Jak już chcesz się popisać jakimś nowym słowem, napisz je przynajmniej poprawnie, w języku którym jest ci, jak widzę zasadniczo obcy

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Jak już chcesz się popisać jakimś nowym słowem, napisz je przynajmniej poprawnie, w języku którym jest ci, jak widzę zasadniczo obcy
O! I tu ci ładnie wyszło. Proste zdanie, proste, niewyszukane i znane słowa. Starasz się, robisz postępy, oby tak dalej. Zdanie na twoje siły i miarę xD Krasny maładiec!
To jest bardzo ładny zabieg. Nawet był moment, że to chwytało. Stawianie się w roli ofiary. Ja "myślę inaczej"* to wołają na mnie "onuca". BEEEE, BUUUUU, MAMOOOO. Tyle, że teraz już wiadomo, że szurykowidowe, trollkonta, przedzierzgnęły się w konta antyukraińskie. fanatikov, resumując, nie tędy droga
Nie obchodzi mnie twoje drzewo genealogiczne, melepeto.electricwizard pisze: ↑13-03-2023, 19:57Co tam kłapiesz synu dworcowej kurwy i wiejskiego pedofila?
Ty masz już kłamstwo wrodzone czy wyuczone za pieniądze bo nie wyobrażam sobie aby ktoś w takim komentarzuAscetic pisze: ↑13-03-2023, 20:14To jest bardzo ładny zabieg. Nawet był moment, że to chwytało. Stawianie się w roli ofiary. Ja "myślę inaczej"* to wołają na mnie "onuca". BEEEE, BUUUUU, MAMOOOO. Tyle, że teraz już wiadomo, że szurykowidowe, trollkonta, przedzierzgnęły się w konta antyukraińskie. fanatikov, resumując, nie tędy drogaJesteś kacap, z tą samą agendą, takie fakty. Weź przykład z mistrzova. Tamten to jest spryciarz, ty jesteś tandeciarz.
* To "myślenie inaczej" bym jednak rozwinął? Jest zjebem, co łyka bez popity kontenty z przedziwnych twiterków, szur pejów i mam wrażenie, że odkryłem prawdę. Tak widzę tą inność. Coś jak z zawodnikiem z psychiatryka, też jakoś tam jest inny, też mu się wydaje, że widzi to czego inni nie widzą xD Podsumowując, jesteś, wiesz jaki LOL
być może, bo podobno obniżki cen niektórych produktów spożywczych wynikają z zalewania naszego rynku tanim UKR zbożem i mlekiem, które miały trafiać do Afryki i Azji
Kolejny ładny zabieg. Nie odniosę się, bo wyłuszczone to uchwycone, to o jakimś wyuczeniu i kłamstwach postękam. Poważnie, te trolliki takie słabiutkie i marnej jakości. Aż szkoda energii na rozprowadzanie takich słabiaków. Żaden właściwie fun i marna jednak zabawa -:)Fanatyk pisze: ↑13-03-2023, 20:25Ty masz już kłamstwo wrodzone czy wyuczone za pieniądze bo nie wyobrażam sobie aby ktoś w takim komentarzuAscetic pisze: ↑13-03-2023, 20:14To jest bardzo ładny zabieg. Nawet był moment, że to chwytało. Stawianie się w roli ofiary. Ja "myślę inaczej"* to wołają na mnie "onuca". BEEEE, BUUUUU, MAMOOOO. Tyle, że teraz już wiadomo, że szurykowidowe, trollkonta, przedzierzgnęły się w konta antyukraińskie. fanatikov, resumując, nie tędy drogaJesteś kacap, z tą samą agendą, takie fakty. Weź przykład z mistrzova. Tamten to jest spryciarz, ty jesteś tandeciarz.
