rozumiem. ocena przez jednostkowe doświadczenie. mam tak samo. ale na odwrót.Panopticon pisze: ↑15-02-2021, 20:01Byłem 3 lata temu na kilka dni w Mińsku i okolicach. Polecam się wybrać. Ciekawy kraj, mili ludzie, ładne dziewczyny, dobre jedzenie. Kolega miał po tym wyjeździe dziewczynę, a teraz już żonę.
Za krótko byłem, żeby odczuć na sobie straszliwy reżim, bo wrażenia mam pozytywne.
W wakacje 3 razy się chciałem wybrać do Sztokholmu, żeby zobaczyć te trupy na ulicach, ale za każdym razem odwoływali mi lot, chuje.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jedyne co robie to czytam twoje urojeniaDrone pisze: ↑15-02-2021, 20:49No i jest jeszcze coś takiego jak zwykła przyzwoitość czy rzetelność, która nakazuje napisać, o czym ten artykuł naprawdę jest. Myślę, że z tą manipulacją faktycznie przesadziłem - aż o takie wyrafinowanie Tricepsa nie podejrzewam, raczej podpalił się znalazłszy cytat na jakimś szur-portalu i wkleił czym prędzej tutaj, a teraz robi szpagatyHatefire pisze: ↑15-02-2021, 20:18Aha, bo jak wrzuciliśmy komentarz do czegoś co było nie do nas kierowane to hipokryzja. Ty rozumiesz co to słowo oznacza?Triceratops pisze: ↑15-02-2021, 19:54Bardzo mnie to cieszy, bo ja nie lubie z kolei gadac z hipokrytami, wiec korzysc bedzie obopolna.
Ale zeby wyjasnic kwestie: wkleilem kol Panopticonowi artykul i napisalem czytaj, dalem mu linka, a na zachete wkleilem jeden cytat, ktory mi sie rzucil w oczy podczas czytania, cos w rodzaju clickbaitu na zachete. Cos jak powiedzmy lead. Nie lepilem tego linku ani tobie ani Drownowi, tylko innemu koledze, ktory sobie moze go przeczyta i wyciagnie wlasne wnioski, bo glupi nie jest. A tutaj nagle zjechala forumowa policja i wrzeszczy "alert alert manipulacja", no kurwa zenada, on sam sobie przeczyta jak zechce i wyciagnie wnioski, wasze wrzaski sa mu niepotrzebne a moje intencje byly pozytywne. Jest taka ksiazka "Inteligencja Emocjonalna" Daniela Golemana, zalecam, albo nie, hipokrytom to niepotrzebne.
Poza tym, to jest forum internetowe. Jak chcesz żeby ktoś nie komentował co napisałeś to jest funkcja PM. Myślę że to rozwiąże twój problem.![]()

woodpecker from space
- nicram
Nie no wiadomo, że w kwestiach biologiczno-medycznych to wiejski głupek, który mało rozumie, tym niemniej jeżeli chodzi o manipulacje to robi to z premedytacją. Coś Ci przypomnę:Drone pisze: ↑15-02-2021, 20:49
No i jest jeszcze coś takiego jak zwykła przyzwoitość czy rzetelność, która nakazuje napisać, o czym ten artykuł naprawdę jest. Myślę, że z tą manipulacją faktycznie przesadziłem - aż o takie wyrafinowanie Tricepsa nie podejrzewam, raczej podpalił się znalazłszy cytat na jakimś szur-portalu i wkleił czym prędzej tutaj, a teraz robi szpagaty![]()
A to co zrobił z Twoją wypowiedzią:Drone pisze: ↑03-05-2020, 15:08Partie polityczne nie funkcjonują jak leibnizowskie monady w izolacji od samych siebie i od świata. Przepływ ludzi, poglądów, uleganie koniunkturalizmowi itd. to naturalna sprawa - nie jest tak, że partie i ludzie to byty statyczne, raz stworzone i niezmienne. Z tego, że ktoś należał do PO, a potem do PiS, nie wynika, że te partie są u swoich podstaw tożsame, natomiast cała reszta to gra polityczna dla maluczkich. To naiwna teoria mająca wytłumaczyć ten niezrozumiały burdel i kocioł, który można zwłaszcza dziś obserwować.
