POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rozkręca się
Re: POlitykowanie
to tera bedo nowe wybory w gdansku czy plazynski wskakuje na fotel ?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zupełnie jak u mnie na dzielni, lubię to :)Hatefire pisze:Ja widzę, że inicjatywa Popka ma szanse powodzenia, bo w polskiej polityce ostatnio standardy albańskie. Wszyscy z nożami biegają. Jeden wyskakuje z kosą na kumpla, bo mu żonę na kanapie posuwał, inny dźga polityka w ramach prywatnej wendety.
Pod Wawelem znowu przesrają.Pacjent pisze: PS 2. Kto obstawia, że lewica zaproponuje projekt zakazu posiadania noży?!
Podobno ma być żałoba narodowa.
Jebać żuli.
- Lukass
- zahartowany metalizator
Płażyński? Dlaczego? Teraz premier wyznaczy komisarza, a jeśli nie chce pogrążyć się wizerunkowo, będzie to I wiceprezydent Gdańska, Aleksandra Dulkiewicz. Stanie się to pewnie dziś lub jutro. A później wybory, w ciągu 90 dni. I wygra je ten kandydat, który miał powiązania z Adamowiczem. Zgaduję, że właśnie A. Dulkiewicz.sramnacie pisze:to tera bedo nowe wybory w gdansku czy plazynski wskakuje na fotel ?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Najwidoczniej brakuje Ci jednak spostrzegawczości, bo PiS mógłby z łatwością wyaresztować swoich oponentów, mając ku temu dobre kwity, ale jakoś tego nie robi. Podpowiedź: patrz afery podsłuchowa i ich autorzy.nicram pisze:Oj mój drogi kolego, ja nie jestem oderwany od rzeczywistości. Od dawna śledzę scenę polityczną i naprawdę po 1989 roku nie było tak skurwiałej partii jak PiS. To oni wprowadzili do walki politycznej słowa zdrajca, nie-Polak, gorszy sort. Typowe faszystowskie zagrywki mające odhumanizować przeciwnika, żeby później łatwiej było dokonać jego likwidacji.
Zabawne jest, że zafajdany polityczny kibel jest atakowany przez Ciebie z pozycji szamba.nicram pisze:Kolego, możesz pisać co Ci się jawnie podoba, zabawne tylko, że zawsze stajesz po stronie swoich pisowskich panów. :-)Pacjent pisze: Wiem, że jest Ci trudniej, ale ja nie popieram żadnej ze stron tzn. PiS-PO-N.-PSL-SLD tej lewicowej układanki
Jedziesz przekazem z Nowogrodzkiej. Naprawdę nadal twierdzisz, że nie popierasz jedynej słusznej partii? :-)Pacjent pisze:, więc widzę, iż napieprzanka jest po obu stronach, a stronnictwa proniemieckie są głośniejsze, bo mają w swoich rękach media polskojęzyczne i zagraniczne.
Dla Ciebie postawa wulgarnego nawalania na PiS jest jedyną właściwą, a próba obiektywnego spojrzenia na tę partię i jej przeciwników jest nie do przyjęcia. Taki Hitlerek z Ciebie wyłazi.
Z RFN, Francją i Włochami tym bardziej.nicram pisze:Tak, w porównaniu z Rosją, Ukrainą i Białorusią faktycznie tak może być.Pacjent pisze: W porównaniu z tym co dzieje się w innych państwach europejskich nasza scena polityczna jest bardzo stonowana,
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
az tak nielubia tam Walesy, ze glosy Adamowicza sie na niego nie przeniosa?
