W sumie już raz Ukrainę głodem brali...
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Więcej, np. lata 1921-1923.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
- zahartowany metalizator
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Wszystkie zadania bardzo płynnie definiowalne, więc szykują się do wyjścia z sytuacji.
Nie dziwię im się. A jak na autorytarny system, gdzie ponoć szybko się podejmuje decyzje, to trochę im zeszło pójście po rozum do głowy.
Nie dziwię im się. A jak na autorytarny system, gdzie ponoć szybko się podejmuje decyzje, to trochę im zeszło pójście po rozum do głowy.
- ozob
Zależy od bitwy o Donbas. Jeżeli pokonają tu Ukraincow, która skoncentrowała swoją armię na tym obszarze, to później rusza na Odessę i później ponownie Kijów.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- trup
@bartwa
Ja bym powiedział, że wręcz przeciwnie. Nie wygląda to dobrze. Poczuli, ze coś się udaje (Mariupol) i że moga pokazać twardą retorykę.
Nawet sa rozporządzenia, żeby w okupowanych miejscowościach przygotowywać festyny na 9 maja.
Ja bym powiedział, że wręcz przeciwnie. Nie wygląda to dobrze. Poczuli, ze coś się udaje (Mariupol) i że moga pokazać twardą retorykę.
Nawet sa rozporządzenia, żeby w okupowanych miejscowościach przygotowywać festyny na 9 maja.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Twardą retorykę... talk is cheap. Do 9 niedługo trupie.
Mają takich idiotów w społeczeństwie, że zwycięstwo też im są w stanie wmówić,
Pamiętaj też, że jak szli na Kijów, to mieli przygotowane mundury na paradę.
Mają takich idiotów w społeczeństwie, że zwycięstwo też im są w stanie wmówić,
Pamiętaj też, że jak szli na Kijów, to mieli przygotowane mundury na paradę.
- trup
Zobaczymy. Dla nas niedaleko do 9 maja. Dla ludzi w Azovstalu to wieczność. 19 dni.
-------------------------------------
Tymczasem:
-------------------------------------
Tymczasem:
żródło Onet.plPułkownik Michaił Nagamow to kolejna ofiara z rosyjskich kręgów dowodzących podczas inwazji na Ukrainę. Kierował 6. Pułkiem Inżynieryjno-Saperskim — poinformowała armia ukraińska.
![]()
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Girkin prawdę Ci powie. 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Widzisz, czyli rosjanie lubią Putina, i nie uważają go za jakiegoś potwora. Musi dobrze dbać tam o nich. A może jest tak, że to my na zachodzie jesteśmy karmieni jakąś ukartowaną propagandą. Ja tylko pytam, nic nie twierdzę.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ale czemu się na mnie denerwujesz. Chcę podyskutować. Ty przynajmniej nie każesz mi "pić płynnego kału" i "jeść zawartość cudzych jelit". Nie chcę siać propagandy jakiejś. Od propagandy to mamy media, które bardzo dobrze się w tym czują.
Skończyłem właśnie raporcik. Przemiła lektura, dla każdego komu leży na sercu kacapskie nieszczęście. A skurwysynom życzyć źle trzeba i należy.
MW - cytuj! Wiesz czyje posty trzeba rozprowadzać, bardzo dobrze. Nie wiem tylko czemu w tematach muzycznych mnie nie cytujesz, ale w sumie mam to gdzieś, więc jebać.
- empir
Putin to jest bardzo dobry człowiek. Walczy o to, aby zgniły zachód nie wprowadził złego lgbtvn+ do Rosji i aby naziści nie terroryzowali bratnich narodów.
Tak słyszałem. Nie mówię, że tak jest. Ja tylko pytam.
Tak słyszałem. Nie mówię, że tak jest. Ja tylko pytam.
- nicram
Azovstal nadal nieustannie bombardowany. Jak już pisałem putinowskiej kurwie się nie wierzy.
Ostatnio zmieniony 21-04-2022, 18:03 przez nicram, łącznie zmieniany 1 raz.
all the monsters will break your heart
-
Naziole z Azow nie lubią pedałów i są za prymatem białej rasy, więc niech ktoś Putinowi wytłumaczy, że się pomylił.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Przekłamanie typowe. Bombardowanie to co innego jak szturm żołnierzami. Putinowi chodziło o to drugie i mówił o tym, żeby ich żołnierze nie wchodzili do tych podziemnych katakumb. Będąc dokładnym oczywiście.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a Żydów? To ważne.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?