Triceratops pisze: ↑03-05-2020, 15:43No ale znowu wszystkos sprowadziles do tego, ze pis robi cos z prawem. Czyli takie nudne, typowe napierdalanie w ten pis.
Ja pisalem o tym, ze POPIS od 20 lat prawie cos robi, bo to jedna banda. I tu zgadzam sie z tym co napisales - "te partie są u swoich podstaw tożsame, natomiast cała reszta to gra polityczna dla maluczkich", Tak wlasnie jest.
all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ok. 4. jak postawić tak sprawę jak Ty stawiasz to TAK. a jak postawić tak jak ja stawiam, to NIE. zarówno Ty jak i ja nie mam dowodów. spekulujemy. co i tak nie zmienia postaci, że robotę za nich wykonały krzysie i januszki. od tak. za free. i nawet bez dziękuję. bo co do tego, że, krupóweczki się bekną wszystkim to mam wrażenie, że jesteśmy zgodni.535 pisze: ↑15-02-2021, 20:28Tomek. Zadam proste pytanie. Jeżeli władza kłamie na każdym kroku. Od lat manipuluje danymi , informacjami, ludźmi, a właściwie calymi grupami ludzi, posuwa się do każdego lurestwa, by pokazać się suwerenowi, i utrzymać poparcie to wierzysz, że akurat w tym jednym przypadku nie korzysta z zajebistej okazji i podaje prawdziwe dane? Tak, czy nie?Wacław pisze: ↑15-02-2021, 19:54ok. nawet jeżeli. choć ja akurat śmiem wątpić w takie łatwe i sprawne manipulowanie danymi. na moje kaprawe oko, na początku pandemii, owszem. teraz mi sie nie widzi. skąd wyciągam takie wnioski? że ja też mam prawo być szurem, to właściwie znikąd. takie przeczucie me. bo akurat w sanepidzie nie robię.535 pisze: ↑15-02-2021, 19:45Ja myślę, że przypadków będzie akurat tyle , żeby powiedzieć społeczeństwu, że te chuje przedsiębiorcy i nieodpowiedzialni pseudokibice skoków oraz strajk kobiet spowodował kolejne zamknięcia. Tu pan Jacek przejedzie się w medium po tych właśnie grupach. Jednoczesnie jednak statystyki pokażą na tyle wyważoną liczbę, by premier mógł zacząć konferencję tradycyjnym u Niemców gorzej, we Francji, Czechach, Hiszpanii itede itepe tragedyja. My wygrywamy z pandemią. Kto nie widzi jak władza sprytnie modeluje statystykami zakażeń jest kurwa chyba ślepy.
ok. 2. a nawet jeżeli tak sprawnie kręcą wajchami. raz w tą. raz w tamtą. to jakby ta presja, zupełnie udana, tak na marginesie, na otwarcie hoteli, stoków, basenów i sraczy w "galerii" w piasecznie była działaniem specjalnym? czyli co? szurostwo konfiarskie po raz kolejny, po aborcji nie ma instynktu politycznego. albo ma. opartym na byciu realizatorami tego co pis nie zrealizuje bo ma od tego, tutaj, uwaga, cytat z pacjenta: "pożytecznych idiotów" w postaci grupki śmiesznych posłów z jeszcze śmeszniejszym liderem? no tak by wyglądało.
ok.3. zasadniczo i wykładniczo to racja. pis skwapliwie wykorzysta ten owczy a nawet barani pęd na to, że trzeba się akurat najebać na krupówkach a nie za blokiem w mławie. są zupełnie dobrzy w tym.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
daj spokój z tymi pizdami. nie podsiadaj już zajętych miejsc. uszanuj, że kilka dni był względy spokój. taka prośba. niezobowiązująca.Panopticon pisze: ↑15-02-2021, 20:16Patrz na tych bezmaseczkowych skurczybyków niosących śmierć. Stosy trupów na ulicach. A ty jak pizda siedzisz w domu.