Guilty of being right
-
WP: Zabójca prezydenta Gdańska Pawła Adamowicza był leczony psychiatrycznie w poradni Zdrowia Psychicznego, miał rozpoznaną schizofrenię paranoidalną i przyjmował lekarstwa, które jakiś czas temu odstawił.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Jeśli ludzie w PO mają choć odrobinę mózgu, to nawet nie pomyślą o ponownym wystawianiu Wałęsy, tylko poprą tego domniemanego kandydata z obozu Adamowicza. Tak to widzę.uglak pisze:az tak nielubia tam Walesy, ze glosy Adamowicza sie na niego nie przeniosa?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
To w ogóle robi się żenujący spektakl. Politycy PO, wylewają krokodyle zły jakby, to był ich ziomek, a nie przeciwnik polityczny w ostatnich wyborach. W przypadku polityków PiS'u, to jeszcze bardziej groteskowe. Ktoś naliczył się około stu szkalujących materiałów w Dzienniku Telewizyjnym będącym przenośnikiem treści z Nowogrodzkiej. Czasem warto po prostu zawrzeć ryja.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
W ogóle wobec tego co Adamowicz miał za uszami wszyscy mogliby zachować ciszę, a tu jeszcze z żałoba narodową wyjechali...
- Hatefire
Dobra zmiana rządzi niepodzielnie od 3 lat i nawet obersturmprokurator Ziobro mający ku temu wszystkie narzędzia nic mu nie udowodnił.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Nerwowy
Przecież ta banda pejsatych dzbanów na nikogo nic nie ma xD. Za głupi są na to, a nawet jeśli coś przypadkiem znajdują to okazuje się, że również są ujebani w tym samym gównie tylko jeszcze bardziej. Jedyne co mogą to sobie popierdolić na twitterze.Hatefire pisze:Dobra zmiana rządzi niepodzielnie od 3 lat i nawet obersturmprokurator Ziobro mający ku temu wszystkie narzędzia nic mu nie udowodnił.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
[youtube][/youtube]
- uglak
no wlasnie to nie jest kwestia, ze nic nie maja tylko ze siebie tez by wsypali - ta sama karuzela od '89...Nerwowy pisze:Przecież ta banda pejsatych dzbanów na nikogo nic nie ma xD. Za głupi są na to, a nawet jeśli coś przypadkiem znajdują to okazuje się, że również są ujebani w tym samym gównie tylko jeszcze bardziej. Jedyne co mogą to sobie popierdolić na twitterze.Hatefire pisze:Dobra zmiana rządzi niepodzielnie od 3 lat i nawet obersturmprokurator Ziobro mający ku temu wszystkie narzędzia nic mu nie udowodnił.
Guilty of being right
Właśnie. Kiedy Tusk, Sikorski i ten ich popierdółka od Bydgoszcza zaczną gnić w lochu? Bronek vel Szogun też miał dostać kulę na łańcuszku. Co z wrakiem i mordem smoleńskim? Kadencja się kończy, a ja dalej czekam. No tak, ale przecież pieńcet dali.
- Hatefire
Łosz kurwa, pisałem to zanim było modne. Od zawsze twierdziłem na forume i powtarzałem, że od 2005 rządzi koalicja AWS-UW podzielona akurat na dwie frakcje. Ale nie, zawsze było mylisz się, teraz dobra zmiana, wstawanie z kolan, suwerenność i wieczna szczęśliwość.uglak pisze:no wlasnie to nie jest kwestia, ze nic nie maja tylko ze siebie tez by wsypali - ta sama karuzela od '89...
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
Kolega Hatefire już Ci to wyłożył. Ta banda miernot jest na to za głupia.Pacjent pisze:Najwidoczniej brakuje Ci jednak spostrzegawczości, bo PiS mógłby z łatwością wyaresztować swoich oponentów, mając ku temu dobre kwity, ale jakoś tego nie robi.nicram pisze:Oj mój drogi kolego, ja nie jestem oderwany od rzeczywistości. Od dawna śledzę scenę polityczną i naprawdę po 1989 roku nie było tak skurwiałej partii jak PiS. To oni wprowadzili do walki politycznej słowa zdrajca, nie-Polak, gorszy sort. Typowe faszystowskie zagrywki mające odhumanizować przeciwnika, żeby później łatwiej było dokonać jego likwidacji.
