Wybory 2020 - II tura

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ

Na kogo oddasz głos?

Czas głosowania minął 12-07-2020, 21:31

Andrzej Duda
40
19%
Rafał Trzaskowski
121
57%
Nie wezmę udziału / oddam głos nieważny
52
24%

Liczba głosów: 213
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: Wybory 2020 - II tura

29-06-2020, 14:52

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
29-06-2020, 14:48
Tutaj postawię się dla hecy z drugiej strony. Czy seksualność (w sensie orientacji) może być w ogóle wrodzona? Bo z ciekawości wczoraj to sprawdzałem i wyszło na to, że kształtuje się to w wieku 12-24 lat.
Włosy na jajach też wtedy zaczynają rosnąć. Rozumiem, że owłosienie łonowe nie jest wrodzone tylko indukowane społecznie? Zwierzęta do pewnego wieku też nie są zainteresowane ruchaniem. Czasem trwa to pół roku czasem kilka lat, w zależności od gatunku.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

29-06-2020, 14:54

..........Co?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Drone

29-06-2020, 14:56

Znowu te bzdury o leczeniu homoseksualizmu. Jedyne, co można leczyć, to zaburzenia seksualności w obrębie danej orientacji. Nie ma żadnych dowodów na skuteczność terapii konwersyjnych - a prowadzono wieloletnie badania i statystyki. Nawet wg doktryny katolickiej orientacja homoseksualna jest faktem, natomiast inną sprawą jest to, że grzechem dla katolika homoseksualisty jest uprawianie seksu - orientacja jest darem od Boga, krzyżem, który należy w pocie czoła i udręce nieść.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Hatefire

29-06-2020, 14:58

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
29-06-2020, 14:54
..........Co?
To, że z faktu, że człowiek ma pewne etapy w swoim rozwoju, wysnułeś wniosek jakoby homoseksualizm jest nabyty.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-06-2020, 15:00

Pacjent pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
29-06-2020, 14:34
Pacjent pisze:
29-06-2020, 14:29
Przeklej. Jeśli nie widzisz różnicy między homoseksualistą, a propagatorami tej idei to dasz kolejny dowód swojej głupoty. Są homoseksualiści, którzy nie zgadzają się z postulatami ruchu LGBT, są tacy, którzy nienawidzą związanego z tym ruchem rozgłosu, są tacy, którzy podejmują leczenie. I co ich też chcesz wrzucić do jednego wora, ideologu?
Może i są, ale prawdę mówiąc, nigdy o nich nie słyszałem w inny sposób niż jako argument konserwatystów. Czy oni sami czasem zabierają głos publicznie? Przydałoby się sprawdzić, jak duże jest ich poparcie wśród innych gejów.
Oczywiście, że nie są tak głośną mniejszością jak tęczowi demonstranci, ale jeśli masz problemy ze spostrzegawczością to może chociaż odpowiedz sobie na pytanie dlaczego homoseksualiści mieliby być jedynym tak jednolitym środowiskiem, że wszyscy skupialiby się wokół jednej filozofii LGBT?
jakbyś debilu mieszkał w berlinie a nie w lublinie to jeszcze od biedy mógłbyś takie pierdoły posuwać. ile jest "imprez lbgt" tak rocznie w lublinie? widziałeś zjebie goscia trzymającego drugiego za rękę. tak na ulicy? nawkładali ci do głowy i powielasz te strachy. idź na terapię póki jeszcze ciebie się dzieci nie wstydzą.

poza tym nie są jednolitą społeczności, tak jak brunatny szlam jaki reprezentujesz. z tego co piszą masz tam kilku którym według twoich teorii blisko do pedofilii bo są gejami. a skupiają się według jednej idologii. i co?
Poro
Awatar użytkownika
Bloodcult

29-06-2020, 15:02

Hatefire pisze:
29-06-2020, 14:35
Bloodcult pisze:
29-06-2020, 14:32
Ale czemu uzyskanie informacji o stanie zdrowia miałoby się tyczyć tylko ludzi żyjących w formalnych związkach ? Czemu nie miałbym wskazać dowolnej osoby aby miała informacje o moim stanie zdrowia ?
Zapewne jak w wypadku samochodowym wylecisz przez przednią szybę, to zanim zetkniesz się z asfaltem zdołasz w powietrzu wypisać stosowne oświadczenie.
No ale pytam serio. Dlaczego tak liberalne środowiska nie walczą o to aby już dzisiaj mógł wskazać DOWOLNĄ osobę/osoby które w razie potrzeby uzyskają od lekarzy stosowne informacje ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Hatefire