-
- w mackach Zła
Nie zrozumiałeś, że chodziło mi o wykazanie absurdów wprowadzania obostrzeń.
Słyszę, że nie można nas porównywać do Szwecji, bo tam lepsza służba zdrowia i inna mentalność.
No to weźmy bliższych nam Białorusinów, w dodatku pod rządami straszliwego tyrana. Klęski humanitarnej tam z tego co wiem nie ma, mimo, że nie ma obowiązku chodzenia w maskach i lockdownów, a tyran kpi sobie z wirusa.
Weźmy USA, Floryda (brak lockdownow) vs Kalifornia (lockdown)
https://forsal.pl/gospodarka/artykuly/8 ... e-tak.html
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... tcome.html
https://www.foxnews.com/politics/closed ... en-florida
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Rzeczywiście. Pamiętam to. To faktycznie chyba taki złośliwy trolling: "wpiszę to w taki sposób, żeby ktoś zareagował i naprostował, a potem będę udawał Greka i czerpał z tego satysfakcję". Mam dla niego propozycje: niech podejdzie do największego gościa, jakiego spotka na ulicy i powie tak: "Przeczytałem na forum internetowym takie zdanie: twoja matka to kurwa. Co ty na to?". A potem niech tłumaczy, że przecież każdy może sprawdzić kontekst, że chciał tylko zaciekawić tematem.nicram pisze: ↑15-02-2021, 21:03Nie no wiadomo, że w kwestiach biologiczno-medycznych to wiejski głupek, który mało rozumie, tym niemniej jeżeli chodzi o manipulacje to robi to z premedytacją. Coś Ci przypomnę:Drone pisze: ↑15-02-2021, 20:49
No i jest jeszcze coś takiego jak zwykła przyzwoitość czy rzetelność, która nakazuje napisać, o czym ten artykuł naprawdę jest. Myślę, że z tą manipulacją faktycznie przesadziłem - aż o takie wyrafinowanie Tricepsa nie podejrzewam, raczej podpalił się znalazłszy cytat na jakimś szur-portalu i wkleił czym prędzej tutaj, a teraz robi szpagaty![]()
A to co zrobił z Twoją wypowiedzią:Drone pisze: ↑03-05-2020, 15:08Partie polityczne nie funkcjonują jak leibnizowskie monady w izolacji od samych siebie i od świata. Przepływ ludzi, poglądów, uleganie koniunkturalizmowi itd. to naturalna sprawa - nie jest tak, że partie i ludzie to byty statyczne, raz stworzone i niezmienne. Z tego, że ktoś należał do PO, a potem do PiS, nie wynika, że te partie są u swoich podstaw tożsame, natomiast cała reszta to gra polityczna dla maluczkich. To naiwna teoria mająca wytłumaczyć ten niezrozumiały burdel i kocioł, który można zwłaszcza dziś obserwować.Triceratops pisze: ↑03-05-2020, 15:43No ale znowu wszystkos sprowadziles do tego, ze pis robi cos z prawem. Czyli takie nudne, typowe napierdalanie w ten pis.
Ja pisalem o tym, ze POPIS od 20 lat prawie cos robi, bo to jedna banda. I tu zgadzam sie z tym co napisales - "te partie są u swoich podstaw tożsame, natomiast cała reszta to gra polityczna dla maluczkich", Tak wlasnie jest.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
doskonałe. po prostu miodek. gość jest nie do zajebania.Białorusini czują się bezpiecznie, śmiało można po nocy chodzić. Życie nocne toczy się w samym centrum. Milicji dużo widać.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
co fakt to fakt. trochę tam policji jest na ulicach. życie nocne też się toczy dość intensywne. lasery, stroboskopy. pałki. co kto lubi.
kolega panoptikon wspominał też o uczynności. proszę ....
