POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

18-02-2020, 19:28

Pacjent pisze:Nie podałeś żadnych merytorycznych kontrargumentów i prosisz starszych o dyskusję? Zesrało się dziecko na środku salonu i błaga opiekunów o interwencję :)
? widzę, że równasz poziomem z kolesiem w kimonie. trudno ci będzie dorównać do tego szambiarza, ale jak tam chcesz. staraj się.

do meritum przechodząc: zapytał ciebie grzeczniee Pan Michał skąd ten brak wstydu. zapytał Pan Hatefire, zapytałem i JA. i co? huj. nie masz nic do powiedzenia. tylko wklejanie linków, aby podbić klikalność tych stronek planktonu politycznego. popraw się bo oczami wyobraźni widzę, że ktoś się w końcu zreflektuje, że traktujesz te forume jak szmatę. ja np. jak się wkurwię to codziennie będę podbijał twoje działania. powtórzę to nie jest miejsce do propagandy politycznej. uglak ci napisał, że wklejasz kolejny fejkowy news. jak ci piszę, że jest to czytelne co robisz.dla mnei jesteś pierwszym kolesiem do zbanowania. i nie chodzi o poglady. każdy ma jakie ma. ty jesteś jakąś tam patologią dla mnie i jak wynika z rozmów twarzą w twarz nie tylko dlamnie, ale tutaj jest mowa o tym, że to forum jest narzędziem w twoich rękach. do uprawiania polityki. słabe to w huj. dla mnie powinieneś stąd dawno temu zostać wykopany.

podsumowując:

- wklejanie linków z kilku powiązanych ze sobą stron (w konkretnym celu)
- fejkniusy (właściwie też w konkretnym celu)
- mało finezyjna działalność okołopolityczna (wiadomo)
- bycie rusofilem co przyzwoitemu człowiekowi mieszkającemu w Polsce i znającemu choć pobieżnie historię zupełnie nie przystoi - to litościwie pominę

dla mnie ban.

ps.i żeby nie było. sram na twoje poglądy i to nie o nie chodzi. bardziej mi przeszkadza, że kompletnie nie czujesz odpowiedzialności za to co robisz.
lys på slutten av lys
535

18-02-2020, 19:36

To się nawet zaczyna kleić. Grać nieudacznika mieszkającego w piwnicy u brata, trafić w target i zacząć życie na koszt podatnika drąc mordę, że inni chuje, bo gnębią bantustańskich przedsiębiorców. Winniczek i ten drugi miglanc świetnie się do tego nadają. Z kolei target łatwo namierzyć i omotać. Chętnych pacjentów nigdy nie brakuje.
535

18-02-2020, 19:41

Ascetic pisze:....., że ktoś się w końcu zreflektuje, że traktujesz te forume jak szmatę. ja np. jak się wkurwię to codziennie będę podbijał twoje działania. powtórzę to nie jest miejsce do propagandy politycznej. uglak ci napisał, że wklejasz kolejny fejkowy news. jak ci piszę, że jest to czytelne co robisz.dla mnei jesteś pierwszym kolesiem do zbanowania. i nie chodzi o poglady. każdy ma jakie ma. ty jesteś jakąś tam patologią dla mnie i jak wynika z rozmów twarzą w twarz nie tylko dlamnie, ale tutaj jest mowa o tym, że to forum jest narzędziem w twoich rękach. do uprawiania polityki. słabe to w huj. dla mnie powinieneś stąd dawno temu zostać wykopany.

podsumowując:

- bycie rusofilem co przyzwoitemu człowiekowi mieszkającemu w Polsce i znającemu choć pobieżnie historię zupełnie nie przystoi - to litościwie pominę

dla mnie ban.

ps.i żeby nie było. sram na twoje poglądy i to nie o nie chodzi. bardziej mi przeszkadza, że kompletnie nie czujesz odpowiedzialności za to co robisz.
Nic dodać nic ująć. Wypierdalać z polityczną propagandą. W każdej formie i kolorystyce.
Awatar użytkownika
Ascetic

18-02-2020, 19:44

535 pisze:To się nawet zaczyna kleić. Grać nieudacznika mieszkającego w piwnicy u brata, trafić w target i zacząć życie na koszt podatnika drąc mordę, że inni chuje, bo gnębią bantustańskich przedsiębiorców. Winniczek i ten drugi miglanc świetnie się do tego nadają. Z kolei target łatwo namierzyć i omotać. Chętnych pacjentów nigdy nie brakuje.
był/ jest już pierwowzór.
przydługie nogawki w garniaku, koty żywione przez dobrotliwe sąsiadki, brak rachunku w banku, a, że przy okazji dwie wierze (od wiary a nie od wież) to jakby inna sprawa.
niech kurwa płacą na cwaniaków. i się produkują*. tamci zwijają się w kułak, że ktoś za darmosze robi za nich robotę. frajerzy. po prostu frajerzy.

