Mnie tylko interesuje skąd zaiwanił zdjęcie tego strychu. Teraz podobno modne jest wypożyczanie drogich aut do fotografii "społecznościowych", więc może istnieje także wypożyczalnia niewykończonych strychów, a nawet domów? Wykończonych lub nie. Według życzenia. Bardzo dziwne są te czasy.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: SARS-CoV-2
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Poprosilem murarza zeby cyknal jak silownie gminna budowali. Cyknal mi za butelke Harnasia, przyznaje sie bez bicia
woodpecker from space
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Chciałbym wierzyć, że to żart
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- nicram
- Triceratops
Mam gdzies do niego namiar, kazdemu wysyla zdjecia za harnasia. Nie tylko silowni
woodpecker from space
Tymczasem pandemia została odwołana. I dobrze, bo w końcu się trzeba zdecydować.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- ozob
- zahartowany metalizator
Z drugiej strony ileż można żyć wśród tych idiotycznych obostrzeń i strategii z dupy wyjętych. To musiało się tak skończyć pokazując przy okazji słabość rządu.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Bo skaczą jak małpy w grupie. Powinni im wypalać na czole albo dupie znak że w razie zachorowania na covid pomoc medyczna nie zostanie udzielona
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Uważam, że to naturalna reakcja. Ty pewnie siedzisz cały czas pod kocem w piwnicy obserwując statystyki. Wiesz. Można na to spojrzeć jeszcze inaczej. Wszystkim z nadwagą też należy odmówić pomocy medycznej. Wszak sami obżeramy się jak małpy. Tylko nie skaczemy , bo dupa za ciężka.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:27Bo skaczą jak małpy w grupie. Powinni im wypalać na czole albo dupie znak że w razie zachorowania na covid pomoc medyczna nie zostanie udzielona
- maciek z klanu
Można też tak do nadwagi podejść, choć myślę, że troche inny pryzmat. tutaj wyszli w grupie, bez odległosci, bez masek itd.. jawne kpienie z wirusa - moim zdaniem niedopuszczalne. Nie siedzę pod kocem, ani w piwnicy, ale raczej unikam skupisk. Nie chodze na iprezy itd. Wytrzymam te 2 lata. A przez tak idiotyczne reakcje, mogą wrócić restrykcje ktore obowiązywały jeszcze tydzień temu. I po co?535 pisze: ↑15-02-2021, 11:41Uważam, że to naturalna reakcja. Ty pewnie siedzisz cały czas pod kocem w piwnicy obserwując statystyki. Wiesz. Można na to spojrzeć jeszcze inaczej. Wszystkim z nadwagą też należy odmówić pomocy medycznej. Wszak sami obżeramy się jak małpy. Tylko nie skaczemy , bo dupa za ciężka.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:27Bo skaczą jak małpy w grupie. Powinni im wypalać na czole albo dupie znak że w razie zachorowania na covid pomoc medyczna nie zostanie udzielona
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
I tak wrócą. Ktoś kto wierzy w rządowe statystyki jest bardzo naiwny. Dobra zmiana rozgrywa swój mecz w tej sprawie. To że ludzie bawią się na otwartej przestrzeni ma znaczenie marginalne. Przypominam. Galerie otwarte, sklepy otwarte , kościoły otwarte.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:45Można też tak do nadwagi podejść, choć myślę, że troche inny pryzmat. tutaj wyszli w grupie, bez odległosci, bez masek itd.. jawne kpienie z wirusa - moim zdaniem niedopuszczalne. Nie siedzę pod kocem, ani w piwnicy, ale raczej unikam skupisk. Nie chodze na iprezy itd. Wytrzymam te 2 lata. A przez tak idiotyczne reakcje, mogą wrócić restrykcje ktore obowiązywały jeszcze tydzień temu. I po co?535 pisze: ↑15-02-2021, 11:41Uważam, że to naturalna reakcja. Ty pewnie siedzisz cały czas pod kocem w piwnicy obserwując statystyki. Wiesz. Można na to spojrzeć jeszcze inaczej. Wszystkim z nadwagą też należy odmówić pomocy medycznej. Wszak sami obżeramy się jak małpy. Tylko nie skaczemy , bo dupa za ciężka.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:27Bo skaczą jak małpy w grupie. Powinni im wypalać na czole albo dupie znak że w razie zachorowania na covid pomoc medyczna nie zostanie udzielona
- uglak
Ale w galeriach, sklepach i kościołach pijani debile nie urządzają imprez bez maseczek wśród setek innych sobie podobnych.
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
+1
If you do everything right, there will be no struggle.
- ozob
- zahartowany metalizator
Co z protestami aborcyjnymi? Zwiększyły zachorowania?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
To trzeba by jeszcze sprawdzić trzeźwość kelnera i wiernych w niedzielny poranek, żeby mieć taką pewność. Zresztą o czym tu dyskutować? Wiadomo było , że ludziska odreagują. Trzeba było zamknąć wszystko, albo wszystko otworzyć, a nie strzelać z dupy, że w całkiem sporym kraju ktoś się wyłamał.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zasadniczo to gówno. zacznij od przejrzenia jakiegoś filmiku, skąd bierzesz wiedze o świecie. może z srealu48? zobaczysz jaka była dyscyplina noszenia maseczek na protestach. to tak na początek, jak chcesz porównywać nieporównywalne.
a właśnie. tylko o zakopcu? a jak tam np. w szklarskiej pandemiarze ogarniali temat?
ja tam z weekendu wiem jak tam stoki na podkarpaciu sie miały. zero najebanych, nawet morsujących - tarzających się w śniegu. nawet o dziwo gogle mieli na tych nartach. i kominiarki też. aż dziw bierze.