Kajtek nie żyje. Był porządnym koniem i nie wolno się z niego śmiać. Tyle się w życiu opracował w polu, że traktory miastowych tyle nie przeorały co on. Jak ty możesz wciągać w to zwierzynę, jeszcze czyjąś.Medard pisze: ↑08-04-2022, 14:14mogliby ruskie wozić świnie, kury albo krowy w tych czołgach i wozach bojowych,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 14:02I normalnym jest ten kto to nagrywał? Jeszcze jakieś przyśpiewki psychopatyczne.
jakby tam był po eksplozji tak usmażony Kajtek, to by chętniej przyjechali ruskie po martwych kolegów,
bo takie dobre mięso z konia to by posolili i przyprawili, a potem zjedli i nie byliby tak bardzo głodni,
a na gorącą blachę by wrzucili kartofle i mieliby pieczone oraz jajka na jajecznicę,
paluszki lizać
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Raz się zje, raz się nie zje.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ma wszystko. Saddam zaatakował Kuwejt i od tego czasu na Irak były nałożone sankcje oraz ograniczenia, których Irak nie chciał respektować.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 13:56
A co ma rok 91 do tego... Amerykańce znalazły pretekst do najazdu na Irak, a Polska do nich szybciutko dołączyła. I tyle.
Słowacja przekazała S-300 a nam się wyekspediować Migów nie udało. Pewnie to Sasin organizował.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No i takie przekazywanie np. tych S-300 Ukrainie nakręca Putina do eskalowania wojny. Błędne koło.Tatuś pisze: ↑08-04-2022, 15:07Ma wszystko. Saddam zaatakował Kuwejt i od tego czasu na Irak były nałożone sankcje oraz ograniczenia, których Irak nie chciał respektować.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 13:56
A co ma rok 91 do tego... Amerykańce znalazły pretekst do najazdu na Irak, a Polska do nich szybciutko dołączyła. I tyle.
Słowacja przekazała S-300 a nam się wyekspediować Migów nie udało. Pewnie to Sasin organizował.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
ruskie to zawsze głupole byli i słabe w logistykę, mają te oznaczenia na pojazdach, starczy wykorzystać,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 14:22Kajtek nie żyje. Był porządnym koniem i nie wolno się z niego śmiać. Tyle się w życiu opracował w polu, że traktory miastowych tyle nie przeorały co on. Jak ty możesz wciągać w to zwierzynę, jeszcze czyjąś.Medard pisze: ↑08-04-2022, 14:14mogliby ruskie wozić świnie, kury albo krowy w tych czołgach i wozach bojowych,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 14:02
I normalnym jest ten kto to nagrywał? Jeszcze jakieś przyśpiewki psychopatyczne.
jakby tam był po eksplozji tak usmażony Kajtek, to by chętniej przyjechali ruskie po martwych kolegów,
bo takie dobre mięso z konia to by posolili i przyprawili, a potem zjedli i nie byliby tak bardzo głodni,
a na gorącą blachę by wrzucili kartofle i mieliby pieczone oraz jajka na jajecznicę,
paluszki lizać
V- kury, kaczki i gęsi, coby kadyrowcy też pojedli,
O- krowa,
Z- świnia,
proste nawet dla tych z Jakucji,
wybuchnie taki pojazd, to Szasza woła do Wani:
Wania smatri, tam swinina gorjat, dawaj na obied
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Ciekawy artykuł, może z białorusi i węgier powinni jeździć i odbierać ruskich rannych,
skoro ruskie sami tego nie robią?
Wedle danych Ukrainy Rosjanie stracili blisko 20 tys. żołnierzy - zabitych, rannych czy wziętych w niewolę. Wiedza o wojnie dociera do rodzin w Rosji, jeśli nie poprzez media, to w trumnach?
Właśnie nie dociera. Ciała tych żołnierzy leżą na polach i ulicach w Ukrainie. Psy je jedzą. Porzucanie zwłok przez wojska rosyjskie to stara tradycja. W czasie wojny w Czeczenii, Gruzji czy na Donbasie w 2014 r. Rosjanie często nie zbierali ciał własnych żołnierzy, a rannych pozostawiali na śmierć, wcześniej zabierano im buty i inne rzeczy. Jest to zresztą przestępstwo wojenne, które jest popełniane na własnych żołnierzach.
Po 24 lutego rodziny często nie mają kontaktu z żołnierzami. Wiedziały, że są na manewrach, a potem matki i żony dzwonią do jednostki wojskowych, jeśli w ogóle wiedzą, do której, a tam nie dostają informacji, co się dzieje z ich krewnymi. Dzwonią więc do Komitetu Matek Żołnierzy Rosji, który istnieje od 1989 r. - a najbardziej od 1995 r., czyli od pierwszej wojny w Czeczenii.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Rosjanie, którzy mieszkają w Ukrainie, dzwonią do swoich rodzin w Rosji i opowiadają, co się tak naprawdę dzieje. O bombardowaniach, o zbrodniach. I rodziny nie wierzą własnym krewnym, ale państwowej telewizji. Dlaczego?
Wierzą propagandzie. Ona ma ogromną siłę rażenia. I to jest kolejne przestępstwo reżimu Putina - stworzenie tego ohydnego systemu, który bardzo podzielił rosyjskie rodziny.
I nawet córka nie jest się w stanie przebić do własnych rodziców z tą wiedzą? To wygląda jak zwyczajne odmawianie wiedzy.
Konkretne historie pokazują, że nie mogą się przebić. Ponieważ propaganda daje im bardzo spójny obraz świata i zaszczepia poczucie, że to nie telewizja, tylko wszyscy inni kłamią. A właśnie propaganda jest tą ostoją prawdy i zdrowego rozsądku.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxMMtCzol2
skoro ruskie sami tego nie robią?
Wedle danych Ukrainy Rosjanie stracili blisko 20 tys. żołnierzy - zabitych, rannych czy wziętych w niewolę. Wiedza o wojnie dociera do rodzin w Rosji, jeśli nie poprzez media, to w trumnach?
Właśnie nie dociera. Ciała tych żołnierzy leżą na polach i ulicach w Ukrainie. Psy je jedzą. Porzucanie zwłok przez wojska rosyjskie to stara tradycja. W czasie wojny w Czeczenii, Gruzji czy na Donbasie w 2014 r. Rosjanie często nie zbierali ciał własnych żołnierzy, a rannych pozostawiali na śmierć, wcześniej zabierano im buty i inne rzeczy. Jest to zresztą przestępstwo wojenne, które jest popełniane na własnych żołnierzach.
Po 24 lutego rodziny często nie mają kontaktu z żołnierzami. Wiedziały, że są na manewrach, a potem matki i żony dzwonią do jednostki wojskowych, jeśli w ogóle wiedzą, do której, a tam nie dostają informacji, co się dzieje z ich krewnymi. Dzwonią więc do Komitetu Matek Żołnierzy Rosji, który istnieje od 1989 r. - a najbardziej od 1995 r., czyli od pierwszej wojny w Czeczenii.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Rosjanie, którzy mieszkają w Ukrainie, dzwonią do swoich rodzin w Rosji i opowiadają, co się tak naprawdę dzieje. O bombardowaniach, o zbrodniach. I rodziny nie wierzą własnym krewnym, ale państwowej telewizji. Dlaczego?
Wierzą propagandzie. Ona ma ogromną siłę rażenia. I to jest kolejne przestępstwo reżimu Putina - stworzenie tego ohydnego systemu, który bardzo podzielił rosyjskie rodziny.
I nawet córka nie jest się w stanie przebić do własnych rodziców z tą wiedzą? To wygląda jak zwyczajne odmawianie wiedzy.
Konkretne historie pokazują, że nie mogą się przebić. Ponieważ propaganda daje im bardzo spójny obraz świata i zaszczepia poczucie, że to nie telewizja, tylko wszyscy inni kłamią. A właśnie propaganda jest tą ostoją prawdy i zdrowego rozsądku.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... oxMMtCzol2
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Tatuś
- Kontakt:
I wskutek tej eskalacji ruskie zbombarduja szpital lub dworzec kolejowy!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 15:28
No i takie przekazywanie np. tych S-300 Ukrainie nakręca Putina do eskalowania wojny. Błędne koło.
A nie czekaj to już było...
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Headcrab
- Kontakt:
Tak, z czym masz problem?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 14:02I normalnym jest ten kto to nagrywał? Jeszcze jakieś przyśpiewki psychopatyczne.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Właśnie o to chodzi. Ale nie, my wyślemy czołgi, Słowacja S-300, a skończy się na tym, że Putin puści jakąś chemie i jeszcze kurwa mnie doleci z babką na lubelszczyźnie, przez was co eskalujecie konflikt.Tatuś pisze: ↑08-04-2022, 16:17I wskutek tej eskalacji ruskie zbombarduja szpital lub dworzec kolejowy!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 15:28
No i takie przekazywanie np. tych S-300 Ukrainie nakręca Putina do eskalowania wojny. Błędne koło.
-
Mariusz zbyt dużo wolnego czasu masz nie wysiewasz nie oprzątasz nie ubijaszMariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 16:21Że nagrywający to po prostu jakiś sadysta.Headcrab pisze: ↑08-04-2022, 16:18Tak, z czym masz problem?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 14:02
I normalnym jest ten kto to nagrywał? Jeszcze jakieś przyśpiewki psychopatyczne.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Chemia to bardziej z Niemiec. Podobno najlepsza.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 16:24Właśnie o to chodzi. Ale nie, my wyślemy czołgi, Słowacja S-300, a skończy się na tym, że Putin puści jakąś chemie i jeszcze kurwa mnie doleci z babką na lubelszczyźnie, przez was co eskalujecie konflikt.Tatuś pisze: ↑08-04-2022, 16:17I wskutek tej eskalacji ruskie zbombarduja szpital lub dworzec kolejowy!Mariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 15:28
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Siać nie ma czym, nawozów nie ma bo drogie. Nic nie ma.
- nagrobek
wśród walczących po obu stronach są naziści, nacjonaliści, anarchiści, komuniści i pewnie wielu innych zwolenników różnych ideologii i doktryn. jak również bardzo wielu niezaangażowanych politycznie. co w tym dziwnego?
-
dotacji nie pobierasz
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- empir
Przecież w PL jest podobnie. Jak masz w rodzinie pisowca to żaden argument do niego nie trafia. On wierzy tylko w to, co usłyszy w TVPiS.Medard pisze: ↑08-04-2022, 15:48Rosjanie, którzy mieszkają w Ukrainie, dzwonią do swoich rodzin w Rosji i opowiadają, co się tak naprawdę dzieje. O bombardowaniach, o zbrodniach. I rodziny nie wierzą własnym krewnym, ale państwowej telewizji. Dlaczego?
-
kolejny z wypranym m...empir pisze: ↑08-04-2022, 16:31Przecież w PL jest podobnie. Jak masz w rodzinie pisowca to żaden argument do niego nie trafia. On wierzy tylko w to, co usłyszy w TVPiS.Medard pisze: ↑08-04-2022, 15:48Rosjanie, którzy mieszkają w Ukrainie, dzwonią do swoich rodzin w Rosji i opowiadają, co się tak naprawdę dzieje. O bombardowaniach, o zbrodniach. I rodziny nie wierzą własnym krewnym, ale państwowej telewizji. Dlaczego?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Za mało mam na dotacje. Ja nie wiem jak się to pobiera. Jeszcze skurwysyn jeden z województwa przyjechał ostatnio, że skargi na nas są, że u nas na podwórzu ze studni śmierdzi na pół wsi jak z kanalizacji. Przegoniłem go.
-
a Ty czerpiesz z tej studniMariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 16:35Za mało mam na dotacje. Ja nie wiem jak się to pobiera. Jeszcze skurwysyn jeden z województwa przyjechał ostatnio, że skargi na nas są, że u nas na podwórzu ze studni śmierdzi na pół wsi jak z kanalizacji. Przegoniłem go.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak, przecież to moja, nasza studnia.BOLEK pisze: ↑08-04-2022, 16:37a Ty czerpiesz z tej studniMariusz Wędliniarz pisze: ↑08-04-2022, 16:35Za mało mam na dotacje. Ja nie wiem jak się to pobiera. Jeszcze skurwysyn jeden z województwa przyjechał ostatnio, że skargi na nas są, że u nas na podwórzu ze studni śmierdzi na pół wsi jak z kanalizacji. Przegoniłem go.
-
teraz rozumiem