? widzę, że równasz poziomem z kolesiem w kimonie. trudno ci będzie dorównać do tego szambiarza, ale jak tam chcesz. staraj się.Pacjent pisze:Nie podałeś żadnych merytorycznych kontrargumentów i prosisz starszych o dyskusję? Zesrało się dziecko na środku salonu i błaga opiekunów o interwencję :)
do meritum przechodząc: zapytał ciebie grzeczniee Pan Michał skąd ten brak wstydu. zapytał Pan Hatefire, zapytałem i JA. i co? huj. nie masz nic do powiedzenia. tylko wklejanie linków, aby podbić klikalność tych stronek planktonu politycznego. popraw się bo oczami wyobraźni widzę, że ktoś się w końcu zreflektuje, że traktujesz te forume jak szmatę. ja np. jak się wkurwię to codziennie będę podbijał twoje działania. powtórzę to nie jest miejsce do propagandy politycznej. uglak ci napisał, że wklejasz kolejny fejkowy news. jak ci piszę, że jest to czytelne co robisz.dla mnei jesteś pierwszym kolesiem do zbanowania. i nie chodzi o poglady. każdy ma jakie ma. ty jesteś jakąś tam patologią dla mnie i jak wynika z rozmów twarzą w twarz nie tylko dlamnie, ale tutaj jest mowa o tym, że to forum jest narzędziem w twoich rękach. do uprawiania polityki. słabe to w huj. dla mnie powinieneś stąd dawno temu zostać wykopany.
podsumowując:
- wklejanie linków z kilku powiązanych ze sobą stron (w konkretnym celu)
- fejkniusy (właściwie też w konkretnym celu)
- mało finezyjna działalność okołopolityczna (wiadomo)
- bycie rusofilem co przyzwoitemu człowiekowi mieszkającemu w Polsce i znającemu choć pobieżnie historię zupełnie nie przystoi - to litościwie pominę
dla mnie ban.
ps.i żeby nie było. sram na twoje poglądy i to nie o nie chodzi. bardziej mi przeszkadza, że kompletnie nie czujesz odpowiedzialności za to co robisz.