieli siłowni itp.) Ludzie umierają, a te kurwy by chciały na tym kasę zbijać i się dorabiać. Policja ich co godzinę powinna nachodzić i uprzykrzać życie.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
Nawet śmieszne.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie śmieszna tylko straszna jest ta twoja góralska tłuszcza. Maseczki nie, dystans nie, szczepionki nie, unia Europejska nie, ale skurwysyn jeden z drugim grabie po dopłaty pierwszy wyciąga. Niech zrobią z nimi porządek w końcu.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Taka mała uwaga Panie Wędliniarzu.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-01-2021, 15:01Jakieś docinki próbujesz "antykomunistyczne" wtrącać, ale jakby nie ta komuna to ten twój grzegorz braun by był pastuchem podkarpackim teraz, a nie wielkim oczytanym łuuuuuuczonym, a mikke by się nigdy nie dorobił i był biedakiem bez szkoły. Ale zostawiając to to nóż się w kieszeni otwiera jak ci "biedni" górale ledwie miesiąc niecały mają zamknięte te swoje grajdoły, a już piszczą, że pobankrutowali. To zawsze były chytre na pieniądze żmije, ale nikt nie myślał, że aż tak. Jak te skurwysyny by chciały otwierać po 17-tym te swoje szemrane biznesy to bym ich kurwa do pomocy w dps-ach zaciągał na siłę oczywiście bez maseczek, albo do szpitali na salowych żeby kaczki podkładali pod dupy chorym.Pacjent pisze: ↑11-01-2021, 14:48Brakuje jeszcze terminów "kułacy" i "wrogowie ludu" by Twoja kreacja była pełna.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-01-2021, 14:35Jak nigdy za pisem nie byłem to teraz jestem z całego serca za tym żeby zwalczali niesubordynację wśród wszechobecnej bezmyślnej tłuszczy (górali, restauratorów, właścicieli siłowni itp.) Ludzie umierają, a te kurwy by chciały na tym kasę zbijać i się dorabiać. Policja ich co godzinę powinna nachodzić i uprzykrzać życie.
Matka Korwina odzyskała zagrabione przez komunę nieruchy, więc Mikke byłby pewnie zamożny, chyba, żeby go wydziedziczyła za poglądy

Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Szczytem wszystkiego było jak to bydle mikke poszło się nachapać po pensję do znienawidzonego Europarlamentu. Tylko w naszym góralskim kraju jest możliwe żeby taka kurewska gnida miała jakiś posłuch
-
- rasowy masterfulowicz
Obostrzenia przełużone, dzieciaki wracają do szkół.Kolega przekładał lot do polski w grudniu, teraz zaś musi przełożyć.Ponoć linie sie tak wycwaniły że nie zwracają już za bilet.
Jeśli oni teraz przedłużają a nagle w lutym dopierdoli po 20k to zaś przedłużą i to do lata.Nie wyjdziemy z tego w tym roku za chuja.
Jeśli oni teraz przedłużają a nagle w lutym dopierdoli po 20k to zaś przedłużą i to do lata.Nie wyjdziemy z tego w tym roku za chuja.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
może się uda nogami do przodu
gorzej mają ozdrowieńcy. im nawet to nie pomoże
gorzej mają ozdrowieńcy. im nawet to nie pomoże
- ozob
- zahartowany metalizator
Górale się otwierają. Francuzi otwierają restauracje. Może Brytole zawalczą o puby? Dość tych lockdawanie chroniących tłuste świnie na rządowych stanowiskach. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
3 dni temu ich premier zapowiedział, że restauracje pozostaną zamknięte co najmniej do połowy lutego. Już im się odmieniło?
Guilty of being right
- ozob
Nie o rządzie mówię, tylko o właścielach restauracji. We Włoszech podobnie - w weekend ma się otworzyć 15 tysiecy kanjp. Miarka się przebrała.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- ozob
O, chętni się na bank znajdą.
Oczywiście w kontrze standardowe respiratory, babcie i dziadkowie. (:
Oczywiście w kontrze standardowe respiratory, babcie i dziadkowie. (:
-
Oby. Znajomi informują, że kolejne grupy zawodowe dostają informacje o akcjach szczepień. Na razie są to np. listy tych, którzy chcą się zaszczepić i tych, którzy odmawiają. Z tym, że ci drudzy muszą podać dlaczego nie chcą. Są też groźby.
-
- rasowy masterfulowicz
Górale sie otwierają ale nie w sensie że im pozwolono tylko siłą sie otwierają
niech sie otwierają skurwysyny, oni akurat zbiednieją przez te trzy miesiące, zwykła jebana pazerność jebanych sezonowiczów.U mnie nad morzem też takie kurwy żyją, zarabiają przez sezon na swoich ośrodkach sume jak za dwa sezony a i tak płaczą że im mało.Będzie grube napierdalanko widzę

- ozob
Jakby ktoś wymyślił jak jednocześnie we wszystkich krajach skompromitować panujące rządy, to pandemia nadaje się do tego idealnie. Bez względu na to czy jesteś za czy przeciw lockdownom, to wiesz, że twój rząd źle zarządza kryzysem. Genialne. (:
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- moonfire
Darek, śmiałem się nieraz do łez z Twoich recenzji, bo pisałeś świetnie. Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑11-01-2021, 14:35Jak nigdy za pisem nie byłem to teraz jestem z całego serca za tym żeby zwalczali niesubordynację wśród wszechobecnej bezmyślnej tłuszczy (górali, restauratorów, właścicieli siłowni itp.) Ludzie umierają, a te kurwy by chciały na tym kasę zbijać i się dorabiać. Policja ich co godzinę powinna nachodzić i uprzykrzać życie.
- nicram
all the monsters will break your heart
- nicram
Czuć, że znowu srasz w pampersa. Do zacnego grona rzeczy, których boi się Pacjent, dochodzą szczepienia.

all the monsters will break your heart