POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

24-04-2020, 12:05

535 pisze:Mówisz pacjencik, że dziewczęta spierdalały na twój widok i ze złości tak sobie żartowaliście w twardym męskim samczym gronie? To pięknie współgra z obroną gwałcicieli w sutannach. Wszystko staje się jasne.
Nie ma tu żadnych dziewczyn. Wszystkie uciekły skosztować trochę ze źródełka Twojej mitycznej wrażliwości i subtelności, stoją tam i gapią się na Ciebie jak zamurowane.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

24-04-2020, 12:06

Chyba nie pogadamy zdegenerowany śmieciu.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

24-04-2020, 12:24

535 pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.
Coraz więcej widzę takich głosów. Wcześniej było "rząd nic nie daje przedsiębiorcom, chcą dorżnąć małe firmy", wystarczyła mała tarcza antykryzysowa i już przedsiębiorcy nie są biednymi żuczkami, które PiS próbuje wybić tylko kurwami, które sprzedały się za drobną kasę. Kasę, którą swoją drogą i tak w wielokrotnie większej ilości odprowadzali do kasy państwa. Zresztą sama tarcza dla przedsiębiorców też jest najwyraźniej zupełnie inna niż w reszcie Europy, bo tam naturalnie rządy są mądre i ratują gospodarkę, a u nas to wiadomo, zwykła łapówka przed wyborami i nic więcej.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nicram

24-04-2020, 12:41

Widzę uglak, że ostatnio bardzo pisiorków bronisz. A później będziesz znowu wypierał się, że na nich nie głosowałeś. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
uglak

24-04-2020, 12:44

Szekle muszą się zgadzać - życie w Erec Israel nie jest takie tanie jak w Polin ;-)
Guilty of being right
535

24-04-2020, 12:49

uglak pisze:
535 pisze:
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To ja tak z dupy powiem że przedwczoraj składałem wniosek do tarczy, wczoraj podpisana umowa online a dziś już jest pięć kawałków na koncie. Zaskakująco sprawnie jak na ten kraj.
Gratuluję! Tak dymać! To znaczy. Tak trzymać! Tradycyjnie pomoc trafia do najbardziej potrzebujących, bo mógłbym się założyć, że bez tej kwoty spokojnie dałbyś radę. W każdym razie, teraz masz jeszcze jeden ruch. Zbliżają się wybory. Wiesz co należy zrobić. Należy podziękować. Tak to właśnie działa.
Coraz więcej widzę takich głosów. Wcześniej było "rząd nic nie daje przedsiębiorcom, chcą dorżnąć małe firmy", wystarczyła mała tarcza antykryzysowa i już przedsiębiorcy nie są biednymi żuczkami, które PiS próbuje wybić tylko kurwami, które sprzedały się za drobną kasę. Kasę, którą swoją drogą i tak w wielokrotnie większej ilości odprowadzali do kasy państwa. Zresztą sama tarcza dla przedsiębiorców też jest najwyraźniej zupełnie inna niż w reszcie Europy, bo tam naturalnie rządy są mądre i ratują gospodarkę, a u nas to wiadomo, zwykła łapówka przed wyborami i nic więcej.
Masz rację. Poniosło mnie, bo przeliczyłem ile to jest harnasia za tych 5k. Moja podejrzliwość nie ma żadnego uzasadnienia. Przepraszam wszystkich obecnych.
Awatar użytkownika
Triceratops

24-04-2020, 12:57

Ktos sie wybiera na ten event?
https://www.donald.pl/artykuly/4ECVij5G ... czynskiego" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