Cieszę się, że już nie oponujesz, że kochasz PiS, ale rozumiem, popieranie ich to jest powód do wstydu. Moja wulgarność to tylko odbicie tego co słyszę z ust Twoich idoli. Jak można obiektywnie spojrzeć na partię, która od początku ma na celu spolaryzowanie społeczeństwa, zniszczenie jego jedności? Chcesz żebym znalazł symetrię, ale tutaj jej nie ma. Czy Tusk albo Schetyna pozwalali sobie na twierdzenia o gorszym sorcie, ZOMO, albo tego typu wystąpienia jak to: [youtube][/youtube]Pacjent pisze:Dla Ciebie postawa wulgarnego nawalania na PiS jest jedyną właściwą, a próba obiektywnego spojrzenia na tę partię i jej przeciwników jest nie do przyjęcia. Taki Hitlerek z Ciebie wyłazi.nicram pisze:Jedziesz przekazem z Nowogrodzkiej. Naprawdę nadal twierdzisz, że nie popierasz jedynej słusznej partii? :-)Pacjent pisze:, więc widzę, iż napieprzanka jest po obu stronach, a stronnictwa proniemieckie są głośniejsze, bo mają w swoich rękach media polskojęzyczne i zagraniczne.
Miej Ty litość i przejrzyj na oczy.
Rozumiem, że tęsknisz ale nie ma takiego państwa. :-(Pacjent pisze:Z RFN, Francją i Włochami tym bardziej.nicram pisze:Tak, w porównaniu z Rosją, Ukrainą i Białorusią faktycznie tak może być.Pacjent pisze: W porównaniu z tym co dzieje się w innych państwach europejskich nasza scena polityczna jest bardzo stonowana,
all the monsters will break your heart
Nie zapominaj o nielicznych, ale jakże istotnych w całej układance ścierwach z zetchaenu.Hatefire pisze:Łosz kurwa, pisałem to zanim było modne. Od zawsze twierdziłem na forume i powtarzałem, że od 2005 rządzi koalicja AWS-UW podzielona akurat na dwie frakcje. Ale nie, zawsze było mylisz się, teraz dobra zmiana, wstawanie z kolan, suwerenność i wieczna szczęśliwość.uglak pisze:no wlasnie to nie jest kwestia, ze nic nie maja tylko ze siebie tez by wsypali - ta sama karuzela od '89...
-
Wytłumacz to zjebo-patriotom, którzy słusznie krytykują PO za bycie podnóżkiem RFN, ale nie widzą, że PiS robi to samo wobec USA i Izraela ze sprowadzeniem tu obcych wojsk włącznie.Hatefire pisze:Łosz kurwa, pisałem to zanim było modne. Od zawsze twierdziłem na forume i powtarzałem, że od 2005 rządzi koalicja AWS-UW podzielona akurat na dwie frakcje. Ale nie, zawsze było mylisz się, teraz dobra zmiana, wstawanie z kolan, suwerenność i wieczna szczęśliwość.uglak pisze:no wlasnie to nie jest kwestia, ze nic nie maja tylko ze siebie tez by wsypali - ta sama karuzela od '89...
- Hatefire
Byli częścią AWS nie ma co się rozdrabniać, bo można zakopać się w szczególarstwie :-)535 pisze:Nie zapominaj o nielicznych, ale jakże istotnych w całej układance ścierwach z zetchaenu.
Ostatnio zmieniony 14-01-2019, 19:59 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
plus miliard. Czekam, az Mateusz przestanie udawac i wyjdzie owiniety w gwiezdzisty sztandar z mycka na glowie.Pacjent pisze:Wytłumacz to zjebo-patriotom, którzy słusznie krytykują PO za bycie podnóżkiem RFN, ale nie widzą, że PiS robi to samo wobec USA i Izraela ze sprowadzeniem tu obcych wojsk włącznie.Hatefire pisze:Łosz kurwa, pisałem to zanim było modne. Od zawsze twierdziłem na forume i powtarzałem, że od 2005 rządzi koalicja AWS-UW podzielona akurat na dwie frakcje. Ale nie, zawsze było mylisz się, teraz dobra zmiana, wstawanie z kolan, suwerenność i wieczna szczęśliwość.uglak pisze:no wlasnie to nie jest kwestia, ze nic nie maja tylko ze siebie tez by wsypali - ta sama karuzela od '89...
KVLT lizania CZASZKI