POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
535

Re: POlitykowanie

23-04-2020, 22:28

Bloodcult pisze:Nie no :D

Pis nie walczy ani z LGBT ani z Sorosem, Pis jedynie dał ludziom 500+ i to stykło :)
Chciałbym żyć w kraju gdzie 47% wyborców wie kto to Soros, serio

Oczywiście Drone i 535 muszą zrobić z siebie elitę i pokazać jak to bardzo są ponad ten głupi motłoch :D
No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D O ile zakład że nigdzie nie wyjedziecie tylko dalej będziecie jedynie marudzić ? :D
Niby tak się czują ponad ten motłoch a wystarczy doniesienie o umorzeniu śledztwa w sprawie nic nie znaczących wyborów na nic nie znaczący urząd a wychodzą z Was najczystsze Janusze. Jeszcze się okaże że 500+ bierzecie niczym nicram pisowskie granty i stypendia...

Na waszym miejscu bym się tak nie wychylał z tą pogardą dla ludzi co wierzą w spiski Sorosa bo wy sami do wczoraj wierzyliście w kler niepłacący wszelkich podatków, zusów, no i takie tam...
Wyliczenie miałeś przedstawić. Pamiętaj, że jak matka da ci na batonik i kupisz sobie go w sklepie to wcale nie znaczy, że ty za niego zapłaciłeś. Tak właśnie jest z podatkami płaconymi przez kler. Nie jesteś aż tak tępy, by tego nie zrozumieć . Wracając do emigracji i ... matki. Właśnie mamy z żoną ten kłopot, że właściwie moglibyśmy spierdalać i tutaj nie wracać, ale co zrobić ze schorowanymi rodzicami? Doradzisz cwaniaku?
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

23-04-2020, 22:33

Bloodcult swoimi komentarzami sam wystawia sobie świadectwo, jaki upadek moralny zaliczył. Z tym nawet nie ma po co dyskutować.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
535

23-04-2020, 22:38

Nie zgadzam się kolego Inżynierze. Myślę, że upadek jest dopiero przed naszym młodym przyjacielem. Upadek przyjdzie wtedy, gdy sobie go uświadomi. Na razie jest otumaniony kadzidłem i pieszczotami duchowieństwa.
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-04-2020, 22:44

535 pisze:Wyliczenie miałeś przedstawić.
Żadnego wyliczenia Ci przedstawiać nie będę. Pokazałem Ci że Kościół nie stoi ponad prawem. Ty natomiast - cwaniaczku za dychę - chciałeś prowadzić działalność jaką prowadzisz a ZUS i podatki płacić jak Ksiądz. Ksiądz płaci ryczałt i niski ZUS jak jest Księdziem, a jak chce założyć firmę i zarabiać kapuchę to obowiązują go takie same zasady jak wszystkich.
Drone pisze:Bloodcult swoimi komentarzami sam wystawia sobie świadectwo, jaki upadek moralny zaliczył. Z tym nawet nie ma po co dyskutować.
Bo co ? bo się nie udało pokazać jaki to jesteś ponad wszystkich ? Nie udało Ci się z każdego komu te 500+ realnie poprawiają sytuacje zrobił oszołoma od Sorosa i LGBT ?
Oj tak społeczeństwo jest głupie bo głosuje na rząd i prezydenta którzy im rzucili 500+, a przecież powinni zagłosować na Lewicę aby tak jak Ty przez ostatni tydzień narzekać na podatki w tym kraju :D
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Drone

23-04-2020, 22:49

535 pisze:Nie zgadzam się kolego Inżynierze. Myślę, że upadek jest dopiero przed naszym młodym przyjacielem. Upadek przyjdzie wtedy, gdy sobie go uświadomi. Na razie jest otumaniony kadzidłem i pieszczotami duchowieństwa.
Tak czy owak, przegrał, choć wydaje mu się, że wygrał, bo chodzi do kościoła i powstrzymuje się od grzechów. A to na tym nie polega.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-04-2020, 22:58

Gdzieś pisałem że czuję się przez to lepszy ? Jedynie: ja się czuje przez to lepiej, a to zasadnicza różnica :D