* To "myślenie inaczej" bym jednak rozwinął? Jest zjebem, co łyka bez popity kontenty z przedziwnych twiterków, szur pejów i mam wrażenie, że odkryłem prawdę. Tak widzę tą inność. Coś jak z zawodnikiem z psychiatryka, też jakoś tam jest inny, też mu się wydaje, że widzi to czego inni nie widzą xD Podsumowując, jesteś, wiesz jaki LOL
nie zawarł 1 słowa prawdy.
masło potaniało, papier toaletowy tańszy,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2023, 20:29Ja wiem jedno, wszystko podrożało. Chleb, mało, pasztet, konserwy rybne, kasza. Co wy żeście kurwa miastowe z tym krajem porobili?
Jesteś typem megalomana - urojeniowcaAscetic pisze: ↑13-03-2023, 20:32Kolejny ładny zabieg. Nie odniosę się, bo wyłuszczone to uchwycone, to o jakimś wyuczeniu i kłamstwach postękam. Poważnie, te trolliki takie słabiutkie i marnej jakości. Aż szkoda energii na rozprowadzanie takich słabiaków. Żaden właściwie fun i marna jednak zabawa -:)Fanatyk pisze: ↑13-03-2023, 20:25Ty masz już kłamstwo wrodzone czy wyuczone za pieniądze bo nie wyobrażam sobie aby ktoś w takim komentarzuAscetic pisze: ↑13-03-2023, 20:14
To jest bardzo ładny zabieg. Nawet był moment, że to chwytało. Stawianie się w roli ofiary. Ja "myślę inaczej"* to wołają na mnie "onuca". BEEEE, BUUUUU, MAMOOOO. Tyle, że teraz już wiadomo, że szurykowidowe, trollkonta, przedzierzgnęły się w konta antyukraińskie. fanatikov, resumując, nie tędy drogaJesteś kacap, z tą samą agendą, takie fakty. Weź przykład z mistrzova. Tamten to jest spryciarz, ty jesteś tandeciarz.
nie zawarł 1 słowa prawdy.
Fanatyk pisze: ↑13-03-2023, 20:34Jesteś typem megalomana - urojeniowcaAscetic pisze: ↑13-03-2023, 20:32Kolejny ładny zabieg. Nie odniosę się, bo wyłuszczone to uchwycone, to o jakimś wyuczeniu i kłamstwach postękam. Poważnie, te trolliki takie słabiutkie i marnej jakości. Aż szkoda energii na rozprowadzanie takich słabiaków. Żaden właściwie fun i marna jednak zabawa -:)
Suweren od co najmniej 3 lat tkwi na pozycjach bydła prowadzonego na rzeź.mistrzsardu pisze: ↑14-03-2023, 14:54Widać suweren musi się udławić socjalem, a raczej odsetkami od niego żeby cokolwiek zrozumieć.
U nas tam kurwa w sklepie nic nie potaniało. Kasza gryczana podrożała.Medard pisze: ↑13-03-2023, 20:32masło potaniało, papier toaletowy tańszy,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2023, 20:29Ja wiem jedno, wszystko podrożało. Chleb, mało, pasztet, konserwy rybne, kasza. Co wy żeście kurwa miastowe z tym krajem porobili?
krewetki i owoce morza też tańsze![]()
znowu dobrze i na bogato się żyje,
ale paliwo nadal drogie przez tych rolników, którzy głosowali na pis i obaytasa
Ja bym się przyjrzał dokładnie temu wiejskiemu biznesmenowi.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑15-03-2023, 10:53U nas tam kurwa w sklepie nic nie potaniało. Kasza gryczana podrożała.Medard pisze: ↑13-03-2023, 20:32masło potaniało, papier toaletowy tańszy,Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-03-2023, 20:29Ja wiem jedno, wszystko podrożało. Chleb, mało, pasztet, konserwy rybne, kasza. Co wy żeście kurwa miastowe z tym krajem porobili?
krewetki i owoce morza też tańsze![]()
znowu dobrze i na bogato się żyje,
ale paliwo nadal drogie przez tych rolników, którzy głosowali na pis i obaytasa