.... tutaj uczynni omonowcy pomagają obywatelowi rozebrać się przed prysznicem i wywiezieniem do jakieś ładnej daczy na obrzeżach.

nie to co nasze psy. te to chamy. tylko stoją i stoją. bez sensu. nawet się rozebrać nie pomogą.
Ostatnio zmieniony 15-02-2021, 21:30 przez Wacław, łącznie zmieniany 3 razy.
- nicram
Poziom level Pacjent, zresztą chyba nikt nie ma wątpliwości...

all the monsters will break your heart
- Drone
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- nagrobek
już nawet nie pytam kto ich tam zapraszał i życie stolicy prezentował
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
podobno soros chciał ręcoma lolaczków im nowy ład zgotować. na całe szczęście powstrzymano ten żydowskololacki spisek. i dobrze. nie ma lockdałnu, nie ma pandemii, życie nocne toczy się jak na załączony obrazku. no i kobiety piękne. można brać je za żonę. myślę, że nie pyskują jakoś specjalnie. ale tutaj kolega panopticon tego nie dopisał. a to ważne.
- Hatefire
Klasyczny test względem molestowania seksualnego kobiet. Wyobraź sobie że wsadzają cię do celi w więzieniu z 2 metrowym przypakowanym kolesiem i zachowuje się wobec ciebie jak ty właśnie się zachowałeś wobec kobiety np na dyskotece. Czy czułbyś się komfortowo. Kolega zagląda do lewicującej banieczki, czy konwergencja kulturowa?Drone pisze: ↑15-02-2021, 21:15Rzeczywiście. Pamiętam to. To faktycznie chyba taki złośliwy trolling: "wpiszę to w taki sposób, żeby ktoś zareagował i naprostował, a potem będę udawał Greka i czerpał z tego satysfakcję". Mam dla niego propozycje: niech podejdzie do największego gościa, jakiego spotka na ulicy i powie tak: "Przeczytałem na forum internetowym takie zdanie: twoja matka to kurwa. Co ty na to?". A potem niech tłumaczy, że przecież każdy może sprawdzić kontekst, że chciał tylko zaciekawić tematem.

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
Nie, o tym nie pomyślałem, ale tak, to znany test dla różnych cwaniaków.Hatefire pisze: ↑15-02-2021, 21:35Klasyczny test względem molestowania seksualnego kobiet. Wyobraź sobie że wsadzają cię do celi w więzieniu z 2 metrowym przypakowanym kolesiem i zachowuje się wobec ciebie jak ty właśnie się zachowałeś wobec kobiety np na dyskotece. Czy czułbyś się komfortowo. Kolega zagląda do lewicującej banieczki, czy konwergencja kulturowa?Drone pisze: ↑15-02-2021, 21:15Rzeczywiście. Pamiętam to. To faktycznie chyba taki złośliwy trolling: "wpiszę to w taki sposób, żeby ktoś zareagował i naprostował, a potem będę udawał Greka i czerpał z tego satysfakcję". Mam dla niego propozycje: niech podejdzie do największego gościa, jakiego spotka na ulicy i powie tak: "Przeczytałem na forum internetowym takie zdanie: twoja matka to kurwa. Co ty na to?". A potem niech tłumaczy, że przecież każdy może sprawdzić kontekst, że chciał tylko zaciekawić tematem.![]()
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- w mackach Zła
Tyran tyranem, ale wie jak wypędzić wirusa z hal i stadionów. A ja nie mogę sobie iść na mecz, bo się u nas czai na każdej trybunie.
- nagrobek
te kilka zdań jakby żywcem wyjęte z dziennika tv, w którym redaktor przeprowadza wywiad z jakimś „przypadkowym przechodniem”. cudowne.
ogólny syf i życie pod butem niezauważone ale te wciąż obecne symbole komunizmu trochę rażą

- Hatefire
Krótko mówiąc. Kierunek wschód! Tam musi być cywilizacja 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy