III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: III Wojna Światowa
Np. tak się biją:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Do NAPASTNIKA w celu odparcia ataku. Nie widzisz różnicy między tym a dobijaniem rannego?Medard pisze: ↑08-04-2022, 12:00sam piszesz, że do każdego przestępcy można strzelać, żeby się bronić, po to jest broń, zbrojny wjazd bez wypowiedzenia wojny to przestępstwo, więc strzelanie do każdego ruskiego jest zgodnie z twoją logikąPacjent pisze: ↑08-04-2022, 11:31Macie problem z logiką. Sami wyskoczyliście z bredniami o tym, że każdemu żołnierzowi, który bierze udział w wojnie napastniczej należy się śmierć to podałem wam przykład polskich żołnierzy. I co rura zmiękła, pajace?!
Nie ma zgody na dobijanie rannych, na torturowanie jeńców itp. ktokolwiek by to nie był. Zbrodniarzy pod mur, ale tylko ich.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
- trup
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
i po jednej stronie walczą faszyści i po drugiej. A ci z Azowu z Mariupola to ministranci? Banda wyjątkowych skurwieli. Najgorzej, że w tym konflikcie Polska nie jest neutralna. Sam Dudu to przyznał oficjalnie. To wielki błąd.
Raz się zje, raz się nie zje.
- trup
Mam nadzieję, że przy obecnej technice i możliwościach rejestracji obrazu i treści dowody będą miażdżące i dostaną po 600 lat wyroku albo bezwzględne czapy.
- empir
Kurwa. Dajcie im bana (opcja ignoruj) i interwencja adminów będzie niepotrzebna. Oni odpisują tylko tym, którzy łapią się na ich haczyk.
Olać ruskie kurwy.
Olać ruskie kurwy.
- trup
@M(:ariuszMariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 12:04i po jednej stronie walczą faszyści i po drugiej. A ci z Azowu z Mariupola to ministranci? Banda wyjątkowych skurwieli. Najgorzej, że w tym konflikcie Polska nie jest neutralna. Sam Dudu to przyznał oficjalnie. To wielki błąd.
z dedykacją
- Ascetic
No wiesz, pisanie, że polscy żołnierze w Iraku to zbrodniarze, mordujący cywilów jak kacapy w Ukrainie ... pacjent za to powinien wylecieć właściwie z biegu. Ten drugi od propagowania nazizmu właściwie też.
Ostatnio zmieniony 08-04-2022, 12:07 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
już pisałem, że w warunkach wojennych było to okazanie chrześcijańskiego miłosierdzia,Pacjent pisze: ↑08-04-2022, 12:03Do NAPASTNIKA w celu odparcia ataku. Nie widzisz różnicy między tym a dobijaniem rannego?Medard pisze: ↑08-04-2022, 12:00sam piszesz, że do każdego przestępcy można strzelać, żeby się bronić, po to jest broń, zbrojny wjazd bez wypowiedzenia wojny to przestępstwo, więc strzelanie do każdego ruskiego jest zgodnie z twoją logikąPacjent pisze: ↑08-04-2022, 11:31
Macie problem z logiką. Sami wyskoczyliście z bredniami o tym, że każdemu żołnierzowi, który bierze udział w wojnie napastniczej należy się śmierć to podałem wam przykład polskich żołnierzy. I co rura zmiękła, pajace?!
Nie ma zgody na dobijanie rannych, na torturowanie jeńców itp. ktokolwiek by to nie był. Zbrodniarzy pod mur, ale tylko ich.![]()
coś na co ruscy nie są gotowi, bo wolą wywozić kradzione pralki zamiast ciała swoich pobratymców,
a pisząc językiem urzędowym zachowanie humanitarne
Ostatnio zmieniony 08-04-2022, 12:08 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- trup
- empir
Dowody będą ale w kary niestety nie wierzę.
Chyba że sprawcy zginą w męczarniach na froncie albo Ukraińcy zdobędą Moskwę.
- trup
Kary będą ale nie sądzę aby procesu doczekali putin chuj i np. szojgu.empir pisze: ↑08-04-2022, 12:07Dowody będą ale w kary niestety nie wierzę.
Ale już mam nadzieję, że ten się w końcu od procesu i kary nie wywinie.
gen. Siergiej Surowikin
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... h,79cfc278
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
część zginie w okolicach Doniecka, prawdopodobnie niektórym trafi się samobój, albo zbłąkana kula, to niewygodne dla ruskich władz, żeby kiedykolwiek mogli być przesłuchiwani przez jakikolwiek trybunał ds. zbrodni wojennych, listy żołnierzy tych jednostek są przecież znaneempir pisze: ↑08-04-2022, 12:07Dowody będą ale w kary niestety nie wierzę.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- pr0metheus
Dla tych którym żal harczącego trepa (których nawet ich dowództwo nie żałuje ) czy jakiegoś wykłutego ruskiego oczka , poświęciłem pare minut i przetłumaczyłem opowieść 16 letniej mieszkanki Mariupola po ewakuacji. To się pojawiło w ukraińskich mediach, wiec pewnie będzie ze fejk i ckliwa historia dla starych bab. Ale jeśli to prawda, to czy takie rozkminy powinna mieć 16 latka? Tłumaczenie ze słuchu ale sens zachowany:
To jak? Bardziej szkoda tej nazistki czy ruskiego gieroja? Czy tak samo bo taka dynamika wojny?Chodziliśmy do toalety, spaliśmy i jedliśmy resztki jedzenia w jednej piwnicy. Piatego czy szóstego dnia nasz sasiad Kolja złapał gołębia i myśmy go usmażyli i zjedli. Później wszyscy wymiotowalismy. Później umarła nasza sąsiadka a my nie mogliśmy jej wynieść , zaczęła śmierdzieć. Kiedy zrobilo się cicho, po bombardowaniach, Kolja ją wyniósł i pochował. Kilka godzin później dowiedzieliśmy się, ze się powiesił. Mama bardzo płakała . Po smierci ojca był dla nas najlepszym przyjacielem(…)
Trupy strasznie śmierdzą , one były wszędzie. Zasłoniłam bratu oczy szalikiem mamy , żeby tego nie widział . Mama się trzymała do końca , umarła 3 dni przed nasza ewakuacją. Powiedziałam bratu ze ona bardzo mocno śpi i nie można jej budzić , ale myśle ze on wszystko zrozumiał.
Wiecie jakie to uczucie kiedy boli dusza? Ja kiedyś zakochałam się w chłopaku bez wzajemności i myślałam ze to boli. A tak naprawdę boli jak matka umiera na Twoich oczach, a braciszek podchodzi do niej i mówi :”mamo nie spij bo zamarzniesz”. I to ze my nigdy nie odwiedzimy jej grobu. Ona tam została , w tej piwnicy. (…)
Nienawidzę Rosji. Moj wujek tam mieszka. Wiecie co on mi powiedział dzisiaj przez telefon? „Katja? Jaka Katja? Dziewczyno ja cię nie znam. Jaka wojna? Jaka Katja?” A później z obcego numeru napisał „ Katjenko nie dzwon do mnie , dla mnie i mojej rodziny to niebezpieczne, a mamie to już nic nie pomoze”. Nienawidzę ich. Przecież to była jego rodzina siostra. Jak tak można?
Myśle ze kiedyś wrócę do Mariupola. Bede mieszkać w tym samym domu. I będę codziennie schodzić do tej piwnicy i zostawiać świeże kwiaty.”
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- postuje jak opętany!
Lecą tu kurwa jakieś rozkminy nt. dobijania agresorów... Tych skurwysynów trzeba nabijać na pal!
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A jeszcze będą jaja jak te czołgi T-72 Polska zacznie wysyłać na Ukrainę. Obstawiam, że ruskie szybko to zbombardują i unicestwią. Oby tylko nie po naszej stronie granicy.
Ostatnio zmieniony 08-04-2022, 12:14 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
Takie rozwiązanie też mi pasuje, choć dobrze byłoby ich NAZWAĆ. Pokazać twarze.Medard pisze: ↑08-04-2022, 12:10część zginie w okolicach Doniecka, prawdopodobnie niektórym trafi się samobój, albo zbłąkana kula, to niewygodne dla ruskich władz, żeby kiedykolwiek mogli być przesłuchiwani przez jakikolwiek trybunał ds. zbrodni wojennych, listy żołnierzy tych jednostek są przecież znane
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Kaczor w wywiadzie znów bełkocze coś o tej misji pokojowej i że: " granica została przekroczona". Niech bierze kałasznikowa i zapierdala na front na Ukrainę. Kto mu broni.