29-06-2020, 15:06

Bloodcult pisze:
No ale pytam serio. Dlaczego tak liberalne środowiska nie walczą o to aby już dzisiaj mógł wskazać DOWOLNĄ osobę/osoby które w razie potrzeby uzyskają od lekarzy stosowne informacje ?
Bo można wskazać. Jak cię przyjmują do szpitala, to jest odpowiednia rubryka do wypełnienia, możesz sobie wpisać kogo chcesz. Niestety nie działa jak dostaniesz udaru/zawału/będziesz ofiarą wypadku samochodowego.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

29-06-2020, 15:08

Drone pisze:
29-06-2020, 14:56
Znowu te bzdury o leczeniu homoseksualizmu. Jedyne, co można leczyć, to zaburzenia seksualności w obrębie danej orientacji. Nie ma żadnych dowodów na skuteczność terapii konwersyjnych - a prowadzono wieloletnie badania i statystyki. Nawet wg doktryny katolickiej orientacja homoseksualna jest faktem, natomiast inną sprawą jest to, że grzechem dla katolika homoseksualisty jest uprawianie seksu - orientacja jest darem od Boga, krzyżem, który należy w pocie czoła i udręce nieść.
przecież ten gość zasuwa według szablonu. jak z plandeki auta z wilczej. takiego pro-life.

gej-chory-pedofil-zoofil itd. itp. nudy w huj.

a. wracam do kluczowej sprawy. właściciele tego miejsca. elo. czy to jest forum konfy?
Poro
535

29-06-2020, 15:17

Ja jestem jednak ciekaw. Jak to jest żyć w panicznym strachu przed pedziami w kraju w którym pederaści popierdalają kanalizacją? Przynajmniej w większości bantustańskich miast.
Pacjent

29-06-2020, 15:19

Ascetic pisze:
Pacjent pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
29-06-2020, 14:34

Może i są, ale prawdę mówiąc, nigdy o nich nie słyszałem w inny sposób niż jako argument konserwatystów. Czy oni sami czasem zabierają głos publicznie? Przydałoby się sprawdzić, jak duże jest ich poparcie wśród innych gejów.
Oczywiście, że nie są tak głośną mniejszością jak tęczowi demonstranci, ale jeśli masz problemy ze spostrzegawczością to może chociaż odpowiedz sobie na pytanie dlaczego homoseksualiści mieliby być jedynym tak jednolitym środowiskiem, że wszyscy skupialiby się wokół jednej filozofii LGBT?
jakbyś debilu mieszkał w berlinie a nie w lublinie to jeszcze od biedy mógłbyś takie pierdoły posuwać. ile jest "imprez lbgt" tak rocznie w lublinie? widziałeś zjebie goscia trzymającego drugiego za rękę. tak na ulicy? nawkładali ci do głowy i powielasz te strachy. idź na terapię póki jeszcze ciebie się dzieci nie wstydzą.

poza tym nie są jednolitą społeczności, tak jak brunatny szlam jaki reprezentujesz. z tego co piszą masz tam kilku którym według twoich teorii blisko do pedofilii bo są gejami. a skupiają się według jednej idologii. i co?
Wow! Największy kretyn tego forum, któremu czerwone myli się z brunatnym i tęczowym, tak że sam już nie wie gdzie jest i kim jest, nazwał mnie debilem. Idę się załamać.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

29-06-2020, 15:25

535 pisze:
Ja jestem jednak ciekaw. Jak to jest żyć w panicznym strachu przed pedziami w kraju w którym pederaści popierdalają kanalizacją? Przynajmniej w większości bantustańskich miast.
właśnie. większość wypierdala do kilku dużym miast, aby stać się przeźroczystymi, bo w np. przeworsku to mieli by co najmniej przejebane, ale pacjent ich widzi. wszędzie. wyczuwa na odległość.

można to też przenieść na uchodźców. kilku pakistańczyków na krzyż zapierdala z iberem, ale nie zważając na fakt, że są marginesem widzi ich wszędzie. tak jak żydów. choć pejsy to ma ich dziadek na zdjęciu.

dobra. to jest b. dobra informacja. bo jak w takich niemczech dla takiego afd to jest realna sytuacja i realne paliwo wyborcze tak w państwie gdzie nawet uchodźca nie chce przyjechać to tylko jakieś imaginacje. na których za daleko nie zajadą. bo tego po prostu nie ma. ok. mają piroga i kilku innych ciepłych zboków w sutannach. a uchodźce to tego co im kebsa od turasa pod drzwi dowiezie. w liczbe 36 na cały lublin.
Ostatnio zmieniony 29-06-2020, 15:37 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Bloodcult

Hatefire pisze:
29-06-2020, 15:06
Bloodcult pisze:
Bo można wskazać. Jak cię przyjmują do szpitala, to jest odpowiednia rubryka do wypełnienia, możesz sobie wpisać kogo chcesz. Niestety nie działa jak dostaniesz udaru/zawału/będziesz ofiarą wypadku samochodowego.
Czyli w przypadku braku przytomności info o moim stanie zdrowia dostanie jedynie rodzina i ludzie z którymi byłem w związkach formalnych xD

Skoro to takie ważne to czemu nie mogę wcześniej wypełnić papierka który w razie wypadku upoważni wskazane osoby do pozyskania takich informacji ?
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Hatefire

Pacjent pisze:
Wow! Największy kretyn tego forum, któremu czerwone myli się z brunatnym i tęczowym, tak że sam już nie wie gdzie jest i kim jest, nazwał mnie debilem. Idę się załamać.
Może odpowiedz na dwa konkretne pytania które zadałem kilka postów powyżej. Poza tym nadal popierasz Wzburzonych Obserwatorów?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

29-06-2020, 15:26

535 pisze:
teraz tak ale już za momencik chwycą za mordy i wprowadzą terror. przecież napisał.
Awatar użytkownika
Hatefire

29-06-2020, 15:28

Bloodcult pisze:
Skoro to takie ważne to czemu nie mogę wcześniej wypełnić papierka który w razie wypadku upoważni wskazane osoby do pozyskania takich informacji ?
Dlaczego mnie o to pytasz? Ja sobie tylko piszę na forume, nie wybrali mnie póki co do Sejmu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Ascetic

29-06-2020, 15:29

Pacjent pisze:
Ascetic pisze:
Pacjent pisze:

tutaj raptem kilku bierze te pranie na przypisywanie czerwonym koloru brunatnego. pierz dalej bo ci brunatny klaunie kiepsko idzie. a , że nie masz nawet jaj miękka fajo, żeby zdobyć trochę szacunku i przyznać się, że jesteś faszystą to nie moja wina. wracając. jedynm brunatnym gównem jesteś ty i kilku twoich koleżków.

ps. ponowne pytanie. to forum konfy jest? bo jak nie dociera do tych co to miejsce mają od opieką mogę zrobić mały konspekt co i skąd u pacjenta jest wzięte.
Poro
Awatar użytkownika
Fanatyk
w mackach Zła

29-06-2020, 15:31

I czego niektórzy się spodziewali? Jeszcze dobrze nie policzyli głosów i już znają wyniki. Jest dokładnie tak jak miało być Duda człowiek długopis i Trzaskowski muppet Bilderberga. I jedni i drudzy grają dokładnie do tej samej bramki i to my społeczeństwo jesteśmy celem. Idź głosować dalej na pewno to coś zmieni. :lol: Właściciele tego kraju spod znaku gwiazdy Dawida i ich współtowarzysze mają niezły ubaw...
Awatar użytkownika
Ascetic

29-06-2020, 15:32

Hatefire pisze:
Pacjent pisze:
Może odpowiedz na dwa konkretne pytania które zadałem kilka postów powyżej. Poza tym nadal popierasz Wzburzonych Obserwatorów?
on nie ma jaj. wszystko tak na pseudo miękko. wszystko pomiędzy słowami. sączonko takie powolne. tak ich uczą. nie napisze bo to jeszcze nie ten czas.

tyle, że jedynym debilem jest on. wydaje mu sie, że nikt tego nie złapie co tu od lat odpierdala. tłukowi myśli, że jest smart. a kurwa nie jest. tępa i siłowa propagandowa zabawa w niedorozwoja.
Ostatnio zmieniony 29-06-2020, 15:36 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
535

29-06-2020, 15:33

nagrobek pisze:
29-06-2020, 15:26
535 pisze:
teraz tak ale już za momencik chwycą za mordy i wprowadzą terror. przecież napisał.
No nie wiem. Mieszkam prawdopodobnie w wystarczająco dużym mieście, by zauważyć szturm pedziów na różnego rodzaju (prócz kościoła) instytucje i bezpardonowy atak na heteroseksualne odbyty. Ja nie wiem co się dzieje na ścianie wschodniej, bo dawno nie bywałem, ale jeżeli jest choć w dziesięciu procentach tak jak pisze Pacjent, to chyba jutro pojadę kupić ze dwa kubiki desek do tartaku, żeby zabezpieczyć drzwi i okna.
Awatar użytkownika
Hatefire

29-06-2020, 15:33

Fanatyk pisze:
29-06-2020, 15:31
muppet Bilderberga.
Człowiek Reptilian, jak co. Chuja wiesz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