24-04-2020, 14:17

Obrazek
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Drone

24-04-2020, 17:24

Triceratops pisze:
Bloodcult pisze:No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D
No te deklaracje doktora nadaja sie do tematu o Nergalu, ktory zalozyl kiedys Maria, niestety zostal usuniety przez faszystowsko-moderatorski terror. Juz Kopaczowa, Saleta i paru innych, przekonanych o swojej wyjatkowosci zlozylo podobne deklaracje, po czym bolesnie sie przekonalo, ze nikt ich nie zatrzymywal a wrecz zachecal. Teraz robia za posmiewisko. W moim mniemaniu dr Drone przechodzi jakas przedziwna metamorfoze, ktora obserwuje z zaciekawieniem rownym zdziwieniu oraz nieco mniejszym zmartwieniem rownym zniesmaczeniu. Chyba odstawil na dobre dziela Junga a zaczal czytac Dawkinsa i Dennetta oraz Marksa.
Nie ma żadnej metamorfozy. Jak ktoś skupia swoje myślenie wokół spożycia kiełbasy i picia browarku, to rzeczywiście mu wszystko jedno, czy żyje w PRL, w normalnym kraju, czy w skoślawionej przez kaczystów rzeczywistości. Nie jest tak, że odkręcenie tego, co wykręcił PiS zajmie rok czy dwa, to będzie trwało dekadę albo i lepiej. Poza tym elektorat roszczeniowy i taki, który czerpie satysfakcję z dopierdalania innym, nie zniknie z dnia na dzień. Obecne rządy legitymizują skurwienie i postawy odwetowe, a jednocześnie korzystają z tchórzostwa i konformizmu co poniektórych - kolejne lata zajmie ewolucja tego marnego społeczeństwa do standardu, w którym nie ma przyzwolenia na takie postawy. Dlaczego mam żyć w państwie oszołomów i jeszcze płacić na ten cyrk? A jak ktoś mówi, że poprzednie rządy nie były wcale lepsze, to mnie śmiech ogarnia - były, jakie były, dużo im można zarzucić, i afery, i nicnierobienie, i arogancję - ale żaden się nie skurwił do tego stopnia, znano jakąś granicę, cezurą była możliwość przeprowadzenia wyborów. Teraz nawet już tego nie ma.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

24-04-2020, 17:29

535 pisze:
Nie zrozum mnie źle, polityka mnie bardzo mało interesuje, po prostu jak będę miał taki dom jak Ty - albo jakiekolwiek własne lokum - to będę może bardziej kręcił nosem. A radę sobie dam zawsze, z pomocą czy bez.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
trup

24-04-2020, 18:26

Triceratops pisze:Ktos sie wybiera na ten event?
https://www.donald.pl/artykuly/4ECVij5G ... czynskiego" onclick="window.open(this.href);return false;
Oczywiscie! Już nawet gardło podrażniłem zimnym browcem.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Triceratops

24-04-2020, 19:38

Drone pisze:
Triceratops pisze:
Bloodcult pisze:No i te buńczuczne deklaracje o emigracji :D
No te deklaracje doktora nadaja sie do tematu o Nergalu, ktory zalozyl kiedys Maria, niestety zostal usuniety przez faszystowsko-moderatorski terror. Juz Kopaczowa, Saleta i paru innych, przekonanych o swojej wyjatkowosci zlozylo podobne deklaracje, po czym bolesnie sie przekonalo, ze nikt ich nie zatrzymywal a wrecz zachecal. Teraz robia za posmiewisko. W moim mniemaniu dr Drone przechodzi jakas przedziwna metamorfoze, ktora obserwuje z zaciekawieniem rownym zdziwieniu oraz nieco mniejszym zmartwieniem rownym zniesmaczeniu. Chyba odstawil na dobre dziela Junga a zaczal czytac Dawkinsa i Dennetta oraz Marksa.
Nie ma żadnej metamorfozy. Jak ktoś skupia swoje myślenie wokół spożycia kiełbasy i picia browarku, to rzeczywiście mu wszystko jedno, czy żyje w PRL, w normalnym kraju, czy w skoślawionej przez kaczystów rzeczywistości. Nie jest tak, że odkręcenie tego, co wykręcił PiS zajmie rok czy dwa, to będzie trwało dekadę albo i lepiej. Poza tym elektorat roszczeniowy i taki, który czerpie satysfakcję z dopierdalania innym, nie zniknie z dnia na dzień. Obecne rządy legitymizują skurwienie i postawy odwetowe, a jednocześnie korzystają z tchórzostwa i konformizmu co poniektórych - kolejne lata zajmie ewolucja tego marnego społeczeństwa do standardu, w którym nie ma przyzwolenia na takie postawy. Dlaczego mam żyć w państwie oszołomów i jeszcze płacić na ten cyrk? A jak ktoś mówi, że poprzednie rządy nie były wcale lepsze, to mnie śmiech ogarnia - były, jakie były, dużo im można zarzucić, i afery, i nicnierobienie, i arogancję - ale żaden się nie skurwił do tego stopnia, znano jakąś granicę, cezurą była możliwość przeprowadzenia wyborów. Teraz nawet już tego nie ma.
No zgadza sie, masz racje, ale nie jestes ponad to? Co ci z takiego bezproduktywnego mielenia i durnych deklaracji. ktore sa przerabiane pod kazda budka z piwem? Kazdy wie, ze kaczysci sa zjebani, po co uswiadamiasz kogos kolejny raz, chesz zeby wiedzial jeszcze bardziej?