* tylko dlaczego na forum metalowym. skąd tutaj obrońcy pedofilów i czarnej mafii. z wytartym ryjem jakimiś narodowymi sloganami. a kasie z ruskich źródeł to nie ma co gadać.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Ascetic

18-02-2020, 19:46

535 pisze:
Ascetic pisze:....., że ktoś się w końcu zreflektuje, że traktujesz te forume jak szmatę. ja np. jak się wkurwię to codziennie będę podbijał twoje działania. powtórzę to nie jest miejsce do propagandy politycznej. uglak ci napisał, że wklejasz kolejny fejkowy news. jak ci piszę, że jest to czytelne co robisz.dla mnei jesteś pierwszym kolesiem do zbanowania. i nie chodzi o poglady. każdy ma jakie ma. ty jesteś jakąś tam patologią dla mnie i jak wynika z rozmów twarzą w twarz nie tylko dlamnie, ale tutaj jest mowa o tym, że to forum jest narzędziem w twoich rękach. do uprawiania polityki. słabe to w huj. dla mnie powinieneś stąd dawno temu zostać wykopany.

podsumowując:

dla mnie ban.

Nic dodać nic ująć. Wypierdalać z polityczną propagandą. W każdej formie i kolorystyce.
wiesz. żeby jeszcze miał umiar. jak zaczną te konfiarze nagrywać muzykę na banjo i fortepian to też będzie wklejał w " co słuchacie". gość nie ma za grosz przyzwoitości ani umiaru. a o zdrowym rozsądku to chyba nigdy nie słyszał. dodam, że jakoś wszyscy inni potrafią uszanować to miejsce i nie traktować go jak wiecu politycznego. ten nie potrafi.
lys på slutten av lys
535

18-02-2020, 19:50

Kompletnie sprany mózg, a właściwie po nim miejsce.
Awatar użytkownika
Ascetic

18-02-2020, 19:58

535 pisze:Kompletnie sprany mózg, a właściwie po nim miejsce.
... i jak mu piszesz, że widać co notorycznie odpierdala to jeszcze wpina po złośliwości link z fejkniusem o całunie. z wiadomych szmatławych stron. nosz k-mać.
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
nicram

18-02-2020, 20:23

535 pisze:

podsumowując:

dla mnie ban.

Dobra diagnoza, a także wskazanie leczenia. Zresztą jakiś czas temu przerabialiśmy ten temat. Wtedy jak zwykle Pacjent znika, a po jakimś czasie pojawia się znowu. Klasyka.
Ascetic pisze:tylko dlaczego na forum metalowym. skąd tutaj obrońcy pedofilów i czarnej mafii. z wytartym ryjem jakimiś narodowymi sloganami. a kasie z ruskich źródeł to nie ma co gadać.
Pytania, które ciągle wracają i nikt nie jest w stanie na nie odpowiedzieć. Może to wschód Polski tak na człowieka działa? Może rodzice, może magnetyczny dotyk księdza w dzieciństwie? Możliwości jest wiele, a Pacjent nie chce powiedzieć...:-)
all the monsters will break your heart
535

18-02-2020, 20:38

Ja widzę dwie możliwości. Na sali mamy:
Obrazek
lub
Obrazek
Nie wiem która wersja gorsza.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

18-02-2020, 20:41

@ nicram

może coś się zmieni.

jak dostanie np bana

bo tak to zostanie on i tacy jak ursus co potrafią sklecić jedno zdanie na tydzień. niekoniecznie wielokrotnie złożone.

z drugiej strony są wyjątki na forum w młodym narybku. piszą o muzyce, wiec może nie będzie tak źle. i to nawet niegłupio.
ursus
w mackach Zła

18-02-2020, 23:51

Wacław pisze:@ nicram

może coś się zmieni.

jak dostanie np bana

bo tak to zostanie on i tacy jak ursus co potrafią sklecić jedno zdanie na tydzień. niekoniecznie wielokrotnie złożone.

z drugiej strony są wyjątki na forum w młodym narybku. piszą o muzyce, wiec może nie będzie tak źle. i to nawet niegłupio.
A pierdolnij koleszko barana o ścianę i nie wracaj tu nigdy
Awatar użytkownika
trup

19-02-2020, 10:21

Czy to będzie nowa tradycja, że będą śpiewane pieśni religijne przy podpisaniu umów inwestycyjnych?

https://twitter.com/i/status/1230019290352488451
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

19-02-2020, 10:29

trup pisze:Czy to będzie nowa tradycja, że będą śpiewane pieśni religijne przy podpisaniu umów inwestycyjnych?

Inwestycyjne?
Jaka konkretnie inwestycja?
Tam jakiś biskup podpisuje.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
trup

19-02-2020, 10:32

Medard pisze:
trup pisze:Czy to będzie nowa tradycja, że będą śpiewane pieśni religijne przy podpisaniu umów inwestycyjnych?

Inwestycyjne?
Jaka konkretnie inwestycja?
Tam jakiś biskup podpisuje.
Podpisanie umowy w sprawie Panteonu Górnośląskiego

"Przedstawiciele instytucji, które będą wspólnie odpowiadać za nową jednostkę kultury, spotkali się w podziemiach katedry - przyszłych przestrzeniach Panteonu.

Prezes Rady Ministrów Mateusz Morawiecki, Jarosław Sellin, wiceminister kultury i dziedzictwa narodowego, metropolita katowicki abp Wiktor Skworc, marszałek Jakub Chełstowski, Marcin Krupa, prezydent Katowic, parlamentarzyści ze Śląska oraz projektanci Panteonu Górnośląskiego uczestniczyli w podpisaniu umowy dotyczącej powołania nowej instytucji kultury. – Chwila jest historyczna – podkreślił abp Wiktor Skworc.

Zaproszeni goście po raz pierwszy mogli oficjalnie zobaczyć wnętrza, w których ma powstać przyszły Panteon. To przyziemie katowickiej katedry, czyli przestrzeń ok. 2,5 tys. m kw. Znajdą się w nim najwybitniejsze postaci, które zapisały się w historii w mijającym stuleciu. – W czerwcu 1922 roku nasza mała ojcowizna, Górny Śląsk stał się częścią II Rzeczypospolitej. Trzeba wskazać na dwie instytucje, które wtedy, po tym wejściu do Polski, wzrastały w Katowicach: Urząd Wojewódzki i katedra. Te dwa obiekty są dzisiaj pomnikami historii pod patronatem prezydenta RP. Dzisiaj chcemy niejako dopowiedzieć do tego pomnika historii, jakim jest katedra, inaugurację tego przedsięwzięcia, które się nazywa Panteon Górnośląski – mówił metropolita, dziękując wszystkim, którzy przyczynili się do finalizacji tej idei. – Panteon będzie miejscem spotkania z historią i postaciami. Nie tylko z życiorysami tych osób, ale ich czynami, dziełami: materialnymi i duchowymi. To będzie wielka szkoła uczenia się Śląska i o Śląsku. To jest bardzo ważne dla nas i dla pokoleń, które przyjdą po nas. Młodzież będzie uczyć się, skąd nasz lud, postaw patriotycznych i prospołecznych – dodał abp Wiktor Skworc.(...)"

Obrazek
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

19-02-2020, 10:33

A tymczasem....

"- CBA robi właśnie kipisz u Banasia. (pewnie w poszukiwaniu kryształów)
- Agent Tomek zatrzymany. (bo twierdzi, że tylko wykonywał rozkazy Kamińskiego i Wąsika)
- Posłankę Lichocką przestaje swędzieć powieka.
"

https://twitter.com/i/status/1230049727821025280
Awatar użytkownika
trup

19-02-2020, 17:59

NIK rozpoczął kontrolę w Prokuraturze Krajowej...

A się napierdalają! Upadek majestatu Państwa...
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

19-02-2020, 18:09

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

19-02-2020, 19:17

trup pisze:NIK rozpoczął kontrolę w Prokuraturze Krajowej...

A się napierdalają! Upadek majestatu Państwa...
Cudownie. Niech się pisowskie gówno samo wykończy.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

20-02-2020, 07:37

Obrazek
:-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

20-02-2020, 08:40

"Dowolność korzystania z wolności słowa może prowadzić do zagrożeń, nawet do zagrożeń interesów, które są ważne z perspektywy państwa" - Jolanta Turczynowicz-Kieryłło.

Ci to już nawet nie ukrywają swoich dyktatorskich zapędów. :D
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
ODPOWIEDZ