III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

Re: III Wojna Światowa

28-03-2022, 18:36

Mariusz Wędliniarz pisze:
28-03-2022, 15:54

Apropo żab to Putin w tej wojnie obrał kierunek gotowania żaby, a nie wrzucania jej od razu do wrzątku. Nie wiem czy wiecie, ale jak się żabę gotuje od zimnej wody w garnku i powoli podgrzewa wodę, to się żaba pięknie, grzecznie ugotuje. Natomiast gdy wrzucicie ją od razu do wrzątku będąc łapczywymi, to żaba wam momentalnie wyskoczy i ucieknie.
Gotującym jest Rosja, a żabą Ukraina i zachód.
Na razie to się sam Putin ugotował. Sukcesów na froncie nie ma. Cygany czołg zapierdoliły a zakłady zbrojeniowe nie umieją nawet nowego zrobić bo im niemcy szlaban na częsci zrobiły. Czym on chce tą żabę ugotować? Brukwią i onucami?
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

28-03-2022, 18:43

W samowarze. :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

28-03-2022, 18:55

Może se dupę wypiąć i ugotować!
Chodź pewnie słońce też ma go w pizdzie
Stay clean! 8)
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

28-03-2022, 18:56

Sybir pisze:
28-03-2022, 18:43
W samowarze. :D
Tak, zapomniałem napisać, że to kolejny z dupy chwyt propagandowy Rosjan: INWAZJA SIĘ JESZCZE NIE ZACZĘŁA a NASZA NOWOCZESNA BROŃ JEST W GARAŻACH BO MY MAMY CZAS. Ruskie mają, krzywe nogi jak srają (oczywiście pod drzewem bo 30% ludzi tam nie ma nawet sracza w domu).
Awatar użytkownika
hcpig

28-03-2022, 19:42

28-03-2022, 15:31
Piszę "wam" bo ja nie dostałem proukraińskiego, dzikiego szału od pierwszych godzin tej wojny.
Mariusz w tematach covidowych pisałeś mądrze a w tym jesteś po prostu unterszurem, ogarnij się.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-03-2022, 19:46

hcpig pisze:
Piszę "wam" bo ja nie dostałem proukraińskiego, dzikiego szału od pierwszych godzin tej wojny.
Mariusz w tematach covidowych pisałeś mądrze a w tym jesteś po prostu unterszurem, ogarnij się.
Przynajmniej jeden troll, który łamie schemat: szur w kowidowych, onuc w wojennych, tematach.
Obrazek
Właściwie to nawet brawo MW (od Młodzieży Wszechonucowej?)
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

28-03-2022, 20:08

Ascetic pisze:
28-03-2022, 19:46
hcpig pisze:
Przynajmniej jeden troll, który łamie schemat: szur w kowidowych, onuc w wojennych, tematach.
Obrazek
Właściwie to nawet brawo MW (od Młodzieży Wszechonucowej?)
Mike Norrin
kurwa, nie wiem dlaczego, ale moja podświadomość przeczytała to jako Korwin... przypadek ? :)
nie zdziwiłbym się jakby mieli coś wspólnego
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

28-03-2022, 20:19

Mało co mnie ten temat interesuje, a temat Rosja-Ukraina w ogóle mnie nie interesuje nie wiem co tam się dzieje
nie czytam artykułów olewam, musiałbym się interesować każdym ludobójstwem, zabójstwami w każdym kraju
w tym m.in w Afryce mam wyjebane niech sie ludzie mordują jak chcą nie oceniam niczyich fetyszów
nie jestem ani za ani przeciw, wystarczy przyjrzeć się historii ludzkości... jest przepełniona wojnami,
ciągle człowiek zabija człowieka. Zabijanie trwa, powód zawsze się znajdzie i usprawiedliwienie też,
bo prawda jest taka, że ludzie lubią zabijać.
Awatar użytkownika
uglak

28-03-2022, 22:07

Rosjanie będą musieli rozbierać ciężarówki na części? Paraliż serwisów już się zaczyna
https://40ton.net/rosjanie-beda-musieli ... e-zaczyna/
Sygnały o samowystarczalności Rosji docierają ze wszystkich stron.
Guilty of being right
mocny2_3
rasowy masterfulowicz

28-03-2022, 22:10

Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

28-03-2022, 22:20

Fanatyk pisze:
Mało co mnie ten temat interesuje, a temat Rosja-Ukraina w ogóle mnie nie interesuje nie wiem co tam się dzieje
nie czytam artykułów olewam, musiałbym się interesować każdym ludobójstwem, zabójstwami w każdym kraju
w tym m.in w Afryce mam wyjebane niech sie ludzie mordują jak chcą nie oceniam niczyich fetyszów
nie jestem ani za ani przeciw, wystarczy przyjrzeć się historii ludzkości... jest przepełniona wojnami,
ciągle człowiek zabija człowieka. Zabijanie trwa, powód zawsze się znajdzie i usprawiedliwienie też,
Kolejna odsłona ruskiej propagandy. Jest to zupełnie normalne, że ludzie się zabijają i mamy się tym nie interesować. Bo co nas to obchodzi, że jeden zaburzony psychopata wymyślił sobie wielką rosję, która w ramach operacji pokojowej zrównuje ukraińskie miasta z ziemią.
A tymczasem na stole negocjacyjnym zostały:
- Ukraina może wejść do UE ale nie do NATO,
- nie będziemy denazyfikować Ukrainy - w domyśle Zełeński zostaje,
- status ruskiego języka i demilitaryzacja nie będzie tematem traktatu