535

23-04-2020, 22:59

Bloodcult pisze:
535 pisze:Wyliczenie miałeś przedstawić.
Żadnego wyliczenia Ci przedstawiać nie będę. Pokazałem Ci że Kościół nie stoi ponad prawem. Ty natomiast - cwaniaczku za dychę - chciałeś prowadzić działalność jaką prowadzisz a ZUS i podatki płacić jak Ksiądz. Ksiądz płaci ryczałt i niski ZUS jak jest Księdziem, a jak chce założyć firmę i zarabiać kapuchę to obowiązują go takie same zasady jak wszystkich.
Bzdura. Ksiądz dostaje kasę z budżetu państwa na swoją posługę, usługę,..., powołanie, a co do spraw firmowych ten świat jest tak skonstruowany i jeszcze o tym nie wiesz, że kler czuje się w nim jak ryba w wodzie, a raczej w mule i per saldo chuja płaci. Sam kościół nie jest w stanie przedstawić tych wyliczeń. To znaczy jestem pewien, że oni wiedzą, ale nigdy ich nie pokażą. I trzeba być naiwnym durniem, by wierzyć, że trzydzieści tysięcy nierobów przy takim majątku płaci jakiekolwiek podatki. Oni tam mają odpowiednich matematyków na etacie, więc sam rozumiesz. Z drugiej strony i le razy mam ci powtarzać, że miałem służbowo do czynienia z tymi panami i ich osobliwym podejściem do finansów? Poza tym w czym niby moja działalność miałaby być gorsza od działalności księdza?
Awatar użytkownika
Bloodcult

23-04-2020, 23:04

A Ty widzę nadal mylisz przychód Kościoła z dochodami księży :D

edit:
Skoro głosowałeś na Lewicę to chyba powinieneś wiedzieć że jak więcej zarabiasz to więcej płacisz, nie ?
Chcesz płacić takie podatki jak ksiądz, to zarabiaj i żyj jak ksiądz :D

535

23-04-2020, 23:07

Bloodcult pisze:A Ty widzę nadal mylisz przychód Kościoła z dochodami księży :D
Ty natomiast jesteś przekonany, że ten byt działa osobno. Jak można tkwić w takiej fikcji? Powiedz mi, ale tak szczerze? Kto ci tak nasrał do głowy? Daj namiar, pomszczę ciebie i twój nieszczęsny obsrany mózg.
535

23-04-2020, 23:32

Bloodcult pisze:
edit:
Skoro głosowałeś na Lewicę to chyba powinieneś wiedzieć że jak więcej zarabiasz to więcej płacisz, nie ?
Chcesz płacić takie podatki jak ksiądz, to zarabiaj i żyj jak ksiądz :D
Skąd ten pomysł z tym głosowaniem, czy sperma twego dobroczyńcy, czasem ci na mózg nie uderzyła?
Druga sprawa. Obecnie żyję prawie jak ksiądz. Bezrobotni nie płacą podatków, prócz Vatu i akcyzy, rzecz jasna,ale zakładam, że dobrodziej też tankuje, a i czasem wychlapie, albo na odwrót. Problem tylko w tym, że mi państwo na konto nie wpłaca, ale nie martw się synek dam radę. Nie stanę pod kościołem jak twoi idole. Stasiu i trzydzieści tysięcy nierobów z wiklinowymi tackami.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-04-2020, 04:28

535 pisze:
Bloodcult pisze:Nie no :D

Pis nie walczy ani z LGBT ani z Sorosem, Pis jedynie dał ludziom 500+ i to stykło :)
Chciałbym żyć w kraju gdzie 47% wyborców wie kto to Soros, serio

Oczywiście Drone i 535 muszą zrobić z siebie elitę i pokazać jak to bardzo są ponad ten głupi motłoch :D
No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D O ile zakład że nigdzie nie wyjedziecie tylko dalej będziecie jedynie marudzić ? :D
Niby tak się czują ponad ten motłoch a wystarczy doniesienie o umorzeniu śledztwa w sprawie nic nie znaczących wyborów na nic nie znaczący urząd a wychodzą z Was najczystsze Janusze. Jeszcze się okaże że 500+ bierzecie niczym nicram pisowskie granty i stypendia...

