SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: SARS-CoV-2
Jaki jest wniosek z białoruskich danych? Śmiertelność covid to 0%, a ludzi podłącza się do respiratorow po nic, tak dla zabawy?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Wacław pisze: ↑29-01-2021, 13:49dopiero jak poznam dane na temat wypłukanej szczepionki
połączę wówczas kropki. dane z białorusi>+ wypłukane szczepionki>+ cena wikliny w hurcie w 2020 roku>+ średnia wielkość opadów w skierniewicach w styczniu 2021. powinno się złożyć jako całość w logicznie szurowską teorię. będzie pan zadowolony.
- ozob
- zahartowany metalizator
A co ja mam wspólnego z wyplukanymi szczepionkami? (:Wacław pisze: ↑29-01-2021, 13:49dopiero jak poznam dane na temat wypłukanej szczepionki
połączę wówczas kropki. dane z białorusi>+ wypłukane szczepionki>+ cena wikliny w hurcie w 2020 roku>+ średnia wielkość opadów w skierniewicach w styczniu 2021. powinno się złożyć jako całość w logicznie szurowską teorię. będzie pan zadowolony.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a co ja mam z danymi z białorusi?
swoją drogą to źle, że jesteś niedoinformowany w kwestii nowego trendu, w szurowskim pomyśle na podkurwianie lolaczków. nie dostałeś tego biuletynu co pacjent? no weź.
swoją drogą to źle, że jesteś niedoinformowany w kwestii nowego trendu, w szurowskim pomyśle na podkurwianie lolaczków. nie dostałeś tego biuletynu co pacjent? no weź.
- ozob
Słówko jeszcze o Szwecji. 5k zgonów różnicy jest między 2020 a 2019 rokiem. W czasie zajebiście śmiertelnego wirusa, dodajmy. Natomiast różnica między 2020 i 2015 to mniej niż 2k zgonów. Wówczas to było jakieś SARS-Cov-1,5? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a w uk jaka różnica jest?
- ozob

https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... %20average.
W tym okresie zmarło w Anglii i Walii 543k osób. Żeby zaokrąglic do pełnego roku, to przyjmijmy, że zgonów było 550k. W 2019 mieliśmy ich 531k, a w 2018 541k. (:
Ostatnio zmieniony 29-01-2021, 15:45 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
czyli wdług szurowskiej logiki to nie wirus jest groźny, nie zabija w zestawieniu w anglii z kiepską służbą zdrowia a lockdown xD & spoko
z każdym wpisem coraz lepszy szur wychodzi z szura
a i widzę, że wracamy do rozmów z marca 2020 roku. nie ma wirusa LOL
z każdym wpisem coraz lepszy szur wychodzi z szura
a i widzę, że wracamy do rozmów z marca 2020 roku. nie ma wirusa LOL
Przywoływanie przykładu Szwecji na tle Europy to jest w ogóle nieporozumienie. Nie wiem po chuj to robić i co chcecie udowodnić ?
- ozob
Szwecja jest ma być przykładem na to, że można było przejść przez pandemię z otwartą gospodarką przy zgonach na poziomie tych krajów w Europie, który wchodzą i wychodzą z lockdownow. Czego nie rozumiesz? (:
To jest chujowy przykład. Z którym europejskim krajem chcesz porównać Szwecję? Włącz myślenie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie wiem czy zwróciłeś uwagę jeszcze, ale szur nie rozróżnia UK, Anglii i Walii.

all the monsters will break your heart
- nicram
Szurze, a czemu UK wycofywało się rakiem z modelu szwedzkiego po 2 tygodniach? Wytłumacz to szurze tak jak i to, że ostatecznie Szwecja wprowadziła restrykcje. I jeszcze jedno, gospodarka Szwecji oberwała tak samo jak i inne gospodarki.
- nicram
O szur wyedytował post. 
Przypomnijmy:

Przypomnijmy:
ozob pisze: ↑29-01-2021, 14:11
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... %20average.
W tym okresie zmarło w UK i Walii 543k osób. Żeby zaokrąglic do pełnego roku, to przyjmijmy, że zgonów było 550k. W 2019 mieliśmy ich 531k, a w 2018 541k. (:
- ozob
Boris się wycofał pod naciskiem opinii publicznej. Jest w końcu politykiem.
Szwecja nie oberwała tak samo, ale oberwała z uwagi na to, że inne kraje w Europie się zamknęły.
E: Wyedytowalem, bo myślałem o Anglii,, a z przyzwyczajenia napisałem UK. Link i obrazek mówią wszystko. (:
Szwecja nie oberwała tak samo, ale oberwała z uwagi na to, że inne kraje w Europie się zamknęły.
E: Wyedytowalem, bo myślałem o Anglii,, a z przyzwyczajenia napisałem UK. Link i obrazek mówią wszystko. (:
- nicram
Pod naciskiem opinii publicznej. LOL. Myślałem, że szpitale nie wyrabiały. 
Widzisz, wszystkie gospodarki są ze sobą połączone. No chyba, że ozobowo nie jest połączone z innymi. Wszak ty sam pracujesz na swoje PKB, choć nie wiesz co to.
Myślałeś, ale ostatecznie okazało się, że nie rozumiesz, ani nawet czytać nie umiesz. Jak to szur...

Widzisz, wszystkie gospodarki są ze sobą połączone. No chyba, że ozobowo nie jest połączone z innymi. Wszak ty sam pracujesz na swoje PKB, choć nie wiesz co to.

Myślałeś, ale ostatecznie okazało się, że nie rozumiesz, ani nawet czytać nie umiesz. Jak to szur...
Może wyborca pana Andrzeja narciarza napisze dlaczego nie można ślepo porównywać Szwecji z Anglią, Francją , Włochami, czy Hiszpanią, a wszystkich wymienionych z Białorusią , czy Chinami? To nie powinno przerastać możliwości osobnika zręcznie podrzucającego kolejne tabelki. Włączyłeś myślenie, czy masz zwarcie w centrali?
- ozob
Niewyrabiajace szpitale w UK to narodowy sport w okresie jesienno-zimowym:Nikoś Dyzma pisze: ↑29-01-2021, 16:12Pod naciskiem opinii publicznej. LOL. Myślałem, że szpitale nie wyrabiały.
W marcu, a w zasadzie w około 23, bo wtedy wprowadzono lockdown, w UK dziennie przypadki oscylowały wokół 2k a zgony w okolicach 50 sztuk.
Ulańcu od przełączania telewizora, porównywać można. Jest wiele czynników stycznych między Szwecja, a krajemi w Europie.535 pisze:Może wyborca pana Andrzeja narciarza napisze dlaczego nie można ślepo porównywać Szwecji z Anglią, Francją , Włochami, czy Hiszpanią, a wszystkich wymienionych z Białorusią , czy Chinami? To nie powinno przerastać możliwości osobnika zręcznie podrzucającego kolejne tabelki. Włączyłeś myślenie, czy masz zwarcie w centrali?
- Triceratops
Kol ozob mozesz sie odniesc do pyt w temacie emigracja? Bde wdzieczny
woodpecker from space