Swoja rzeczywistosc kreujesz sam, siedzac na jednej ze swoich dzialek,ktorych nie mozesz sprzedac. I kiedy tam jestes na tej swojej dzialce, tam nie dochodzi swad kaczyzmu, czas nie istnieje a prawdopodobienstwa funkcji falowej sie mnoza i mnoza. Tylko piramidy sa wieczne i usmiechaja sie sardonicznie w blasku slonca odbitym od piasku Sahary. Przemysl to bo to wszystko co piszesz to poziom spozycia kielbasy i browara.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
uglak

24-04-2020, 21:38

Obrazek
Guilty of being right
535

25-04-2020, 02:57

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
535 pisze:
Nie zrozum mnie źle, polityka mnie bardzo mało interesuje, po prostu jak będę miał taki dom jak Ty - albo jakiekolwiek własne lokum - to będę może bardziej kręcił nosem. A radę sobie dam zawsze, z pomocą czy bez.
Przecież to właśnie napisałem. Reszta to komentarz do otaczającej nas rzeczywistości. Coraz bardziej zaskakującej.
Awatar użytkownika
nicram

01-05-2020, 14:55

Samozaoranie qrew z pisu odcinek 5451: https://fakty.interia.pl/raporty/raport ... ce=special
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

01-05-2020, 16:43

^ Nawet fajna jest ta psychoza lemingów.
Awatar użytkownika
nicram

01-05-2020, 19:37

^ nawet fajne jest to bezmózgowie pisiorów.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

02-05-2020, 09:34

Taaa.... system się wali, samozaoranie nastąpiło, bo ktoś jest zarażony. Konstatacja godna tytana intelektu . Proporcje, mocium panie, proporcje.
Pacjent

02-05-2020, 10:52

nicram pisze:
Mnie najbardziej inspiruje jak bezmózgowie PiSiorów dot. tzw. pandemii i działań z tym związanych podchwytują ich oficjalni wrogowie, dopingując w tym rząd i podjudzając go do dalszych ograniczeń. Klinicznym tego przykładem jest sprawa POpapranych włodarzy, którzy nie chcą otworzyć żłobków i przedszkoli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

02-05-2020, 11:05

mad pisze:
02-05-2020, 09:34
Taaa.... system się wali, samozaoranie nastąpiło, bo ktoś jest zarażony. Konstatacja godna tytana intelektu . Proporcje, mocium panie, proporcje.
Taa...przecież twoi polityczni pupile mówili, że wybory takie bezpieczne...rozumiesz, czy trzeba dalej to tłumaczyć?
Pacjent pisze:
02-05-2020, 10:52
nicram pisze:
Mnie najbardziej inspiruje jak bezmózgowie PiSiorów dot. tzw. pandemii i działań z tym związanych podchwytują ich oficjalni wrogowie, dopingując w tym rząd i podjudzając go do dalszych ograniczeń. Klinicznym tego przykładem jest sprawa POpapranych włodarzy, którzy nie chcą otworzyć żłobków i przedszkoli.
Zdajesz sobie sprawę, że zamykanie to nie był pomysł pisu, tylko innych, mądrzejszych od nich? W innych rejonach Świata? :-) Oni tylko robią kopiuj/wklej. Czy widzisz logikę w tym, że pozamykali wszystko jak było 2 tys. chorych, a teraz otwierają jak jest siedem razy więcej i liczba chorych wciąż wzrasta? A dasz radę wydedukować, czemu to robią? :-)
ODPOWIEDZ