Na waszym miejscu bym się tak nie wychylał z tą pogardą dla ludzi co wierzą w spiski Sorosa bo wy sami do wczoraj wierzyliście w kler niepłacący wszelkich podatków, zusów, no i takie tam...
Wyliczenie miałeś przedstawić. Pamiętaj, że jak matka da ci na batonik i kupisz sobie go w sklepie to wcale nie znaczy, że ty za niego zapłaciłeś. Tak właśnie jest z podatkami płaconymi przez kler. Nie jesteś aż tak tępy, by tego nie zrozumieć .
Nie no, jest tępy. Tłumaczysz mu a on dalej swoje. Jeżeli nie jest to wyraz tępoty, to czego? Wyrachowania, cynizmu?
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
nicram

24-04-2020, 04:32

Drone pisze:Obawiam się, że ten naród jest tak głupi, że tylko rewolucja kiełbasiana może zdmuchnąć PiS. Dzieją się rzeczy niemożliwe, takiego skurwienia nie było nigdy. Ponieważ elektorat PiS w dużej mierze napędzany jest resentymentem, to to skurwienie im nie przeszkadza, tylko cieszy, bo uderza w totalnych, Sorosów, LGBT i kogo tam jeszcze uważają za wroga i przyczynę swojego marnego życia.
Tak, jest to zastanawiające. PO zdmuchnęły ośmiorniczki za 25 zł/kg. Tutaj liczba afer na osobę przekracza średnią dla mafii i poparcie wciąż takie same. Głupota i kurestwo w narodzie, który wstaje z kolan jest nieprawdopodobne. I to tylko za 500 zł. Tyle to bierze młoda prostytutka za godzinę pracy.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
trup

24-04-2020, 09:10

Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Triceratops

24-04-2020, 09:19

Bloodcult pisze:No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D
No te deklaracje doktora nadaja sie do tematu o Nergalu, ktory zalozyl kiedys Maria, niestety zostal usuniety przez faszystowsko-moderatorski terror. Juz Kopaczowa, Saleta i paru innych, przekonanych o swojej wyjatkowosci zlozylo podobne deklaracje, po czym bolesnie sie przekonalo, ze nikt ich nie zatrzymywal a wrecz zachecal. Teraz robia za posmiewisko. W moim mniemaniu dr Drone przechodzi jakas przedziwna metamorfoze, ktora obserwuje z zaciekawieniem rownym zdziwieniu oraz nieco mniejszym zmartwieniem rownym zniesmaczeniu. Chyba odstawil na dobre dziela Junga a zaczal czytac Dawkinsa i Dennetta oraz Marksa.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

24-04-2020, 09:23

To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
535

24-04-2020, 11:03

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.
Pacjent

24-04-2020, 11:36

535 pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.
Poszedłbyś do sądu na sprawę przeciwko skarbowi państwa gdyby Cię to państwo okradło?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

24-04-2020, 11:45

Pacjent pisze:
535 pisze:
Poszedłbyś do sądu na sprawę przeciwko skarbowi państwa gdyby Cię to państwo okradło?
Ja mam lepsze pytanie. Zgwałciłeś już dzisiaj kogoś, czy tylko twardo żartowaliście pod klatką z kolegami twardymi zawodnikami mężczyznami na temat gwałtów, powracając z pustymi koszami na odpadki?
Pacjent

24-04-2020, 11:53

535 pisze:
Pacjent pisze: Poszedłbyś do sądu na sprawę przeciwko skarbowi państwa gdyby Cię to państwo okradło?
Ja mam lepsze pytanie. Zgwałciłeś już dzisiaj kogoś, czy tylko twardo żartowaliście pod klatką z kolegami twardymi zawodnikami mężczyznami na temat gwałtów, powracając z pustymi koszami na odpadki?
Nie. Teraz Ty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

24-04-2020, 11:57

Mówisz pacjencik, że dziewczęta spierdalały na twój widok i ze złości tak sobie żartowaliście w twardym męskim samczym gronie? To pięknie współgra z obroną gwałcicieli w sutannach. Wszystko staje się jasne.
ODPOWIEDZ