Dla mnie NATO mogłoby dołożyć:
1. Demilitaryzację obwodu Kaliningradzkiego
2. Wycofanie wojsk z Naddniestrza
3. Ustąpienie Putina :D
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-03-2022, 22:30

Tatuś pisze:
28-03-2022, 22:20
Fanatyk pisze:
Kolejna odsłona ruskiej propagandy. Jest to zupełnie normalne, że ludzie się zabijają i mamy się tym nie interesować. Bo co nas to obchodzi, że jeden zaburzony psychopata wymyślił sobie wielką rosję, która w ramach operacji pokojowej zrównuje ukraińskie miasta z ziemią.
A tymczasem na stole negocjacyjnym zostały:
- Ukraina może wejść do UE ale nie do NATO,
- nie będziemy denazyfikować Ukrainy - w domyśle Zełeński zostaje,
- status ruskiego języka i demilitaryzacja nie będzie tematem traktatu

Dla mnie NATO mogłoby dołożyć:
1. Demilitaryzację obwodu Kaliningradzkiego
2. Wycofanie wojsk z Naddniestrza
3. Ustąpienie Putina :D
Ciekawe jak podchodzą pod ten temat dezinformacji. Jak nie z tej to z innej, nie interesuje się, ale wojna to wojna i tym podobne pierdoły.

Co do negocjacji, cena ropy po raz kolejny zalicza taki zjazd -10% jakby rzeczywiście coś było na rzeczy z tymi warunkami. Mnie zastanawiają te informacje o próbach otrucia Abranowicza. To wrzutka jakby pod rozbicie negocjacji.
lys på slutten av lys
Slyd

28-03-2022, 22:36

nicram pisze:
28-03-2022, 12:30
ozob pisze:
28-03-2022, 12:18
Wpaść wpadli na pewno, ale prawdopodobnie (jeszcze!) nie chcą robić rozpieruchy przy granicy NATO z tego powodu z jakiego NATO nie chce wysłać wojsk na Ukraine.
Nie. Nie wiedzą jak i nie mają środków na to aby przeprowadzić tego typu akcję. Bo, primo: twój wybitny strateg nie przewidział, że mu się nie uda zajęcie Ukrainy, secundo: nie przewidział (taki wybitny), że Zachód tak zjednoczy się przeciwko samowystarczalnej. Podpowiem: jeżeli nie miał przygotowanych alternatyw, to słabo z jego wybitnością.
No ale to według ozozjeba i tak wybitny strateg.....
bartwa

28-03-2022, 22:36

Ascetic pisze:
28-03-2022, 22:30

Ciekawe jak podchodzą pod ten temat dezinformacji. Jak nie z tej to z innej, nie interesuje się, ale wojna to wojna i tym podobne pierdoły.
Myślę że to nie jest działanie bezpośrednio inspirowane przez kacapów, tylko ten sam, ruski sposób myślenia, tak charakterystyczny dla np. pisowców.
Slyd

28-03-2022, 22:38

28-03-2022, 15:54
trup pisze:
28-03-2022, 13:23
Dają wam tą papkę propagandową, a wy łykacie jak dorodne pelikany żabę.

Apropo żab to Putin w tej wojnie obrał kierunek gotowania żaby, a nie wrzucania jej od razu do wrzątku. Nie wiem czy wiecie, ale jak się żabę gotuje od zimnej wody w garnku i powoli podgrzewa wodę, to się żaba pięknie, grzecznie ugotuje. Natomiast gdy wrzucicie ją od razu do wrzątku będąc łapczywymi, to żaba wam momentalnie wyskoczy i ucieknie.
Gotującym jest Rosja, a żabą Ukraina i zachód.
WYPIERDALAJ ruski agencie
Slyd

28-03-2022, 22:40

Fanatyk pisze:
Tak pizda jest z ciebie, za a nawet przeciw, typowa pizda
Awatar użytkownika
uglak

28-03-2022, 22:48

Slyd, zdajesz sobie sprawę z tego, że to Ty ich prowokujesz do dalszego pisania? Na dodatek cytujesz (mimo, ze nie odnosisz się w ogóle do treści), więc posty zaczynają się pojawiać również tym którzy ich poblokowali.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

28-03-2022, 22:58

Ale to w sumie zabawne, że ruskie trolle zarzucają Ukraińcom, że kłamią. A przecież w ruskiej telewizji sama prawda a Putin jeszcze nikogo nie oszukał. :D :D Więc co? Ruskie mogą kłamać a Ukraińcy nie? Trochę konsekwencji!

Zawsze trzeba pamiętać, kto rozpoczął tę wojnę.
Awatar użytkownika
Fanatyk
weteran forumowych bitew

28-03-2022, 23:02

Kolejna odsłona ruskiej propagandy
Wszędzie ruska propaganda, niezłą schize masz
Jest to zupełnie normalne, że ludzie się zabijają i mamy się tym nie interesować.
A czy ktoś tobie zabrania się tym interesować... interesuj sie tylko nie dziel świata swoją hipokryzją
Awatar użytkownika
Tatuś
weteran forumowych bitew
Kontakt:

28-03-2022, 23:03

Fanatyk pisze:
Kolejna odsłona ruskiej propagandy
Wszędzie ruska propaganda, niezłą schize masz
Nie wszędzie, tutaj.
Fanatyk pisze:
Jest to zupełnie normalne, że ludzie się zabijają i mamy się tym nie interesować.
A czy ktoś tobie zabrania się tym interesować... interesuj sie tylko nie dziel świata swoją hipokryzją
Hipokryzja to jest cecha ruskich, mówią o pokoju a zabijają niewinnych ludzi.
ODPOWIEDZ